Author Topic: Olajšaj se malo. Tretji del  (Read 99078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Tretji del
« Reply #180 on: March 19, 2014, 09:41:10 PM »
Hahaha, Slavi, ti pa si hecna včasih  ;D

Vsaj priznam  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #181 on: March 20, 2014, 09:13:56 AM »
Aaaaaaaaaaaaaj, mi je mož danes pritisk dvignil.  >:D

Pa poglejmo na sončno stran.
Imam vse svoje tanke laske pokonci.  :D Brez gela bom danes preživela dan.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #182 on: March 20, 2014, 09:45:43 AM »
Danes se počutim bullshit...kak blesav dan  ???

Nena, naj čimprej mine slabo počutje in začne sonce sijat!  :-*

Jaz pa danes z migreno doma. Nč fajn.

Problem ovnovske energije... ::)

A je za migreno odgovoren oven?

Pred menstruacijo skoraj pravilo. Je pa bistveno bolje, kot je bilo.

Pri meni problem zastajajoče kreativne energije. Kadar sem polno v delu, se hitro premikam, hitro mislim, sem zelo aktivna, takrat migren ni.
Takrat tudi dobro izgledam.  :D

Zdajle sem pa preveč pasivna, počasi meljem, ne vem, kaj bi točno sama s sabo in kako in na kakšen način, pa me klepne o glavi.

Ja, oven je znak akcije, ampak po vsaki akciji sledi mirovanje in to se mora oven naučiti sprejeti, ker pač stalna akcija je nemogoča, pregoriš..
In nič ni narobe, če si vzameš vmes zaslužen počitek... Lekcija pri ovnu je sprejeti in se naučiti tudi počivati vmes. Pri ovnu se energija zelo hitro vzbudi, ampak tudi zelo hitro pade, ta trenutek je v polnem elementu, potem pa pade vse dol in spet akcija in spet dol....
Pri ovnih sem opazila, da rabijo npr. popoldanski počitek, pa čeprav samo par minut in potem so spet v polni akciji :)

Sem že velikokrat pomislila, da je migrena pri meni neko "varovalo". Me prisili, da odležim svoje potrebno število ur. Drugače bi mi mogoče kam drugam udarilo.
Po drugi strani me pa počitnice nervirajo. Se mi vedno zdi, da izgubljam svoj dragoceni cajt in kaj vse bi lahko naredila v tistem tednu, ko izležavam na plaži. No ajde vsaj barva je potem lepa. Hot. Eksotična.  :D

Mož mi je ves vesel pod nos pomolil Grčijo za letos. Namesto radostnega krika navdušenja je bil revež deležen zabodenega pogleda.  :laugh:

Koliko je pa moja astro kombinacija  :Ma ( :B) in  :Sa "kriva" za mojo včasih predolgo trajajočo pasivnost??
(ki me izjemno iritira, mimogrede) V zadnjem letu prihaja močno do izraza. Se hitro navdušim in planem v projekt kot zmešana, čez nekaj dni mi pa kar dol pade in ne vidim več smisla, padem v depro. Potem se pa žrem.  ::)

Meni je to čisto ovnovska energija, se hitro navduši in tudi hitro pade dol...Ovnu se ne da stvari urediti, materializirati, on ima samo ideje, delajo naj pa drugi, njemu se ne da izgubljati časa s takšnimi zemeljskimi stvarmi, on je tukaj zato, da zaneti iskro, ogenj, potem pa hiti novim projektom naprej.
Tukaj bi ti moral aspekt  :Ma:B v aspektu s  :Sa pravzaprav zelo pomagati, da svoje ideje tudi uresničiš, da nisi samo polna nekih idej, ampak jih znaš tudi zmaterializirati. Tako, da jaz to vidim kot prednost in ne slabost. Vladar ovna je torej v zemeljskem bikovem znamenju, saj veš, da ta hoče tudi nekaj narediti in pokazati in je na to še kako ponosen... v kombinaciji s saturnom pa je to, da potrebujejo ovnove ideje materializacijo še bolj izrazito, potrebuje imeti tudi status, nekaj na kar bo ponosen, nekaj kar v končni fazi da rezultate. Za to pa je pripravljen vložiti ogromno truda in napora, discipline in reda...Pripravljen se je izčrpati do konca, samo da bodo rezultati, ki nekaj štejejo tudi v družbi..Nisi samo polna idej ampak jih znaš očitno spraviti tudi v materijo in na končni izdelek moraš biti ponosna, mora imeti neko družbeno vrednost...Zato ne puščaj drugim, da se kitijo s tvojimi izdelki, ampak poskrbi, da se boš lahko kitila sama... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: March 20, 2014, 10:10:47 AM »
Danes se počutim bullshit...kak blesav dan  ???

