Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #300 on: May 25, 2009, 10:16:35 AM »
Hvala Nelly, to delam že 2 leti in pol, zato počasi postajam nestrpna ;) ;D. No bo, ko bo, samo da bo :D.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #301 on: May 25, 2009, 10:56:47 AM »
Če postajaš nestrpna, se lekcije še nisi naučila. Ta gre stran, ko je vse v najlepšem redu.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #302 on: May 25, 2009, 01:30:43 PM »
Draga Silence,

Zate sem potegnila karto afirmacij Louise L. Hay:

IMAM IDEALEN ŽIVLJENJSKI PROSTOR: Vidim se živeti v čudovitem prostoru, ki izpolnjuje vse moje potrebe in želje. Nahaja se na prelepi lokaciji in je po takšni ceni, da si ga lahko privoščim.

Upsss, ali bo tole držalo? Mogoče pa ne znam povezat s svojo situacijo, ker trenutno se nahajam na lokaciji, ki ni lih prelepa, mi je pa čist OK. Prelepa lokacija je pa 200 km od mene stran, kupljena že pred nekaj stoletji  ;D

Kadar nekaj ni čisto prelepo, si zaslužiš nekaj boljšega, kajne? Sicer pa ni nujno, da gre tu za lokacijo, ampak za stanovanje, hišo, bivalni prostor, ki je v skladu s tvojimi željami. Ali razmišljaš o selitvi, ker sem se morda naravnala na to vibracijo?

Živjo,

ne, tud o selitvi še ne razmišljam zanekrat  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #303 on: May 25, 2009, 04:45:24 PM »
Silence, morda gre za energije, ki te trenutno obkrožajo. To je preblisk, ki sem ga dobila, ko sem prebrala tvoj odgovor.
www.theta.si
DZK 519

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #304 on: May 30, 2009, 02:33:42 PM »
Živjo,

spet jaz ;D

Zanima me, kaj mi angelci pravijo za ponedeljek? :) Če pa bolj konkretiziram, bom v ponedeljek skoraj 100% videla tistega fanta, ki mi je všeč oz. kar par urc ga bom "morala gledati" ;D Pa si nisem na jasnem, naj še vedno gojim kakšne upe ali naj vse skupaj dokončno pozabim :)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #305 on: May 30, 2009, 03:41:18 PM »
Živjo,

spet jaz ;D

Zanima me, kaj mi angelci pravijo za ponedeljek? :) Če pa bolj konkretiziram, bom v ponedeljek skoraj 100% videla tistega fanta, ki mi je všeč oz. kar par urc ga bom "morala gledati" ;D Pa si nisem na jasnem, naj še vedno gojim kakšne upe ali naj vse skupaj dokončno pozabim :)

mislim, da te karte niso za prerokovanje prihodnosti a la  Danny. jaz ti predlagam, da si raje pozorna na morebitna sporočila v ponedeljek. prej prosi angele, naj ti dajo kakšno sporočilo, ki ga boš razumela, se zahvali in zaupaj...
moj predlog no :)
pa držim pesti  ;)

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #306 on: May 30, 2009, 07:47:44 PM »
Živjo,

spet jaz ;D

mislim, da te karte niso za prerokovanje prihodnosti a la  Danny. jaz ti predlagam, da si raje pozorna na morebitna sporočila v ponedeljek. prej prosi angele, naj ti dajo kakšno sporočilo, ki ga boš razumela, se zahvali in zaupaj...
pa držim pesti  ;)

Sej že skoz prosim za sporočila, pa ne vem, ali jih ni ali jih ne vidim  :-\

Offline bilka

• Mojster
« Reply #307 on: May 30, 2009, 08:12:43 PM »
Živjo,

spet jaz ;D

včasih je potrebno potrpljenje. mogoče še enostavno ni pravi čas  :-\
ampak ne obupaj ;)
 :-*

pa držim pesti  ;)

Sej že skoz prosim za sporočila, pa ne vem, ali jih ni ali jih ne vidim  :-\

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #308 on: May 31, 2009, 06:36:39 PM »
Živjo, spet jaz ;D

Draga Silence,

Sporočilo, ki ti je namenjeno v tej situaciji je, da podeliš nekaj s tem tipom. Lahko gre za pomoč, da mu jo ponudiš, če vidiš, da jo potrebuje, lahko gre za podelitev kakšne izkušnje ali znanja, morda celo za čisto prijateljski razgovor. Vedela boš sama, kdaj bo za to primeren trenutek in ko ga prepoznaš se ne zadržuj. V končni fazi nimaš kaj izgubit. Sledi še čisto kratko dodatno sporočilo. Pij več vode, ker ti bo to prineslo več energije in odstanilo toksine iz tvojega telesa. Izogibaj se hrani, ki vsebujejo sladkor, ker te ta utruja. Privošči si kakšno solno kopel, ki te bo dejansko prerodila, če pa imaš možnost se čimvečkrat namakaj v morju. In še zadnje sporočilo. Začni uporabljati svoje zdravilne spretnosti, da pomagaš sebi in drugim.

