Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 222000 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #165 on: September 23, 2008, 09:30:03 AM »
Ne vem,če sem izbrala pravo temo,pa vseeno me že nekaj časa muči vprašanje glede eksorcistov.
Zadnje čase me vedno bolj vleče v astrologijo in želim se bolj poglobiti v to vedo in jo spoznati.In tako sem pred časom srečala svojo bivšo sodelavko,katera se je takrat (15 let nazaj) ukvarjala in učila to vedo. Seveda sem ji povedala za svoje zanimanje in če ima kakšen nasvet glede samega učenja.
Bila je zamišljena in je rekla,da ta trenutek nima časa govoriti,da se raje dobiva na kavi čez par dni. No in sva se dobili. Začela mi je razlagati,kako je astrologijo dala stran od sebe,kako je imela probleme s hčerko,katero naj bi obsedel zli duh ???Stopili sta v stik z eksorcistom,kateri naj bi jo ozdravil oz. osvobodil :o ???
Pravi,da se z učenjem astrologije in drugih sorodnih ved,ter tudi z meditacijo odpirajo kanali,preko katerih lahko zli duh stopi v stik s tabo. Sama verjamem v ljubezen in ne v zle duhove,moram pa priznati,da me je njena pripoved pretresla,nekako je delovala srhljivo.
No in sedaj dragi forumci in forumke,kaj vi mislite o tem ???

Žal mi terminsko ni zneslo,da bi se udeležila Teinega tečaja v Mariboru,saj mi je ravno ona dala nek bolj odprt pogled v to znanost in v njenih razlagah sem našla odgovore na svoja vprašanja.
Tako,da Tea,upam in želim si,da te nekoč tudi osebno spoznam.
No,sedaj sem našla v Lj. tečaj ob torkih,tako da se že veselim novega znanja.
Vsekakor bom poročala kako mi gre :)

Pa vsem skupaj en  ang: pozdravček

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #166 on: September 23, 2008, 10:10:13 AM »
Astrologija je čista matematika.

Tako da kakšne obsedenosti iz te strani se ne moreš nalesti  ;D ;) seveda, če te veda kot taka ne obnori  :P
Ampak to je že druga zgodba.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #167 on: September 23, 2008, 10:13:08 AM »
Draga Sanjalka, zanimivo pisanje.....

Astrologija je eksaktna veda, ki nima nobene zveze z duhovi in zli duhovi. V astrologiji so simboli in zmožnost branja simbolov ter vstop v življenje nekoga skozi poznavanje njegove astrološke karte.  Tu so opisana dejstva, predispozicije, danosti, ovire, ki jih posameznik ima in se z njimi sooči ali pa tudi ne, odvisno od njegove osebne svobodne volje, razen višjih oktav osebnih planetov, ki pa imajo moč na daljše časovno obdobje.

Theta healing je čisto druga dimenzija. Tu deluješ na višji stopnji, ki pa nima z astrologijo nobene konkretne povezave, razen če je ne obvladaš do potankosti in spremljaš dogajanja v življenju preko tranzitov, progresij....
Theta je spoj z božjim, kreatorjem vsega kar je, Bogom....kakor koli želiš imenovati to čisto energijo. To je tehnika, ki se je naučiš ob dobrem učitelju. In še zanimivost, s Theta tehniko se očistiš vsem morebitnih entitet, ki so se lahko tekom tvojega življenja prilepile na tebe za vse večne čase. Tako, da tu ne obstaja nobena nevarnost pred zli duhovi.

In kot si rekla, če deluješ  iz čiste ljubezni, če si čista ljubezen, potem tu ni prostora za zle misli in zle duhove ali kakorkoli drugega, kar predstavlja zlo. Enostavno ne obstaja možnost, da se s tem v življenju soočiš. Rečeš si "sem čista božja energija in kamor koli stopim, prinašam v ta prostor in čas čisto energijo".

Z ljubeznijo :-*

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #168 on: September 23, 2008, 12:05:45 PM »
Verjamem v čisto ljubezen in verjamem,da smo vsi eno,vsi ljubezen.
Bila sem enostavno šokirana nad zgodbo bivše sodelavke in želela sem si slišati tudi mnenje vseh vas,ki imate več izkušenj s tem.
Ne vem zakaj sem to zgodbo sploh morala slišati :-\
No,astrologija me zanima,ker tako kot pravi Tea je to čista matematika in ker sem v tem našla veliko odgovorov.Obsedena z njo pa še nisem :) :) :)

Veliko ljubezni vsem skupaj ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #169 on: September 23, 2008, 03:07:42 PM »
Hehe, Andres. Najbrž da bo vedno več takih tem in vedno več naših izkušenj tukajle zapisano, kajti metafizika gre v hiter razvoj in komaj še lahko sledimo.
Seveda se te stvari že vseskozi dogajajo ljudem, ki imajo empatične čute razvite ali so jih zavestno razvijali.

Jaz sem npr. davnega leta 1995 dobila v roke knjigo, ki je govorila o moči misli. V knjigi so bile vaje, pa tudi nekaj primerov, firbec kot sem, pa sem seveda morala stvari sprobati.

Torej smo se s prijatelji dogovorili, da delamo poskuse. Nihče ni vedel, kdaj bo na vrsti za poskusnega zajčka, vendar pa so potem pričevanja govorila, da nam uspeva.

