Author Topic: ciganske karte  (Read 143255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ciganske karte
« Reply #90 on: December 10, 2006, 04:54:00 PM »
Vidim da je Mojzes že odgovorila  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #91 on: December 10, 2006, 05:01:05 PM »
Če vprašaš ciganske karte o prihodnjem odnosu s fantom in povlečem naslednje tri karte_ VDOVEC, SREČA in NEISKRENOST. nI RAVNO NAJBOLJE, MAR NE? ???

LEP VEČER VSEM! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: December 11, 2006, 06:59:19 AM »
Ja pa res ne ........ kaj si pa mislila še zraven  ???
www.Astro-Star.net

Offline Danijela

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #93 on: December 12, 2006, 01:58:39 PM »
Zdravo Tea,

včeraj sem odkrila vaš forum in moram povedati, da mi je zelo všeč. Tudi sama imam doma ciganske karte, vendar mi njihova interpretacija še vedno dela težave. Videla sem, da tudi ti za nas forumce večkrat pogledaš v karte.
Tudi mene zelo mučita dve vprašanji, a si nanju sama s pomočjo ciganskih kart ne znam odgovoriti. Tako bi te rada prijazno prosila, če je možno, če bi mi lahko pogledala v karte, da bi videla, če me v prihodnje čaka kaj več sreče v ljubezni in glede zaposlitve. Zanima me, ali bova s fantom, s katerim sva letos na začetku leta imela kratko zvezo še kdaj skupaj v zvezi oziroma če ne, kdaj bom spoznala fanta s katerim bom srečno zaživela in si z njim ustvarila družino, kakšen bo ta fant, ali živi v moji bližini, ali ga slučajno že poznam in ali bova imela otroke?

Rada bi izvedela tudi kdaj se bom zaposlila in kje, ali bo ta služba s področja moje izobrazbe?

Upam, da nisem preveč zahtevna. Že vnaprej hvala za odgovore, pa lepo se imej!

Danijela

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: December 12, 2006, 02:15:01 PM »
Danijela napiši še datum svojega rojstva prosim
www.Astro-Star.net

Offline Danijela

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #95 on: December 12, 2006, 02:41:39 PM »
Rojena sem 29.4.1981

Danijela

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #96 on: December 12, 2006, 03:21:31 PM »
Tea,

bi hotela še zame vreči karte glede ljubezni in mojega počutja v povezavi s tem v prihodnje. Prosim, lepo prosim?

Hvala, T.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #97 on: December 12, 2006, 06:12:03 PM »
Zdravo Tea,

včeraj sem odkrila vaš forum in moram povedati, da mi je zelo všeč. Tudi sama imam doma ciganske karte, vendar mi njihova interpretacija še vedno dela težave. Videla sem, da tudi ti za nas forumce večkrat pogledaš v karte.
Tudi mene zelo mučita dve vprašanji, a si nanju sama s pomočjo ciganskih kart ne znam odgovoriti. Tako bi te rada prijazno prosila, če je možno, če bi mi lahko pogledala v karte, da bi videla, če me v prihodnje čaka kaj več sreče v ljubezni in glede zaposlitve. Zanima me, ali bova s fantom, s katerim sva letos na začetku leta imela kratko zvezo še kdaj skupaj v zvezi oziroma če ne, kdaj bom spoznala fanta s katerim bom srečno zaživela in si z njim ustvarila družino, kakšen bo ta fant, ali živi v moji bližini, ali ga slučajno že poznam in ali bova imela otroke?

Rada bi izvedela tudi kdaj se bom zaposlila in kje, ali bo ta služba s področja moje izobrazbe?

Upam, da nisem preveč zahtevna. Že vnaprej hvala za odgovore, pa lepo se imej!

Danijela

Na ljubezenskem področju si v obbobju preoblikovanja svojih odnosov. Nekako greš skozi fazo, ko boš morala sprejeti določene smernice, narediti križ čez neplodne odnose in se posvetiti tistim, ki bodo vredna. Obeta se ti ... vendar pa bo to proces učenja. Zanimivo bo okoli tvojega rojstnega dneva.
Stalna veza ... hm čas je težko napovedovat, vendar mislim, da nekje 3 leta.

Zaposlitev zelo verjetno še ne bo neka stalna. Mislim, da te mikajo potovanja oz. tujina, stiki s tujci, tuji jeziki ... predvsem gre tukaj za delo z ljudmi in veliko gibanja, pretočnosti itd.
Nekaj stalnega še ni na vidiku, ampak se bo treba prilagoditi ponudbi.

Imaš namero selitve?

Ni razloga, da ne bi imela otrok. Vsaj ne fizičnih.

« Last Edit: December 12, 2006, 06:19:10 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Danijela

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #98 on: December 12, 2006, 06:42:48 PM »
Zdravo,

ali torej v naslednjem letu še ne morem pričakovti kakšne resne zveze? Ali fanta, ki bo okrog mojega rojstnega dne vstopil v moje življenje mogoče že poznam, ali od njega lahko pričakujem kakšno zvezo? Ali bova z bivšim fantom mogoče še kaj imela (prijatelja ali kaj več)?
Glede zaposlitve pa so mi pred kratkim obljubili službo v lokalnem muzeju, ali lahko od te ponudbe kaj pričakujem?
O selitvi pa trenutno ne razmišljam.

