Tea, te smem še jaz naprositi za vpogled. Imaš nek poseben način razlage. Saj sama tudi povlečem karto, a saj veš, z druge perspektive vidiš drugače.
Hvala.
Zate sem potegnila Akašo
Vi ste duhovni učitelj. Imate sposobnost, da drugim svetujete in jim pomagate prebuditi njihove duhovne darove ter prepoznati božansko življenjsko poslanstvo.
Vidim te kot prebujajočo. Prihajaš iz teme. Nekaj je bilo hudega v tvojem življenju, nekaj kar je povzročalo boje, rane ..... ne vem .... mogoče gre za prejšnje reinkarnacije. Poskušaj se spraviti iz teme, da bo zgornje sporočilo dobilo razsežnosti.
Tvoji dve spodnji čakri sta precej zapacani. Tisto o čemer sanjaš poskušaj spraviti v fizično obliko. In sooči se tudi s svojo senco
Mogoče bi bil Rubin pravi kamen zate za ta prehod.

Draga Tea,

Hvala.

Da ne izgleda pretiravanje, ampak sem res hvaležna.) Ok, praviš naj pridem iz teme. Lahko, saj imam včasih dovolj biti le neopazna senca. Saj sem se zelo dolgo bala lastne sence. Bala sem se vsega, kar me je v bistvu inspiriralo, dvigovalo, me spodbujalo, da sem zdržala. Vse je res. Kar si napisala v nekaj stavkih pove več (meni), kot si lahko misliš. Je in ni tudi vpleteno prejšnje življenje. Dolgo nisem znala povezovati in ali razločiti kaj je res in kaj ni. Deluje malo zmedeno, a je tako. Ja, prihajam iz teme. Počasi, tipajoče, previdno, da ja v svoji nerodnosti koga ne ranim.
Hudega (?). To ne bi tako gledala, temveč kot čudovite izkušnje, lekcije za rast in razvoj. To mi le dalo še nadaljno moč za nadaljno "borbo". "Vržeš mi poleno pod noge, zame izziv, da iz tega kaj naredim." Kot je govorila moja mati (morda za koga malo neumno, a odvisno s katerega zornega kota pogledaš) ... "Če ti vržejo kamen, jim ponudi kruha". In tako je bilo.
Ja, delam na tem, da odstiram zastore in stopam na oder svojega življenja. Ja, vem, dolgo sem potrebovala, a bolje kot nikoli. Nekateri so ponosni, ko niso v življenju nič spremenili.
Torej korenska in sakralna čakra. Kar razumljivo. Delam na tem. No jaz sem delala bolj na prvi.

Rubin ... A veš, da sem ravno rubin nazadnje iskala v naši trgovin s kristali in ..i, pa ga niso imeli. Mislim pa, da ga imam, ampak ko je včasih to tako varljivo (pri mojem kamnolomu

)
Hvala še enkrat, tudi za tipe, namige.