Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65656 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #540 on: November 18, 2014, 08:58:57 PM »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #541 on: November 19, 2014, 09:19:58 AM »
Ker nas je včeraj tako zaneslo... se je moje vprašanje najbrž izgubilo.  :)
Prosim za dodaten vpogled glede nadaljevanja tega posla. Žensko je nemogoče dobit, ne kapiram, kako se ne angažira, če se izdelek prodaja, saj je vendar tudi v njeno korist.
Je smiselno še naprej vlagati energijo v to (in je mogoče gospa samo prezaposlena z vsem možnim), ali naj rajši odklopim in se fokusiram drugam?
Hvala!  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #542 on: November 28, 2014, 12:39:30 PM »
Hm ...
Bo ali ne bo do konca tega leta?

Seveda

Še december je ostal v primeru odgovora *Seveda* ... Hmm hja ...  :laugh:

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #543 on: December 02, 2014, 05:06:07 PM »
Lep pozdrav,sem nova tu na forumu pa nekje morem začet ;) če mi dovolite bi se prectavila,s ciganskimi kartami se ukvarjam komaj 2 leti in me zelo zanimajo
Danes sem zjutraj vprašala karte kakšen dan bom imela in je prišla karta ljubimec ,kaj bi to pomenilo? hvala lepa

Offline Opal

• Mojster
« Reply #544 on: December 02, 2014, 08:28:23 PM »
Lep pozdrav,sem nova tu na forumu pa nekje morem začet ;) če mi dovolite bi se prectavila,s ciganskimi kartami se ukvarjam komaj 2 leti in me zelo zanimajo
Danes sem zjutraj vprašala karte kakšen dan bom imela in je prišla karta ljubimec ,kaj bi to pomenilo? hvala lepa

A 2 leti se že ukvarjaš z cigankami? In še nisi našla razlage za karto ljubimec??? ::)

Drugače pa dobrodošla in prijetno počutje in sodelovanje na forumu.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #545 on: December 02, 2014, 09:00:31 PM »
Hehe ja saj se res malo čudno sliši, ampak res je to ne razumem njihov pomen ne znam dosti razbrat is slikic pol si pa po svoje razlagam
Kar ne vem ce je pravilno, recimo meni karta ljubinec prectavlja da skriva svoja čustva,misli in da si ne upa tega naglas izrecti ima pa mocno domislijo in verjetno se dela mocnega pred drugimi v resnici je pa to nezno bitje etc... Pa nevem ce je to kaj res rada bi v celoti razumela vsak koscek karte .  Hvala za lepo dobrodošlico :-)

Offline Opal

• Mojster
« Reply #546 on: December 02, 2014, 09:09:39 PM »
Hehe ja saj se res malo čudno sliši, ampak res je to ne razumem njihov pomen ne znam dosti razbrat is slikic pol si pa po svoje razlagam
Kar ne vem ce je pravilno, recimo meni karta ljubinec prectavlja da skriva svoja čustva,misli in da si ne upa tega naglas izrecti ima pa mocno domislijo in verjetno se dela mocnega pred drugimi v resnici je pa to nezno bitje etc... Pa nevem ce je to kaj res rada bi v celoti razumela vsak koscek karte .  Hvala za lepo dobrodošlico :-)

Karta Ljubimec ni nujno da se navezuje na ljubezen ali nekoga, ki ga imamo radi.

Lahko nakazuje človekove želje in srčne poti. Samo vedeti je treba, da je Ljubimec kot tak nezrel v teh željah. Poglej obleko, razpolovi karto, poglej roko na pleksusu /zadrževanje čustev in potlačitev/, poglej muflin okrog vratu: teža bremen, poglej drevo v preteklosti: vezanost na družinske vzorce itd itd.

Ponavadi nakazuje, da je želja eno, drugo pa je, če je to sploh resnična želja, ali je le momentalna, predvsem pa gre pri tej karti za to, da želimo zadovoljiti druge in se pred njimi postaviti /poglej nakičeno obleko/.

No tole samo kot primer kaj se vse vidi. Desna polovica karte bo povedala kakšna bo prihodnost.....

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #547 on: December 02, 2014, 09:19:02 PM »
Waw hvala čudovita razlaga pol sem jaz čist mim usekala joj . A to ti občutiš da ti ta karta to pove ali kako use to vidiš?

Offline Opal

• Mojster
« Reply #548 on: December 02, 2014, 09:27:18 PM »
Waw hvala čudovita razlaga pol sem jaz čist mim usekala joj . A to ti občutiš da ti ta karta to pove ali kako use to vidiš?

Pri cigankah je zelo fajn dobra intuicija. Veliko prakse. Fajn je, da se eno po eno karto poglobilš. Je povsem drugače kot Tarot.

Jaz sem imela tudi odličnega učitelja ciganskih kart sicer na Hrvaškem.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #549 on: December 02, 2014, 09:33:18 PM »
Ja saj danes sem poskusla z eno karto zjutraj pa je prišla karta ljubinec in sem si narobe razlagala . Drugace pa pravijo domaci da mi gre zelo dobro skoraj vedno uganem sam me jezi k nikoli nisem 100% v to kar pomeh hocem recti da mam probleme z razlago kart nerazumem kaj mi hocejo sporocit :-( me zanima ce mam kaj daru da znam to . Vi imate za gotovo :-) blagor vam

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #550 on: December 03, 2014, 06:43:47 AM »
Čarobno jutro vsem ! :-)
Če dovolite bi povedala, da zelo ne verjamem v sebe da imam dar za vedeževat :-( hecno vprašanje a mene res zanima, kako veš da znaš? In če ti je ta dar dodeljen? Domačim že 4 leta gledam v karte in skor vedno mi pokažejo pravi odgovor , problem je v tem da jaz ne vem al bo to res al ne :-( nocem laznega upanja dajati hehe a me sploh kdo razume?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #551 on: December 03, 2014, 10:31:28 AM »
ModraVila, pozdrav tudi z moje strani.
Nebi bilo slabo, če skočiš še na to stran foruma
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,85.510.html
...in se nam malce predtaviš.

Drugače pa glede cigank ti toplo in močno priporočam knjigo naše Tee

Krasno, fantastično, čudovito!
Mislim, da boš s to knjigo dobila vse odgovore
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #552 on: December 03, 2014, 10:39:44 AM »

:)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #553 on: December 03, 2014, 10:58:47 AM »
Ta knjiga je TOP!  8)
9ZK 656

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #554 on: December 03, 2014, 01:00:30 PM »

Lepa lepa hvala Gloria ,se vam bom prectavila na tem linku :-)
Glede ciganskih kart pa sem si kupila zraven to čudovito knjigo ki mi zelo pomaga,a še vedno rada bi bol podrobno razumela vsako karto. Recimo jaz sem si par kart določila kaj pomenijo po horoskopu pa nevem če je prav hehe.. bom napisala..karta ljubinec meni prectavlja v horoskopu znamenje leva zaradi grive ki jo ima okoli vratu,karta sreča mi prectavlja devico,karta ljubezni strelca,karta hrepenenja bik ali oven še ne vem,karta sodnika tehtnico,karta ljubice oven,karta oficirja škorpijon ,karta veselje dvojček,karta upanje vodnarja. Za druge pa ne vem in me zanima če sem kaj uganila? hvala vam za pomoč :-)