Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 222001 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #300 on: November 11, 2008, 04:27:49 PM »
Meni pa se poraja stoineno vprašanje. Na nekatera sem si odgovorila že s tem, ko sem brala, marsikatero pa še ostaja. Upam, da jih lahko kar napišem, če sem kaj spregledala se opravičujem.
Theta me blazno vleče. Po dolgem forumskem "dopustu" (ki mi je precej škodoval, saj sem še bolj zmedena kot prej) je dejansko to edini podforum, ki sem ga v celoti predelala, čeprav ga prej nekako nisem niti odprla. Me je bolj "buča" vlekla k astrologiji in ostalim temam. Me pa še vedno muči, če je sploh primerna zame, glede na to, da vizualizacija in sproščanje nista ravno moji močni točki. Sama sebi se zdim na vseh področjih bolj kot ne čisti laik. S tem da, odkrito povedano, bom šla na seminar probat ne glede na odgovor ;D
Je kdo Theto že probal na živalih? Pri recimo kakšni kronični bolezni? Če je me zanima kako se je obneslo, saj če ne prej bom poskusila na mojih začasnikih in zavetiščnikih. Kaj pa Theta in majhni otroci. Dojenčki in malčki. Če sem prav razumela mora oseba "prositi" za pomoč, kar pa le ti ne znajo. Enako je potem tudi pri živalih. Jim je možno pomagati pri recimo alergijah, astmi in podobnem? In recimo kakšni zatravmirane zavetiščne pasje duše, vidite potencialno možnost za pomoč?
Kaj pa delo na osebi, ki je čisti skeptik in se (ne samo Thete nasploh iz vsega česar ne more prijeti) norčuje?
Itak me pa v največji meri čaka delo na sebi. Že če pomislim na vse svoje vzorce, ki vem da jih imam nekje globoko v sebi in se jih trudim spremeniti, pa ne gre, koliko jih je potem šele takih, ki se jih niti ne zavedam :o :-X.
Aha in še ena bolj za hec kot zares... Berem vas, da si nalagate spanje. No tudi tega se že veselim, saj se mi zdi, da sem iz dneva v dan bolj utrujena, me pa zanima ali si je katera poskusila naložiti tudi gretje (še kakšno zmrznjeno bitje tu?) ;D
že vnaprej hvala, če ne za odgovore pa vsaj za branje mojih zmedenih misli :)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #301 on: November 11, 2008, 04:48:40 PM »
Meni pa se poraja stoineno vprašanje. Na nekatera sem si odgovorila že s tem, ko sem brala, marsikatero pa še ostaja. Upam, da jih lahko kar napišem, če sem kaj spregledala se opravičujem.
Theta me blazno vleče. Po dolgem forumskem "dopustu" (ki mi je precej škodoval, saj sem še bolj zmedena kot prej) je dejansko to edini podforum, ki sem ga v celoti predelala, čeprav ga prej nekako nisem niti odprla. Me je bolj "buča" vlekla k astrologiji in ostalim temam. Me pa še vedno muči, če je sploh primerna zame, glede na to, da vizualizacija in sproščanje nista ravno moji močni točki. Sama sebi se zdim na vseh področjih bolj kot ne čisti laik. S tem da, odkrito povedano, bom šla na seminar probat ne glede na odgovor ;D
Je kdo Theto že probal na živalih? Pri recimo kakšni kronični bolezni? Če je me zanima kako se je obneslo, saj če ne prej bom poskusila na mojih začasnikih in zavetiščnikih. Kaj pa Theta in majhni otroci. Dojenčki in malčki. Če sem prav razumela mora oseba "prositi" za pomoč, kar pa le ti ne znajo. Enako je potem tudi pri živalih. Jim je možno pomagati pri recimo alergijah, astmi in podobnem? In recimo kakšni zatravmirane zavetiščne pasje duše, vidite potencialno možnost za pomoč?
Kaj pa delo na osebi, ki je čisti skeptik in se (ne samo Thete nasploh iz vsega česar ne more prijeti) norčuje?
Itak me pa v največji meri čaka delo na sebi. Že če pomislim na vse svoje vzorce, ki vem da jih imam nekje globoko v sebi in se jih trudim spremeniti, pa ne gre, koliko jih je potem šele takih, ki se jih niti ne zavedam :o :-X.
Aha in še ena bolj za hec kot zares... Berem vas, da si nalagate spanje. No tudi tega se že veselim, saj se mi zdi, da sem iz dneva v dan bolj utrujena, me pa zanima ali si je katera poskusila naložiti tudi gretje (še kakšno zmrznjeno bitje tu?) ;D
lp
T.

