Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #225 on: February 20, 2009, 08:42:24 PM »
Morda razveselimo koga danes z ...
Na pobudo ArOle sem povlekla karto z vprašanjem "Kakšno sporočilo imate za forum nenavadno.com"

"Vaše želje se uresničujejo. Ostanite pozitivno naravnani, vizualizirajte svoje želje in zgodi se."

ang: :-*

Kako lepo Neely, lahko bi odprla novo temo in nam vsak dan potegnila eno karto....kaj se ti zdi? :-* Tako bi nam polepšala dan.

Hvala Nelly,. sam bi bilo fajn ane...?

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #226 on: February 21, 2009, 01:42:12 AM »
Se odločam ali bi naredila tako kot mi pravi srce (in muca posvojila, ker se mi je vsedel nekam) ali bi odločitev prepustila razumu (ker muc zelo slabo reagira na prihode novih živali v okolje, jaz pa vem, da bom še vedno jemala začasnike, kar bi mu lahko zelo škodovalo - odreagira z zaprtjem sečnice, potem pa rabi kateter, infuzije, antibiotike itd.).
Težka je tale... Nikoli si nisem mislila, da mi bo po vseh teh dudarjih in 24urni skrbi za njih en tak odrasel mačkon, ki ga vidim le za kaki dve uri na dan tako zelo pri srcu.

Naredi tako, da bo za muca najbolje. ;)

:-* Gaja

Bom :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #227 on: February 22, 2009, 04:44:03 PM »
No da dopišem... Za muca bo verjetno najboljše, da dobi dom, kjer ne bo vsaj dvakrat letno pod stresom v obliki novih začasnih mačk (to je tisto, kar bi brez dvoma imel pri meni in edini razlog proti). Je bila težka odločitev, vendar po mojem mnenju prava.
« Last Edit: February 22, 2009, 05:44:53 PM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #228 on: February 22, 2009, 05:45:54 PM »
Heh, sem ravno iz telefona z vodjo zavetišča... Je odločila kar ona. Pride k meni, pa bomo videli... Wish us luck :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #229 on: February 22, 2009, 09:08:26 PM »
Heh, sem ravno iz telefona z vodjo zavetišča... Je odločila kar ona. Pride k meni, pa bomo videli... Wish us luck :)

Glede na to, kakšne lepe številke te obdajajo, ti sreče ni potrebno zaželeti, ker je že prisotna.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #230 on: February 22, 2009, 11:53:24 PM »
 :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #231 on: March 04, 2009, 08:23:34 PM »
Kaj lahko še jaz eno vprašanje .... :)

Zanima me kaj me čaka do konca leta  v zvezi z službo.Se bo stanovanjska dilema rešila še letos.
Hvala  :)
lily

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #232 on: March 04, 2009, 10:48:17 PM »
Odpiram karte. Odprem nadangela Gabriela, pa karto poroke?
In karto družine?
Okej, preberem vse, se strinjam, sem ful vesela.

Potem pa me začne kljuvati dvom: "Nadangel Gabriel mi sporoča, da sem nekaj posebnega, zato je z menoj. Odpira mi vrata, ponuja priložnosti. ...
Pa kaj ti misliš,da so te karte naredili samo zate? Kaj si misliš, koliko ljudi potegne to karto ven in vsi se za trenutek počutijo nekaj posebnega..."

Zdaj sem pa žalostna. :'( Kateri del mene noče verjet v tole? Se res te karte prikažejo vsem?

Malo zmedeno je napisano, ampak upam, da razumete vprašanje.
Ta dvom me razžira kar naprej.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: March 12, 2009, 12:45:37 PM »
Odpiram karte. Odprem nadangela Gabriela, pa karto poroke?
In karto družine?
Okej, preberem vse, se strinjam, sem ful vesela.

Potem pa me začne kljuvati dvom: "Nadangel Gabriel mi sporoča, da sem nekaj posebnega, zato je z menoj. Odpira mi vrata, ponuja priložnosti. ...
Pa kaj ti misliš,da so te karte naredili samo zate? Kaj si misliš, koliko ljudi potegne to karto ven in vsi se za trenutek počutijo nekaj posebnega..."

