Če nisem preveč sitna. 
Bi vprašala, kako se bo odvijal nek konkreten posel, začet v oktobru v bližnji tujini. Nekaj malega se je že zgodilo, ampak upam na kaj več.
Hvala! 
Malo več odločnosti draga
Vse so prodali!!

Ravnokar dobila obvestilo. 
čestitke 
Hvala! 
Še odločna nisem začela bit.
Je pa res, da tipajo, ali bi novo serijo spet kar na komisijo vzeli. Čeprav so rekli drugače.
Nope! Ne bo šlo.
Spet naročili, tokrat dvakrat toliko. Plačali. 
Zdej se pa bojim bit odločna, da ne bom kej pokvarila. 
Predlog v zvezi z "odločnostjo" se je očitno nanašal na prihodnost. Ki je sedanja sedanjost.
Mrknili. Plesniva pasiva.
Ne moreš verjeti. Trgovka vidi, da se nekaj prodaja, pa ne migne z ritjo v smeri promocije, da bi se še bolj. Pa saj gre tudi za njen žep!
Ma jaz bi zagrabila z vsemi šestimi!!
Očitno še niso tam. Ni jim še kapnilo, da je treba migat, noge pretegnit, na veliki zvon obesit... Niso še osvojili te logike. 
Kaj pa ti sama lahko v tem primeru narediš?
Ravno o tem razmišljam.
Ker mail sem že poslala. Z idejami, vzpodbudami, priganjanji.
Čez dva dni sem poslala še en mail. Z animiranji in provociranji.
Spet čez dva dni sem poslala še en mail. Tokrat sem k motivacijskim prijemom priložila še nekaj zvenečih fotografij.
V četrtem mailu sem pritisk povečala z manjšim kompromisom, v katerem sem trgovki šla nasproti s predlogom, ki bi ga morala oblizniti, saj gre njej v prid.
Peto sporočilo je bilo v obliki sms. Če je dobila štiri maile.
V šesto bo treba zobe pokazat. In to ne z nasmeškom.
In imam jih še vseh 34. 
Hrvati. Jih ne srbijo podplati.
Aja, še to.
Ne, ni je kap. Niti ni na počitnicah.
Ker sem jo danes zalotila na Facebooku, kjer je objavila nekaj, kar sploh ne gre v promet.

, sory, si me res nasmejala kljub verjamem, da resnosti situacije

Jah, nič vidim, da si svojo odločnost dobro trenirala na tem projektu, da si dobro migala z ritjo, prstmi, rokami, idejam, pritiski...
Pismo, sigurno je še kaj kar lahko narediš, podpiram, da je mogoče res že čas, da pokažeš vseh svojih 34 belih zob in še kaj drugega, kar bo premaknilo rit tele trgovke

Vprašaj Majo, če si lahko sposodiš njeno, mislim, da bo trgovki takoj nedvoumno jasno, da se s tabo ni za hecat

Maja, sory, da sem zdaj še tebe vpletla