Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #375 on: June 27, 2009, 08:11:40 AM »
Nadangel Ariel mi dela družbo danes.... ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #376 on: June 27, 2009, 08:22:59 AM »
...jaz si te karte razlagam pozitivno...se motim?

- Adriana (Vodim te k odgovoru na tvoje molitve. Prosim poslušaj in sledi korakom, s tabo komuniciram skozi intuicijo, misli in sanje)
- Teresa (Time out! Preveč si bila zavzeta s skrbjo za druge, ustavi se in poskrbi zase)
Aurora (Trenutno letiš visoko, kar lahko prestraši ostale. Ne oklevaj, saj bodo kmalu navdušeni nad tvojim vzgledom)

(moja razlaga: sem na poti k uresničitvi sanj, vendar trenutno rabim malo časa zase, tudi drugi potrebujejo čas za razmislek, saj jih je moja navdušenost postavila korak nazaj, kar pa ne bo trajalo dolgo, saj bodo sledili mojemu vzgledu navdušenosti)

Komentarji dobrodošli!

Hvala  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #377 on: June 27, 2009, 09:15:01 AM »
Super si to razložila.
Ko to naredimo sami zase je še toliko pomembneje, ker takrat stvari tudi ozavestimo, jih vidimo take kot so, jih lažje sprejmemo in udejanimo, kot pa če nam to nekdo predpiše na "recept"  ;)
Uživaj  ang:

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #378 on: June 27, 2009, 09:40:11 AM »
Hvala, Strela. Tole je pa res super.
Hvala. :-* ang:

Prosim, Škorpijonka :-* :-* :-*
ThetaHealing Practitioner™

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #379 on: June 27, 2009, 11:54:41 AM »
Super si to razložila.
Ko to naredimo sami zase je še toliko pomembneje, ker takrat stvari tudi ozavestimo, jih vidimo take kot so, jih lažje sprejmemo in udejanimo, kot pa če nam to nekdo predpiše na "recept"  ;)
Uživaj  ang:

...zakaj se mi pa potem zdi vse prej kot pa "na poti do cilja"... :-\

hvala za potrditev razlage  :-* ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #380 on: June 27, 2009, 12:42:12 PM »
Super si to razložila.
Ko to naredimo sami zase je še toliko pomembneje, ker takrat stvari tudi ozavestimo, jih vidimo take kot so, jih lažje sprejmemo in udejanimo, kot pa če nam to nekdo predpiše na "recept"  ;)
Uživaj  ang:

hvala za potrditev razlage  :-* ang:

Ko angelska sporočila začutiš s srcem, veš, da so točno tista, ki jih v danem momentu rabiš. Poskušaj vsako karto posebej začutiti in počakaj na odgovor srca ne uma. Uma nas vodi proč od pravega odgovora, kar si napisala zgoraj "zakaj se mi pa .....".
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #381 on: June 28, 2009, 12:29:59 AM »

Ker včasih rabimo malo dreves, da nam zakrijejo pogled na gozd (cilj).
A se bojiš priti na cilj, ker si bo potem treba postavit novega? To je včasih težko, je pa izziv.

Sama si lepo napisala razlago, zdaj pa kot da si se ustrašila sama sebe.
Te tud razumem, saj včasih je težko biti uspešen, ti zavidajo, če si pa neuspešen al pa nekaj na pol so pa sočutni s tabo, kar lažje znamo sprejeti kot se pa soočati z uspehom in kar gre zraven.
« Last Edit: June 28, 2009, 12:31:45 AM by nensi »

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #382 on: June 28, 2009, 12:53:46 AM »
Vprašala sem karte, kateri angeli so v tem trenutku z mano in dobila Tereso, Mistique in Chantall. Da interpretiram ... To naj bi pomenilo, da angeli delajo zame na ljubezenskem podočju (za kar že tako dolgo prosim) in bo rešitev končno tu.
Imam prav?
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #383 on: June 28, 2009, 08:51:30 AM »
Vprašala sem karte, kateri angeli so v tem trenutku z mano in dobila Tereso, Mistique in Chantall. Da interpretiram ... To naj bi pomenilo, da angeli delajo zame na ljubezenskem podočju (za kar že tako dolgo prosim) in bo rešitev končno tu.
Imam prav?

