Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #135 on: April 22, 2014, 09:45:22 AM »
Se mi obeta kaj zanimivega na čustvenem področju?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #136 on: April 22, 2014, 12:11:37 PM »
Azeleja zdaj te že nekaj časa spremljam, tvoja vprašanja se nonstop ponavljajo selijo se samo iz rubrike v rubriko. En manjši nasvet, za neko stvar ne moreš vprašati dvakrat, trikrat ali še večkrat zato, ker ne boš dobila več pravega odgovora. karte- vesolje se začne hecati s tabo. Vzemi prve odgovore ki si jih dobila za tisto pravo in ne sprašuj po večkrat v kolikor se situacija ni spremenila. Določenih stvari ne moreš izsiliti.
Npr. ali bom zanosila- boš, ampak kot razumem še partnerja ni, kako boš potem? In kako naj ti damo nek zadovoljiv odgovor?

Poleg tega bi pa prosila še udeležbo na kakšnem drugem delu foruma kot samo vedeževalskem in vprašanjih, kot je tudi navada tukaj na forumu. Lahko nam napišeš dober vic, pripopaš dobro muziko. Karkoli.

Pa brez zamere.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #137 on: April 22, 2014, 01:18:54 PM »
Vprašanje, ki ga še nisem postavila in resno prosim ciganke za odgovor.

Se mi obeta v časovnem obdobju 6 mesecev kak frišen Flamingo?

Ker ob temle tulipanskem opraševalcu mi bo pestič dušo spustil.
Domači regrat mi pa ne paše.

Hvala!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: April 22, 2014, 01:24:14 PM »

Ne morem si kaj, preden odprem karte, da ne rečem nekaj besed. Po moje ne bo šlo takole, da se klin s klinom zbija.

Karta Sodnik itak kaže, da so odločitve tvoje. Torej, ko se boš odločila, da spustiš frišno, tud bo. Ne verjamem pa, čeprav s časom itak špekuliramo, da bo to v roku 6 mesecev.  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #139 on: April 22, 2014, 01:37:08 PM »

Jaz sem potegnila Sovražnika. Ker sem rabila še malo pomoči, sem položila še tri karte, ki pa so mi namignile, da bolj kot partnerja v tem trenutku, potrebuješ mir, samoto in čas za osebnostno rast. V preteklosti si znala bolje funkcionirat na tem področju, potem se je to spremenilo. Mogoče se sama sebi sovražnik - z vsemi črnimi mislimi.

Vedno, ko sem bila v iskanju g. Pravega, sem se jezila na to, da je kdo rekel, da moraš biti najprej sam srečen, da si lahko potem srečen s še kom ... Zdaj pravim, da je to čista resnica. Samo dve samostojni, stabilni osebi lahko tvorita uspešen partnerski odnos.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #140 on: April 22, 2014, 01:47:35 PM »

Jaz sem potegnila Sovražnika. Ker sem rabila še malo pomoči, sem položila še tri karte, ki pa so mi namignile, da bolj kot partnerja v tem trenutku, potrebuješ mir, samoto in čas za osebnostno rast. V preteklosti si znala bolje funkcionirat na tem področju, potem se je to spremenilo. Mogoče se sama sebi sovražnik - z vsemi črnimi mislimi.

Vedno, ko sem bila v iskanju g. Pravega, sem se jezila na to, da je kdo rekel, da moraš biti najprej sam srečen, da si lahko potem srečen s še kom ... Zdaj pravim, da je to čista resnica. Samo dve samostojni, stabilni osebi lahko tvorita uspešen partnerski odnos.

Se podpišem pod to.

Tudi jaz, šele ko sem sama sebe zrihtala, se je uredilo, je prišlo popolnoma nepričakovano.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #141 on: April 22, 2014, 01:48:59 PM »
Azeleja zdaj te že nekaj časa spremljam, tvoja vprašanja se nonstop ponavljajo selijo se samo iz rubrike v rubriko. En manjši nasvet, za neko stvar ne moreš vprašati dvakrat, trikrat ali še večkrat zato, ker ne boš dobila več pravega odgovora. karte- vesolje se začne hecati s tabo. Vzemi prve odgovore ki si jih dobila za tisto pravo in ne sprašuj po večkrat v kolikor se situacija ni spremenila. Določenih stvari ne moreš izsiliti.
Npr. ali bom zanosila- boš, ampak kot razumem še partnerja ni, kako boš potem? In kako naj ti damo nek zadovoljiv odgovor?

Poleg tega bi pa prosila še udeležbo na kakšnem drugem delu foruma kot samo vedeževalskem in vprašanjih, kot je tudi navada tukaj na forumu. Lahko nam napišeš dober vic, pripopaš dobro muziko. Karkoli.

Pa brez zamere.

Brez zamere do Jane, ker res ne misli slabo. Bolj se boš vključila, bolj te bomo poznali in ti lažje pomagali najti pravo pot.

Poznam ta vzorec, ko kdo sprašuje za nosečnost, selitev ipd., ko partnerja še ni. S tem se zanaša na to, da če se bo pokazalo kaj od omenjenega, to pomeni, da bo tudi partner prišel. V bistvu gre samo za željo po partnerstvu. Bolje je vprašat direkt. Karte lahko pokažejo nosečnost - ta se lahko tudi brez resne zveze - tega pa menda nočemo.

