Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI  (Read 68850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
« Reply #75 on: February 25, 2014, 12:50:42 PM »
Kaj mate prot Ribakom  :P

Moj ma :So v  :ri:Ve:ri, pa še vozel v  :ri, vse lepo nagužvano v 7.  :P

Jaz mam pa  :Lu:ri  :P

Pa še  :NE v 1.

Ne vi men čez  :ri, Neptunci so čist fajn  :P :P :P

Nerealni ;) Nezemeljski ;) Neprizemljeni ;)
Čudoviti za sanjarjenje, za ljubimkanje, za odklop od tega realnega sveta, super za pomirjanje, navadno vse "razumejo",  biti v njihovi bližini je pravi balzam....

Če niso umetniki...  ;)

Drugač pa, ja, tako te balzamirajo, da se počutiš nesmrtnega v njihovi bližini.  :D

S svojim   :Ma:B in  :Ve:B sem pa žal tudi jaz tak realist, da mi gre odklapljanje od realnosti na živce. Nočem pobega v iluzije. Bi mi bilo v tej zvezi lažje, če bi to jemala na tak način.
On ribak, z  :NE v 1. hiši, z venero v  :ri. Pa mene nabaše, ki ne maram skrivanja pa niti iluzoričnih zvez, hočem človeka celega videt, skupaj z usranimi štumfi in prdci.

Pa kljub vsemu zgoraj podčrtanemu si v tej zvezi, torej te privlači ta ribja energija, skrivnostna, prikrita, romantična, zamegljena, nezavedna, iluziorna, nebesna...
Imaš le DSC v ribah in vladarja  :NE na IC in to v strelcu, vse zgoraj napisano je še na kubik potencirano in grandiozno, velikopotezno, gremo na horuk v opojnost od ljubezni.... In ta energija je pravzaprav del tebe, tvoje prave duše, tvojega najbolj notranjega dela, ki ga poznaš samo ti in nihče drug...tudi to je IC, kamor pade tale tvoj neptun ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #76 on: February 25, 2014, 01:25:43 PM »

Čudoviti za sanjarjenje, za ljubimkanje, za odklop od tega realnega sveta, super za pomirjanje, navadno vse "razumejo",  biti v njihovi bližini je pravi balzam....

Če niso umetniki...  ;)

Drugač pa, ja, tako te balzamirajo, da se počutiš nesmrtnega v njihovi bližini.  :D

S svojim   :Ma:B in  :Ve:B sem pa žal tudi jaz tak realist, da mi gre odklapljanje od realnosti na živce. Nočem pobega v iluzije. Bi mi bilo v tej zvezi lažje, če bi to jemala na tak način.
On ribak, z  :NE v 1. hiši, z venero v  :ri. Pa mene nabaše, ki ne maram skrivanja pa niti iluzoričnih zvez, hočem človeka celega videt, skupaj z usranimi štumfi in prdci.

Pa kljub vsemu zgoraj podčrtanemu si v tej zvezi, torej te privlači ta ribja energija, skrivnostna, prikrita, romantična, zamegljena, nezavedna, iluziorna, nebesna...
Imaš le DSC v ribah in vladarja  :NE na IC in to v strelcu, vse zgoraj napisano je še na kubik potencirano in grandiozno, velikopotezno, gremo na horuk v opojnost od ljubezni.... In ta energija je pravzaprav del tebe, tvoje prave duše, tvojega najbolj notranjega dela, ki ga poznaš samo ti in nihče drug...tudi to je IC, kamor pade tale tvoj neptun ;)

Ne vem.  :(
Zakaj me potem tako moti. Zakaj mi je toliko do tega, da bi stvar otipala.
Na momente me prav ta skrivnostnost najbolj nervira, da ne rečem dolgočasi. Ker je lahko vse in istočasno nič.
Ker se mi zdi bluzi guzi na koruzi.
Sem vedno sp****la iz takih zvez. In ni vrag, da ne bom iz te ravno tako, čeprav je najmočnejša do sedaj in pravzaprav sem jaz tista ta najbolj skrivnostna tukaj, ki se noče odpret ravno zaradi samozaščite pred iluzijo ali bognedaj kakimi naivnimi pričakovanji.

