NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on May 30, 2014, 08:07:38 AMNaša nevesta me je zdaj poklicala, je na poti v porodnišnico. Prosim za podporo Karolini, ker je tale naš otrok trmast, pa se ni hotel obrniti na glavooooo dejmo, dejmo Drzimo pesti
Naša nevesta me je zdaj poklicala, je na poti v porodnišnico. Prosim za podporo Karolini, ker je tale naš otrok trmast, pa se ni hotel obrniti na glavo
Izvedela, da je bil tip tudi spolni nadlegovalec delavk.
No, končno so jo odpeljali na carski rez /otroku pa že nehal bit srček/ ... če bi astrologa vprašal, bi bilo to že za nami, brez komplikacij
Quote from: Maja on May 30, 2014, 02:42:38 PMIzvedela, da je bil tip tudi spolni nadlegovalec delavk. Ogabno, a veš da se mi je to zazdelo, ko si zapisala, kako je z njegovo srajco; kaj pa starost, cca 40?
Quote from: Tea on May 30, 2014, 05:33:07 PMNo, končno so jo odpeljali na carski rez /otroku pa že nehal bit srček/ ... če bi astrologa vprašal, bi bilo to že za nami, brez komplikacijTea, držim pesti za srečen razplet!!
Quote from: Pika on May 30, 2014, 05:51:10 PMQuote from: Tea on May 30, 2014, 05:33:07 PMNo, končno so jo odpeljali na carski rez /otroku pa že nehal bit srček/ ... če bi astrologa vprašal, bi bilo to že za nami, brez komplikacijTea, držim pesti za srečen razplet!! +1.Vse bo dobro!!!
Quote from: Maja on May 30, 2014, 05:52:38 PMQuote from: Pika on May 30, 2014, 05:51:10 PMQuote from: Tea on May 30, 2014, 05:33:07 PMNo, končno so jo odpeljali na carski rez /otroku pa že nehal bit srček/ ... če bi astrologa vprašal, bi bilo to že za nami, brez komplikacijTea, držim pesti za srečen razplet!! +1.Vse bo dobro!!!hvala dekleta za podporo AC škorpijon verjetno
Ob 17.36 /AC škorpijon/ se je rodila naša deklica Hvala vam od srca za vašo podporo. Mogoče mi je bilo danes težje, kot ko sem sama rojevala.