Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
« Reply #150 on: February 24, 2009, 02:27:20 AM »
Mislim, da semle spada poročilo včerajšnjega dne.Že zadnjič sem pisal o Lakshmi, toda odgovora, ko sem nesel tja v tisto firmo vzorce, še ni. Sem pa včeraj imel drugačen dan. Od 16-23 sem bil na terenu na raznih sestankih in poslovnih opravkih.  Kajpak sem v ta namen že popoldan nase nameta Lakshmi.  No, temu je sledil, da sem uspešno prodal blago, ki ga moram odnesti jutri. 
Sestanek je bil v smeri turizma in zanimivo, neka Španka je pripravljena program potovanja po Islandiji napisati v Španščino in delati marketing tam, ter nadalje voditi španske turiste.  Kaj bo iz tega bomo še videli, a vendar, Tea je napisala, v temi o Lunci danes, da je dober dan, kar sem brez dvoma občutil tudi sam. 

In seveda Afrodita. Mojima dvema podnajemnikoma sem povedal o Afroditi, ko sta mi govorila, da imata eno dobro profesorico na tečaju.  No, vsakemu sem dal malo afrodite preden sta šla včeraj zvečer na tečaj in v času le tega, ga je bojda nekaj z nogo rukala.  :) :) 

Dunja.  Če bo šlo tako naprej bo šla Afrodita še na Poljsko. :)

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #151 on: February 24, 2009, 10:25:26 PM »
Očitno v tej temi pišem po večini sam. Kot rečeno sem imel včeraj Lakshmi na sebi, ta pa je vsaj delno deloval tudi na Dunjo. V prejšnjem postu sem zapisal, da sem dal malo Afrodite podnjemnikoma iz Poljske in sta se fanta zapalila do amena. Torej bo potrebno za njiju le to tudi naročiti.  Ker sta to bolj preprosto kmečka človeka je eden od njiju izrazil želje, če bi bila lahko Afrodita tudi tako močna, da bi se ženska hitro slekla, ne pa da se čaka več dni, ali celo tednov, mesecev.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #152 on: February 25, 2009, 10:25:10 AM »
Andres, ti ga pa res pihneš.  :P
Dej si malo preberi sporočila mojstrov, boginj in nadangelov.
Afrodita ne deluje npr. na slačenje drugih žensk, pač pa na ljubezendo samega sebe,.....

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #153 on: February 25, 2009, 02:36:43 PM »
Kakor koli Iza.  Moja podnajemnika sta navdušena in pravita, kakor koli že dela, na njiju ali slačenje ženske, ta Afrodita nekakšen vpliv ima.    Sicer pa, danes je že nov dan. Od prvič, ko sta to skupaj testirala bo tri dni, zato bom nocoj z zanimanjem poslušal pripovedi. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #154 on: February 25, 2009, 09:27:04 PM »
Tudi jaz ponosna nova lastnica esenc.  ;D
Definitivno poročam o posledicah uporabe.  ;D
Z mano je že esenca nadangela Mihaela, v kratkem se mu pridruži še esenca Lakshmi.
Komaj čakam.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: February 26, 2009, 05:55:48 AM »
Super Škorpijonka

Meni pa ravno zmanjkujejo počasi ......bom morala naročit nove.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Aloha Andres

ti želim, da bo Lakshmi uspešno pokazala možnost obilja za vse udeležene v poslu, ki prihaja k tebi :). Upam, da si ji naročil, da poveže tebe, proizvode in kupce v ubilju za vse :o. Zanimiv poizkus in nedvmno nova možnost uporabe esenc pri manifestaciji, da je le srčna želja in namera notri ang:.

Srečno in poročaj :),

Dunja Prem

Dunja. Tole z mazanjem škatle z vzorci očitno ni prijelo. Zdaj je od takrat minilo že toliko časa, da bi lahko kdo poklical. Seveda pa delam naprej.  :) 

Ti bom pisal privat ali na mail za naročilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Draga Dunja

lepo te je bilo spoznati, hvala ti za prekrasen večer v tvoji družbi in družbi tvojih esenc boginj, mojstrov, angelov.
V mojem imenu in imenu vseh udeležencev včerajšnjega večera.

Se je že razvedelo, da smo se imeli fajn in zdaj tudi iz ostalih "ne-theta" skupin navijajo za čimprejšnjo ponovitev.

Lepo bodi, objem nensi

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Draga Dunja

lepo te je bilo spoznati, hvala ti za prekrasen večer v tvoji družbi in družbi tvojih esenc boginj, mojstrov, angelov.
V mojem imenu in imenu vseh udeležencev včerajšnjega večera.

Se je že razvedelo, da smo se imeli fajn in zdaj tudi iz ostalih "ne-theta" skupin navijajo za čimprejšnjo ponovitev.

