Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 209736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #345 on: November 17, 2008, 05:43:04 PM »
Pri tem procesu, meni dejansko pokaže film od spočetja, skozi rojstvo in potem skozi obdobja življenja do danes...in potem te lahko marsikdaj zamika, da bi pogledlal kakšne detajle pri komu in šment se proces ustavi. Poleg tega, lahko vidiš veliko stvari, ki niso ravno prijetne... To zdravljenje je predvsem fajn za ljudi, ki so imeli precej travmatično življenje in so živeli v pomanjkanju ljubezni, kot je že Tea povedala, zatorej se vsaj po mojih izkušnjah  ljubezen pošilja predvsem takim dogodkom...Sicer pa proces sam teče, kot vse tukaj v theta...

Bbbbbb...no, ja jaz sem itak bolj vizualen tip, pa moram vse videti, drgač mam poteškoče .... ;) 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #346 on: November 17, 2008, 05:47:17 PM »
Pravzaprav se ta proces lahko dela brez privoljenja tako staršem kot otrokom, uči se ga pa nadaljevalnem seminarju.

Nena, tudi sama vidim cel proces zdravljenja od spočetja do danes in še v prihodnost.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #347 on: November 17, 2008, 05:47:48 PM »
Hehehehe Nena kako smo si različni

Pri meni se vedno pokaže samo materinica, notri otroček ali pa oseba, ki jo imam pred seboj ... potem jo ovijem v toplo žarečo svetlobo, ji pošljem ljubezen in kar vidim kako gode od ugodja ....ko jo nežno milujem in crkljam.
Sploh se ne koncentriram na kakšen traumatičen dogodek ... temveč samo crkljam

Ko grem pa na čiščenje, se pa tam itak vse to spuca.

Tko da jaz to delam po čiščenju, da osebo pocrkljam in da gre napolnjena z božjo energijo in občutkom sprejetosti.

Jej saj sem res kot kakšna mama  ;D

Prav zanimivo mi je tole .......... in prav fajn je izmenjevat izkušnje.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #348 on: November 17, 2008, 05:51:23 PM »
Jap očitno pri vsakomur drugače deluje. Moj ukaz je enak tvojemu, torej je proces popolnoma odvisen od Kreatorja. Je pa res, da tudi jaz to delam na koncu, ker se po tem res vsi velikooooo bolje počutijo. Bi rekli temu, kot obliž čez rano;)

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #349 on: November 17, 2008, 05:52:37 PM »
Super ste punce ang:

Ja, jaz sem tudi bolj vizualen tip, a sem tudi mamica :D. Bom sprobala, pa poročam kako je pri meni ;D :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #350 on: November 17, 2008, 06:24:28 PM »
Quote from: Goga on Today at 05:56:29 PM
Tea, rada bi ti dala samo en dobronamerni nasvet. Ne vem, če je v redu takole javno objavljati stvari iz theta priročnika, kot si naredila z vajo za zdravljenje otroka v maternici, ker s tem kršiš avtorske pravice Vianne Stibal. Na seminarju si pa podpisala pogodbo, da tega ne boš počela. S tem res ne mislim nič slabega, ker vem, da je možno tovrstne podatke dobiti iz Viannine knjige, zato ti to pišem zgolj v razmislek.

Angelski objem,
Goga

In kje je težava .... knjiga je javna zadeva, vsak lahko iz nje prepiše in objavi na forum. Itak pa na začetku teme jasno piše, da je to pogruntavščina Viane, zato mislim da ne kršim prav nobene odredbe, ker se nisem pod to podpisala jaz.

O avtorskih pravicah bi lahko govorili na dolgo in široko. V Vianinih besedah prav lahko najdemo cele citate iz določenih knjig, ki so mi prišle v roke, pa sploh ne bi zdaj o tem, kajti mislim da so zadeve napisane in pogruntane zato, da se dotaknejo čimveč ljudi.