Tea, res najlepša hvala za odgovore, pa lep večer še naprej!

Danijela

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #99 on: December 13, 2006, 04:05:52 PM »
Tea,

bi hotela še zame vreči karte glede ljubezni in mojega počutja v povezavi s tem v prihodnje. Prosim, lepo prosim?

Hvala, T.

Tea,

saj nisi pozabila name? :'(

LP, T.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: December 14, 2006, 06:15:14 AM »
Tea, ko bo čas  ;) prosila bom za premestitev v drugo enoto za par dni na teden, je to v redu odločitev?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #101 on: December 14, 2006, 08:48:06 AM »
S samo odločivijo kot tako ni nič narobe.
Me pa zanima kaj si od tega obetaš.
Bi prosim postavila vprašanje raje v temi tranziti in progresije. Bom tam odgovorila
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: December 14, 2006, 08:49:25 AM »
Tea,

Hvala, T.

Tole je pa tako na splošno ... da lahko tudi na splošno odgovorim: tvoje počutje glede ljubezni bo v redu.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #103 on: December 14, 2006, 11:28:01 AM »
Tea,

pri svojem vprašanju nisem hotela komplicirati, kar običajno vedno počnem ;) in sem ga definirala na splošno...no, in sem dobila nezakompliciran odgovor ;) :D

Lahko poskusim še enkrat, zanima me, kaj konkretno se mi bo dogajalo na čustvenem področju v naslednjem letu - ali bom ustvarila novo vezo, kakšna bo le ta, kašen bo on, ga morda že poznam, ali se bo bivši fant dokončno umaknil iz mojega življenja ipd... Skratka, zanima me ali bo dinamika ali statika ( v moji glavi in srčku je že dinamika, kaj pa v realnosti ???). Saj vem, da so to najbolj pogosta in doooolgočasna vprašanja, a saj veš, da ne za nas, ki si želimo odgovora ;D

Tea, hvala za odgovor in lep sončen dan ti želim, Taja 8) :D 8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: December 15, 2006, 08:52:19 AM »
Tea,

pri svojem vprašanju nisem hotela komplicirati, kar običajno vedno počnem ;) in sem ga definirala na splošno...no, in sem dobila nezakompliciran odgovor ;) :D

Lahko poskusim še enkrat, zanima me, kaj konkretno se mi bo dogajalo na čustvenem področju v naslednjem letu - ali bom ustvarila novo vezo, kakšna bo le ta, kašen bo on, ga morda že poznam, ali se bo bivši fant dokončno umaknil iz mojega življenja ipd... Skratka, zanima me ali bo dinamika ali statika ( v moji glavi in srčku je že dinamika, kaj pa v realnosti ???). Saj vem, da so to najbolj pogosta in doooolgočasna vprašanja, a saj veš, da ne za nas, ki si želimo odgovora ;D

Tea, hvala za odgovor in lep sončen dan ti želim, Taja 8) :D 8)

Taja
Tole so precej zahtevna vprašanja za forum. Glede na to, da imamo zadeve narejene tako, da so bolj namenjene kot učni program ... tako tukaj, kot na tarotu, kot tudi pri astrologiji.
Vprašanja, ki si jih zastavila so življenje.

No glede partnerstva:  partnerja dobimo v vsakem trenutku takega, kakršno imamo pač notranjo energijo. Ko sami napredujemo in se spoznavamo /kar se pa tudi skozi odnose/, napredujemo tudi v smislu prepoznavanja pravega človeka .... vedno je vse zrcaljenje. To pa veš že iz astrologije.

Torej. Si v procesu preoblikovanja. Zadeve boš morala videti iz drugega zornega kota. Prav tako postaviti sebi tudi drugačna in druga vprašanja. Namesto kdaj ga bom spoznala, bo ta ali oni bi bilo dobro, če bi se poglobila vase in vprašala:
- kakšnega partnerja v svojem življenju potrebujem, da bodo izpolnjene vse moje želje, pričakovanja in potrebe, ki jih imam glede partnerskega odnosa.

Torej če boš ustvarila novo zvezo /ki naj bi bila malček drugačna/, se boš morala najprej zelo spremeniti.

Zavedati se je treba, da vedno z istim pristopom do stvari, dosegamo vedno enake rezultate. Spremeniti je treba pristop in spremenili se bodo rezultati, ki jih želimo pritegniti v življenje.

Glede na to, da se spoznaš na astrologijo, pa lahko v svoji natalni karti lepo vidiš lastnosti človeka, ki bi ti v vsem najbolj odgovarjal. Tudi v tem, da bi z njim rasla v svojem razvojnem smislu. To pa včasih ni skladno z našimi romantičnimi predstavami o tem kakšen naj bi bil princ na belem konju.

« Last Edit: December 15, 2006, 09:04:48 AM by Tea »
www.Astro-Star.net