Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 104985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #75 on: November 12, 2008, 10:07:47 PM »
Sem čisto nova tukaj, tako da vas najprej vse lepo pozdravljam  :)
Bi pa nekaj vprašala, če bi mi kdo lahko odgovoril. Zanima me namreč kam vodi odnos s človekom s katerim imam razmerje ( bo ta odnos postal resen ali bo ostal na tej točki kot je zdaj), je ta oseba moja sorodna duša?

Zahvaljujem se vam za odgovor

Pozdravljena tukaj na forumu, me veseli da si se na začetku oglasila v angelskih sobanah.

Ali si že kaj sama delala z angelskimi kartami?
Daj kaj napiši, da prej malo poklepetava, potem pa bova pogledali še odgovor na tvoje vprašanje, če si za to.

Lepo se imej.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #76 on: November 13, 2008, 11:41:36 PM »
a ti lahko nekaj predlagam?
poišči v rubrikah angelskega sveta temo angelske karte na internetu in med ponujenimi izberi tiste, ki te bodo najbolj pritegnile, odpri jih, zastavi vprašanje ki si ga postavila tukajle in si poglej odgovore
če hočeš, mi potem semle napiši, kako jih razumeš in bova debatirali dalje
opazuj svoje občutke ob tem ko boš delala s kartami in brala odgovor
a se strinjaš?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #77 on: November 14, 2008, 11:50:08 PM »
Bravo, samo poglej kako dobro ti gre, si vse opisala kot kakšna profesorica z dolgim stažem.

Poglejva zdaj sporočilo tretje karte, ki te bega.

Tretja karta pa sporoča da se bo odnos izboljšal in poglobil oziroma da bo prešel na višjo stopnjo ali pa bo prišel drug partner (te si ne znam razlagat najbolje)
......
Kakšni so bili občutki? Čudni...šlo mi je na jok dokler sem brala to, kar mi ni v navadi  ???

Hvala za nasvet
LP :)

Tretja karta pomeni natančno to kar si napisala:
obstoječa zveza se ti lahko poglobi, ali pa pride kaj novega.
Ko sem jaz gledala karte zate sem čutila tisto prvo, poglobitev te zveze.

Jaz bi ti rekla le, da se ne obremenjuj s tem kaj od tega bo, bo tisto, kar bo najbolj prav zate.
"Go with the flow" - prepusti se in uživaj.
Vsak dan, vsak trenutek.

Občutki ko ti je šlo na jok - srečala si se z angelskimi energijami, očitno si rabila nekatere stvari "počistiti", pa so ti angeli za začetek pomagali na ta način.

Zdaj se pa verjetno počutiš malo lažja, lažje dihaš in svet je bolj svetlih barv?

Zelo lepo se imej in ko boš želela ali rabila to, nadaljujeva debato.
Nočko  :-*

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #78 on: November 15, 2008, 03:05:38 PM »
Pozdravljena Nensi! Prosim povej kaj mi na vseh področjih sporočajo karte...? Hvala za odgovor... LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: November 15, 2008, 09:43:36 PM »
Pozdravljena Nensi! Prosim povej kaj mi na vseh področjih sporočajo karte...? Hvala za odgovor... LP Sandra

živijo Sandra
lepo da si se spet oglasila.
Poglej si predhodne poste, kako sva z lilith82 lepo sodelovali.
Predlagam ti, da narediš isto.
Pojdi na link kart na internetu, postavi vprašanje in povej kako razumeš dobljene odgovore, potem bova razpravljali dalje, prav?
Lepo bodi.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #80 on: November 19, 2008, 11:47:19 AM »
Nensi, navdušena sem nad tvojo idejo, da se vsak sam uči delati vpogled. Zgolj iz radovednosti me zanima, katere karte ti uporabljaš.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: November 19, 2008, 08:26:19 PM »
Nensi, navdušena sem nad tvojo idejo, da se vsak sam uči delati vpogled. Zgolj iz radovednosti me zanima, katere karte ti uporabljaš.

Hvala Goga in še tebi pozdrav tukajle med angelčki.
Uporabljam različne, kakor me pri kom potegnejo glede na svoj občutek, od boginj, angelov, delfinov, nadangelov... da ne naštevam vseh.
Lepo bodi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #82 on: November 29, 2008, 04:32:50 PM »
Draga Nensi, ker sem malo zlezla iz velike utrujenosti, sem razmišljala, kaj mi kaže za naprej. In povprašala angele. Na netu sem izbrala karte : Messages from angels in "potegnila" naslednje:

Athena pravi, da se bojim svoje moči, vendar se ne smem bat, ker je dana od boga.
Teresa pravi, da sem še vedno utrujena...da se moram ustavit.
Tretja karta, Indriel, ki pravi, da sem "lightworker"... ?

