Folk je po dve leti na zavodu in nič od njega, meni pa svetovalka po 14 dneh ko sem vpisana zrihta službo. A si ti nor?? In to zdaj ko je sploh ne iščem?!?! Mene, pa še dve je poslala na razgovor k delodajalcu in glede na to da ustrezam kriterijem 100%....hja sploh ne vem kaj naj zglumim no.
Jaz bi tole vzela Jane. T Jupi /sproža jod/ je prišel v sekstil z Luno, je seveda tudi v kvadratu z Plutonom - oba vladarja 6 - kar vsekakor pomeni, da ti delo ne bo najbolj dišalo, je pa blagodejno za finance /luna vladarica 2/. Pomeni pa tudi, da bo tvoja ustvarjalnost malo v zaostanku.
P Luna pa na S vozlu - karma
Glede na T Saturna v 6 je bolje, da se ukvarjaš s preveč dela, kot pa z boleznimi v vaši družini.

Vsekakor pa bo odgovor dan novembra in decembra, ko bo Saturn naredil svoje in boš bolj natančno vedela, kako boš organizirala tvoje delo, vsakdan in službo - če še takrat tudi bo. T Saturna imaša potem še v juliju in avgustu 2015 in potem dokončno v decembru 2015 - vsekakor pa tudi mrki v letu 2015 sprožajo vprašanja dom, varnost, družina in kariera, javni status /privat, uslužbenka itd./
Torej moj nasvet bi bil: sprejmi in ne vzemi vsega preveč zares. Ti pa tole prinaša prepotreben občutek varnosti za leto 2015.