Seveda imaš prav. Prva te je nagovorila Teresa, ki si jo kar malo spregledala v tej interpretaciji - spočij si od vsega dela, saj si izrazila in poslala svojo ljubezensko prošnjo, angeli so jo slišali, zdaj jim pa zaupaj, da se bo zgodilo ko bo čas za to.
Včasih je bolje počakati, kot pa z glavo skozi zid, da smo pol vsi buškasti.
Ko se vsedemo in umirimo vidimo, da so v zidu celo vrata, se pa odprejo ko je čas, nič prej, pa če se še tako zaletavamo.

Saj si še mlada, te čaka še veliko lepega. Ozri se okrog, zadihaj, naužij se lepote ki je v tebi, prižgi to lučko sreče najprej v sebi.
Ko boš tako žarela od noter navzven boš kot svetilnik za tvojega princa in lažje te bo našel.

Lepo bodi  :)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #384 on: June 28, 2009, 08:05:37 PM »

Ker včasih rabimo malo dreves, da nam zakrijejo pogled na gozd (cilj).
A se bojiš priti na cilj, ker si bo potem treba postavit novega? To je včasih težko, je pa izziv.

Sama si lepo napisala razlago, zdaj pa kot da si se ustrašila sama sebe.
Te tud razumem, saj včasih je težko biti uspešen, ti zavidajo, če si pa neuspešen al pa nekaj na pol so pa sočutni s tabo, kar lažje znamo sprejeti kot se pa soočati z uspehom in kar gre zraven.

...ne bojim se sama sebe, včasih se res ustrašim tega, da točno vem, kaj hočem. Edina stvar, ki se je bojim je to, da si mogoče vse napačno razlagam, ker situacija ne izgleda bleščeče...strah pred tem, da bom na koncu še bolj razočarana zaradi tega, ker si bom sama v glavi naredila neko (napačno) predstavo.
Sem pa poslušala nasvete in sem se umirila. Nekaj dni sem se izmikala temu, da bi prosila za kakršne koli znake. Vsak večer sem samo prosila angele, naj me vodijo v sanjah, da bom zmogla razumeti in najti pravo pot za naprej. Moram dodati, da sem veliko bolj umirjena, sanj se pa na žalost ne spomnim (se jih zelo redko). Danes na poti domov pa sem razmišljala o vsej zadevi, kako in kaj in moram reči, da je vseeno bilo nekaj znakov, za katere sem si razlagala kot pozitivne...upam, da se ne motim...res bi želela zaupati, ampak se bojim kako bi prenesla, če si razlagam narobe...ker trenutno angeli kažejo, da sem na poti do željenega cilja, situacija pa je trenutno na mrtvi točki... :-\

Danes sem angele vprašala malo drugače; kako mi oni pomagajo v tej "zvezi". Odprle so se mi karte:

- Archangel Raphael (tebi in tvojim bližnjim pomagam zdraviti - blažiti psihične izzive)
- Raye (joga in rekreacija sta trenutno pomembni za tvoje dobro počutje in psihično rast)
- Adriana (vodim te k odgovoru tvojih molitev. Prosim poslušaj in sledi korakom, s tabo komuniciram skozi intuicijo, misli in sanje)

...jaz to še vedno vidim pozitivno  ???

vsako mnenje več kot dobrodošlo...

hvala  :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #385 on: June 28, 2009, 09:38:57 PM »
Drago Sonce,

Odlično ti gre.  Umirila si se, upoštevaš angelske znake in še vedno iščeš potrditev za spremembe izven sebe. Verjamem, da je težko, a včasih so odgovori še kako prisotni, le mi smo preblizu, da bi jih videli. Včasih je dovolj že, da se umaknemo stran in pogledamo na situacijo z drugega zornega kota ter vidimo ogromen napredek.

Vsi znaki so v redu, gre le za našo interpretacijo, saj smo mi tisti, ki jih vidimo kot pozitivne ali negativne. Verjemi mi, da so angelski znaki in vodstvo vedno pozitivni, ker so ta bitja tu z namenom, da nam pomagajo.

