Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #270 on: May 10, 2009, 06:53:09 PM »
Pozdravljeni!

A lahko še jaz malo povprašam angele, kaj mi pravijo v bodoče?
Imam nek projek v mislih, iščem pomoč a se bojim vprašat , bojazen- odklon. Kaj mi pravijo a se bom odločila, kako bo?
by luana :D :D ;)

Draga Luana,

Malo več zaupanja vase.  ;)
Rekli so mi, da se obdaj z roza. Ljubeče energije tudi raztopijo strahove, dvome, ...
Ti sama si se pa že odločila. Veš, da je vsaka odločitev boljša kot nobena.  ;) Ti le bodi in ostani ti, pa upoštevaj svoja čustva, intuicijo.  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #271 on: May 10, 2009, 07:28:43 PM »
Pozdravljeni!

Imam nek projek v mislih, iščem pomoč a se bojim vprašat , bojazen- odklon. Kaj mi pravijo a se bom odločila, kako bo?

Draga Luana,

Rekli so mi, da se obdaj z roza. Ljubeče energije tudi raztopijo strahove, dvome, ...
Ti sama si se pa že odločila. Veš, da je vsaka odločitev boljša kot nobena.  ;) Ti le bodi in ostani ti, pa upoštevaj svoja čustva, intuicijo.  :-*

Hvala neely18,
pa tudi angelčki, zaupam jim, a bojim se sebe svojih čustev.
Pomoč pa rabim, brez ne gre.
Bom še malo prespala, a kakor si rekla, sem se res odločila in menim da je edina pravilna.

by luana  :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #272 on: May 12, 2009, 10:50:32 AM »
Pozdravljeni!

Draga Luana,

Hvala neely18,
Bom še malo prespala, a kakor si rekla, sem se res odločila in menim da je edina pravilna.

Bravo Luana! Odlično ti gre. Pa kakšna pozitivna afirmacija ti zna pomagati pri dvigu samozavesti. ;)

Npr.:
-Cenim se.
-Močna sem. Pogumna sem.
-Rada se imam in zmorem vse kar si zamislim.
-Vse kar si zamislim opravim hitro in lahkotno.
-Sem ljubezen, se ljubim in sem ljubljena.
-...

Naprej si še zama zamisli. Afirmacije ponavljaj vsak dan večkrat na dan, tako dolgo, da so ti že domače in da že tako verjameš v trditve, da se prične vse to odvijati.

Z blagoslovom ljubezni,  :-*
N.  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #273 on: May 12, 2009, 11:41:45 AM »
Draga Nely18 :)

Angeli in vsa svetlobna bitja ti pomagajo pri prenašanju informacij do nas. Prosim te za upogled, kaj se mi dogaja in kam me pot pelje :)

Z ljubeznijo zate ang:
Princes
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: May 12, 2009, 12:58:13 PM »

Angeli in vsa svetlobna bitja ti pomagajo pri prenašanju informacij do nas. Prosim te za upogled, kaj se mi dogaja in kam me pot pelje :)

Z ljubeznijo zate ang:
Princes

Draga Princeska,

Ti sama najbolje veš kaj se ti dogaja. Poznaš tudi svoje želje, le tvoj dvom, strah te stiska v primežu, ki izleda na nemoč.
Zaupaj vase in sprosti strahove, naj odidejo, predaj jih angelom. Prični se imeti rada, spoštuj in upoštevaj svoje želje, potrebe, predvsem se pa poglobi vase in se vprašaj kaj si sploh želiš. Vse lahko imaš, le ne dvomi vase. Vse si zaslužiš. In nimamo vsi istih želja. Za vse je vsega dovolj, le verjeti moramo, da si to zaslužimo. Ne zadovolji se z manj.

Torej, kaj se ti dogaja, še malo drugače (karte) ...
Bitja svetlobe ti svetujejo gibanje, telovadbo, zrak. Ne zapiraj se med štiri stene, in ne prepuščaj se razmišljanju, temveč svobodno poleti dogodivščinam naproti. V sebi zatiraš strast in kreativnost. Imaš pa moč, da ti stvari gladko stečejo. Bodi spontana in razigrana. Smeh.Smej se in meditiraj.

hmm ... "... in kam me pot pelje". Zanimivo, saj sem dobila tudi preko karte isti odgovor, ki sem ti ga že zgoraj napisala. Spusti strah, dvome, ... Ti zmoreš vse, kar si zamisliš. Bodi le pozorna na vsa sporočila Božjega vodstva, saj ti v življenje vedno pripelje prave ljudi, prave situacije, informacije, ... In .. tvoje želje so uresničljive, le odloči se.