Moje poslanstvo je, da ljudem čim več dam. Sploh ne razumem zakaj bi morala to biti taka tajnost, če pa vsi v en glas govorimo o širjenju luči.
A potem gre tukaj samo še za en komercialni prijem, o tem kako se ljudje počutijo pa figo....

Naš forum deluje in bo še naprej deloval v smislu širjenja znanja in zavesti. Jaz pa tudi

Hvala za dobronameren nasvet
Objem
Tea
 angel
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #351 on: November 17, 2008, 06:57:34 PM »
Se strinjam s tabo, Tea. :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #352 on: November 17, 2008, 08:02:31 PM »
Hvala, Nena za dobrodošlico. Škoda, ker nisem tega foruma našla pred meseci, ko sem se srečala s theto in bi kdaj rabila pomoč. Tudi vnaprej se opravičujem, ker ne bom toliko tukaj, kot bi prej bila.

Zanima me, če si se prijavila na Viannin učiteljski seminar v Italiji. Sama se odpravljam s prijateljicami na dan brezplačnega zdravljenja v soboto in se morda s kom vidimo tudi v živo.

Angelski objem,
Goga

Hello Goga!
Welcome on board!  :D
Potem se poznamo, ne? ;)

Jaz sem si že pred časom ogledala tvojo stran in ne glede nato, da 300% verjamem v Theto, sem bila presunjana ob tvoji življenjski zgodbi.

Jaz grem v soboto v Italijo (jao, nimam še rezervacije za hotel  :o) in ostanem do srede, tako, da se moramo nujno izljubit  ;D Sporoči mi GSM, da te zvrcnem, ko prispem...

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #353 on: November 17, 2008, 08:15:00 PM »
Uhhh, ob vsem tem, sem skoraj pozabila na svojo včerajšnjo izkušnjo, ki bi jo podelila z vami :)

Torej, kot sem že omenila, hodim na tečaj klasične masaže... v skupini nas je 24, 5 ali 6 od teh se nas ukvarja z kakšno od "alternativnih ved".Ena ženska pa en moški (oba starejša) se že nekaj let ukvarjata z bioenergijo. No, včeraj, sem bila z njima pri tehniki masiranja trebuha....
Najprej sem jaz njo masirala (se moram pohvalit, da je kar "predla" od ugodja ;D), po jo je pa še on. Med njegovo masažo, sem stopila za njeno glavo, nakar je sama poiskala moje roke in si jih položila na svoje čelo :o. No do tu vse ok, sem si mislila, da ji pač tako odgovarja, da bi se rada malo pocartkala... čez kakšno minutko se pa zavem, da sem v Theta (jaz to med drugim občutim, kot prijetno ščemenje v kronski čakri). Najprej sem se vprašala "ja kaj pa je zdaj to?", pa takoj dobim odgovor ::), "POŠLJI BOŽANSKO LJUBEZEN".... no in to sem seveda naredila.
Vse skupaj je trajalo mogoče kakšne tri, štiri minute. V tem času je tudi gospod zaključil z masažo. Ona pa se dvigne z masažne mize, pa me vpraša: "A ti si pa tudi naša, al kaj?" Pa ji odgovorim, da ne in ji povem, da se z theta ukvarjam. Povedala mi je, da je že slišala o tem... in mi reče: "Super si tole naredila. Hvala za tvojo ljubezen."
No, pol sem ji še razložila, da ljubezen prihaja od Vira, pa se je samo nežno smejala in mi govorila "hvala ti, hvala ti..."
Moram priznati, da je bil občutek res zelo prijeten.

