živjo vsem angelčkom
že nekaj časa spremljam ta forum zdaj sem se odločila da vam še jaz pišem.
tudi jaz uporabljam angelske karte samo sem večkrat zmedena kot pa kaj drugega zato bi vas prosila če bi mi lahko
pogledali in sicer me zanima ljubezensko področje, že več kot eno leto sem samska, pa še kar ne zgleda da bi se mi
odprla kakšna veza in me že malo obup grabi. prosim, če bi mi hotel gdo pogledati kaj me čaka na ljubezenskem področju.
hvala hvala hvala vsem.
lep pozdravček
mojca
Globoko vdihni, pa še enkrat, pa še enkrat...
Najprej se umiri, saj si trenutno glede ljubezenskega področja kot potujoča turbulenca energij, panike, strahov.
Vse stvari ki jih želimo izsiliti preden nastopi njihov čas niso dobre.
Karte ti zdaj kažejo, da si v obdobju, ko moraš najprej razčistiti s svojimi čustvi in strahovi.
Tudi telesno poskrbi za svoje dobro počutje, predvsem pij veliko vode, pa dihaj, saj si zdaj v krču, dihaš na "škrge".
Odpusti in izpusti pretekle dogodke, ki te obremenjujejo in spremljajo.
Dokler ne boš stvari razčistila za nazaj bo tudi pot naprej precej "zdelana".
Greš in boš šla skozi spremembe, uredi stvari pri sebi, mogoče bi ti pomagalo, da se z nekom pogovoriš o svojih čustvih, strahovih.
Trenutno bi ti koristilo da se lotiš projekta/nečesa, kar si že dolgo srčno želiš, sprejmi pomoč, saj si jo zaslužiš.
Ko bo prišel čas se bo pa zgodilo tudi vse ostalo, trenutno pa to še ni napočilo.
Ne bodi nestrpna, saj za izjemne osebe, stvari se splača malo dlje počakati, a ne?
Rada se imej, lepo bodi.