Sonce,
zate sem za jutrišnji dan potegnila karto Frančiška, ki ti sporoča naslednje: Spraševala si - Kaj me čaka - vendar ti angeli sporočajo, da se moraš odločiti sama, narediti korak, saj imaš verjetno ravno zaradi bojazni, da bi naredila napačen korak, odločitev, občutek, da si obstala na mestu. Vse je še odprto v tem obdobju tvojega življenja, zato si sama kreiraš po dalje. Samo odloči se in naredi korak.
Vzami si čas, poglobi se sama vase, meditiraj, moli in se v miru pripravi na korak, katerega boš storila, odločitev, katero boš sprejela. Če se boš odločila, da tega ne storiš, potem je jasno, da si se odločila, naj tvoje življenj ostane takšno kot je sedaj.
Vlekla sem tudi Angela lepote, ki pa ti sporoča, da se vprašaj ali vidiš okoli sebe lepoto, ali jo vidiš v sebi; razmisli o tem. Lahko ga pokličeš na pomoč, da ti pri tem pomaga; sploh je super, če se ukvarjaš s čem kreativnim kot je umetnost, slikarstvo, glasbo itd... Nastopil je čas, da ponovno prepoznaš lepoto lastne duše. S tem, ko boš prišela prepoznavati, kako čudovito je življenje, si boš ustvarila lepše, srečneješe življenje. Torej je zate nastopil čas, ko pričneš prepoznavati, izkušati lepoto in harmonijo v sebi in okoli sebe.
Vse dobro ti želim

Taja