Včasih se sprašujem, če se niso salamensko zmotili pri moji uri rojstva oz. neko uro napisali prosto po Prešernu.
In tudi joški mi ne visijo, pa tako jasno in glasno piše v karti.
Do zdaj so že trije astrologi debelo pogledali potem, ko so me prvič videli. Po tistem, ko so dobili mojo karto v branje. Niso mogli skrit presenečenja. Ker v karti sem na pogled očitno čisto kontra od dejanske slike in energije, ki jo v živo oddajam.
Si predstavljajo muško mačo grob tip zoprnele očitno ali nekaj frankenštajnu podobnega.

p.s. sp****la sem še iz vsake zveze. Ne samo iz iluzornih.
« Last Edit: February 25, 2014, 01:31:43 PM by Pika »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #77 on: February 25, 2014, 01:44:26 PM »
Človek nima navodil za uporabo. Ima intelekt, ki mu omogoča razvoj izven okvirjev.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #78 on: February 25, 2014, 01:47:42 PM »
Človek nima navodil za uporabo. Ima intelekt, ki mu omogoča razvoj izven okvirjev.

Ga pa tudi ta zaj*** včasih.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #79 on: February 25, 2014, 03:43:22 PM »

Če niso umetniki...  ;)

Na momente me prav ta skrivnostnost najbolj nervira, da ne rečem dolgočasi. Ker je lahko vse in istočasno nič.
Sem vedno sp****la iz takih zvez. In ni vrag, da ne bom iz te ravno tako, čeprav je najmočnejša do sedaj in pravzaprav sem jaz tista ta najbolj skrivnostna tukaj, ki se noče odpret ravno zaradi samozaščite pred iluzijo ali bognedaj kakimi naivnimi pričakovanji.

Včasih se sprašujem, če se niso salamensko zmotili pri moji uri rojstva oz. neko uro napisali prosto po Prešernu.
Do zdaj so že trije astrologi debelo pogledali potem, ko so me prvič videli. Po tistem, ko so dobili mojo karto v branje. Niso mogli skrit presenečenja. Ker v karti sem na pogled očitno čisto kontra od dejanske slike in energije, ki jo v živo oddajam.
Si predstavljajo muško mačo grob tip zoprnele očitno ali nekaj frankenštajnu podobnega.

Ne vem zakaj te tako moti ta neptunska energija, zakaj se je tako zelo otepaš in tako zelo poudarjaš kako si zemeljska, po drugi strani pa tudi sem zasledila, da si umetniška, da ti mož pravi, da si umetniška tako kot tvoja hči, če se ne motim.
Dostikrat ne vidimo sebe realno in potem dobimo zrcalo, in bolj kot se upiramo temu svojemu delu, bolj ga srečujemo v drugih.
No, to razmisli sama ;)
Verjetno pa je v tebi več različnih delov in se med seboj ne skladajo vedno najbolj, si niso najbolj prijateljski in ko eden hoče svoj prostor, drugi protestira in obratno. Mi pa z zavestnim delom lažje damo prostor tistemu "pozitivnemu", tistemu,  ki je sprejemljiv za ta svet in se težje sprijaznimo, da je v nas tudi kaj kar smo potisnili v senco, česar se otepamo in mižimo in si dopovedujemo, da to pa že nismo mi in poglej ga zlomka, kot nalašč potem srečamo zrcalo (drugo osebo), ki ni nič drugega kot odsev nas samih...
Tudi v karti imaš kar precej rdečih kvadratkov, kar kaže na notranja nesoglasja, na različne enrgije, ki vlečejo vsaka v svojo smer, potem pa je potrebno to nekako uskladiti oz. sprejeti, da vse to smo mi sami ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: February 25, 2014, 04:13:37 PM »
So true ;) zato pa so ogledala :)
Ko dojamemo in sprejmemo  :Sa in :U lekcije in razbijemo omejitve in strahove  :Sa, se lahko odpre ta  :NE svet zadovoljstva in blaženosti...itd
Kako leto nazaj sem se jaz tudi spraševala če je moja ura rojstva prava, pa sem šla pokukat v regresijo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: February 25, 2014, 04:46:18 PM »

Če niso umetniki...  ;)