Zdaj sem pa žalostna. :'( Kateri del mene noče verjet v tole? Se res te karte prikažejo vsem?

Malo zmedeno je napisano, ampak upam, da razumete vprašanje.
Ta dvom me razžira kar naprej.

Skorpijonkaglavo pokonci. Seveda imaš Gabrijela ob sebi. Pozorna bodi kaj ti "sporoča" (glas v tebi, morda ravno prave besede ljudi v bližini ali novica na radiu ...) Zaupaj, saj je vse kot mora biti. Vsi kdaj dvomimo in vedno nam Nebesa pošljejo na pot ljudi, situacije, karkoli ... na pomoč. Karta družine ti lahko govori ali da imaš ob sebi družino v tej situaciji ali neko trdnost, v neki skupnosti.
Strahove, dvome in vse negativno ti le predaj Jeremielu in Jofieli. Ali preprosto angelom. Ne komplicirajmo si stvari bolj, kot je potrebno. Že iz tvoje izpovedi je razvidno, da ne zaupaš vase. Verjemi, ko si prepričana vase, ko si upaš, ko zaupaš, ti je vse "položeno" v naročje. Vse ob pravem času, ko si pripravljena. Zdaj pa počivaj, se razvajaj, naredi nekaj zase, kar že dolgo nisi in seveda, globoko dihaj. Saj veš, ko "pozabimo" dihati (v stresu, v skrbeh, ...) nismo sposobni racionalno razmišljati. ;)

Ne bodi žalostna, ker si močno dekle, ki potrebuje le malo "push", ki ga vsi kdaj od koga dobimo. Pojdi na sončka in smej se, prisluhni ptičkom, opazuj nadebudne otročke, ... ;)  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #234 on: March 12, 2009, 08:14:46 PM »
Ja, imam vsake toliko kakšne sence dvoma, ki me potem razjedajo in izničijo vse, kar sem zgradila.

Jah...karte niso narejene samo zame in večkrat se počutim naravnost odlično, ko jih odprem, potem pa pomislim, koliko ljudem se je že ta karta odprla.

Hvala Neely!!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #235 on: March 12, 2009, 09:00:58 PM »
a ti vedno kompliciraš, še takrat ko ni treba? ali samo pri kartah  :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #236 on: March 12, 2009, 09:40:59 PM »
Mnja...to je samo zato, ker hočem razčistit, če je to res zame, če sem vredna tega.
 ;D
ne, drugače sem tolk preprosta, da ni za verjet.   :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #237 on: March 12, 2009, 09:47:32 PM »
seveda je zate, seveda si vredna, če se boš sama odločila tako  ;)

nihče nas ne more imeti raje, kot se imamo radi sami, zato se imejmo vsak dan radi malo bolj kot dan pred tem, s tem dvigujemo mejo do kje lahko sežejo s svojo ljubeznijo do nas drugi, višje kot si jo postavimo sami, več možnosti jim damo, da nas imajo lahko zelo radi

v enem letu lahko naredimo ogromno - samo 1 mm na dan raje se imejmo kot dan pred tem, to ni tako zelo težko, a ne, je pa to 365 mm v letu, 3650 v 10 letih ... torej se v življenju z lahkoto "prerastemo" ko se vzljubimo  :o

uživaj 

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #238 on: March 17, 2009, 10:55:51 AM »
Bo treba res karte nabavit...
Lahko prosim eno za današnji dan.
Hvala :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #239 on: March 17, 2009, 07:51:19 PM »
Bo treba res karte nabavit...
Lahko prosim eno za današnji dan.
Hvala :-*

Ojla, zate so me potegnile boginje, ko sem brala tvoj post in oglaša se ti

Marija, mati Božja
njeno sporočilo je klic k veri v to, da bo tisto kar si želiš in prosiš uslišano. Mislim da se ti oglaša v povezavi z otroci, zaupaj, da se bo vse uredilo kot je najbolje, misli projeciraj v dober izid in uspelo ti bo.
Lep večer, nensi