Odpiram karte. Odprem nadangela Gabriela, pa karto poroke?
In karto družine?
Okej, preberem vse, se strinjam, sem ful vesela.
Potem pa me začne kljuvati dvom: "Nadangel Gabriel mi sporoča, da sem nekaj posebnega, zato je z menoj. Odpira mi vrata, ponuja priložnosti. ...
Pa kaj ti misliš,da so te karte naredili samo zate? Kaj si misliš, koliko ljudi potegne to karto ven in vsi se za trenutek počutijo nekaj posebnega..."
Zdaj sem pa žalostna.
Kateri del mene noče verjet v tole? Se res te karte prikažejo vsem?
Malo zmedeno je napisano, ampak upam, da razumete vprašanje.
Ta dvom me razžira kar naprej.
Skorpijonkaglavo pokonci. Seveda imaš Gabrijela ob sebi. Pozorna bodi kaj ti "sporoča" (glas v tebi, morda ravno prave besede ljudi v bližini ali novica na radiu ...) Zaupaj, saj je vse kot mora biti. Vsi kdaj dvomimo in vedno nam Nebesa pošljejo na pot ljudi, situacije, karkoli ... na pomoč. Karta družine ti lahko govori ali da imaš ob sebi družino v tej situaciji ali neko trdnost, v neki skupnosti.
Strahove, dvome in vse negativno ti le predaj Jeremielu in Jofieli. Ali preprosto angelom. Ne komplicirajmo si stvari bolj, kot je potrebno. Že iz tvoje izpovedi je razvidno, da ne zaupaš vase. Verjemi, ko si prepričana vase, ko si upaš, ko zaupaš, ti je vse "položeno" v naročje. Vse ob pravem času, ko si pripravljena. Zdaj pa počivaj, se razvajaj, naredi nekaj zase, kar že dolgo nisi in seveda, globoko dihaj. Saj veš, ko "pozabimo" dihati (v stresu, v skrbeh, ...) nismo sposobni racionalno razmišljati.

Ne bodi žalostna, ker si močno dekle, ki potrebuje le malo "push", ki ga vsi kdaj od koga dobimo. Pojdi na sončka in smej se, prisluhni ptičkom, opazuj nadebudne otročke, ...