Lepo bodi, objem nensi

Aloha

Hvala draga Nensi. Bom z veseljem spet prišla k vam.

Sicer ste pa vabljene/ni tudi vi na moje sredine čajanke in ciklus delavnic Sveti gral življenja v katerih sem združila  vsa moja današnja in satrodavna znanja s ciljem, da jih prenesem na vse, ki bi želeli zavestno in strastno zaživeti svoje življenje ang:.

Prva bo nasledni vikend 21.in 22. 3.09 Sveti gral življenja - Zakoni univerzuma in moč ustvarjanja svojega življenja.
Že eone let in življenj nam je dana svobodna volja, da sami izbiramo izbire svojih življenj. Vendar hkrati vse te eone let veljajo Kozmični zakoni, ki jim podlegajo vsa naša dejanja. Rezultat naših dejanj v skladu z Zakoni univerzuma je naša karma. Cilj delavnice je razumeti in živeti zakone univerzuma, da nam pomagajo pri tem, da živimo v skladu s svojimi vrednotami in dosegamo uresničitev svojih ciljev in vizij na najlahkotnejši način. Spoznati svojo neomajnost ter jasno postaviti in zasidrati svoje cilje in vizije v skladu s svojim Višjim jazom

Podrobnosti bodo upam najkasneje od ponedeljka dalje na www.GemAten.com  ::). Lahko mi pa pišete na Gem.Aten@gmail.com in pošljem vse opise.

Vsem želim veliko sonca v srcu :),

Dunja Prem

ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Prišel je čas, ko smem spet napisat  tole temo. Žal ne morem točno napisati katera esenca je delovala, vem le da sem v razmaku treh dni namazal z Lakshimijem, Maatom in potem še Serapis Bay.
Temu je sledilo, da sem le poklical na zavarovalnico zaradi vloma lansko leto, kar sem precej odlašal, priznam,  in danes sem dobil nakazano na račun.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Malo žalostno, ker tole temo polnim samo, ali po večini le jaz.  Kljub temu dodam današnje doživetje, ki pravzaprav bazira na Afroditi, saj nenazadnje bila je sobota in sem posledično bolj svoboden.  Nocoj sem se odpravil  malo ven in kajpak nisem pozabil na omenjeno esenco. Doživel sem kar še nikoli do sedaj, odkar sicer imam ta kot pravi Dunja zvarek, doma.  Torej eno minuto po vhodu v lokal prideta k meni dve ženski. Prva mlajša od druge, kar pomeni, da je prva lahka stara 100 let in druga ravno toliko, oziroma en dan manj. :) :D No, tista mlajša je z joški butnila, ko sem prišel do šenka in takoj začela nekaj komunicirat kar po angleško. Nadaljevala sva in preden se je lokal zaprl sva ga skupaj zapustila. Prosila me je če jo domov peljev, čemur se normalno nisem upiral, živi pa ravno v sosednji krajevni skupnosti. Hja. Seksa ni bilo nič, saj v nasprotnem ta post nebi nastajal, oziroma vsaj ne ob tej uri.  Sva pa dogovorjena, saj nenazadnje mi je njeno telefonsko številko kar vrinila. Hmm. Afrodita kajpak dela.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
Malo žalostno, ker tole temo polnim samo, ali po večini le jaz.  Kljub temu dodam današnje doživetje, ki pravzaprav bazira na Afroditi, saj nenazadnje bila je sobota in sem posledično bolj svoboden.  Nocoj sem se odpravil  malo ven in kajpak nisem pozabil na omenjeno esenco. Doživel sem kar še nikoli do sedaj, odkar sicer imam ta kot pravi Dunja zvarek, doma.  Torej eno minuto po vhodu v lokal prideta k meni dve ženski. Prva mlajša od druge, kar pomeni, da je prva lahka stara 100 let in druga ravno toliko, oziroma en dan manj. :) :D No, tista mlajša je z joški butnila, ko sem prišel do šenka in takoj začela nekaj komunicirat kar po angleško. Nadaljevala sva in preden se je lokal zaprl sva ga skupaj zapustila. Prosila me je če jo domov peljev, čemur se normalno nisem upiral, živi pa ravno v sosednji krajevni skupnosti. Hja. Seksa ni bilo nič, saj v nasprotnem ta post nebi nastajal, oziroma vsaj ne ob tej uri.  Sva pa dogovorjena, saj nenazadnje mi je njeno telefonsko številko kar vrinila. Hmm. Afrodita kajpak dela.   

Andres

:D :D
no vidiš, počasi in bo, vse ob svojem času!!!!

by luana   :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Kje se da nabavit ta afrodita?
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Azra. Ti pa zaostajaš. Pri Dunji kot vem.  Pri nas ima uporabniško ime Aten.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Hja tej temi do zadnjega tvojega posta nisem sledila.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.