Tea,
pri svojem vprašanju nisem hotela komplicirati, kar običajno vedno počnem
in sem ga definirala na splošno...no, in sem dobila nezakompliciran odgovor

Lahko poskusim še enkrat, zanima me, kaj konkretno se mi bo dogajalo na čustvenem področju v naslednjem letu - ali bom ustvarila novo vezo, kakšna bo le ta, kašen bo on, ga morda že poznam, ali se bo bivši fant dokončno umaknil iz mojega življenja ipd... Skratka, zanima me ali bo dinamika ali statika ( v moji glavi in srčku je že dinamika, kaj pa v realnosti ???). Saj vem, da so to najbolj pogosta in doooolgočasna vprašanja, a saj veš, da ne za nas, ki si želimo odgovora 
Tea, hvala za odgovor in lep sončen dan ti želim, Taja

Taja
Tole so precej zahtevna vprašanja za forum. Glede na to, da imamo zadeve narejene tako, da so bolj namenjene kot učni program ... tako tukaj, kot na tarotu, kot tudi pri astrologiji.
Vprašanja, ki si jih zastavila so življenje.
No glede partnerstva: partnerja dobimo v vsakem trenutku takega, kakršno imamo pač notranjo energijo. Ko sami napredujemo in se spoznavamo /kar se pa tudi skozi odnose/, napredujemo tudi v smislu prepoznavanja pravega človeka .... vedno je vse zrcaljenje. To pa veš že iz astrologije.
Torej. Si v procesu preoblikovanja. Zadeve boš morala videti iz drugega zornega kota. Prav tako postaviti sebi tudi drugačna in druga vprašanja. Namesto kdaj ga bom spoznala, bo ta ali oni bi bilo dobro, če bi se poglobila vase in vprašala:
- kakšnega partnerja v svojem življenju potrebujem, da bodo izpolnjene vse moje želje, pričakovanja in potrebe, ki jih imam glede partnerskega odnosa.
Torej če boš ustvarila novo zvezo /ki naj bi bila malček drugačna/, se boš morala najprej zelo spremeniti.
Zavedati se je treba, da vedno z istim pristopom do stvari, dosegamo vedno enake rezultate. Spremeniti je treba pristop in spremenili se bodo rezultati, ki jih želimo pritegniti v življenje.
Glede na to, da se spoznaš na astrologijo, pa lahko v svoji natalni karti lepo vidiš lastnosti človeka, ki bi ti v vsem najbolj odgovarjal. Tudi v tem, da bi z njim rasla v svojem razvojnem smislu. To pa včasih ni skladno z našimi romantičnimi predstavami o tem kakšen naj bi bil princ na belem konju.