Nena, naj čimprej mine slabo počutje in začne sonce sijat!  :-*

Jaz pa danes z migreno doma. Nč fajn.

Problem ovnovske energije... ::)

A je za migreno odgovoren oven?

Pred menstruacijo skoraj pravilo. Je pa bistveno bolje, kot je bilo.

Pri meni problem zastajajoče kreativne energije. Kadar sem polno v delu, se hitro premikam, hitro mislim, sem zelo aktivna, takrat migren ni.
Takrat tudi dobro izgledam.  :D

Zdajle sem pa preveč pasivna, počasi meljem, ne vem, kaj bi točno sama s sabo in kako in na kakšen način, pa me klepne o glavi.

Ja, oven je znak akcije, ampak po vsaki akciji sledi mirovanje in to se mora oven naučiti sprejeti, ker pač stalna akcija je nemogoča, pregoriš..
In nič ni narobe, če si vzameš vmes zaslužen počitek... Lekcija pri ovnu je sprejeti in se naučiti tudi počivati vmes. Pri ovnu se energija zelo hitro vzbudi, ampak tudi zelo hitro pade, ta trenutek je v polnem elementu, potem pa pade vse dol in spet akcija in spet dol....
Pri ovnih sem opazila, da rabijo npr. popoldanski počitek, pa čeprav samo par minut in potem so spet v polni akciji :)

Sem že velikokrat pomislila, da je migrena pri meni neko "varovalo". Me prisili, da odležim svoje potrebno število ur. Drugače bi mi mogoče kam drugam udarilo.
Po drugi strani me pa počitnice nervirajo. Se mi vedno zdi, da izgubljam svoj dragoceni cajt in kaj vse bi lahko naredila v tistem tednu, ko izležavam na plaži. No ajde vsaj barva je potem lepa. Hot. Eksotična.  :D

Mož mi je ves vesel pod nos pomolil Grčijo za letos. Namesto radostnega krika navdušenja je bil revež deležen zabodenega pogleda.  :laugh:

Koliko je pa moja astro kombinacija  :Ma ( :B) in  :Sa "kriva" za mojo včasih predolgo trajajočo pasivnost??
(ki me izjemno iritira, mimogrede) V zadnjem letu prihaja močno do izraza. Se hitro navdušim in planem v projekt kot zmešana, čez nekaj dni mi pa kar dol pade in ne vidim več smisla, padem v depro. Potem se pa žrem.  ::)

Meni je to čisto ovnovska energija, se hitro navduši in tudi hitro pade dol...Ovnu se ne da stvari urediti, materializirati, on ima samo ideje, delajo naj pa drugi, njemu se ne da izgubljati časa s takšnimi zemeljskimi stvarmi, on je tukaj zato, da zaneti iskro, ogenj, potem pa hiti novim projektom naprej.
Tukaj bi ti moral aspekt  :Ma:B v aspektu s  :Sa pravzaprav zelo pomagati, da svoje ideje tudi uresničiš, da nisi samo polna nekih idej, ampak jih znaš tudi zmaterializirati. Tako, da jaz to vidim kot prednost in ne slabost. Vladar ovna je torej v zemeljskem bikovem znamenju, saj veš, da ta hoče tudi nekaj narediti in pokazati in je na to še kako ponosen... v kombinaciji s saturnom pa je to, da potrebujejo ovnove ideje materializacijo še bolj izrazito, potrebuje imeti tudi status, nekaj na kar bo ponosen, nekaj kar v končni fazi da rezultate. Za to pa je pripravljen vložiti ogromno truda in napora, discipline in reda...Pripravljen se je izčrpati do konca, samo da bodo rezultati, ki nekaj štejejo tudi v družbi..Nisi samo polna idej ampak jih znaš očitno spraviti tudi v materijo in na končni izdelek moraš biti ponosna, mora imeti neko družbeno vrednost...Zato ne puščaj drugim, da se kitijo s tvojimi izdelki, ampak poskrbi, da se boš lahko kitila sama... ;)

Hvala, Sanjalka.
Tole je pa zadetek.
Sej se znam tudi pokitit.  ;)
Imam obdobja, ko mi energija takoj po začetnem navdušenju pade dol. To so obdobja utrujenosti, ko sem tudi naveličana oz. se mi zdi, da bo treba drugače se stvari lotit... oz. v drugačnih okvirjih... no da ne nakladam.
Načeloma pa, ja, je tako. Po ovnovsko se poženem v akcijo in toliko časa vstrajam, brusim, delam, picajzljam do zadnje dlake, da na koncu posledično še kako nagrado pokasiram. Materializiram zadevo, ji dam status, večinoma pa tudi želim, da ima še kdo drug kaj od tega, ne samo jaz medalje okoli vratu. To me dolgoročno ne zadovoljuje, stvar želim delit.