Ne vem zakaj te tako moti ta neptunska energija, zakaj se je tako zelo otepaš in tako zelo poudarjaš kako si zemeljska, po drugi strani pa tudi sem zasledila, da si umetniška, da ti mož pravi, da si umetniška tako kot tvoja hči, če se ne motim.
Dostikrat ne vidimo sebe realno in potem dobimo zrcalo, in bolj kot se upiramo temu svojemu delu, bolj ga srečujemo v drugih.
No, to razmisli sama ;)
Verjetno pa je v tebi več različnih delov in se med seboj ne skladajo vedno najbolj, si niso najbolj prijateljski in ko eden hoče svoj prostor, drugi protestira in obratno. Mi pa z zavestnim delom lažje damo prostor tistemu "pozitivnemu", tistemu,  ki je sprejemljiv za ta svet in se težje sprijaznimo, da je v nas tudi kaj kar smo potisnili v senco, česar se otepamo in mižimo in si dopovedujemo, da to pa že nismo mi in poglej ga zlomka, kot nalašč potem srečamo zrcalo (drugo osebo), ki ni nič drugega kot odsev nas samih...
Tudi v karti imaš kar precej rdečih kvadratkov, kar kaže na notranja nesoglasja, na različne enrgije, ki vlečejo vsaka v svojo smer, potem pa je potrebno to nekako uskladiti oz. sprejeti, da vse to smo mi sami ;)

Mogoče sem malo bojevito razpoložena zadnje dni, ne mi zamerit.  ;)

Sanjalka, prav nič se ne otepam nobenih neptunskih energij (kot si  :NE sama razlagam).
Sem dokaj umetniška in to me sploh zelo veseli in na to sem ponosna, ampak umetnost zame nima nobene veze z iluzijo ali meglo.
Zame (in za umetnike - tudi "umetnost" ima pri meni drugačno definicijo, kot na splošno, da ne bom šla v detajle, ker je preširoka tema... vsako likovno delo ŠE NI UMETNOST. In da ne bo pomote, to, kar počnem (oblikovanje) zame ni umetnost... in imam tudi to razdelano, kdaj se grem umetnost in kdaj se grem kaj drugega) je umetnost bolj otipljiva in ima več smisla kot marsikatera druga, večini otipljiva, konkretna dejavnost. Megla je za druge, ne zame.
Nič ne kričim, kako zemeljska sem. IN dobro vem, da sem kompleksna in v bistvu polna vsega, tudi nasprotij, kar je velikokrat težko spravit pod isto streho.
Hotela sem samo povedat, da sem dobila že nekaj interpretacij svoje karte. Vsi so bili izkušeni astrologi s 30-letno prakso. Pa so si bile slike med sabo precej različne in nekateri opisi iste stvari popolnoma nasprotni.
Moja umetnost (dokler sem res živela pretežno umetnost) je bila za svet čisto nesprejemljiva, zame in za redke posameznike pa popolnoma razumljiva. Stalno sem se morala soočati z neodobravanjem oz. škilastimi pogledi, pa sem vztrajala, ker sem v tem videla več smisla kot kje drugje. Počutila sem se samo, ampak v stvari sem verjela. Tako da - ne, zame ne velja, da zavestno dajem prostor stvarem, ki so lažje in sprejemljive za ta svet. In še vedno vztrajam v področju, ki zahteva precej polen, precej borbe, precej škilastih pogledov, nesprejemanja s strani tega sveta in nasploh ubiram težje poti.
Je pa takole. Ja, zelo umetniška sem za svojega moža, ki je utelešenje neumetnosti in se mu zdi nesmiselno vse, kar ne daje v petih minutah konkretnega, otipljivega rezultata (in par sto evrov v žep). Sedenje za mizo in razmišljanje o ideji, ki rabi čas, da dozori, je za njega megla in zabijanje cajta. In čeprav sem (za svoje pojme) kak dan naredila ogromno, ker sem se v glavi pretolkla do rezultata, ki ga pa mogoče še ni na papirju, sem za moža zabila dan in naredila nič. Enostavno ne vidi, ne dojame samega procesa in ga nikoli ne bo. Tako da - ja, za njega je to megla. Zame - najbolj smiselna, otipljiva in logična stvar na svetu tisti moment in večinoma že vnaprej predvidim, kam me bo pripeljala in me tja tudi pripelje.
Sem pa s to meglo tudi že nekajkrat zelo konkretno daleč prilezla, tako da že s tega stališča o kaki iluziji, da si nekaj domišljam, ne bi govorila.