Ojla!

Bodo modrejši in izkušenejši odgovorili na tvoja vprašanja. Samo ena izkušnja. Meni je bolj toplo, kar sem s theto. Vedno sem bila bolj zmrzljiva. Zdaj pa kurim (upam, da to mena ;)).

Offline Princes

• Mojster
« Reply #302 on: November 11, 2008, 05:03:05 PM »
Draga Tejka,

moj nasvet je, če te Theta privlači, da greš na prvi seminar. Tu boš dobila temelje dela na sebi...in ko boš osvojila delo na sebi, boš lahko poskušala zdraviti druge in njihove travme, pa čeprav so to samo nebogljeni otročki ali zavržene živalce. Po mojih izkušnjah je osnova, da spoznaš za kaj se sploh gre in to v prvi vrsti občutiš in zaznaš. Pri tej tehniki kakih posebnih sprostitev ne potrebuješ, ker greš po hitrem postopku na 7. raven in od tu deluješ. Ko se tega naučiš, je kot da bi tlesknila s prsti in že si tam. In ko boš ugotovila, kako lepo je biti tam zgoraj, ti ne bo žal, da si na ta seminar šla ang:

Le pogumno v akcijo :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #303 on: November 11, 2008, 06:29:28 PM »
Tejka

Theta je primerna za vsakega, ki si želi svoje življenje spraviti v ravnovesje in v srečnejšo smer. Gre samo zato, da se bolj globalno zavemo, da smo sami ustvarjalci življenjskih situacij. Pravzaprav Theto ali vizualizacijo delamo ves čas, pa se ne zavedamo tega, zato si ustvarjamo tudi situacije, s katerimi nismo najbolj zadovoljni, s časom pa le-te puščajo tudi zdravstveno sled, če drugega ne pa utrujenosti, nezadovoljstvo in nervozo.

Vsekakor ti izkušnja s Theto spremeni življenje..... nekaterim manj, nekaterim temeljito. Jaz sem neskončno srečna, da sem si lahko dala to izkušnjo. Pa verjemi, da sem do sedaj poskušala z mnogimi tehnikami. Ne da ni bilo rezultata, toda ta je bila pika na I in tisto, kar sem dolgo pogrešala. Ker tudi jaz nisem kaj dosti discipliniran tip, še manj pa da bi se morala držati nekih floskul, pravil, prepovedi itd........... brrrr
Mora biti vse hopa cupa in rezultat takoj.  ;D

Pa da ne bom predolga.

Tako kot se da zdraviti ljudi, se da zdraviti tudi rastline, živali in seveda tudi hiše, avtomobile, računalnike itd....
Ne samo ljudje, tudi neorganska materija ima neke svoje zapise .....

Delo z majhnimi otroci ...... do 12 leta dajo starši privolenje za otroka. Predvsem delamo najprej s starši in njihovimi prepričanji, to pa blagodejno vpliva na otroke. Predvsem pošiljanje ljubezni otroku v maternico je meni zelo priljubljena vaja, pa vidim, da se ljudje po tem počutijo fantastično. To lahko narediš tudi staršem, ne glede na privolitev. Če sprejmejo je v redu, če ne je to stvar, ki je med njim in bogom.

Verjamem, da so zavetišča za živali polni travmatičnih energij in zapisov. To se lahko čisti in energija bo takoj zdravilno vplivala tudi na vse nove živalce.

Kar se tiče skeptikov pa tole. Povsod in za vsako stvar jih je veliko. Vendar pa ko si v Theta si itak na tem, da vse ljudi enako gledaš. Tistim redkim ki so proti, jaz enostavno pošljem božjo luč in ljubezen... naj gredo z bogom svojo pot naprej.
Vsakemu je ponujeno, izbira je naša

Se pa moram še pohvalit. Ravno danes je spet "en moj fant" naredil uspešno izpit .... Nalaganje znanja uspešno.
Hvala Nena za informacijo, kako se to dela.  ;D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #304 on: November 11, 2008, 09:18:35 PM »

Delo z majhnimi otroci ...... do 12 leta dajo starši privolenje za otroka. Predvsem delamo najprej s starši in njihovimi prepričanji, to pa blagodejno vpliva na otroke. Predvsem pošiljanje ljubezni otroku v maternico je meni zelo priljubljena vaja, pa vidim, da se ljudje po tem počutijo fantastično. To lahko narediš tudi staršem, ne glede na privolitev. Če sprejmejo je v redu, če ne je to stvar, ki je med njim in bogom.

