Danes se počutim bullshit...kak blesav dan ???
Nena, naj čimprej mine slabo počutje in začne sonce sijat! 
Jaz pa danes z migreno doma. Nč fajn.
Problem ovnovske energije... 
A je za migreno odgovoren oven?
Pred menstruacijo skoraj pravilo. Je pa bistveno bolje, kot je bilo.
Pri meni problem zastajajoče kreativne energije. Kadar sem polno v delu, se hitro premikam, hitro mislim, sem zelo aktivna, takrat migren ni.
Takrat tudi dobro izgledam. 
Zdajle sem pa preveč pasivna, počasi meljem, ne vem, kaj bi točno sama s sabo in kako in na kakšen način, pa me klepne o glavi.
Ja, oven je znak akcije, ampak po vsaki akciji sledi mirovanje in to se mora oven naučiti sprejeti, ker pač stalna akcija je nemogoča, pregoriš..
In nič ni narobe, če si vzameš vmes zaslužen počitek... Lekcija pri ovnu je sprejeti in se naučiti tudi počivati vmes. Pri ovnu se energija zelo hitro vzbudi, ampak tudi zelo hitro pade, ta trenutek je v polnem elementu, potem pa pade vse dol in spet akcija in spet dol....
Pri ovnih sem opazila, da rabijo npr. popoldanski počitek, pa čeprav samo par minut in potem so spet v polni akciji 
Sem že velikokrat pomislila, da je migrena pri meni neko "varovalo". Me prisili, da odležim svoje potrebno število ur. Drugače bi mi mogoče kam drugam udarilo.
Po drugi strani me pa počitnice nervirajo. Se mi vedno zdi, da izgubljam svoj dragoceni cajt in kaj vse bi lahko naredila v tistem tednu, ko izležavam na plaži. No ajde vsaj barva je potem lepa. Hot. Eksotična.

Mož mi je ves vesel pod nos pomolil Grčijo za letos. Namesto radostnega krika navdušenja je bil revež deležen zabodenega pogleda.

Koliko je pa moja astro kombinacija

(

) in

"kriva" za mojo včasih predolgo trajajočo pasivnost??
(ki me izjemno iritira, mimogrede) V zadnjem letu prihaja močno do izraza. Se hitro navdušim in planem v projekt kot zmešana, čez nekaj dni mi pa kar dol pade in ne vidim več smisla, padem v depro. Potem se pa žrem.