Pika, malo že verjetno deluje uranska opozicija in T
ti bo naredil še natančno konjunkcijo z vladarjem horoskopa, tam v prvi polovici junija in potem drugo leto še natančna opozicija z N
. Ti uranski tranziti znajo kar rušit oz. vpeljati kakšne korenite spremembe v tvoje življenje.
Je čutiti tole uransko energijo in to še ovnovsko 
No, boš poročala.
Sanjalka, intenzivno je... sicer pri meni itak vedno... glede na mojo karto to niti ni nič čudnega. Vse je povsod in z vsem povezano. Vse naenkrat se hoče dogajat in ko je ena zadeva "mimo", se že takoj sproži naslednja in imam spet za predelovat po dolgem in počez. Ni miru.
Kot otrok sem se ukvarjala s 15 aktivnostmi naenkrat in to brez težav, z levo roko, v vsem blestela. Zdaj sem pa tako izmučena, da še eno dejavnost naenkrat komaj sfolgam, morala bi biti pa na vrhuncu ustvarjalnih moči. To me žalosti. 
Merkur sicer v moji karti predstavlja tudi mojega brata, ki ima težave z zdravjem.
In pa seveda, ja, je vladar moje karte, tako da... me bo
fajn gnetel, očitno. 
pa tudi p luna je zelo aktivna in še bo
za mene skoraj merodajna v čustvenem dojemanju vsega kar prihaja nasproti
Odlično. Bom munjena še dolgo.

A si lahko vsaj kaj pozitivnega obetam ob tranzitu :J na progresiven MC v konj. (orbis dobra stopinja) z natalno Luno? Aja valjda v opoziciji s progresivno luno.

Hja vse skupaj gnete moj veliki križ. Valjda. Kajpada. Kakopak. Seveda. Vsekakor. Kajneda. Kajpadrucga. Kdobisimislu. Jazžene. Ni možno. Ma kaki.
Najboljš, da se v kanto zabijem.