živjo,
me nekaj časa ni bilo, tako da sem vesela, da si medtem že dobila odgovor
po prvem občutku, brez vpogleda, ti ga naredim kasneje, sem še utrujena od poti, mislim da ti tretja karta nekako nakazuje, da prihajaš v obdobje, ko boš "razjasnjevala, razsvetljevala" področja na katerih delaš in predvsem z "lučko" posvetila še kam, kjer bi rada delala
sva na vezi, lepo bodi 
To ja
Naj mi lučka posveti tja, kjer se bom našla in počutila doma... Hvala za odgovor Nensi in za vpogled, ko se opomoreš od poti... Se ne mudi... 
Draga Rena
ko sem bila na poti so mi pod roke prišle neverjetne karte s keltskimi simboli narave, živali, totemi, bogovi. Magične so in seveda so prišle z menoj domov, ni se jim bilo moč upreti, pa zakaj bi tudi se?
Par dni jih preučujem in se uglašam z njimi, če dovoliš prvi "javni" vpogled z njimi naredim tebi?
Kaj moraš zdaj vedeti je tvoje vprašanje.
Trenutno čutiš močno potrebo po stikih z bližnjimi, dragimi ti osebami, v stikih z njimi boš tudi črpala moč za nadaljnje korake. Obdajajo te močne pozitivne energije, v srcu nosiš sonce, ki se trudi pokukati na plan, pomagaj mu.
To te bo napolnilo s harmonijo, te notranje izpolnilo, to je tisto kar trenutno najbolj potrebuješ.
Zelo močno si povezana z naravo, iščeš ali boš iskala poti kako jo zaščititi in ohraniti neokrnjeno koliko se le da, to te bo izpolnjevalo in ti dajalo moč.
Poskušaj čimbolj harmonično zaživeti z naravo, v naravi.
Pojavi se ti simbol harfe, na mestu, ki daje odgovor kam in kako naprej.
Harfa simbolizira ubrane zvoke, umetnost uživanja, sprostitve.
V sebi in okrog sebe najprej ustvari to harmonijo, ker edinole tako se boš lahko premaknila naprej, našla smer v katero potuješ.
Razišči svojo kreativnost, pobrskaj po svojih skritih talentih, mladostnih željah in sanjah o tem, kaj bi rada počela, pa do zdaj še nisi, tu mogoče najdeš odgovor kam boš šla dalje.
Zapri oči in sanjaj, sanje te bodo popeljale v nov svet, našla se boš.
Kot zadnja karta te spremlja bog glasbe in harmonije Mabon.
Legenda pravi, da so ga kot tri dni starega otroka ukradli in zaprli v ječo, od koder sta ga rešila dva junaka, Kai in Gwrhyr.
Ta karta zate nosi sporočilo, da se osvobodi iz ječe v kateri si se trenutno znašla, ki te utesnjuje, znebi se starih navad, ki jih ne potrebuješ več, sprosti se.
Mabon ti bo pomagal pri tem osvobajanju.
Dihaj in zadihaj, zaslužiš si.
Lepo se imej (pa veliko se smej

)