Šlo je naprimer za čisto preprosto večerno vajo. Enostavno si določil, da boš osebo v mislih zmotil, da bo delala tisto, kar boš naročil. Hecno smo npr. se zbujale sredi spanja, naredile stvari, ki jih sicer ne bi in jih tudi do takrat nismo nikoli ipd.
Zanimivo je bilo tudi, ko smo sedele ob kavi, pa sem rekla: ponavljaj za mano. Za čuda je prijateljica mešala kavo, dvigovala šalčko kot jaz, pa čeprav je imela že prazno.  ;D

Zdaj - kako se temu reče: Theta, Ghama ...... bodo povedali tisti, ki bodo merili možganske valove. Jaz vem samo, da je delovalo. Seveda pa smo čez nekaj časa stvar opustile. Ni nam prišlo na misel, da bi naprimer zavestno lahko s to tehniko izboljšale življenje čisto na praktičen način.

Vaj in s tem miselnih sistemov kot vidmo obstoja še več, zato je verjamem med vami še kdo, ki ima podobne izkušnje, kar ne sodi več sem v to temo.  Lahko se pa odpre novo, saj s tem ohranimo pristnost Thete na enem mestu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #170 on: September 23, 2008, 06:55:12 PM »
Tudi jaz sem za to, da se odpre nova tema, kjer bi lahko predstavili še kake druge izkušnje in tehnike o moči misli in besed. Morda pa res odkrijemo še kaj več kot Theta ;)
Čeprav Kreator je le Kreator in vsa hvaležnost iz srca za theta :) Sicer zame je Kreator v vsem in vseh in sem mu hvaležna za vso milost in podporo, blagoslove in brezpogojno ljubezen s katerimi me vsak dan obdaruje.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #171 on: September 26, 2008, 05:08:22 PM »
Rada bi tudi z vami podelila svojo izkušnjo :)
Torej, včeraj smo pri Maši imeli zdravljenje moške esence... med samo delavnico itak odkriješ marsikaj o sebi, o čem drugače, torej zavestno, le redko ali sploh ne razmišljaš :-\.
Moram rečt, da me je med meditacijo dobesedno odneslo....videla sem kako se stvari razrešujejo, predvsem močno na zgodovinskem in dušnem nivoju....vmes me je prijela tudi nepopisna žalost, ko opazuješ kaj se je vse za nazaj dogajalo...hudo...
Pol pa nalaganje učenj in občutkov..oh, kar odnese te od vsega ugodja :).
No in kako mi je danes? Odlično, fenomenalno, že dolgo ne tako! Že ponoči se mi je dogajalo...sanjala sem, da se pogovarjam z svojo moško esenco :D, takole, čisto sproščeno sva podebatirali, predvsem o tem, kako bova pa zdaj stvari počele :D.
Danes pa me obdajajo neverjetni občutki, kot bi letela v neki energiji sozvočja z vsem...pomirjena sem sama s seboj, polna neke harmoničnosti do sebe in vsega kar me obdaja...božansko...
Kot da sem se spomnila nečesa, kar sem že dolgo nazaj vedela, pa sem vmes na to pozabila...  Imam občutek, kot da name sije veliko, toplo sonce (pa čeprav zunaj kaže, da bo vsak čas deževalo)...zelo, zelo živo je vse skupaj :)

Do naslednjič, naj vam vsem skupaj zaželim, veliko LJUBEZNI IN SVETLOBE V SRCIH

Maša, tebi pa itak, posebna hvala, za tole popotovanje :-* ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #172 on: September 27, 2008, 02:20:01 AM »
Iza je pred časom vprašala kako se je pri mojem sinu manifestirala želja po novem telefonu. Med drugim je tistikrat napisal, "da bi dobil novi telefon".  Priprave so bile kar dolge, istočasno je vstopil tudi nov mobilni operator in tako je danes Mihaelova želja uslišana. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #173 on: September 28, 2008, 10:36:23 PM »
Iza je pred časom vprašala kako se je pri mojem sinu manifestirala želja po novem telefonu. Med drugim je tistikrat napisal, "da bi dobil novi telefon".  Priprave so bile kar dolge, istočasno je vstopil tudi nov mobilni operator in tako je danes Mihaelova želja uslišana. :) 

Andres

Itaq ;D
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: September 29, 2008, 09:28:38 AM »
Punce

Kakšna prepričanja bi bila za revmo?

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #175 on: September 29, 2008, 10:16:54 AM »
Bom doma pogledala mal med pavzo, pa javim.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: September 29, 2008, 10:28:05 AM »
Hvala Nena

Tam sem našla sicer pod "kosti" in "artritis" .... pa ne vem točno
www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #177 on: September 29, 2008, 10:30:15 AM »
Ojla.
Moja mama je imela hude težave prav z revmo.... izkazalo se je, da je zelo zagrenjena, kljub temu, da na zunaj in po obnašanju, tega sploh ne bi rekel....
Po Louise L. Hay, pa zraven spada še "občutek, da si žrtev" , "pomanjkanje ljubezni" in "zamere" . ang:
Masaže

DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #178 on: September 29, 2008, 10:39:12 AM »
Hvala Neska  ... bo nekaj na tem

ang:

Si ji delala Theto? Kako se je odzvala
www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #179 on: September 29, 2008, 10:58:59 AM »
Ah....moja mama.... ona ima tak strah pred spremembami te vrste (vrtanje po preteklosti) da sem že  težko čiščenje in branje naredila :-\...Ko pa ji začnem govoriti o tem, kaj se za kjero stvarjo skriva, katera so prepričanja, ki jo držijo pri tem, da se vedno /glede zdravja/ vrti v začaranem krogu.... pa mi začne z tipičnimi "pa saj ne razmišljam tako....". Noče razumet, da so pretekle misli ustvarile vsa ta prepričanja.... Opazila pa sem, da se nekako vse odvija na genetski ravni :-\, tako da bi bilo potrebno opraviti kar nekaj dela na tem področju. A čakam, da bo pripravljena, če ne tako al tako ne bo nič.
Ko bo kaj novega, poročam.

Lep dan ang:
Masaže

DZK 555