Med pogovorom z njo sem potem izvedela, da oni sami sebi in svojim bližnjim zelo težko pomagajo, zaradi čustvene vpletenosti itd... Zato je bilo to pošiljanje ljubezni, za njo zelo dobrodošlo. Vsekakor sva se pa dogovorile, da si naslednjič kaj več poveva :D ang:
Masaže

DZK 555

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #354 on: November 17, 2008, 08:19:58 PM »
Uhhh, ob vsem tem, sem skoraj pozabila na svojo včerajšnjo izkušnjo, ki bi jo podelila z vami :)

Torej, kot sem že omenila, hodim na tečaj klasične masaže... v skupini nas je 24, 5 ali 6 od teh se nas ukvarja z kakšno od "alternativnih ved".Ena ženska pa en moški (oba starejša) se že nekaj let ukvarjata z bioenergijo. No, včeraj, sem bila z njima pri tehniki masiranja trebuha....
Najprej sem jaz njo masirala (se moram pohvalit, da je kar "predla" od ugodja ;D), po jo je pa še on. Med njegovo masažo, sem stopila za njeno glavo, nakar je sama poiskala moje roke in si jih položila na svoje čelo :o. No do tu vse ok, sem si mislila, da ji pač tako odgovarja, da bi se rada malo pocartkala... čez kakšno minutko se pa zavem, da sem v Theta (jaz to med drugim občutim, kot prijetno ščemenje v kronski čakri). Najprej sem se vprašala "ja kaj pa je zdaj to?", pa takoj dobim odgovor ::), "POŠLJI BOŽANSKO LJUBEZEN".... no in to sem seveda naredila.
Vse skupaj je trajalo mogoče kakšne tri, štiri minute. V tem času je tudi gospod zaključil z masažo. Ona pa se dvigne z masažne mize, pa me vpraša: "A ti si pa tudi naša, al kaj?" Pa ji odgovorim, da ne in ji povem, da se z theta ukvarjam. Povedala mi je, da je že slišala o tem... in mi reče: "Super si tole naredila. Hvala za tvojo ljubezen."
No, pol sem ji še razložila, da ljubezen prihaja od Vira, pa se je samo nežno smejala in mi govorila "hvala ti, hvala ti..."
Moram priznati, da je bil občutek res zelo prijeten.

Med pogovorom z njo sem potem izvedela, da oni sami sebi in svojim bližnjim zelo težko pomagajo, zaradi čustvene vpletenosti itd... Zato je bilo to pošiljanje ljubezni, za njo zelo dobrodošlo. Vsekakor sva se pa dogovorile, da si naslednjič kaj več poveva :D ang:

Zelo poučno  :-*
Hihihi, kakšen zanimiv vzorec: da oni sami sebi in svojim bližnjim zelo težko pomagajo, zaradi čustvene vpletenosti itd
itd bi lahko nadomestili z: mi moramo kar trpeti  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #355 on: November 17, 2008, 08:22:45 PM »
itd bi lahko nadomestili z: mi moramo kar trpeti  ;D

... in na koncu sami zboleti  ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #356 on: November 17, 2008, 08:32:20 PM »
Jah, ona si je sicer zaustavila razvoj raka na debelem črevesju, za katerega sedem let ni niti vedela, pa so ji ga pol morali operativno odstranit...
Sicer, pa moram povedat, da je zelo pozitivna ta gospa, da so jo prvi dan, ko je govorila, o energijah, intuiciji in podobnem, kar vsi malo začudeno gledali :o. Ampak oba s tem gospodom bioenergetikom pravita, da težko pomagata sebi ali pač svojcem.

Še dobro, da imamo theta  ;D :-*
Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #357 on: December 17, 2008, 07:56:56 PM »
Moj prvi izpitnik je opravil izpit  ;D 
Ko me je dečko poklical, je rekel: "Ups, pa ta heta res dela". :o Počutim se kot princ"  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #358 on: February 09, 2022, 03:30:40 AM »
Ste vedeli, da je ta tema, ki ni bila odprta že  14 let, na tretjem mestu po najdenosti foruma na Googlu?  Kajpak je prva po lestvici iskanja, kar pomeni, da najbolj iskana tema je bila ravno ta. 

Andres
« Last Edit: February 09, 2022, 03:33:07 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858