Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #195 on: February 12, 2009, 01:16:47 PM »
Tea, te smem še jaz naprositi za vpogled. Imaš nek poseben način razlage. Saj sama tudi povlečem karto, a saj veš, z druge perspektive vidiš drugače.
Hvala.

Zate sem potegnila Akašo

Vi ste duhovni učitelj. Imate sposobnost, da drugim svetujete in jim pomagate prebuditi njihove duhovne darove ter prepoznati božansko življenjsko poslanstvo.

Vidim te kot prebujajočo. Prihajaš iz teme. Nekaj je bilo hudega v tvojem življenju, nekaj kar je povzročalo boje, rane ..... ne vem .... mogoče gre za prejšnje reinkarnacije. Poskušaj se spraviti iz teme, da bo zgornje sporočilo dobilo razsežnosti.

Tvoji dve spodnji čakri sta precej zapacani. Tisto o čemer sanjaš poskušaj spraviti v fizično obliko. In sooči se tudi s svojo senco

Mogoče bi bil Rubin pravi kamen zate za ta prehod.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #196 on: February 12, 2009, 06:06:36 PM »
Tea, te smem še jaz naprositi za vpogled. Imaš nek poseben način razlage. Saj sama tudi povlečem karto, a saj veš, z druge perspektive vidiš drugače.
Hvala.

Zate sem potegnila Akašo

Vi ste duhovni učitelj. Imate sposobnost, da drugim svetujete in jim pomagate prebuditi njihove duhovne darove ter prepoznati božansko življenjsko poslanstvo.

Vidim te kot prebujajočo. Prihajaš iz teme. Nekaj je bilo hudega v tvojem življenju, nekaj kar je povzročalo boje, rane ..... ne vem .... mogoče gre za prejšnje reinkarnacije. Poskušaj se spraviti iz teme, da bo zgornje sporočilo dobilo razsežnosti.

Tvoji dve spodnji čakri sta precej zapacani. Tisto o čemer sanjaš poskušaj spraviti v fizično obliko. In sooči se tudi s svojo senco

ang:

Draga Tea,  :-*

Hvala. :-* Da ne izgleda pretiravanje, ampak sem res hvaležna.) Ok, praviš naj pridem iz teme. Lahko, saj imam včasih dovolj biti le neopazna senca. Saj sem se zelo dolgo bala lastne sence. Bala sem se vsega, kar me je v bistvu inspiriralo, dvigovalo, me spodbujalo, da sem zdržala. Vse je res. Kar si napisala v nekaj stavkih pove več (meni), kot si lahko misliš. Je in ni tudi vpleteno prejšnje življenje. Dolgo nisem znala povezovati in ali razločiti kaj je res in kaj ni. Deluje malo zmedeno, a je tako.  Ja, prihajam iz teme. Počasi, tipajoče, previdno, da ja v svoji nerodnosti koga ne ranim.  ;)
Hudega (?). To ne bi tako gledala, temveč kot čudovite izkušnje, lekcije za rast in razvoj. To mi le dalo še nadaljno moč za nadaljno "borbo". "Vržeš mi poleno pod noge, zame izziv, da iz tega kaj naredim." Kot je govorila moja mati (morda za koga malo neumno, a odvisno s katerega zornega kota pogledaš) ... "Če ti vržejo kamen, jim ponudi kruha". In tako je bilo.
Ja, delam na tem, da odstiram zastore in stopam na oder svojega življenja. Ja, vem, dolgo sem potrebovala, a bolje kot nikoli. Nekateri so ponosni, ko niso v življenju nič spremenili.  ;)

Torej korenska in sakralna čakra. Kar razumljivo. Delam na tem. No jaz sem delala bolj na prvi.

:D Rubin ... A veš, da sem ravno rubin nazadnje iskala v naši trgovin s kristali in ..i, pa ga niso imeli. Mislim pa, da ga imam, ampak ko je včasih to tako varljivo (pri mojem kamnolomu  ;D)

Hvala še enkrat, tudi za tipe, namige.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #197 on: February 12, 2009, 06:14:33 PM »
Hvala.

Zate sem potegnila Akašo

ang:

Draga Tea,  :-*

Hvala. :-* Da ne izgleda pretiravanje, ampak sem res hvaležna.) Ok, praviš naj pridem iz teme. Lahko, saj imam včasih dovolj biti le neopazna senca. Saj sem se zelo dolgo bala lastne sence. Bala sem se vsega, kar me je v bistvu inspiriralo, dvigovalo, me spodbujalo, da sem zdržala. Vse je res. Kar si napisala v nekaj stavkih pove več (meni), kot si lahko misliš. Je in ni tudi vpleteno prejšnje življenje. Dolgo nisem znala povezovati in ali razločiti kaj je res in kaj ni. Deluje malo zmedeno, a je tako.  Ja, prihajam iz teme. Počasi, tipajoče, previdno, da ja v svoji nerodnosti koga ne ranim.  ;)
Hudega (?). To ne bi tako gledala, temveč kot čudovite izkušnje, lekcije za rast in razvoj. To mi le dalo še nadaljno moč za nadaljno "borbo". "Vržeš mi poleno pod noge, zame izziv, da iz tega kaj naredim." Kot je govorila moja mati (morda za koga malo neumno, a odvisno s katerega zornega kota pogledaš) ... "Če ti vržejo kamen, jim ponudi kruha". In tako je bilo.
Ja, delam na tem, da odstiram zastore in stopam na oder svojega življenja. Ja, vem, dolgo sem potrebovala, a bolje kot nikoli. Nekateri so ponosni, ko niso v življenju nič spremenili.  ;)

Torej korenska in sakralna čakra. Kar razumljivo. Delam na tem. No jaz sem delala bolj na prvi.

