Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #180 on: February 12, 2009, 10:45:41 AM »
Hvala, hvala, hvala. ;D
Že tele na internetu tako zadenejo v nulo, da si sploh ne predstavljam ,kaj bi bilo šele, če bi jih imela v osebni posesti, hehe.
Bom se že odločila.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: February 12, 2009, 10:55:41 AM »
Tudi jaz danes "fehtam" eno karto zame ;D.

Tejka zate je Ceressa

Ste na koncu določenega življenjskega cikla. Pokličite svoje angele, naj vas bodrijo in vodijo k naslednjemu koraku. Zdaj vas čaka sreča.

No, pravzaprav nimam kaj dodati. Po sončnem zahodu, pride sončni vzhod .........
A maš kakšno Plutonsko temo v horoskopu?

ang: naj bodo s tabo

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #182 on: February 12, 2009, 11:14:28 AM »
tudi jaz vedno posežem po orakeljskih kartah Doreen - Pogovori z angeli, čeprav imam še angelske karte Marjetke Novak, ki so mi zaradi barv in nežnih slikc vizualno prekrasne  :)

http://www.mimovrste.com/artikel/1400365322/angelske-karte-marjetka-novak-2008

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #183 on: February 12, 2009, 11:33:50 AM »

Tejka zate je Ceressa

Ste na koncu določenega življenjskega cikla. Pokličite svoje angele, naj vas bodrijo in vodijo k naslednjemu koraku. Zdaj vas čaka sreča.

No, pravzaprav nimam kaj dodati. Po sončnem zahodu, pride sončni vzhod .........

ang:

Trigon s Plutonom od sredine marca enkrat če prav gledam ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: February 12, 2009, 11:45:29 AM »

Tejka zate je Ceressa

ang:

Trigon s Plutonom od sredine marca enkrat če prav gledam ;D

Pluton VX konjunkcija ...... to bo. Super ... to bo lepa sprememba na tvoji ustvarjalni poti.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #185 on: February 12, 2009, 11:55:17 AM »
Draga Tea :), vidim, da si danes povsem angelska ang: in te obletavamo kot čebele med.

Danes se je dogodila konjunkcija Sonca in Neptuna na mojem Saturnu (ni za zanemarit, da je še Kiron tranzitni skoraj čisto zraven (vse to v 1.h) ...... in jaz sem čisto........ tako, da nisem niti kart potegnila zjutraj.
Prosim te za angelsko sporočilo in upam, da mi sporočajo kaj spodbudnega ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #186 on: February 12, 2009, 12:10:18 PM »
Draga Tea :), vidim, da si danes povsem angelska ang: in te obletavamo kot čebele med.

Danes se je dogodila konjunkcija Sonca in Neptuna na mojem Saturnu (ni za zanemarit, da je še Kiron tranzitni skoraj čisto zraven (vse to v 1.h) ...... in jaz sem čisto........ tako, da nisem niti kart potegnila zjutraj.

Uh, vedno sem presenečena kako so karte točne

Zate draga, sem potednila Nadangela Uriela

Vaša čustva se zdravijo, kar vam omogoča, da se ljubezni bolj odprete. Pomagal vam bom izpustiti jezo in neodpuščanje iz vašega srca in uma.

Kolikor vem, je Nadangel Uriel angel psiholog. No, Kiron, pa Saturn, pa ........ evo, kaj bi sploh govorili, saj veš kam kuža tačko moli.

Draga Princeska, zelo si nadarjena za delo z energijami, psihološko delo in skozi zdravljenje tvojih čustev, boš lahko pomagala drugim, saj jih lahko kot Uriel razumeš v dno duše.

Obkorženo te vidim z mnogimi angeli. Sicer pa ob pregledu sem videla pleksus čakro. Pozabavaj se malo z njo.
Strah te je pokazati svoje sposobnosti, draga.

Mogoče kakšen moldavit /ampak preveri sama/ ... nimam še toliko znanja o kristalih.