Iz srca zate,
Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #309 on: June 01, 2009, 08:21:13 AM »

mislim, da te karte niso za prerokovanje prihodnosti a la  Danny. ....

meni je bilo že a la Danny neprebavljivo, nadaljevanka a la Plemeniti je pa res too much  :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #310 on: June 01, 2009, 02:55:03 PM »
Danes je z mano rosetta
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #311 on: June 02, 2009, 09:20:28 AM »
...glede na to, da nimam svojih angelskih kart...in tega nisem niti vešča...bi mogoče hotela katera izmed vas pogledati, kaj mi za te dni svetujejo angelčki?

HVALA ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #312 on: June 02, 2009, 07:13:06 PM »
Drago Sonce,

Angelčki te priganjajo k akciji. Dovolj je bilo odlaganja in razmišljanja o stvareh, čas je. da spraviš stvari v pogon in deluješ na področjih, ki ti prinbašajo navdih. Vse je pripravljeno za tvoj veliki preboj. Angeli ti stojijo ob strani, te podpirajo in te spodbujajo, da se opogumiš in narediš korake v pravo smer.

www.theta.si
DZK 519

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #313 on: June 04, 2009, 01:30:12 PM »
Živjo, spet jaz ;D

Draga Silence,

Sporočilo, ki ti je namenjeno v tej situaciji je, da podeliš nekaj s tem tipom. Lahko gre za pomoč, da mu jo ponudiš, če vidiš, da jo potrebuje, lahko gre za podelitev kakšne izkušnje ali znanja, morda celo za čisto prijateljski razgovor. Vedela boš sama, kdaj bo za to primeren trenutek in ko ga prepoznaš se ne zadržuj. V končni fazi nimaš kaj izgubit. Sledi še čisto kratko dodatno sporočilo. Pij več vode, ker ti bo to prineslo več energije in odstanilo toksine iz tvojega telesa. Izogibaj se hrani, ki vsebujejo sladkor, ker te ta utruja. Privošči si kakšno solno kopel, ki te bo dejansko prerodila, če pa imaš možnost se čimvečkrat namakaj v morju. In še zadnje sporočilo. Začni uporabljati svoje zdravilne spretnosti, da pomagaš sebi in drugim.

Iz srca zate,
Gaja

Živjo,

da poročam :)
Mogoče je v zvezi s tem tipom mišljena pomoč kot takšna, da ga pustim pri miru v mislih? Sicer to niti ni tako težko, ker imam sedaj polno drugih misli. No, njega tist dan niti nisem videla, ker ga ni bilo na mestu, kjer naj bi bil. Tako ga že dolgo nisem videla in ga več ne bom, tako mu kakšne pomoči tudi ne morem nudit ;)
Tole glede prehrane pa čist drži, saj sem zadnje čase čist preveč sladoleda pojedla :-\ Pila sem pa tud premalo :-\ Zdaj delam na tem, da se izboljšam.
Ampak zadnje sporočilo mi je pa uganka. Imam zdravilne spretnosti?  :o Če jih res imam, jih pa žal ne znam uporabljat... Za namenček naj povem še to, da je danes moj dedek šel v bolnico :'( Sploh nimam pojma, kaj narest... Edino sekiram se na polno. Že tako imam drug teden 2 izpita in sem vsa pesimistična, potem pa še to :'(

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #314 on: June 04, 2009, 09:39:53 PM »
Draga Silence,

Glede prve zadeve pusti času čas, kar se ima za zgodit se itak bo. V zvezi z zadnjo karto pa verjemi, da si zdravilka, če tako karte pravijo. Morda bi bilo dobro iti na kakšno itobraževanje na to temo, da začneš bolj verjeti v svoje sposobnosti. Na izbiro imaš veliko različnih zdravilnih tehnik, ki vsaka pomaga na svoj način. Odloči se za tisto, v zvezi s katero boš dobila informacije iz različnih virov, ker je to pravo vodstvo. Obrni se na učitelja, ob katerem ti srce zaigra in poslušaj svojo intuicijo, ki te bo pripeljala tja, kamor je zate dobro iti.

www.theta.si
DZK 519