Poleg tega je večinoma bolj kot rezultat, pomembno psihološko ozadje in čustveno doživljanje. Pojavljajo se lahko razni vzorci mišljenja, ki jih je pametno spremenit pred začetkom kakšne življenjsko pomembne zadeve, kot je npr. partnerstvo ali nosečnost ali karkoli ... Lahko se požvižgamo na vzorce, ampak enkrat bo to butnilo ven.
Npr. (splošen primer iz glave): Partnerstvo. Oseba ima težave z "biti sam". Misli, da ga bo partner rešil tega. Začne nek odnos, partner je večkrat odsoten, druga stran spet dobi občutek osamljenosti in začne težit in ljubosumit in manipulirat in na vse možne načine vleč pozornost nase. Kaj se zgodi? Vse propade.

Včasih tudi kljub željam za kaj preprosto ni še čas. Si želiš, da bise na pol pretrgal, ampak nič. Se počutiš jeznega, opeharjenega, žalostnega ... Potem pa vidiš, zakaj je bilo dobro, da je trajalo. To pravim iz lastnih izkušenj.

Včasih je pa potrebno vse spustit. Predat vse in počakat, kaj bo. Biti pripravljen sprejet vsak izid. Takrat te doletijo najlepše stvari ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #142 on: April 22, 2014, 01:52:43 PM »

Si me ful nasmejala :)  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #143 on: April 22, 2014, 02:01:19 PM »

Pa brez zamere.

Brez zamere do Jane, ker res ne misli slabo. Bolj se boš vključila, bolj te bomo poznali in ti lažje pomagali najti pravo pot.

Poznam ta vzorec, ko kdo sprašuje za nosečnost, selitev ipd., ko partnerja še ni. S tem se zanaša na to, da če se bo pokazalo kaj od omenjenega, to pomeni, da bo tudi partner prišel. V bistvu gre samo za željo po partnerstvu. Bolje je vprašat direkt. Karte lahko pokažejo nosečnost - ta se lahko tudi brez resne zveze - tega pa menda nočemo.

Poleg tega je večinoma bolj kot rezultat, pomembno psihološko ozadje in čustveno doživljanje. Pojavljajo se lahko razni vzorci mišljenja, ki jih je pametno spremenit pred začetkom kakšne življenjsko pomembne zadeve, kot je npr. partnerstvo ali nosečnost ali karkoli ... Lahko se požvižgamo na vzorce, ampak enkrat bo to butnilo ven.
Npr. (splošen primer iz glave): Partnerstvo. Oseba ima težave z "biti sam". Misli, da ga bo partner rešil tega. Začne nek odnos, partner je večkrat odsoten, druga stran spet dobi občutek osamljenosti in začne težit in ljubosumit in manipulirat in na vse možne načine vleč pozornost nase. Kaj se zgodi? Vse propade.

Včasih tudi kljub željam za kaj preprosto ni še čas. Si želiš, da bise na pol pretrgal, ampak nič. Se počutiš jeznega, opeharjenega, žalostnega ... Potem pa vidiš, zakaj je bilo dobro, da je trajalo. To pravim iz lastnih izkušenj.

Včasih je pa potrebno vse spustit. Predat vse in počakat, kaj bo. Biti pripravljen sprejet vsak izid. Takrat te doletijo najlepše stvari ...

Amen.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #144 on: April 22, 2014, 04:02:59 PM »

Ne morem si kaj, preden odprem karte, da ne rečem nekaj besed. Po moje ne bo šlo takole, da se klin s klinom zbija.

Karta Sodnik itak kaže, da so odločitve tvoje. Torej, ko se boš odločila, da spustiš frišno, tud bo. Ne verjamem pa, čeprav s časom itak špekuliramo, da bo to v roku 6 mesecev.  ;)

Hvala, Tea!  :-*  Na mestu.
Sej po pravici povedano nimam namena klina s klinom izbijat. Si tega ne želim niti slučajno.
In tudi če ta moment oba klin(c)a odpustim iz službe, ne verjamem, da bom v 6-ih mesecih sploh sestavljena za ponovno opraševanje, sploh glede na to, koliko časa meni vzame prebolevanje odnosov.
Kaj naj rečem. Upam, da bo moj pestič še dolgo uporaben za opraševanje in da mi bo genetika še dovolj časa zvesto služila.  ::)
Pa me ja ni začela zdej biološka ura gnjavit.  :embarrassed:
Zdaj imam pa vprašanje za "natalna karta" rubriko.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #145 on: April 22, 2014, 04:05:08 PM »

Me drži gor, ko se hecam na svoj račun.  ;)
Fajn, če sem tudi tebe nasmejala.  :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #146 on: April 23, 2014, 07:43:15 AM »

Me drži gor, ko se hecam na svoj račun.  ;)
Fajn, če sem tudi tebe nasmejala.  :)

Se tudi jaz, vendar nikoli ne najdem tako zelo slikovitih prispodob  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: April 23, 2014, 09:27:53 AM »
A lahko eno sporočilce, prosim.

:-*
9ZK 674

Offline Tea