Author Topic: Konec Interneta leta 2012  (Read 40855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Konec Interneta leta 2012
« Reply #30 on: September 25, 2008, 10:59:00 AM »
mogoče še tole razmišljanje glede leta 2012:

http://www.svet-je-lep.com/phorum/read.php?f=6&i=13869&t=13821

vsem skupaj  ang: :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: January 19, 2009, 04:26:04 PM »
Še en zanimiv članek na to temo...., le da z drugega zornega kota ;)

Bomo čez tri leta ostali brez interneta?

V kolikor se bo uresničila napoved raziskovalcev ameriške akademije znanosti National Academy of Sciences, potem bomo čez slaba tri leta ostali brez dostopa do svetovnega spleta. Glavni krivec za zlom celotne internetne infrastrukture naj bi bilo sonce oziroma izjemno močne sončne nevihte, ki naj bi bile celo najmočnejše v sodobni zgodovini človeštva. Izjemno močne sončne nevihte so že pustošile na zemeljski obli in sicer leta 1859 so odtrgale telegrafske kable v ZDA, leta 1989 so poškodovale celotno kanadsko električno omrežje in v letu 2005 je bila na vrsti elektronika. Uresničitev napovedi ameriške akademije znanosti bo postavila človeštvo na trdno preizkušnjo, saj naj bi skoraj povsem odpovedale službe za transport, komunikacije, bančništvo, kmetijstvo, zdravstvo, vodno gospodarstvo in druge. Da sploh ne govorimo o okvari mreže satelitov za navigacijo GPS. Raziskovalci ameriške akademije znanosti ocenjujejo, da bo elektromagnetno sevanje leta 2012 samo v ZDA povzročilo okoli tisoč milijard dolarjev gospodarske škode. Za popolno okrevanje naj bi človeštvo porabilo od štiri do deset let. Evropa naj bi jo odnesla nekoliko bolje.

http://www.nasonline.org/

Članek je preveden na spletni http://www.racunalniske-novice.com/main/index.php?page=clanek&cmd=&o=14, ampak če nimate gesla, se morate zadovoljiti samo s par stavki.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: January 20, 2009, 09:03:42 AM »
Mogoče pa nam vesolje tako pomaga in razbije "mrežo".... ;) ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Biljana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: January 20, 2009, 02:47:04 PM »
Ojla, ali mogoče kdo ve, kako naj pridem do filma val ljubezni, ki ga je Andreas omenjal v enem od svojih prejšnjih prispekov. Namreč, jaz ga ne morem nikjer dobit.
Thx, B

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: January 22, 2009, 03:57:33 PM »
Enkrat sem res omenjal nek Val ljubezni film.  Morda sem ga celo gledal, definitivno pa ga nimam v računalniku.  Če mi daš link kjer sem to napisal, se bom lažje spomnil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Biljana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: January 28, 2009, 11:55:38 AM »
To si povedal na prejšnji strani tega portala v prispevku 15.7.: « Reply #19 on: July 15, 2008, 03:48:14 AM »
Upam, da ti bo ga bo uspelo najti. Hvala.

Biljana

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: March 08, 2011, 05:20:19 AM »
Tale napoved o koncu Interneta se je očitno zalomila.  Lahko se uresniči le v primeru, če pride do katastrofe in posledično bi imeli samo izbrani Internet. Verjetno celo tisti, ki bi tudi telekomunikacije imeli. 
Sem pa nocoj gledal nekaj videov in vedno bolj se mi dozdeva, da je na spletu zelo veliko propagande o katastrofi, ki naj bi se zgodila  2012.  Nekdo kot kaže to mora financirati in sploh nebi bil začuden, da od zadaj stojijo iluminati, ki bi itak posužnjili tako vas kot mene, sami pa potem vladali svetu, ko so nekoč namišljeni bogovi vladali sužnjem v Egiptu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: March 08, 2011, 07:40:06 AM »
Ne, Andres, ne bo konec sveta. Že dva dneva imam na "obisku" Saint Germaina in verjemi, da to s koncem sveta je čisti lobij in ustrahovanje ljudi. Vibracija Zemlje se bo spremenila, prešli bomo skozi močno preobrazbo, to je pa tudi vse. Vsi se lahko pomirite. Kaj več o sporočilu tega mojstra bom še napisala.
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #38 on: March 08, 2011, 09:28:54 AM »
Ja, seveda. Leta 2012 bo konec interneta (ali česa drugega, vstavi poljubno) približno tako, kot so leta 2000 crknili vsi računalniki. ::) Puhleeeeze

V primeru, da bi Sonce res oddajalo kakšen večji EM impulz pa : super :) Masovna histerija bo zagotovo zelo zabavna za spremljat.
« Last Edit: March 08, 2011, 09:46:57 AM by Jernej »

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #39 on: March 13, 2011, 05:21:27 AM »
sej prav ne bi bilo slabo, če bi do tega res prišlo!  ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: March 14, 2011, 01:03:58 AM »
Ne, Andres, ne bo konec sveta. Že dva dneva imam na "obisku" Saint Germaina in verjemi, da to s koncem sveta je čisti lobij in ustrahovanje ljudi. Vibracija Zemlje se bo spremenila, prešli bomo skozi močno preobrazbo, to je pa tudi vse. Vsi se lahko pomirite. Kaj več o sporočilu tega mojstra bom še napisala.

Tema temlji na videu, ki je na prvi strani. Moraš le tega pogledati najprej.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: March 14, 2011, 05:27:03 AM »

Tema temlji na videu, ki je na prvi strani. Moraš le tega pogledati najprej.

Andres

Sem videla sedaj foro interneta. Dvomim, da se bo tko zgodilo sicer, ampak vseeno. Če ne bomo pa brezi interneta pa bomo spet po knjižnicah bluzili.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: March 14, 2011, 07:26:28 AM »
Pa pisma si bomo pisali, pa na obiske hodili  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #43 on: March 14, 2011, 08:35:51 AM »
Neeeeee, samo brez interneta ne. Totalna odvisnica  ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: March 14, 2011, 09:20:34 AM »
Ah dej dej Rena, nisi odvisnica no!!! Sej pride prou internet, samo vseeno smo prevec casa za racunalnikom.
9ZK 674