Rdeči kvadratki kažejo (med drugim) na povešene joške.
Še dobro, da imam ta aspekt, ker drugače bi moji jozeljni trpeli za višinsko boleznijo.  :P

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #82 on: February 25, 2014, 04:48:11 PM »
Ko dojamemo in sprejmemo  :Sa in :U lekcije in razbijemo omejitve in strahove  :Sa, se lahko odpre ta  :NE svet zadovoljstva in blaženosti...itd
Kako leto nazaj sem se jaz tudi spraševala če je moja ura rojstva prava, pa sem šla pokukat v regresijo.

Cristallyne,
v regresiji sem videla druge stvari, kot mi jih razlaga astrologija.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #83 on: February 25, 2014, 05:24:45 PM »
Ja, Pika, pridejo tudi taksni dnevi.
Nic zato, jutri je nov dan ;)
Drugace pa je najpomembnejse, da sami sebe dobro poznamo,  ostali se navadno itak motijo o nas ;)

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #84 on: February 26, 2014, 08:19:36 AM »
se opravičujem za off topic :) kater aspekt pa kaže na povešene joške?

Pika, saj bo ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: February 26, 2014, 08:26:21 AM »

Cristallyne,

Jaz sem sele po tretji regresiji videla svoje zadnje zivljenje, ki se ga vidi tudi iz astroloske karte. Prej pa ni da ni. Enkrat sem sla tudi v cas pred nasim stetjem, kjer sem bila zanimivo vizualno zelo podobna sebi sedaj.

Sicer pa ja ker aspekt je za povesene joske hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: February 26, 2014, 09:18:50 AM »
A ne me jebat, a aspekt za to obstaja?  :laugh:

Smo imele punce v ponedeljek debato glede moških postav, sem rekla, da ima moj dragi res zelo široka ramena in ozke boke, tisto ornk moško postavo, pa reče sodelavka, ja, ker je s kmetov doma, sem si misnla, ne ne, je to kar lepo ASC  :laugh:

9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #87 on: February 26, 2014, 09:30:13 AM »

Cristallyne,

Jaz sem sele po tretji regresiji videla svoje zadnje zivljenje, ki se ga vidi tudi iz astroloske karte. Prej pa ni da ni. Enkrat sem sla tudi v cas pred nasim stetjem, kjer sem bila zanimivo vizualno zelo podobna sebi sedaj.

Sicer pa ja ker aspekt je za povesene joske hahaha.

Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje.  :laugh:

Ne vem.
Ampak pač pri interpretacijah, ki očitno in jasno udarijo mimo, logično podvomim v marsikaj.
Večkrat potem slišim - dečva, si pač nočeš priznat.
Nočem priznat ČESA? Da sem v resnici rdečelasa in skodrana, pa tega pač nočem videt?
Ja najbrž bi res slej ko prej videla rdeče lase in od tega dobila še rdeče oči, če bi le dovolj dolgo buljila v špegu in si to govorila. Pa še špegu bi od silnega napora počil, potem pa ne bi nič več vidla in bi pač lahko samo še verjela.

Pri sedemdesetih bom pa najbrž imela joške že (vsaj) malo povešene in takrat bom najbrž slišala - no kaj sem ti reku.

Jok brate, ne bo šlo.
 ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: February 26, 2014, 09:39:31 AM »
Hahaha no me zanima recimo kaksne interpretacije si dobila, da ne verjames?

Do zdaj sem imela dve osebi, ki ju tudi zelo dobro poznam, ki jima karta ne spila. Niti tranziti ne, ura je ziher prava. Enkrat sem brala mnenje enega astrologa, pozabila zdaj tocno koga, da v takem primeru dela neko drugo karto. Moram spet ta clanek najdet, ker je zanimivo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: February 26, 2014, 09:45:06 AM »
Mojega se zelo vidi po karti. Ga ne moreš zgrešit.

Drugače pa kot zanimivost. Smo imeli enkrat debato s sestro od mojega, je rekla, da je govorila pred poroko z numerologinjo in ji je rekla, da je datum, ki si ga je zbrala za poroko, totalno napačen.

Bil je pa datum 22.1.2011.

Sem na hitro pogledala v efemeride, niti ni bilo tako kritično takrat, nobenega R planeta, ne nič. Edino mrke bi morala pogledat. Pa sem mislila, da so ponavadi vede usklajene kar se datumov tiče...
9ZK 674