Mene pa zanima tale vaja. A je sama ne morem delat, brez znanja mislim? :)

Se pa moram še pohvalit. Ravno danes je spet "en moj fant" naredil uspešno izpit .... Nalaganje znanja uspešno.

Tole me pa tudi zanima, ker imam kar odpor do zakljucka solanja. Vem, da sem si sama priklicala odpor, ampak znebit se ga pa ne morem. >:(

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #305 on: November 11, 2008, 11:12:05 PM »

Mene pa zanima tale vaja. A je sama ne morem delat, brez znanja mislim? :)

Tole me pa tudi zanima, ker imam kar odpor do zakljucka solanja. Vem, da sem si sama priklicala odpor, ampak znebit se ga pa ne morem. >:(

Apemaya, seveda znaš, samo veš ne, da znaš - to je ves trik :D
Moj starejši sin je prišel s tečaja: "Jaz sem pol življenja v Theti, samo nisem vedel kaj "tam" lahko počnem", pa še sedaj je lenko ;)
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #306 on: November 11, 2008, 11:31:21 PM »
Me pa še vedno muči, če je sploh primerna zame, glede na to, da vizualizacija in sproščanje nista ravno moji močni točki. Sama sebi se zdim na vseh področjih bolj kot ne čisti laik. S tem da, odkrito povedano, bom šla na seminar probat ne glede na odgovor ;D
lp
T.

Oila Tejka!
Da si laik, je samo prepričanje, ki ga čimprej izpuli, pa bo. Jaz sem ti tu sicer zelo podobna  ;D, ampak se mi v zadnjem času razblinjajo v nič razno razne stvari, tako, da bom kmalu pravi strokovnjak  ;D ;D ;D.
Vizualizacija. Misliš s tem "jasnovidenje"? To je samo en od štirih jasnozaznavnih čutov. Imaš pa katerega od drugih treh bolj razvitega. Glede na to, da si ženska ( ::) :P) bi skoraj upala trditi, da imaš te čute razvite. Mogoče rabiš samo "grif", da boš videla oz. vedela, kako je to videti, slišati, čutit ali vedeti. Vaja dela mojstra.  ;)
Kar se tiče majhnih otrok, Theta hudo dobro deluje oz. je celo najboljši test, ker so rezultati fenomenalni. Ravno berem eno super knjigo o Theti (Where science meets spirit), ki govori tudi o majhnih otrokih. Otroci so baje do drugega leta strarosti ves čas v Theta stanju zavesti in zato zadeva tako hitro deluje. Kot je rekla Tea, do 12tega leta lahko starši odločajo... Samo novodobni (indigo, kristalni, whatever...) otroci lahko to zablokirajo (moj mlajši sin spusti skozi samo tisto, kar se prej z njim dogovorim...). Tako, da če je otrok že sposoben vsaj delno razumeti, je fer, da se z njim pomeniš. No, kot sem že rekla, so rezultati pri doječkih praktično takojšnji (no, saj so pri starcih tudi - odvisno kaj delaš in kakšna "globoka" prepričanja skrivajo in ne želijo spustiti). Je pa tudi pri otrocih pomembno najti vzrok. Moj nečak je npr. cele noči vreščal, niso ga mogli umiriti nit s hrano, niti s pijačo, še s tuširanjem jim ni uspelo. In kaj je bil razlog: entiteta mrtvega dedka, ki je živel v tem stanovanju.
Pri živalih tudi deluje. Jaz sem delala na eni mački, ki je bila že čisto hin, a je morala preživeti še eno noč do veterinarja. Ni ne jedla, ne pila, ne spala, samo "stokala" je, da so vsi še bolj trpeli kot ona. Kreator mi je rekel, naj ji dajo vodo. Potem je pila in spala - zjutraj je sicer dobila usodni shot - ampak delovalo pa je (bila je stara več kot 15 let).
Kar se tiče skeptikov, sem imela enkrat enega takega modela. Bil je "priveden" nevedoč kaj ga čaka, brez kakršnega koli "ezotričnega" znanja oz. poznavanja (prav za nič še ni slišal). Je šel lepo v Theto in sam delal, ne da bi jaz delala na njem. Avtor zgoraj omenjene knjige je bil tudi totalen skeptik: ko mu dohtarji niso več vedeli  pomagati, in je bankrotiral pri vseh alterantivcih (ki so mu sicer delno pomagali, v celoti pa ne), je šel še na TH, brez trohice upanja, da bo kakorkoli bolje in je "čudežno" ozdravel.
Kar se tiče gretja, je bolje, da ugotoviš zakaj te zebe, izpuliš vzrok in potem ni treba nalagati gretja, čeprav bi po  mojem tudi gretje delovalo ;)
....
....
 ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #307 on: November 11, 2008, 11:42:03 PM »
Najlepša hvala vsem za odgovore.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #308 on: November 12, 2008, 09:00:19 AM »

