Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #60 on: October 11, 2008, 09:51:50 AM »
Pozdravček Nensi

A lahko še meni pogledaš,ko boš imela čas¸...tko nekam čudno se počutim,sploh ne vem kaj bi rada ??? ???

Lep dan,Darja :-* :-* :-*

veš da bom Darja, ko sem pisala odgovor na prejšnji post sem pomislila, da zdaj bo pa počasi tebi treba malo angelčke povprašat, no in evo te tukaj  :)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #61 on: October 11, 2008, 10:01:47 AM »
Misel deluje...hvala ti :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #62 on: October 11, 2008, 11:03:12 AM »
Draga Nensi, veš, čutim, da rabim tvoj odgovor angelov. Prosim, vprašaj jih, kaj moram vedeti :-*

Sončka :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #63 on: October 11, 2008, 12:05:02 PM »
Pozdravček Nensi

A lahko še meni pogledaš,ko boš imela čas¸...tko nekam čudno se počutim,sploh ne vem kaj bi rada ??? ???

Lep dan,Darja :-* :-* :-*

Darja

vidim da imaš veliko smisla oz bi se lahko našla na področju varovanja okolja, narave, na svoj način prispevala k varovanju te naše preljube zemlje, to je prvi del sporočila

res si v obdobju ko ne veš ne kam ne kako, ne s kom
najdi stik z zemljo, predstavljaj si, da si mogočno drevo, z globokimi koreninami prav v središče zemlje, opazuj kako ti zemeljska energija daje moč in pokončnost, pomagala ti bo da te bo nehalo premetavat v viharju življenja v katerem si se znašla, ko imaš občutek, kot da si slamica v vetru ki ne more zapustiti divjega plesa

uspela boš ne glede na vse kar se ti zdaj dogaja
zate je v tem obdobju pomembno da se osredotočiš in se usmeriš v cilje, ki si jih moraš pa najprej jasno postaviti in jim potem slediti ne oziraje se na mnenje vseh dvomljivcev in negativcev okrog tebe
začni upravljati s svojim časom, urnikom, telesom, razumom in bodi skoncentrirana na to kar si boš postavila za ciilj

nobene potrebe pa ni, da na vrat na nos hitiš v uresničitev tega, ker če dogodke želiš izsiliti predčasno te energije silijo v kot, utesnjujejo in odtod občutek utesnjenosti in nemoči - saj veš, vse se dogaja ob svojem času

si romantična oseba, tvoje vibracije so stvarstvu poslale signal in poslalo ti je/bo sorodno dušo
trenutno tvoje romantične potrebe niso zadovoljene, se bo pa stanje izboljšalo, samo ne boj se in ne prehitevaj

tvoj notranji mir in znanje sta porušena zaradi bolečin ki jih preživljaš, srce skušaj ozdraviti bolečin in osamljenosti, v sebi najdi moč, da se pozdraviš najprej znotraj in rezultati bodo vidni tudi navzven, moč boš našla v naravi

odpirati se ti bodo začele nove priložnosti, pogumno stopi skozi ta vrata in jih izkoristi, postavi pa meje, do kam dovoliš svoji okolici in kje je prostor samo zate

ne skrbi, vse se bo krasno izšlo  :-*

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #64 on: October 11, 2008, 12:20:52 PM »
Hvala Nensi,si mi kar polepšala popoldne,bom  lažje delala v službi,čeprav sem tako utrujena... ;D ;) :-*

lep popoldan tebi in angelčkom, :-* :-*

Darja  :D :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #65 on: October 11, 2008, 01:32:09 PM »
Draga Nensi, veš, čutim, da rabim tvoj odgovor angelov. Prosim, vprašaj jih, kaj moram vedeti :-*

Sončka :)

Princeska draga

angelčki te pošiljajo ven na zrak, v naravo, preveč si zaprta med štiri stene (=službo), pojdi med vile in škrate in se predaj njihovim energijam, naj te potegnejo v svoj ples, poišči rožo, si jo zatakni v lase in zapoj pesem iz dna srca, dovoli energiji ki je v tebi da te ponese

skrbi te kako povedati kar misliš da je prav in kar čutiš da moraš povedati in pri tem ostati službeno/poklicno živa
kar naravnost, tako kot čutiš, postavi se za tisto, kar misliš da je prav in v kar verjameš, si pa dovolj subtilna, da boš našla tudi primeren način, naj angeli in boginje spregovorijo s tabo

vedno bolj čutiš potrebo po tem, da si samosvoja in neodvisna, to je tudi tvoja moč in v tem leži tvoj uspeh, kljub temu pa potrebuješ občutek sprejetosti, naklonjenosti okolice
poskušaj uravnotežiti oboje, mogoče zdaj prihaja čas, ko si boš morala sebično kar sama sebi nameniti kako minutko na dan več, potrebuješ malo samote, da se umakneš vase in v svoje energije