Z ljubeznijo zate  :-*
N.  ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #275 on: May 12, 2009, 01:21:30 PM »

Z ljubeznijo zate ang:
Princes

Draga Princeska,

Ti sama najbolje veš kaj se ti dogaja. Poznaš tudi svoje želje, le tvoj dvom, strah te stiska v primežu, ki izleda na nemoč.
Zaupaj vase in sprosti strahove, naj odidejo, predaj jih angelom. Prični se imeti rada, spoštuj in upoštevaj svoje želje, potrebe, predvsem se pa poglobi vase in se vprašaj kaj si sploh želiš. Vse lahko imaš, le ne dvomi vase. Vse si zaslužiš. In nimamo vsi istih želja. Za vse je vsega dovolj, le verjeti moramo, da si to zaslužimo. Ne zadovolji se z manj.

Torej, kaj se ti dogaja, še malo drugače (karte) ...
Bitja svetlobe ti svetujejo gibanje, telovadbo, zrak. Ne zapiraj se med štiri stene, in ne prepuščaj se razmišljanju, temveč svobodno poleti dogodivščinam naproti. V sebi zatiraš strast in kreativnost. Imaš pa moč, da ti stvari gladko stečejo. Bodi spontana in razigrana. Smeh.Smej se in meditiraj.

hmm ... "... in kam me pot pelje". Zanimivo, saj sem dobila tudi preko karte isti odgovor, ki sem ti ga že zgoraj napisala. Spusti strah, dvome, ... Ti zmoreš vse, kar si zamisliš. Bodi le pozorna na vsa sporočila Božjega vodstva, saj ti v življenje vedno pripelje prave ljudi, prave situacije, informacije, ... In .. tvoje želje so uresničljive, le odloči se.

Z ljubeznijo zate  :-*
N.  ang:

Draga Nely18

Nekaj ljudi je na tem forumu, ki med nas vnašajo svetlobo in prenašajo znanje in informacije. Mednje sodiš tudi ti ang:. Hvala ti za predana sporočila. Potrdila so tisto, kar v mojem bistvu vem, a si nočem priznati.

Z ljubeznijo zate ang:
Princes
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #276 on: May 12, 2009, 08:41:55 PM »
Pozdravljeni!

Draga Luana,

Hvala neely18,

Bravo Luana! Odlično ti gre. Pa kakšna pozitivna afirmacija ti zna pomagati pri dvigu samozavesti. ;)

Npr.:
-Cenim se.
-Močna sem. Pogumna sem.
-Rada se imam in zmorem vse kar si zamislim.
-Vse kar si zamislim opravim hitro in lahkotno.
-Sem ljubezen, se ljubim in sem ljubljena.
-...

Naprej si še zama zamisli. Afirmacije ponavljaj vsak dan večkrat na dan, tako dolgo, da so ti že domače in da že tako verjameš v trditve, da se prične vse to odvijati.

Z blagoslovom ljubezni,  :-*
N.  ang:

Hvala neely18

Vem da si dobra duša, še enkrat hvala, še je dobrih ljudi na svetu, to je moj slogan!
Angeli so in obstajajo, tudi danes sem srečala enega, dobrega kakor kruh, zadnje čase sem obkoljena samo z dobrimi  ljudmi, tudi sama se trudim ostati taka kakor sem po naravi!
Hvala vam angeli, res iz srca hvala, hvala  ang: ang: ang: ang: ang: ang:
by luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #277 on: May 12, 2009, 09:49:19 PM »
Draga Nely18

Nekaj ljudi je na tem forumu, ki med nas vnašajo svetlobo in prenašajo znanje in informacije. Mednje sodiš tudi ti ang:. Hvala ti za predana sporočila. Potrdila so tisto, kar v mojem bistvu vem, a si nočem priznati.