:D Rubin ... A veš, da sem ravno rubin nazadnje iskala v naši trgovin s kristali in ..i, pa ga niso imeli. Mislim pa, da ga imam, ampak ko je včasih to tako varljivo (pri mojem kamnolomu  ;D)

Hvala še enkrat, tudi za tipe, namige.  ;)

Hvala tudi tebi za komentar.

No, potem bo rubinček pravi  :D
www.Astro-Star.net

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #198 on: February 12, 2009, 08:27:46 PM »

Zdravo! Mene zanima kaj mi trenutno sporočajo anglečki... sem odprla vrata ljubezni, oz. pred menoj je nekaj novega, lepega, vsaj tak občutek imam... torej kaj mi pa sporočajo angelčki za tole... Hvala. Papa ang:

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #199 on: February 12, 2009, 09:44:33 PM »
Draga Arola,

Angeli ti sporočajo, da je resnično zate že poskrbljeno in te obkrožajo pozitivne energije manifestacije tvojih želja. Želijo pa, da utišaš svoj um in prisluhneš sporočilom, ki ti jih pošiljajo skozi zvoke, slišne informacije, glasbo itd. Skratka, sporočajo ti, da je sedaj nastopilo obdobje, ko je potrebno manj govoriti in bolj poslušati, ker ti to omogoča, da lažje slišiš božansko vodstvo, ki te usmerja. Obenem boš skozi ta proces odkrila marsikaj pozitivnega o sebi in se naučila gledati stvari iz 'varnostne' razdalje. Tvoja jasnoslišnost se odpira.

ang: objem,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #200 on: February 13, 2009, 06:45:13 AM »
Draga Arola,

Angeli ti sporočajo, da je resnično zate že poskrbljeno in te obkrožajo pozitivne energije manifestacije tvojih želja. Želijo pa, da utišaš svoj um in prisluhneš sporočilom, ki ti jih pošiljajo skozi zvoke, slišne informacije, glasbo itd. Skratka, sporočajo ti, da je sedaj nastopilo obdobje, ko je potrebno manj govoriti in bolj poslušati, ker ti to omogoča, da lažje slišiš božansko vodstvo, ki te usmerja. Obenem boš skozi ta proces odkrila marsikaj pozitivnega o sebi in se naučila gledati stvari iz 'varnostne' razdalje. Tvoja jasnoslišnost se odpira.

ang: objem,
Gaja

Sem vedla... Hvala. Papa :-* :-* :-*

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #201 on: February 13, 2009, 09:41:42 AM »
Lahko danes tudi eno karto, prosim?? :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #202 on: February 13, 2009, 09:48:41 AM »
Danes zate Nena - Nadangel Uriel

Danes pojdi malo pohajat. Te čaka eno prijetno presenečenje v poznanstvu ene moške osebe. Spoznanja bodo bogata ............

:-*

www.Astro-Star.net

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #203 on: February 13, 2009, 10:01:25 AM »
dobro jutro!!!!!!!jaz bi tudi prosila za eno karto , če je možno?????hvala čawcy ..;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #204 on: February 13, 2009, 10:12:01 AM »
dobro jutro!!!!!!!jaz bi tudi prosila za eno karto , če je možno?????hvala čawcy ..;)

Atena ........

Danes se zavedaj svoje ženskosti na emancipiran način. Ohrani svojo milino, vendar ne odstopaj od svojih poteb in prepričanj.
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #205 on: February 13, 2009, 10:20:16 AM »

Danes pojdi malo pohajat. Te čaka eno prijetno presenečenje v poznanstvu ene moške osebe. Spoznanja bodo bogata ............

Hvala Tea :-*...bi morda bilo res fajn, malček u lajf iti :-* ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #206 on: February 13, 2009, 10:27:02 AM »
[

Atena ........

Danes se zavedaj svoje ženskosti na emancipiran način. Ohrani svojo milino, vendar ne odstopaj od svojih poteb in prepričanj.
 ang:
mislim da je mi tega res malo fali :) , thx pa fajn bodi aloha

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #207 on: February 13, 2009, 10:28:16 AM »

Hvala Tea :-*...bi morda bilo res fajn, malček u lajf iti :-* ;)

ang: 
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #208 on: February 13, 2009, 10:28:53 AM »
[

Atena ........

ang:
mislim da je mi tega res malo fali :) , thx pa fajn bodi aloha

Tudi ti  ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net