imaš božanska znanja, tvoja modrost sega daleč nazaj, prinesla si jih s sabo, da boš z njimi lahko pomagala drugim, kako (delavnice, svetovanje, pisanje, predavanje...) boš pa ugotovila sama, vidim da ti je blizu umetnost, mogoče bi morala na nek način v te dejavnosti vključiti tudi glasbo

odpri svoje srce in um, prepusti se tišini, ki ti bo prinesla odgovore ki jih iščeš

tvoj notranji jaz, tvoja duša išče pot, kako obelodaniti tvoje sposobnosti, kako s tem zaživeti v vsakdanjem življenju, notranji glas te spodbuja, želi da se tvoje mnenje, tvoj "glas" sliši, zato si v sebi razdvojena, želja postaja močnejša, samo način še potrebuješ, ki ti bo nudil zadosti varnosti, da boš tvoje načrte lahko brez strahu pred mnenjem "javnosti" tudi predstavila in postavila na ogled

vsa ta dogajanja poleg službe dodajo svoj košček k stresu ki si mu izpostavljena
poskušaj delati stvari zato, ker te veselijo, ker čutiš da bi jih rada počela, če jih delaš le zaradi občutka dolžnosti se bo napetost le stopnjevala
sooči se s problemi ko se pojavijo, ni se potrebno že vnaprej obremenjevati s strahovi in pričakovanji kda se bodo problemi pojavili

mogoče se pa sploh ne bodo, če nehaš misliti nanje  ;)

skozi sporočila, znake, notranji glas dobivaš pomembne smernice kam se usmeri in kako greš dalje, zaupaj jim, zaupaj sebi in jim prisluhni in verjemi

karta zakona privlačnosti ki sem jo nekako morala zate vključiti v tem vpogledu pa ti nosi naslednje sporočilo:

There is Nothing I Cannot Be, Do or Have

verjami njenemu sporočilu, ker je kot ustvarjena zate v obdobju v katerem si trenutno

pogumno skoči in zaplavaj, pa ne pozabi napisat kje si pristala, da pridem na obisk, jaz neskončno rada potujem  ;)

Offline lari

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #66 on: October 11, 2008, 01:53:09 PM »
Pozdravljena!

Bi lahko še jaz vprašala,če imajo angeli kakšno sporočilo zame..predvsem me pa zanima,če se mi bo uresničilo nekaj,kar si zelo želim.

Hvala in lep sončen pozdrav ang:

živjo lari

prvo kar vidim je tvoja povezanost z živalmi, mogoče te skrbi za kakšnega ljubljenčka ali pa ti je mogoče umrl, vse je v redu, ne skrbi

trenutno okoliščine za to kar si želiš niso ugodne, morala boš malo počakati ali preveriti še kako drugo možnost
prisluhni svoji intuiciji in ji poskušaj slediti, pa boš vedela kaj storiti
dobro bi bilo da si prisluhneš in da na vso stvar gledaš pozitivno
situacijo boš lažje reševala, če boš prisluhnila tudi argumentom druge strani

do tega kar si želiš bo prišlo, morala boš biti malo potrpežljiva in ne poskušaj prehiteti dogodkov

lepo bodi  :)

Nensi najlepše ti hvala za odgovor...je res,da sem zelo povezana z živalmi predvsem z kužki me spremljajo že od otroštva in si ne predstavljam življenja brez njih..trenutno me mogoče res skrbi za zdravje mojega ljubljenčka..kar se pa želje tiče bom pa pustila času in usodi,da naredita svoje

Želim ti lep vikend naj bo obdan s soncem ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #67 on: October 11, 2008, 02:13:03 PM »
Nensi, nič ne bom napisala, samo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ang:

Naj te angeli čuvajo ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #68 on: October 11, 2008, 11:12:53 PM »
enako Princes, tako iskreno od srca me pa že dolgo ni nihče  :-*
hvala tudi tebi da si tako fajn kot si 

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #69 on: October 13, 2008, 03:46:43 PM »
Draga Nensi, le kaj mi želijo sporočit angeli v tem trenutku, ko sem bolj na tleh kot ne? Že vnaprej hvala za odgovor.

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #70 on: October 13, 2008, 07:34:29 PM »
Pozdravljena Nensi! Moram ti priznati, da zmeraj bolj opažam, da so ljudlje res ''ljubosumni''... kot si omenila, in res počasi menjam krog svojih prijateljev/prijateljic zato me pa zanima kaj mi sedaj sporočajo angeli na splošno in kaj za ljubezen... Hvala ti za nadalnji odgovor... LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #71 on: October 14, 2008, 09:01:02 PM »
Draga Nensi, le kaj mi želijo sporočit angeli v tem trenutku, ko sem bolj na tleh kot ne? Že vnaprej hvala za odgovor.

