...zakaj se mi pa potem zdi vse prej kot pa "na poti do cilja"... 
Ker včasih rabimo malo dreves, da nam zakrijejo pogled na gozd (cilj).
A se bojiš priti na cilj, ker si bo potem treba postavit novega? To je včasih težko, je pa izziv.
Sama si lepo napisala razlago, zdaj pa kot da si se ustrašila sama sebe.
Te tud razumem, saj včasih je težko biti uspešen, ti zavidajo, če si pa neuspešen al pa nekaj na pol so pa sočutni s tabo, kar lažje znamo sprejeti kot se pa soočati z uspehom in kar gre zraven.
...ne bojim se sama sebe, včasih se res ustrašim tega, da točno vem, kaj hočem. Edina stvar, ki se je bojim je to, da si mogoče vse napačno razlagam, ker situacija ne izgleda bleščeče...strah pred tem, da bom na koncu še bolj razočarana zaradi tega, ker si bom sama v glavi naredila neko (napačno) predstavo.
Sem pa poslušala nasvete in sem se umirila. Nekaj dni sem se izmikala temu, da bi prosila za kakršne koli znake. Vsak večer sem samo prosila angele, naj me vodijo v sanjah, da bom zmogla razumeti in najti pravo pot za naprej. Moram dodati, da sem veliko bolj umirjena, sanj se pa na žalost ne spomnim (se jih zelo redko). Danes na poti domov pa sem razmišljala o vsej zadevi, kako in kaj in moram reči, da je vseeno bilo nekaj znakov, za katere sem si razlagala kot pozitivne...upam, da se ne motim...res bi želela zaupati, ampak se bojim kako bi prenesla, če si razlagam narobe...ker trenutno angeli kažejo, da sem na poti do željenega cilja, situacija pa je trenutno na mrtvi točki...

Danes sem angele vprašala malo drugače; kako mi oni pomagajo v tej "zvezi". Odprle so se mi karte:
- Archangel Raphael (tebi in tvojim bližnjim pomagam zdraviti - blažiti psihične izzive)
- Raye (joga in rekreacija sta trenutno pomembni za tvoje dobro počutje in psihično rast)
- Adriana (vodim te k odgovoru tvojih molitev. Prosim poslušaj in sledi korakom, s tabo komuniciram skozi intuicijo, misli in sanje)
...jaz to še vedno vidim pozitivno ???
vsako mnenje več kot dobrodošlo...
hvala