Hm, mi lahko pomagaš in dodaš svoj vpogled... Hvala in lep dan.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #83 on: November 30, 2008, 12:09:29 AM »
Draga Rena,

Upam, da ti lahko odgovorim, čeprav si prošnjo naslovila na Nensi. Beseda 'lightworker' ima v slovenščini več različnih prevodov. Eni jo prevajajo kot iskalci svetlobe, prinašalci svetlobe, varuhi luči itd. Gre za osebo, ki ima poslanstvo, da širi določeno znanje med ljudi in s tem prinaša svetlobo v njihova življenja. Zdaj je čas, ko se veliko število ljudi prebuja in čuti to poslanstvo v sebi, zato deluj v tej smeri.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #84 on: November 30, 2008, 10:16:36 AM »
Hvala za odgovor, draga Goga, vse je dobrodošlo, kar nam kdo pove. Besedo  lightworker sem sicer razumela, vendar je še nisem mogla povezat s sabo... No, kakorkoli, angelska sporočila me (nas) že nekam usmerjajo... Ane, Taja?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #85 on: November 30, 2008, 08:23:02 PM »
Draga Nensi, ker sem malo zlezla iz velike utrujenosti, sem razmišljala, kaj mi kaže za naprej. In povprašala angele. Na netu sem izbrala karte : Messages from angels in "potegnila" naslednje:

Athena pravi, da se bojim svoje moči, vendar se ne smem bat, ker je dana od boga.
Teresa pravi, da sem še vedno utrujena...da se moram ustavit.
Tretja karta, Indriel, ki pravi, da sem "lightworker"... ?

Hm, mi lahko pomagaš in dodaš svoj vpogled... Hvala in lep dan.

živjo,

me nekaj časa ni bilo, tako da sem vesela, da si medtem že dobila odgovor
po prvem občutku, brez vpogleda, ti ga naredim kasneje, sem še utrujena od poti, mislim da ti tretja karta nekako nakazuje, da prihajaš v obdobje, ko boš "razjasnjevala, razsvetljevala" področja na katerih delaš in predvsem z "lučko" posvetila še kam, kjer bi rada delala
sva na vezi, lepo bodi  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #86 on: November 30, 2008, 09:59:23 PM »
Hvala za odgovor, draga Goga, vse je dobrodošlo, kar nam kdo pove. Besedo  lightworker sem sicer razumela, vendar je še nisem mogla povezat s sabo... No, kakorkoli, angelska sporočila me (nas) že nekam usmerjajo... Ane, Taja?

seveda, seveda draga Rena  ;)  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #87 on: December 01, 2008, 07:53:05 AM »
živjo,

po prvem občutku, brez vpogleda, ti ga naredim kasneje, sem še utrujena od poti, mislim da ti tretja karta nekako nakazuje, da prihajaš v obdobje, ko boš "razjasnjevala, razsvetljevala" področja na katerih delaš in predvsem z "lučko" posvetila še kam, kjer bi rada delala

To ja  :D Naj mi lučka posveti tja, kjer se bom našla in počutila doma... Hvala za odgovor Nensi in za vpogled, ko se opomoreš od poti... Se ne mudi...  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #88 on: December 01, 2008, 07:58:30 AM »
Taja... 

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #89 on: December 05, 2008, 09:53:59 PM »
živjo,

To ja  :D Naj mi lučka posveti tja, kjer se bom našla in počutila doma... Hvala za odgovor Nensi in za vpogled, ko se opomoreš od poti... Se ne mudi...  :-*

Draga Rena

ko sem bila na poti so mi pod roke prišle neverjetne karte s keltskimi simboli narave, živali, totemi, bogovi. Magične so in seveda so prišle z menoj domov, ni se jim bilo moč upreti, pa zakaj bi tudi se?

Par dni jih preučujem in se uglašam z njimi, če dovoliš prvi "javni" vpogled z njimi naredim tebi?

Kaj moraš zdaj vedeti je tvoje vprašanje.

Trenutno čutiš močno potrebo po stikih z bližnjimi, dragimi ti osebami, v stikih z njimi boš tudi črpala moč za nadaljnje korake. Obdajajo te močne pozitivne energije, v srcu nosiš sonce, ki se trudi pokukati na plan, pomagaj mu.
To te bo napolnilo s harmonijo, te notranje izpolnilo, to je tisto kar trenutno najbolj potrebuješ.

Zelo močno si povezana z naravo, iščeš ali boš iskala poti kako jo zaščititi in ohraniti neokrnjeno koliko se le da, to te bo izpolnjevalo in ti dajalo moč.
Poskušaj čimbolj harmonično zaživeti z naravo, v naravi.

Pojavi se ti simbol harfe, na mestu, ki daje odgovor kam in kako naprej.
Harfa simbolizira ubrane zvoke, umetnost uživanja, sprostitve.
V sebi in okrog sebe najprej ustvari to harmonijo, ker edinole tako se boš lahko premaknila naprej, našla smer v katero potuješ.
Razišči svojo kreativnost, pobrskaj po svojih skritih talentih, mladostnih željah in sanjah o tem, kaj bi rada počela, pa do zdaj še nisi, tu mogoče najdeš odgovor kam boš šla dalje.
Zapri oči in sanjaj, sanje te bodo popeljale v nov svet, našla se boš.

Kot zadnja karta te spremlja bog glasbe in harmonije Mabon.
Legenda pravi, da so ga kot tri dni starega otroka ukradli in zaprli v ječo, od koder sta ga rešila dva junaka, Kai in Gwrhyr.
Ta karta zate nosi sporočilo, da se osvobodi iz ječe v kateri si se trenutno znašla, ki te utesnjuje, znebi se starih navad, ki jih ne potrebuješ več, sprosti se.
Mabon ti bo pomagal pri tem osvobajanju.

Dihaj in zadihaj, zaslužiš si.

Lepo se imej (pa veliko se smej :D)