Objem in božjo luč  :-* :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #187 on: February 12, 2009, 12:30:38 PM »
Prinašam vam sporočilo od vaše ljubljene pokojne osebe: prežemata me sreča in mir in zelo te ljubim. Prosim ne skrbi zame.

Moj prispevek oz. kako sem te začutila

Si na razpotju, imaš občutek, da se razblinjaš in da nimaš več vajeti v svojih rokah. Temačne misli in strahove lahko prepustiš vesolju. Svojo bolečino odneguj, potem pa jo spusti proč in videla boš, da bo /je/ vse dobro.
Tvoja avra in čakre so trenutno v slabem stanju. Poskusi se očistiti z vodo, kadilom ali si priskrbi kameno strelo, ali kakšen drug očiščujoč kristal. Meditiraj luč in svetlobo, ki te obdajata.

Včasih so tudi solze očiščevalne. Ne zadržuj v grlu svoje bolečine.

Draga Tea, najlepša hvala. Ko sem to prebrala, so me oblile solze, (še kar se borim z njimi, ker sem ravno na kraju kjer se ne morem sprostiti). Točno tako se počutim, temačne misli me kar naprej obhajajo. Moram se naučiti meditirati, še nikoli nisem pravzaprav poskusila.
Hvala še enkrat in lep pozdrav. R1ta

Offline Princes

• Mojster
« Reply #188 on: February 12, 2009, 12:36:18 PM »

Uh, vedno sem presenečena kako so karte točne

Zate draga, sem potednila Nadangela Uriela

Vaša čustva se zdravijo, kar vam omogoča, da se ljubezni bolj odprete. Pomagal vam bom izpustiti jezo in neodpuščanje iz vašega srca in uma.

Kolikor vem, je Nadangel Uriel angel psiholog. No, Kiron, pa Saturn, pa ........ evo, kaj bi sploh govorili, saj veš kam kuža tačko moli.

Draga Princeska, zelo si nadarjena za delo z energijami, psihološko delo in skozi zdravljenje tvojih čustev, boš lahko pomagala drugim, saj jih lahko kot Uriel razumeš v dno duše.

Obkorženo te vidim z mnogimi angeli. Sicer pa ob pregledu sem videla pleksus čakro. Pozabavaj se malo z njo.
Strah te je pokazati svoje sposobnosti, draga.

Mogoče kakšen moldavit /ampak preveri sama/ ... nimam še toliko znanja o kristalih.

Objem in božjo luč  :-* :-* :-* :-*

Moja draga Tea, saj veš, da vidiš in čutiš prav. Oni že vedo, da ti lahko sporočajo informacije in da nam jih ti na topel način posreduješ naprej.

O Bog, kako enostavno je vse, če na stvari pogledaš s srcem.
Veš, čutim njihovo prisotnost in vem, da se nekaj velikega rojeva...

Hvala ti od srca :-* ang: :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: February 12, 2009, 12:41:06 PM »
Prinašam vam sporočilo od vaše ljubljene pokojne osebe: prežemata me sreča in mir in zelo te ljubim. Prosim ne skrbi zame.

Moj prispevek oz. kako sem te začutila

Si na razpotju, imaš občutek, da se razblinjaš in da nimaš več vajeti v svojih rokah. Temačne misli in strahove lahko prepustiš vesolju. Svojo bolečino odneguj, potem pa jo spusti proč in videla boš, da bo /je/ vse dobro.
Tvoja avra in čakre so trenutno v slabem stanju. Poskusi se očistiti z vodo, kadilom ali si priskrbi kameno strelo, ali kakšen drug očiščujoč kristal. Meditiraj luč in svetlobo, ki te obdajata.

Včasih so tudi solze očiščevalne. Ne zadržuj v grlu svoje bolečine.

