Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102576 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #15 on: August 06, 2008, 08:51:16 PM »
živjo

ti pogledam kaj se ti trenutno dogaja, pa napišem.

Kaj to pomeni da si zmedena? Mogoče pa dobivaš odgovore, ki ti niso všeč, si želiš kaj drugega?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #16 on: August 06, 2008, 09:28:55 PM »
živjo vsem angelčkom
že nekaj časa spremljam ta forum zdaj sem se odločila da vam še jaz pišem.
tudi jaz uporabljam angelske karte samo sem večkrat zmedena kot pa kaj drugega zato bi vas prosila če bi mi lahko
pogledali in sicer me zanima ljubezensko področje, že več kot eno leto sem samska, pa še kar ne zgleda da bi se mi
odprla kakšna veza in me že malo obup grabi. prosim, če bi mi hotel gdo pogledati kaj me čaka na ljubezenskem področju.
hvala hvala hvala vsem.
lep pozdravček
mojca

Globoko vdihni, pa še enkrat, pa še enkrat...
Najprej se umiri, saj si trenutno glede ljubezenskega področja kot potujoča turbulenca energij, panike, strahov.
Vse stvari ki jih želimo izsiliti preden nastopi njihov čas niso dobre.
Karte ti zdaj kažejo, da si v obdobju, ko moraš najprej razčistiti s svojimi čustvi in strahovi.
Tudi telesno poskrbi za svoje dobro počutje, predvsem pij veliko vode, pa dihaj, saj si zdaj v krču, dihaš na "škrge".
Odpusti in izpusti pretekle dogodke, ki te obremenjujejo in spremljajo.
Dokler ne boš stvari razčistila za nazaj bo tudi pot naprej precej "zdelana".
Greš in boš šla skozi spremembe, uredi stvari pri sebi, mogoče bi ti pomagalo, da se z nekom pogovoriš o svojih čustvih, strahovih.

Trenutno bi ti koristilo da se lotiš projekta/nečesa, kar si že dolgo srčno želiš, sprejmi pomoč, saj si jo zaslužiš.

Ko bo prišel čas se bo pa zgodilo tudi vse ostalo, trenutno pa to še ni napočilo.

Ne bodi nestrpna, saj za izjemne osebe, stvari se splača malo dlje počakati, a ne?

Rada se imej, lepo bodi.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #17 on: August 06, 2008, 09:35:57 PM »
Princeska

posebej zate: padla ti je karta nadangela Haniel.

V tvojem srcu je veliko strasti, velika želja po spremembah.
Včasih je treba tvegai, če igramo "varno" igro to počasi postane moteče, moreče, duhamorno.
Upaj in zaupaj, da se bodo stvari uredile. Sledi svojim srčnim željam, pripeljale te bodo tja kamor si namenjena.

Lepo se imej, nočko.  :-*

Offline mojra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: August 06, 2008, 09:45:34 PM »
Hvala Nensi, ja mislim da imaš prav,
v meni je cel vihar glede čustev, hočem pozabiti, delam z angeli in probam sprostiti to bolečino iz sebe zato se niti nisem ves ta čas z nikomer zapletala. nevem kaj naj še naredim da bom lahko vse to pozabila. verjamem pa da bo enkrat to za mano in vem da se bo
enkrat odprlo tudi zame in ko bo bo pravo. verjamem v to.
hvala za ves trud, ta odgovor mi zelo veliko pomeni, najlepša hvala tebi in angelom.
z ljubeznijo mojca ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #19 on: August 06, 2008, 09:50:03 PM »
Hvala Nensi, ja mislim da imaš prav,
v meni je cel vihar glede čustev, hočem pozabiti, delam z angeli in probam sprostiti to bolečino iz sebe zato se niti nisem ves ta čas z nikomer zapletala. nevem kaj naj še naredim da bom lahko vse to pozabila. verjamem pa da bo enkrat to za mano in vem da se bo
enkrat odprlo tudi zame in ko bo bo pravo. verjamem v to.
hvala za ves trud, ta odgovor mi zelo veliko pomeni, najlepša hvala tebi in angelom.
z ljubeznijo mojca ang:

Ni za kaj. Poskušaj bolečino v mislih zaviti v rožnat, vijoličen balon in jo izdihni.
Sprejmi to kar se je zgodilo in lažje se boš soočila z vsem skupaj.
Samo sprosti se in stvari rešuj postopoma, mogoče pač rabiš malo več časa, saj bo šlo.
Nočko tudi tebi. :-*

Offline mojra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #20 on: August 06, 2008, 10:02:39 PM »
bom poskušala se zrelaksirat, čeprav se mi na trenutke zdi da zdaj sem pa močna, da sem premagala vse skupaj, potem me pa popade žalost, zakaj moram biti sama, osamljena, in to me potem zlomi. nimam niti družine k kateri bi se lahko zatekla, takrat mi je bilo vseeno lažje. ampak enkrat bo, moram verjeti v to, pa bo.
hvala za vse, lepo nočko tudi tebi.
lep pozdravček ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #21 on: August 07, 2008, 07:48:59 AM »
Princeska

Včasih je treba tvegai, če igramo "varno" igro to počasi postane moteče, moreče, duhamorno.
Upaj in zaupaj, da se bodo stvari uredile. Sledi svojim srčnim željam, pripeljale te bodo tja kamor si namenjena.

Draga Nensi, presenetila si me :-*

Hvala tebi in nadangelu Hanielu. Prav to rabim.

Lep sončen, srečen, miren, ljubezniv in ustvarjalen dan ti podarjam:)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #22 on: August 07, 2008, 12:23:11 PM »
lep pozdrav vsem. sem nova na tem forumu.

danes sem nekako na tleh in tudi drugače sem v obdobju,ko se mi razpoloženje nenehno spreminja. sem v razmerju,ki me na nek način izčrpava.zavedam se,da bi nama bilo lahko zelo lepo,vendar kot da ne znava iz nekega začaranega kroga.

mi lahko kdo pogleda kaj mi kažejo angelske karte?

angelski pozdravček vsem tukaj
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: August 07, 2008, 04:22:10 PM »
Princeska

Draga Nensi, presenetila si me :-*

Hvala tebi in nadangelu Hanielu. Prav to rabim.

Lep sončen, srečen, miren, ljubezniv in ustvarjalen dan ti podarjam:)

Hvala Princes, poteka kot si napisala  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #24 on: August 08, 2008, 03:48:27 PM »

danes sem nekako na tleh in tudi drugače sem v obdobju,ko se mi razpoloženje nenehno spreminja. sem v razmerju,ki me na nek način izčrpava.zavedam se,da bi nama bilo lahko zelo lepo,vendar kot da ne znava iz nekega začaranega kroga.

živjo

dobrodošla v angelskih sobanah, jaz sem te dni bolj malo (=beri nič) doma, tako da nimam kart pri sebi, mogoče enkrat naslednji teden, ali pa ti bo medtem mogoče Princes lahko kaj povedala, če je kje pri kartah.
Lepo bodi.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #25 on: August 09, 2008, 07:54:55 AM »

Draga angelčica Sanjalka,

Pojdi v naravo in se nadihaj svežega zraka, opazuj čudovita drevesa in prekrasne cvetlice, ki rastejo ravno zate, da ob pogledu nanje pozabiš na vse tegobe, ki te obdajajo. Prepusti se užitku v naravi. Uleži se na zemljo in se poveži z energijo Matere Zemlje, ki te bo oskrbela s pozitivno energijo. Dovoli si, da te v tistem trenutku obkrožijo angeli, vile, škratje - vsa čudovita nevidna bitja, ki te imajo radi.

Imej se rada oz. reci si IMAM SE RADA. ZASLUŽIM SI LJUBEZEN. SEM LJUBEZEN in zaslužim si čudovitega partnerja, ki me ljubi in jaz neizmerno ljubim njega. V partnerju začuti, da je on sam božji otrok, ki ima v sebi samo ljubezen in to v neizmernih količinah in ko sta skupaj lahko uživata v oceanu te ljubezni. In ko sprejemaš in dajaš samo ljubezen - tu ni prostora za izčrpavanje, tekmovanje ali bilo katero negativno izkušnjo.

Dovoli si sprejemati vse darove tega sveta in bodi hvaležna zanje. Zaslužiš si. Naj te ob tem ne spremlja občutek manjvrednosti ali občutek, da ti to ne pripada. Karkoli stopi v tvoje življenje, velikodušno in hvaležno sprejmi. Tvoje je in zahvali se tistemu, ki ti to daje. Vse stvarstvo ve, da si čudovito duhovno bitje, ki zasluži le najboljše, pa naj bo to topla beseda, topel objem, čudovit pogled, lepo darilo ali karkoli drugega.

V partnerstvu je zelo lepo, ko si dva delita delo. Zato naj ti ne bo težko zaprositi tvojega partnerja naj kaj postori. Opusti krivdo ali slabo prepričanje, da je prošnja za pomoč znak šibkosti. V dvoje je moč in od tu izhaja sreča, zadovoljstvo, izpolnitev.

Naj te angeli varujejo Sanjalka
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #26 on: August 09, 2008, 09:32:01 AM »
Doma se zadnje case kar pogosto posluzujem angelskih kart. Zanimivo, da mi pogosto skacejo ven karte, preberem njihov pomen in ker ne razumem v kaksnem kontekstu naj jih razumem, jih ponovno zmesam v kup. Potem pomislim na vprasanje in potegnem spet isto karto. :o

Vceraj so me med pogovorom spravile v jok- saj sem ze vedela odgovor in potegnila tocno tisto karto, ki mi je to se potrdila.

Ker se mi zdi, da se mi ze mesa, bi prosila, ce lahko kdo zame potegne karte. Morda jaz nisem vec objektivna.

Hvala, angelcice moje :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #27 on: August 09, 2008, 01:08:18 PM »
Doma se zadnje case kar pogosto posluzujem angelskih kart. Zanimivo, da mi pogosto skacejo ven karte, preberem njihov pomen in ker ne razumem v kaksnem kontekstu naj jih razumem, jih ponovno zmesam v kup. Potem pomislim na vprasanje in potegnem spet isto karto. :o

Vceraj so me med pogovorom spravile v jok- saj sem ze vedela odgovor in potegnila tocno tisto karto, ki mi je to se potrdila.

Ker se mi zdi, da se mi ze mesa, bi prosila, ce lahko kdo zame potegne karte. Morda jaz nisem vec objektivna.

Hvala, angelcice moje :-*

Draga angelčica Apemaya,
ko sem mešala karte je bila ura natanko 12:48; že iz tega sledi naslednje sporočilo: Angeli ti pomgajajo, da si močna in imaš vero v pozitivne spremembe. Prosi jih za nove ideje, naj ti pokažejo pravo smer in korajžo za realizacijo le-teh. Obilje prihaja k tebi.

Ker nisi postavila točnega vprašanja, sem karte vprašala "kaj mora Apemaya vedeti prav zdaj?"

Odgovor je naslednji:

Da se bo tvoja situacija rešila v najboljše tvoje dobro in dobro vseh udeleženih enostavno veruj. Imej vero v čudeže in božjo moč in v božjo ljubezen, ki pozdravi vsako situacijo. Enostavno imej vero.

Angleli te prosijo, da usmeriš tvoj čas in energijo v izobraževanje in sicer na duhovnem področju. Če te kakšna smer še posebej veseli, je zdaj čas, da prideš do teh znanj. To pomeni tudi samo branje ustrezne literature, obisk tečaja ali pa delo z mentorjem. Vse strahove glede denarja, časa ali bilo česa enostavno predaj angelom. Angleli te "potiskajo" naprej, ker je v tvoji srčni biti želja po učenju in zdaj je čas za to.

Tvoje prošnje in molitve glede ozdravitve so bile uslišane. Situacija se zdravi na čudežen način. Ker so tvoje molitve zelo močne, ne odnehaj, moli in prosi. Po drugi strani imaš sama zdraviteljske sposobnosti, ki bi jih lahko uporabila za tvojo dobrobit in dobrobit vseh, ki pridejo s teboj v stik. Če boš izbrala pot zdraviteljstva, te bo Bog pri tem podpiral in ti odprl pot in vrata v tvojo kariero. Pokliči angele in jih prosi, naj ti nakažejo pot.

Ne glede na vse napisano pa bi ti rada položila na srce naslednje besede: samospoštovanje, ljubezen, mir v duši. Kajti ko imaš rada samo sebe, se samospoštovanje dvigne, srčna čakra se odpre in okrog sebe širiš ljubezen ter istočasno začutiš znotraj sebe mir. Vsi ti elementi so potrebni za uresničitev vsega, kar je v tvojih mislih.

Naj te angeli varujejo Apemaya

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #28 on: August 09, 2008, 01:55:31 PM »
Pozdravček Princes...mene pa danes tko nekaj muči pa še sama ne vem kaj,utrujena sem ,brez volje...najraje bi se zatekla nekam v samoto pa da me vsi pustijo pri miru...katerega angelčka si naj prikličem,da mi bo malo lažje ???

Lepo nedeljsko popoldne,

Darja :-* :-* :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #29 on: August 09, 2008, 02:30:57 PM »
Princes,

najlepsa hvala! Zlata si. :-*

Tako dolgo sem cakala, da se zgodi nekaj podobega, kot se mi dogaja prav zdaj. Tocno take karte tudi jaz potegnem (pa nisem bila sigurna, da sem objektivna). Sedaj, ko se mi to dogaja imam se vecjo vero, da me cakajo se boljse stvari.

Sem pa spoznala zanimivo osebo, ki me je ze s svojo vztrajnostjo prepricala, da si jo zelim bolje spoznat. In ravno zaradi tega, ker ni obupala nad mano, ko sem kazala nezanimanje, mislim, da je poslana od Boga.

Se enkrat hvala in zelim ti prelep dan!