Uhhh, ob vsem tem, sem skoraj pozabila na svojo včerajšnjo izkušnjo, ki bi jo podelila z vami

Torej, kot sem že omenila, hodim na tečaj klasične masaže... v skupini nas je 24, 5 ali 6 od teh se nas ukvarja z kakšno od "alternativnih ved".Ena ženska pa en moški (oba starejša) se že nekaj let ukvarjata z bioenergijo. No, včeraj, sem bila z njima pri tehniki masiranja trebuha....
Najprej sem jaz njo masirala (se moram pohvalit, da je kar "predla" od ugodja

), po jo je pa še on. Med njegovo masažo, sem stopila za njeno glavo, nakar je sama poiskala moje roke in si jih položila na svoje čelo

. No do tu vse ok, sem si mislila, da ji pač tako odgovarja, da bi se rada malo pocartkala... čez kakšno minutko se pa zavem, da sem v Theta (jaz to med drugim občutim, kot prijetno ščemenje v kronski čakri). Najprej sem se vprašala "ja kaj pa je zdaj to?", pa takoj dobim odgovor

, "POŠLJI BOŽANSKO LJUBEZEN".... no in to sem seveda naredila.
Vse skupaj je trajalo mogoče kakšne tri, štiri minute. V tem času je tudi gospod zaključil z masažo. Ona pa se dvigne z masažne mize, pa me vpraša: "A ti si pa tudi naša, al kaj?" Pa ji odgovorim, da ne in ji povem, da se z theta ukvarjam. Povedala mi je, da je že slišala o tem... in mi reče: "Super si tole naredila. Hvala za tvojo ljubezen."
No, pol sem ji še razložila, da ljubezen prihaja od Vira, pa se je samo nežno smejala in mi govorila "hvala ti, hvala ti..."
Moram priznati, da je bil občutek res zelo prijeten.
Med pogovorom z njo sem potem izvedela, da oni sami sebi in svojim bližnjim zelo težko pomagajo, zaradi čustvene vpletenosti itd... Zato je bilo to pošiljanje ljubezni, za njo zelo dobrodošlo. Vsekakor sva se pa dogovorile, da si naslednjič kaj več poveva