NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pika, takoj Me tako prsi bolijo, da se ga lahko kar naluckam, da jih ne čutim več.
Zaenkrat še nič ne kaže, da bi bila. Sem ravno pred menstruacijo, je pomoje povezano s tem. Samo je pa res ubitačno, me še niso tako bolele.
Quote from: sasa on February 20, 2014, 10:27:47 AMZaenkrat še nič ne kaže, da bi bila. Sem ravno pred menstruacijo, je pomoje povezano s tem. Samo je pa res ubitačno, me še niso tako bolele.Isto je bilo z mano. Čez 9 mesecev sem pa rodila.
Ah, Maja, sej se navadiš. En ušes not, drugega ven Ne zamerim nobenemu, sej vem, da mi želijo samo najboljše
Quote from: sasa on February 20, 2014, 12:01:19 PMAh, Maja, sej se navadiš. En ušes not, drugega ven Ne zamerim nobenemu, sej vem, da mi želijo samo najboljše zelo plodna tvoja karta
Quote from: Tea on February 20, 2014, 01:18:30 PMQuote from: sasa on February 20, 2014, 12:01:19 PMAh, Maja, sej se navadiš. En ušes not, drugega ven Ne zamerim nobenemu, sej vem, da mi želijo samo najboljše zelo plodna tvoja karta In potem imam v spalnici še oranžno mandalo
Quote from: sasa on February 20, 2014, 01:28:15 PMQuote from: Tea on February 20, 2014, 01:18:30 PMQuote from: sasa on February 20, 2014, 12:01:19 PMAh, Maja, sej se navadiš. En ušes not, drugega ven Ne zamerim nobenemu, sej vem, da mi želijo samo najboljše zelo plodna tvoja karta In potem imam v spalnici še oranžno mandalo In potem še sanjaš, da je mucka umrla...jah, nič, mogoče boš postala sedaj prava mačka in nič več nebogljena mucka