Karte si seveda pravilno razlagaš, morda si v tem obdobju malo preveč odzemljena, zato bi ti prišla prav kakšna telesna aktivnost. Dovolj bo že sprehod v naravi, hoja z bosimi nogami, ležanje na travi, objemanje dreves ali pa kakršnakoli telovadba. In prenehaj toliko analizirati in razmišljati o vsem, kar se ti dogaja, ker življenje v sedanjem trenutku polzi mimo tebe, ko se ti preveč ukvarjaš s podrobnostmi. Prepusti se življenju, da te vodi in se prepusti njegovemu toku.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #386 on: June 29, 2009, 09:24:36 AM »
Drago Sonce,

Odlično ti gre.  Umirila si se, upoštevaš angelske znake in še vedno iščeš potrditev za spremembe izven sebe. Verjamem, da je težko, a včasih so odgovori še kako prisotni, le mi smo preblizu, da bi jih videli. Včasih je dovolj že, da se umaknemo stran in pogledamo na situacijo z drugega zornega kota ter vidimo ogromen napredek.

Vsi znaki so v redu, gre le za našo interpretacijo, saj smo mi tisti, ki jih vidimo kot pozitivne ali negativne. Verjemi mi, da so angelski znaki in vodstvo vedno pozitivni, ker so ta bitja tu z namenom, da nam pomagajo.

Karte si seveda pravilno razlagaš, morda si v tem obdobju malo preveč odzemljena, zato bi ti prišla prav kakšna telesna aktivnost. Dovolj bo že sprehod v naravi, hoja z bosimi nogami, ležanje na travi, objemanje dreves ali pa kakršnakoli telovadba. In prenehaj toliko analizirati in razmišljati o vsem, kar se ti dogaja, ker življenje v sedanjem trenutku polzi mimo tebe, ko se ti preveč ukvarjaš s podrobnostmi. Prepusti se življenju, da te vodi in se prepusti njegovemu toku.

Gaja, saj se trudim, res se...ampak, ko si nekaj tako močno želiš z vsem srcem, te je potem strah, da v končni fazi tega ne bo...in vseskozi sem si razlagala, da je vse na moji strani, da vse deluje meni v prid...dvojno razočaranje, katerega me je na smrt strah...
Hvala za vse nasvete in pozitivne misli!  :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #387 on: June 29, 2009, 11:14:22 AM »
Gaja, saj se trudim, res se...ampak, ko si nekaj tako močno želiš z vsem srcem, te je potem strah, da v končni fazi tega ne bo...in vseskozi sem si razlagala, da je vse na moji strani, da vse deluje meni v prid...dvojno razočaranje, katerega me je na smrt strah...
Hvala za vse nasvete in pozitivne misli!  :-* ang:

Pri tebi gre očitno za velik problem zaupanja. Kadar si jaz nekaj močno želim, v to zelo močno verjamem in zaupam vesolju, da bo naredilo vse, da bom jaz to dobila. Če pa si stvari ne želim tako močno ali vanjo nisem čisto prepričana, se bo sfrižila že zaradi moje miselne naravnanosti. Tu gre za osredotočenost misli v določeno smer.

Morda se preveč zavestno trudiš in želiš potrditve z različnih strani, s čimer še bolj izkazuješ nezaupanje v vesolje in strah. Tvoj ego se s tem bohoti in pridobiva na moči, zaradi česar padaš v začaran krog. Če boš kdaj pripravljena, pridi na theta seanso in bova tvoje strahove odpravile iz podzavesti ven.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #388 on: June 29, 2009, 02:48:19 PM »
Hvala Gaja...enkrat zagotovo...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #389 on: June 29, 2009, 04:11:53 PM »
Imam prav?

Seveda imaš prav. Prva te je nagovorila Teresa, ki si jo kar malo spregledala v tej interpretaciji - spočij si od vsega dela, saj si izrazila in poslala svojo ljubezensko prošnjo, angeli so jo slišali, zdaj jim pa zaupaj, da se bo zgodilo ko bo čas za to.
Včasih je bolje počakati, kot pa z glavo skozi zid, da smo pol vsi buškasti.
Ko se vsedemo in umirimo vidimo, da so v zidu celo vrata, se pa odprejo ko je čas, nič prej, pa če se še tako zaletavamo.

Saj si še mlada, te čaka še veliko lepega. Ozri se okrog, zadihaj, naužij se lepote ki je v tebi, prižgi to lučko sreče najprej v sebi.
Ko boš tako žarela od noter navzven boš kot svetilnik za tvojega princa in lažje te bo našel.

Lepo bodi  :)

Včasih kar ne vem, kako naj ravnam v tej situaciji. Naj vztrajam ali ne?
9ZK 656