Živjo, spet jaz 
Zanima me, kaj mi angelci pravijo za ponedeljek?
Če pa bolj konkretiziram, bom v ponedeljek skoraj 100% videla tistega fanta, ki mi je všeč oz. kar par urc ga bom "morala gledati"
Pa si nisem na jasnem, naj še vedno gojim kakšne upe ali naj vse skupaj dokončno pozabim 
Draga Silence,
Sporočilo, ki ti je namenjeno v tej situaciji je, da podeliš nekaj s tem tipom. Lahko gre za pomoč, da mu jo ponudiš, če vidiš, da jo potrebuje, lahko gre za podelitev kakšne izkušnje ali znanja, morda celo za čisto prijateljski razgovor. Vedela boš sama, kdaj bo za to primeren trenutek in ko ga prepoznaš se ne zadržuj. V končni fazi nimaš kaj izgubit. Sledi še čisto kratko dodatno sporočilo. Pij več vode, ker ti bo to prineslo več energije in odstanilo toksine iz tvojega telesa. Izogibaj se hrani, ki vsebujejo sladkor, ker te ta utruja. Privošči si kakšno solno kopel, ki te bo dejansko prerodila, če pa imaš možnost se čimvečkrat namakaj v morju. In še zadnje sporočilo. Začni uporabljati svoje zdravilne spretnosti, da pomagaš sebi in drugim.
Iz srca zate,
Gaja
Živjo,
da poročam
Mogoče je v zvezi s tem tipom mišljena pomoč kot takšna, da ga pustim pri miru v mislih? Sicer to niti ni tako težko, ker imam sedaj polno drugih misli. No, njega tist dan niti nisem videla, ker ga ni bilo na mestu, kjer naj bi bil. Tako ga že dolgo nisem videla in ga več ne bom, tako mu kakšne pomoči tudi ne morem nudit

Tole glede prehrane pa čist drži, saj sem zadnje čase čist preveč sladoleda pojedla

Pila sem pa tud premalo

Zdaj delam na tem, da se izboljšam.
Ampak zadnje sporočilo mi je pa uganka. Imam zdravilne spretnosti?

Če jih res imam, jih pa žal ne znam uporabljat... Za namenček naj povem še to, da je danes moj dedek šel v bolnico

Sploh nimam pojma, kaj narest... Edino sekiram se na polno. Že tako imam drug teden 2 izpita in sem vsa pesimistična, potem pa še to