Si v precej zapleteni situaciji, skrbi te kako se bo vse skupaj reševalo in rešilo.

Angeli/boginje ti sporočajo, da se bo situacija rešila pravično in pošteno.
Ne skrbi na kakšen način, svoje misli mogoče raje usmeri v prošnje, naj se vse skupaj reši pravično, brez da si zamišljaš kako, predaj zadevo v reševanje božanskim energijam in principu, zaupaj, angeli bodo že poskrbeli, da bo to na najboljši način za vse vpletene.

Če želiš se lahko povezuješ z božanskimi energijami, imaš sposobnost, da jih če hočeš lahko tudi kanaliziraš. Poskušaj kaj veš prebrati, zvedeti in ugotoviti katero področje ti ustreza. Lahko pomagaš ljudem, z energijo, svetovanjem, poučevanjem... kar ti pač najbolj ustreza.

Zdaj pa je čas, da se malo umakneš v samoto, pogledaš vase in poskušaš nekaj časa preživeti v tišinio, brez misli, meditaciji, odgovore na vprašanja ki te mučijo boš našla v sebi, le poišči stik s sabo.

Ne skrbi, vse bo dobro. Opazuj cikle in ravni energije svojega telesa in se ravnaj po njih, saj nikjer ne piše, da moramo biti za vsako ceno v vsakem trenutku popolnoma na vrhuncu energije, moči, delovnega elana.

Tega v naravi ni, ker ni naravno, tako kot narava potrebuje "time out" ga potrebujemo tudi mi in naše telo, le prisluhnemo si premalokrat.

Lepo bodi.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #72 on: October 14, 2008, 09:17:43 PM »
Pozdravljena Nensi! Moram ti priznati, da zmeraj bolj opažam, da so ljudlje res ''ljubosumni''... kot si omenila, in res počasi menjam krog svojih prijateljev/prijateljic zato me pa zanima kaj mi sedaj sporočajo angeli na splošno in kaj za ljubezen... Hvala ti za nadalnji odgovor... LP Sandra

Sandra

angeli ti še kar sporočajo isto kot zadnjič, si v obdobju ko boš kar se tiče ljubezni morala malo počakati, se bo pa splačalo.
Nikakor ne prehitevaj, bodi potrpežljiva sama s sabo, ker se stvari zgodijo ko je čas za to, ko dozorijo.

Si prekrasna oseba, nežen popek, ki se bo počasi začel razsvetati, spoznavati in uživati življenje.
Ta popek pa rabi čas, sonce, toploto, svetlobo, hrano... da se razcveti v prekrasen cvet.
Pa ne sredi najhujše zime, takrat popki ki prehitro zbezljajo zmrznejo in žalostno odpadejo z drevesa.

Hiti počasi, malo si oddahni, zdaj je pomembno da se osamosvojiš (poklicno, mogoče v odnosih s starši?) ker bistvo tvoje moči in uspeha  leži v tvoji svobodi, neodvisnosti.
Osredotoči se na svoje cilje, uspela boš.

Hrepeniš po ljubezni, tudi to pride, verjemi da so bile tvoje molitve in prošnje slišane, ter da bodo uslišane.
Ko bo čas.

Lepo bodi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #73 on: October 14, 2008, 10:22:12 PM »
O Nensi draga, kako sem ti hvaležna za odgovor. In veš, kako paše slišati, da lahko kdaj reševanje zadeve predam božanskim energijam. Tako je, zaupala bom, prosila samo za pravično rešitev, s tem pa, kot si rekla, se za nekaj časa se dala na off. Ker res, utrujena sem, rabim mir, počitek od razmišljanja in vsega...

Res,  sedim v pisarni pri številkah, čutim pa, da bi lahko dala od sebe več in nekaj drugega... Vem da lahko delam z ljudmi, jim pomagam, čutim neko energijo. Tudi za to bom prosila in upam, da bo življenje našlo pot...

Hvala iz srca  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #74 on: October 16, 2008, 10:03:42 PM »
O Nensi draga, kako sem ti hvaležna za odgovor. In veš, kako paše slišati, da lahko kdaj reševanje zadeve predam božanskim energijam. Tako je, zaupala bom, prosila samo za pravično rešitev, s tem pa, kot si rekla, se za nekaj časa se dala na off. Ker res, utrujena sem, rabim mir, počitek od razmišljanja in vsega...

Res,  sedim v pisarni pri številkah, čutim pa, da bi lahko dala od sebe več in nekaj drugega... Vem da lahko delam z ljudmi, jim pomagam, čutim neko energijo. Tudi za to bom prosila in upam, da bo življenje našlo pot...

Hvala iz srca  :-*

Ni za kaj, lepo se imej in uživaj čimbolj. ;)