Je pa "zanimivo" tole moje nihanje.
Globoko v sebi (baje) nimam nikakršnega dvoma vase. To se mi je potrdilo tudi na regresiji. Totalna (zdrava) samozavest, poštenost, ...  :o Sem morala biti nek "iber" v prejšnjem življenju.  :D Zato tudi verjetno vedno grem naprej, ko že drugi omagajo. Vendar z neko previdnostjo, ki me sproti prizemljuje, hvala bogu. Dvomim, se sprašujem, tudi (že preveč) o drugih, da ja ne bi komu kaj škodila in da ne bi bil kdo prizadet. Tukaj grem žal prevečkrat v lasten minus in zase ne poskrbim, včasih še zavestno potegnem ta kratko, da bom "ta šibkega" zaščitila. Drek. Zaradi takih stvari največkrat obstanem na mestu in se za druge žrem in prebavljam njihove želodce. Fajn se da manipulirat z mano ravno zaradi teh mojih lastnosti, ker se mi da hitro ustvariti slabo vest.
Mah budala.
Moram še kdaj na regresijo.  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #184 on: March 20, 2014, 10:39:22 AM »
Mi dec napiše sms, da mal preveč tečnarim zarad kšnih stvari, ampak, da bova tut to rešla. Sej ne veš, a bi ga nekam poslal, al kaj bi naredil.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #185 on: March 20, 2014, 11:13:42 AM »
Odvisno. Ali je bilo tečnarjenje ali ne ...
Lepo pa je, da pove, kaj ga moti.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #186 on: March 20, 2014, 11:18:13 AM »
Mi dec napiše sms, da mal preveč tečnarim zarad kšnih stvari, ampak, da bova tut to rešla. Sej ne veš, a bi ga nekam poslal, al kaj bi naredil.  :laugh: :laugh: :laugh:

Jaz bi mu rekla, naj ne bo tečen.  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: March 20, 2014, 11:28:44 AM »
Ah saj midva imava vseskozi kakšne take pripombe. Njegova sestra vedno pravi, da naju prav rada posluša, da sva zabavna, ko stojiva na dveh različnih bregovih  :laugh:

Se pa ne kregava, samo je res, da prihajava iz različnih okolic in imava potem včasih različna mnenja. Da bi se pa kregala tako na orto, se pa ne.

On se ponavadi zelo rad heca oziroma mene provocira, potem se mi pa smeji. Jaz mu pa to vztrajno vračam  >:D
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #188 on: March 20, 2014, 12:38:31 PM »
U P*** M*****

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Bolijo ko svina joške, mrš  :NE nekam. Če sm si kdaj želela  :NE za otroka, nej ga zdej kr majo tm gor.  >:(
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: March 20, 2014, 01:15:26 PM »
U P*** M*****

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Bolijo ko svina joške, mrš  :NE nekam. Če sm si kdaj želela  :NE za otroka, nej ga zdej kr majo tm gor.  >:(

kaj šele ko boš v porodni sobi hahahaha
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: March 20, 2014, 01:52:28 PM »
A tebi je to smešno? Se odpovem Neptunu, z veseljem  ;D

Sam klinac, ko imam Neptunca doma, pa cela hiša je ognjeno-vodena  :laugh:
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #191 on: March 20, 2014, 03:01:11 PM »
 :laugh: ogenj in voda sta čisto ok. Jakopristranskomnenje  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: March 20, 2014, 03:04:33 PM »
Jako pristransko, kaj  :P

Le od kje  :P

Ma ne, sej je ogenj pa voda čist fajn  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: March 23, 2014, 08:23:39 PM »
 :Lu:rak me spet boli.  :-X

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #194 on: March 23, 2014, 09:10:06 PM »
:Lu:rak me spet boli.  :-X

In gor se je usedel tudi  :J = obilje koga ali kaj?