Me pa še vedno muči, če je sploh primerna zame, glede na to, da vizualizacija in sproščanje nista ravno moji močni točki. Sama sebi se zdim na vseh področjih bolj kot ne čisti laik. S tem da, odkrito povedano, bom šla na seminar probat ne glede na odgovor 
Je kdo Theto že probal na živalih? Pri recimo kakšni kronični bolezni? Če je me zanima kako se je obneslo, saj če ne prej bom poskusila na mojih začasnikih in zavetiščnikih. Kaj pa Theta in majhni otroci. Dojenčki in malčki. Če sem prav razumela mora oseba "prositi" za pomoč, kar pa le ti ne znajo. Enako je potem tudi pri živalih. Jim je možno pomagati pri recimo alergijah, astmi in podobnem? In recimo kakšni zatravmirane zavetiščne pasje duše, vidite potencialno možnost za pomoč?
Kaj pa delo na osebi, ki je čisti skeptik in se (ne samo Thete nasploh iz vsega česar ne more prijeti) norčuje?
Itak me pa v največji meri čaka delo na sebi. Že če pomislim na vse svoje vzorce, ki vem da jih imam nekje globoko v sebi in se jih trudim spremeniti, pa ne gre, koliko jih je potem šele takih, ki se jih niti ne zavedam
.
Aha in še ena bolj za hec kot zares... Berem vas, da si nalagate spanje. No tudi tega se že veselim, saj se mi zdi, da sem iz dneva v dan bolj utrujena, me pa zanima ali si je katera poskusila naložiti tudi gretje (še kakšno zmrznjeno bitje tu?) 
že vnaprej hvala, če ne za odgovore pa vsaj za branje mojih zmedenih misli 
lp
T.
Oila Tejka!
Da si laik, je samo prepričanje, ki ga čimprej izpuli, pa bo. Jaz sem ti tu sicer zelo podobna

, ampak se mi v zadnjem času razblinjajo v nič razno razne stvari, tako, da bom kmalu pravi strokovnjak

.
Vizualizacija. Misliš s tem "jasnovidenje"? To je samo en od štirih jasnozaznavnih čutov. Imaš pa katerega od drugih treh bolj razvitega. Glede na to, da si ženska (

) bi skoraj upala trditi, da imaš te čute razvite. Mogoče rabiš samo "grif", da boš videla oz. vedela, kako je to videti, slišati, čutit ali vedeti. Vaja dela mojstra.

Kar se tiče majhnih otrok, Theta hudo dobro deluje oz. je celo najboljši test, ker so rezultati fenomenalni. Ravno berem eno super knjigo o Theti (Where science meets spirit), ki govori tudi o majhnih otrokih. Otroci so baje do drugega leta strarosti ves čas v Theta stanju zavesti in zato zadeva tako hitro deluje. Kot je rekla Tea, do 12tega leta lahko starši odločajo... Samo novodobni (indigo, kristalni, whatever...) otroci lahko to zablokirajo (moj mlajši sin spusti skozi samo tisto, kar se prej z njim dogovorim...). Tako, da če je otrok že sposoben vsaj delno razumeti, je fer, da se z njim pomeniš. No, kot sem že rekla, so rezultati pri doječkih praktično takojšnji (no, saj so pri starcih tudi - odvisno kaj delaš in kakšna "globoka" prepričanja skrivajo in ne želijo spustiti). Je pa tudi pri otrocih pomembno najti vzrok. Moj nečak je npr. cele noči vreščal, niso ga mogli umiriti nit s hrano, niti s pijačo, še s tuširanjem jim ni uspelo. In kaj je bil razlog: entiteta mrtvega dedka, ki je živel v tem stanovanju.
Pri živalih tudi deluje. Jaz sem delala na eni mački, ki je bila že čisto hin, a je morala preživeti še eno noč do veterinarja. Ni ne jedla, ne pila, ne spala, samo "stokala" je, da so vsi še bolj trpeli kot ona. Kreator mi je rekel, naj ji dajo vodo. Potem je pila in spala - zjutraj je sicer dobila usodni shot - ampak delovalo pa je (bila je stara več kot 15 let).
Kar se tiče skeptikov, sem imela enkrat enega takega modela. Bil je "priveden" nevedoč kaj ga čaka, brez kakršnega koli "ezotričnega" znanja oz. poznavanja (prav za nič še ni slišal). Je šel lepo v Theto in sam delal, ne da bi jaz delala na njem. Avtor zgoraj omenjene knjige je bil tudi totalen skeptik: ko mu dohtarji niso več vedeli pomagati, in je bankrotiral pri vseh alterantivcih (ki so mu sicer delno pomagali, v celoti pa ne), je šel še na TH, brez trohice upanja, da bo kakorkoli bolje in je "čudežno" ozdravel.
Kar se tiče gretja, je bolje, da ugotoviš zakaj te zebe, izpuliš vzrok in potem ni treba nalagati gretja, čeprav bi po mojem tudi gretje delovalo

....
....

Lep dan!
Iza