Tudi komentarjev se v parih letih nažreš. Na začetku te ne moti. Če sem pa tja kdo kaj reče, OK, ampak, če pa vsak dan od vseh to poslušaš, ima pa posledice kot zloraba. Pozabiš na normalen človeški odnos, na to, dakdo reče prosim, hvala, dober dan ... No, odvisno potem tudi, s čim si zadovoljen in kako nizko lahko greš. Pošten, izobražen človek, ki ima v življenju ambicije, da bo počel kaj koristnega se težko sprijazni s tem. Dan na dan, teden na teden, mesec na mesec, leto na leto, vsakič ista zgodba.
Pa ker komentarji sploh niso bili namenjeni komentiranju nasprotnega spola, kot ga poznamo, ampak prav kot provokacija.
Ja, otipavanje je tudi bilo. Od tega, da so segali čez recepcijski pult ... Dekleta v gostinskem oddelku so bila pa še bolj izpostavljena. Eden je eno poljubil na vrat, ko mu je prinesla pijačo ... Brrr ... Potem je pa še zgrabil njeno roko in si jo dal na mednožje. (OK, jaz sem se potem hecala, da se je z njeno roko zagrabil za jajca.

)
Pa kaj je še vse narod delal, da so se kao maščevali, ker so izgubli denar ... Kradli posodo, WC papir ... To je blažja oblika. Hujša je, da so scali v posodo za krtačo v WC-ju, srali na tla poleg školjke, nekdo je celo s svojimi fekalijami premazal stene v WC-ju. Nekdo se je poscal tudi v pepelnik v kadilnici ... Nekaj se jih je poscalo in posralo tudi medtem, ko so sedeli na stolih, ker so bili tako pijani ...
Je pa zanimivo po eni strani. Vsak bi moral dat skozi tako okolje - da zna potem cenit boljše.
Hehe, po naključju sem naletela na
tole temo.