Z ljubeznijo zate ang:
Princes

Draga Princes, Hvala. Sem počaščena. (shy)  ;)

:-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #278 on: May 12, 2009, 09:50:17 PM »
Luana tudi tebi hvala.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #279 on: May 14, 2009, 10:06:54 AM »
Drage angelčice  ang:

bi hotela katera od vas potegniti eno karto zame; kdo mi trenutno stoji ob strani?

najlepša hvala  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #280 on: May 14, 2009, 11:58:57 AM »
Drage angelčice  ang:

bi hotela katera od vas potegniti eno karto zame; kdo mi trenutno stoji ob strani?

najlepša hvala  :-*

Draga Taja,

Zate sem potegnila dve karti iz dveh različnih kompletov in je obakrat prišlo enako. Iz prvega je prišla egipčanska boginja HATOR, ki ti sporoča, da je v tem obdobju zelo pomembno, da si dovoliš sprejemati, ker rada veliko daješ, blokiraš se pa pri sprejemanju. Kadar ne dajemo in sprejemamo izenačeno, nismo v ravnovesju z našo moško in žensko esenco. Kadar si dovoliš prejemati, plavaš s tokom življenja, pri čemer se odstranjuje zastala energija, kar ti prinaša nove oblike obilja, ustvarjalne zamisli in različne priložnosti. V tem obdobju je pomembno tudi, da si vzameš čas zase in se bolj neguješ kot ponavadi. Nekaj se ti pa kaže tudi na področju materinstva.

Poleg tega sem potegnila še iz tretjega kompleta eno karto in ena je padla. Prva je simbol romantike in iskanja tistega, kar ti je sveto. Ta karta predstavlja združenje vseh elementov v čudovitem življenju skozi združitev nebes in zemlje oz. dveh ljubimcev. Ko ljubiš nekoga ti ta zrcali lastno lepoto ter najboj skrite želje.  V vsakem razmerju obstaja resnica in iluzija, prav tako kot svetloba ne more obstajati brez sence, zato naj te iluzija glede idealnega razmerja ne preslepi. Bodi pripravljena videti resnico in poštenje, kajti potem ne boš nikoli razočarana.

Skozi prihajajoče obdobje boš ozdravila določene vidike sebe, s katerimi se že dolgo ubadaš. Prav tako boš prebrala marsikaj ali se udeležila izobraževanj, ki ti bodo še bolj odprla oči za marsikatero novo spoznanje. Zaradi vsega naštetega se boš 'prelevila' v novo osebo, kar je v končni fazi le korak več na tvoji poti duhovne rasti.

:-* Gaja
« Last Edit: May 14, 2009, 12:17:29 PM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #281 on: May 14, 2009, 01:18:08 PM »
oooo iz srca hvala , draga Gaja, za tale vpogled, sem skoraj na r.. padla  :D partnerstvo, materinstvo resnično top teme  v tem obdobju mojega življenja...sem seveda sprintala, da bom še večkrat prebrala napisano ;)

se še oglasim in poročam  ;)

:-*

pozdravček, Taja

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #282 on: May 15, 2009, 07:16:55 PM »
Živijo,

prosila bi, če bi katera  ang: hotela potegniti karto zame, za jutri, 16.5. ...
Zanima me, kaj pravijo angeli...zna biti še zanimivo jutri... :-\

HVALA!,

lp

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #283 on: May 15, 2009, 07:25:26 PM »
Luana tudi tebi hvala.  :-*

;)

by luana
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #284 on: May 15, 2009, 07:46:27 PM »
Sonce,

zate sem za jutrišnji dan potegnila karto Frančiška, ki ti sporoča naslednje: Spraševala si - Kaj me čaka - vendar ti angeli sporočajo, da se moraš odločiti sama, narediti korak, saj imaš verjetno ravno zaradi bojazni, da bi naredila napačen korak, odločitev, občutek, da si obstala na mestu. Vse je še odprto v tem obdobju tvojega življenja, zato si sama kreiraš po dalje. Samo odloči se in naredi korak.

Vzami si čas, poglobi se sama vase, meditiraj, moli in se v miru pripravi na korak, katerega boš storila, odločitev, katero boš sprejela. Če se boš odločila, da tega ne storiš, potem je jasno, da si se odločila, naj tvoje življenj ostane takšno kot je sedaj.

Vlekla sem tudi Angela lepote, ki pa ti sporoča, da se vprašaj ali vidiš okoli sebe lepoto, ali jo vidiš v sebi; razmisli o tem. Lahko ga pokličeš na pomoč, da ti pri tem pomaga; sploh je super, če se ukvarjaš s čem kreativnim kot je umetnost, slikarstvo, glasbo itd... Nastopil je čas, da ponovno prepoznaš lepoto lastne duše. S tem, ko boš prišela prepoznavati, kako čudovito je življenje, si boš ustvarila lepše, srečneješe življenje. Torej je zate nastopil čas, ko pričneš prepoznavati, izkušati lepoto in harmonijo v sebi  in okoli sebe.

Vse dobro ti želim  :-*

Taja