Čestitam :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #309 on: November 12, 2008, 09:09:00 AM »
Hvala Nena, tudi tebi vse čestitke za to idejo  ;D ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #310 on: November 12, 2008, 10:15:02 AM »

Jap, jap...Kreator je kar radodaren z idejami zadnje čase, moram priznat :-* ang: Jaz sem samo tukaj, da jih vzamem, preizkusim na sebi in potem delim z drugimi :)

Theta je tako zanimivo orodje, da ko enkrat začneš raziskovat, pride ven marsikaj zanimivega. Sliši se zeloooo učeno, ampak to ni drugega, kot povezati se s Kreatorjem in potem z njim soustvarjati. To je tako kot skupinsko delo, ko več ljudi glave skupaj stakne in potem stremi k temu, da je projket izplejan karseda lahkotno in optimalno uspešno.V tem primeru pa greš h "atu" in se z njim malce posvetuješ ter potem z njim soustvariš nekaj kar je najboljše zate in vse vpletene. Theta je res zadeva, ki jo veliko ljudi počne ne da bi se tega zavedali. Samo tako se bolj učeno sliši. Fajn je imeti nekoga, ki ti malce pokaže in pove, potem pa je na vsakem posamezniku kaj s tem naredi. Ni, da bi izumljali neko znanost iz tega ven. Ampak to je čisto moj vidik ...
8)

Bodite sončno lepo v tem turobnem dnevu :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #311 on: November 16, 2008, 03:01:29 PM »
Idej je cel bataljon. Od manifestiranja "pasje drek vrečke" v trenutku potrebe naprej, do tega da je pečica segreta točno v trenutku, ko je posoda pomita, do ... hihi idej na pretek za vsako malenkost.
No kot je Princess ugotovila, pa nisem niti prepričana, da imam doma psa. Moji bejbi večkrat povem, da je krava, konja in lenivec v enem ;D :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #312 on: November 16, 2008, 04:52:39 PM »
Tejka, s kakimi občutki si se danes zbudila?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #313 on: November 16, 2008, 05:09:32 PM »
Fenomenalno se počutim. Kar prepevam si in plešem  :) Edino malce lenobna sem, samo to je tako ali tako večkrat. Bolečina v prsnem košu od včeraj je popustila, celo noč sem debatirala z anglečki v sanjah (samo ne me vprašat o čem, ker pojma nimam ;D) Zaspala sem itak v Theti. Še eno vprašanje... Grem lahko gor tudi "kar tako brez vzroka", recimo temu na obisk? ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #314 on: November 16, 2008, 05:26:01 PM »
Fenomenalno se počutim. Kar prepevam si in plešem  :) Edino malce lenobna sem, samo to je tako ali tako večkrat. Bolečina v prsnem košu od včeraj je popustila, celo noč sem debatirala z anglečki v sanjah (samo ne me vprašat o čem, ker pojma nimam ;D) Zaspala sem itak v Theti. Še eno vprašanje... Grem lahko gor tudi "kar tako brez vzroka", recimo temu na obisk? ;D

Iz mojih izkušenj, kadarkoli in kolikor ti duša dovoli. Vesela sem, da se dobro počutiš, še bolj vesela pa sem, da sva se spoznali.

DZK 151