Draga Tea, najlepša hvala. Ko sem to prebrala, so me oblile solze, (še kar se borim z njimi, ker sem ravno na kraju kjer se ne morem sprostiti). Točno tako se počutim, temačne misli me kar naprej obhajajo. Moram se naučiti meditirati, še nikoli nisem pravzaprav poskusila.
Hvala še enkrat in lep pozdrav. R1ta

Kar prepusti se. Bodo drugi že počakali. Zdaj si na vrsti ti.

Mogoče bi ti priporočila en kamenček Amazonita, da bo hodil s tabo v teh časih.  ;)

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #190 on: February 12, 2009, 12:45:59 PM »

O Bog, kako enostavno je vse, če na stvari pogledaš s srcem.
Veš, čutim njihovo prisotnost in vem, da se nekaj velikega rojeva...

Hvala ti od srca :-* ang: :-*

Bilo jih je ogromno. toliko na kupu jih še nisem videla, Princeska

Objem in hvala tudi tebi  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #191 on: February 12, 2009, 12:55:10 PM »
Eh, žal sem v službi in bi blo malo nerodno, če bi šefica v pisarno prišla in me našla kako vsa v solzah šaram po netu.  ??? To počnem naskrivaj, ampak ne vem zakaj, sploh nimam slabe vesti ang: Kamenček si bom nabavila, hvala za nasvet. Sem si pa začela iz gline izdelovat Vilinske simbole, kar nekaj jih imam v delu. Upam da mi bodo tudi pomagali.   :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #192 on: February 12, 2009, 12:57:01 PM »
Tea, te smem še jaz naprositi za vpogled. Imaš nek poseben način razlage. Saj sama tudi povlečem karto, a saj veš, z druge perspektive vidiš drugače.
Hvala.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: February 12, 2009, 12:59:39 PM »
Eh, žal sem v službi in bi blo malo nerodno, če bi šefica v pisarno prišla in me našla kako vsa v solzah šaram po netu.  ??? To počnem naskrivaj, ampak ne vem zakaj, sploh nimam slabe vesti ang: Kamenček si bom nabavila, hvala za nasvet. Sem si pa začela iz gline izdelovat Vilinske simbole, kar nekaj jih imam v delu. Upam da mi bodo tudi pomagali.   :-*

Lepo, da si začela z vilinskimi simboli. To so zelo močne energije.  :)
www.Astro-Star.net

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: February 12, 2009, 01:14:25 PM »
Pozdravljeni!
A se lahko pridružim angelskim sporočilom?
Zelo me potegnejo!

Angelski pozdrav by luana! ;)

Kolikor sem jaz razumela Luano, si želi eno sporočilo. Torej ga podajam:

Vile ti sporočajo, da je čas, da dvigneš svoje standarde. Dovolj časa si se zadovoljevala z drobtinicami, sedaj je napočil čas, da rečeš bobu bob in si vzameš tisto, kar ti pripada po božanski rojstni pravici. Veliko si vredna, čeprav mogoče tega ne vidiš v tem trenutku in vrednost v očeh drugih si določaš sama. Zato se postavi zase in za svoja prepričanja in prinesi v svoje življenje vse tisto, o čemer že dolgo sanjaš. Zaslužiš si najboljše in to zmoreš zmanifestirati v svoj vsakdan.

Veselo na delo.  ;)

Gaja

Ojla Gaja!

Resnično sem takole mislila, a sem potem kar tiho bila, hotela da stvar dozori in ko je dozorela, evo ti sporočilce, res je, angelčki, že dolgo me čuvajo, dobila sem tudi jasen znak, tudi njihov glas kateri me preko moje pokojne babice pokazal njihovo pot.
A trenutno prestajam težke čase, notranje ne zunanje!
 Hvala ti Gaja in naj tudi tebe čuvajo, tako kakor slehernega od nas!
Pa še pozdrav Tei, nič zato, saj mogoče sem tudi sama takole delovala in sporočilo v eter in zrak poslala! :D :D ;)

By luana
« Last Edit: February 17, 2009, 12:30:24 PM by luana »
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI