Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #210 on: February 17, 2009, 11:13:40 AM »

Kaj, ko bi imeli karte dneva, mogoč kratko in jedernato razlago zraven itp...?

Papa :-*

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #211 on: February 17, 2009, 12:33:10 PM »
Kako kaj danes, imela bi malo prošnjo, a mi pomagajo dobiti ključ na temo, katera mi ne sede na dušo!
Zato nikakor ne morem pričeti pisati!
Lp by luana   ;) :D :D :D

danes je lep dan in z soncem obsijan,
kaj bomo zastrli pajčolan?
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #212 on: February 17, 2009, 01:28:24 PM »
Morda razveselimo koga danes z ...
Na pobudo ArOle sem povlekla karto z vprašanjem "Kakšno sporočilo imate za forum nenavadno.com"

"Vaše želje se uresničujejo. Ostanite pozitivno naravnani, vizualizirajte svoje želje in zgodi se."

ang: :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #213 on: February 17, 2009, 02:09:52 PM »
Morda razveselimo koga danes z ...
Na pobudo ArOle sem povlekla karto z vprašanjem "Kakšno sporočilo imate za forum nenavadno.com"

"Vaše želje se uresničujejo. Ostanite pozitivno naravnani, vizualizirajte svoje želje in zgodi se."

ang: :-*

Kako lepo Neely, lahko bi odprla novo temo in nam vsak dan potegnila eno karto....kaj se ti zdi? :-* Tako bi nam polepšala dan.
« Last Edit: February 17, 2009, 02:16:43 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #214 on: February 17, 2009, 02:20:44 PM »
Princes, lahko. A ne morem opredelit, ker spontano izbiram karte ali predam sporočilo skozi intuicijo, čustva.
Če se še drugi strinjajo, poprosimo Andresa oz. kdo ima to čez, da odpre novo temo. Sama ne bi ravno pacala po forumu, ker se še pretipavam skozi teme. In se še tudi iščem, kam bi lahko "sedla". ;)

Neely  :-* ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #215 on: February 17, 2009, 02:32:28 PM »
živjo

lepo, da je tako živahno pri angelčkih.

Neely mogoče pa ta dnevna sporočila uvrstiš v sosednjo temo "angelska sporočila", ki jo je odprla Tea, se mi zdi primerna tako za dnevna sporočila, kadar začutiš da imaš za koga kakšno posebno sporočilo.... Tako je tematika tam tudi zastavljena in mislim da se boš v njej dobro znašla, ker ni nujno vezana ravno na karte ampak so to lahko tudi intuitivna sporočila.

Lepo bodi  :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #216 on: February 17, 2009, 02:34:54 PM »
živjo

lepo, da je tako živahno pri angelčkih.

Neely mogoče pa ta dnevna sporočila uvrstiš v sosednjo temo "angelska sporočila", ki jo je odprla Tea, se mi zdi primerna tako za dnevna sporočila, kadar začutiš da imaš za koga kakšno posebno sporočilo.... Tako je tematika tam tudi zastavljena in mislim da se boš v njej dobro znašla, ker ni nujno vezana ravno na karte ampak so to lahko tudi intuitivna sporočila.

Lepo bodi  :)

O, bravo Nensi, na to nisem niti pomislila :) Mislim, da nam bo Neely pridno sporočala, kaj nam imajo povedati.
Nensi, lep dan ti želim :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #217 on: February 17, 2009, 02:35:22 PM »
hvala Princeska, enako  :)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #218 on: February 17, 2009, 02:46:21 PM »
Hvala dekleti, Nensi in Princes.  ;) Torej samo skopiram današnje sporočilo v pravo rubriko in naslednjič nadaljujem tam. Hvala za vodstvo. Pa NA Mihael vas pozdravlja. (torej, varni in zaščiteni ste, pa še PC vam popravi.  ;))

lep dan še  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #219 on: February 17, 2009, 02:51:49 PM »
Nensi, lahko prosim za eno angelsko karto za tisto mojo mačjo slabo vest po imenu Zal ... : http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,1124.75.html#bot. Res me daje en tak hud občutek krivde ... :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #220 on: February 17, 2009, 08:07:28 PM »
Tejka

v situaciji za katero sprašuješ vse se vrti okrog ljubezni:
več se smej, ne jemlji te nove situacije v kateri si se znašla s strahom, sprejmi jo, obsij jo z ljubeznijo, ki jo boš našla globoko v sebi in vse bo dobro.
Si en tak prekrasen zemeljski angelček s posebno nalogo, delček tvoje naloge v tem trenutku pa je, da zaupaš.
Vse bo dobro, tako kot mora biti.

Lepo bodi, objem, nensi

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #221 on: February 18, 2009, 01:52:06 AM »
Hvala Nensi za ta odgovor :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #222 on: February 18, 2009, 08:20:54 AM »
Z veseljem, pa še kdaj. Lepo bodi.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #223 on: February 19, 2009, 04:26:36 PM »
Se odločam ali bi naredila tako kot mi pravi srce (in muca posvojila, ker se mi je vsedel nekam) ali bi odločitev prepustila razumu (ker muc zelo slabo reagira na prihode novih živali v okolje, jaz pa vem, da bom še vedno jemala začasnike, kar bi mu lahko zelo škodovalo - odreagira z zaprtjem sečnice, potem pa rabi kateter, infuzije, antibiotike itd.).
Težka je tale... Nikoli si nisem mislila, da mi bo po vseh teh dudarjih in 24urni skrbi za njih en tak odrasel mačkon, ki ga vidim le za kaki dve uri na dan tako zelo pri srcu.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #224 on: February 19, 2009, 08:18:39 PM »
Se odločam ali bi naredila tako kot mi pravi srce (in muca posvojila, ker se mi je vsedel nekam) ali bi odločitev prepustila razumu (ker muc zelo slabo reagira na prihode novih živali v okolje, jaz pa vem, da bom še vedno jemala začasnike, kar bi mu lahko zelo škodovalo - odreagira z zaprtjem sečnice, potem pa rabi kateter, infuzije, antibiotike itd.).
Težka je tale... Nikoli si nisem mislila, da mi bo po vseh teh dudarjih in 24urni skrbi za njih en tak odrasel mačkon, ki ga vidim le za kaki dve uri na dan tako zelo pri srcu.

Naredi tako, da bo za muca najbolje. ;)

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif