Author Topic: Olajšaj se malo. Tretji del  (Read 99140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Olajšaj se malo. Tretji del
« Reply #285 on: April 22, 2014, 01:03:08 PM »
Haha, Pika, da ne trese samo tebe, naložiš to še nam  :P

Z veseljem delim, kar imam.  :P

Brez skrbi, ko tresem, prijetno tresem. Takrat imam energijo in sem prešerna, zdrava, sijoča deklina, pravi balzam za dušo. Cvetka marjetka narciska vijolica rožica solatka. :D

Enga tulipana si želim. Aja ne, ti so iz Nizozemske. Bolijo.
Naj bo rajš flamingo.

;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #286 on: April 22, 2014, 01:07:07 PM »
A jebemti, kje si flaminogta staknla  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #287 on: April 22, 2014, 01:11:21 PM »
Roža muškarac.  :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #288 on: April 22, 2014, 02:32:55 PM »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #289 on: April 26, 2014, 09:51:15 PM »
Migrena že od prejšnjega petka.  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #290 on: April 27, 2014, 12:02:36 PM »
Vidka.  :'(
Mi je žal, da tole doživljaš. Ni prijetno. Trenutno sem brez pametnega stavka, da bi znala koga potolažit.
Ti pošiljam velik objem, če kaj pomaga.  :-*
In upam, da ti pomaga, da se nam tukaj malo izliješ.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #291 on: April 27, 2014, 12:02:51 PM »
vidka, ne vem, če naj to komentiram ali ne. Sicer pa ti veš, kaj si videla in čutila in ko zahtevaš odgovore je prav, da jih dobiš, ko zahtevaš iskrenost, pozornost, ljubezen, je prav, da jo dobiš.

Želim ti pozitivni zaključek tvoje situacije.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #292 on: April 27, 2014, 12:04:04 PM »
Moji nasveti so ponavadi kruto iskreni in direktni. Se oproščam vnaprej, ampak tak je moj stil. Raje imam resnico. Brez ovinkarjenj.

Glede na napisano, se ti ne zdi, da je tu nekaj ZELO narobe?
Mogoče je bil tisti tip, ki se je basal v kombi res kdo drug? Mogoče pa ne?
In to z blondinko? Te taji? Le zakaj bi to počel?
In kakšna obramba! Meni tole smrdi ...
Preveri ga. Ne z zasliševanjem, ne s prošnjami, jokom itd. En dan si vzemi čas, reci, da nekam greš, nekaj si izmisli ... In si ta čas vzemi za zalezovanje. Poglej, kam bo šel, s kom se bo dobil, če se bo ... Ne pusti, da te pokopljejo lastna čustva! Vedeti moraš resnico, četudi boli!

Strahovi, travme, vzorci iz otroštva ... Marsikdo se je srečal s čim slabim v mladih letih. Nekateri potem to vse življenje vlačijo s sabo. Ker ne znajo, ne upajo, nočejo pustiti tega v preteklosti. To je BILO, zdaj ni več. Otrok je nemočno bitje, ki ne zna razumsko odreagirat, niti ne more, ker je odvisen od odraslih. Ampak, ko odraste, ima pa vso moč, da to pusti za sabo. Ne smemo biti žrtve preteklosti, ker to uničuje sedanjost IN prihodnost.
Mogoče te stvari iz preteklosti stalno vlačiš na plano in s tem upravičuješ svoja dejanja ... Ali nedejanja ... Zda si odrasla, v partnerskem odnosu. Partnerski odnos pa tudi najbolje funkcionira, če sta v njem dve razviti osebnosti. Ker partnerstvo je enakovreden odnos, ne odnos nadrejeni-podrejeni. Tudi ni eden izmed partnerjev zato tam, da bi reševal drugega. Osebne travme moramo in najbolje rešimo sami. Tudi, če nam pomaga terapevt, moramo sami dojeti določene stvari.

Kje je meja? Kako nizko lahko greš? In kaj imaš od tega? Bo to kaj popravilo ali se boš samo ponižala? Ne pusti, da pometajo s teboj.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #293 on: April 27, 2014, 12:15:31 PM »
Jaz se lahko samo podpišem pod tole, kar je Maja napisala.
Po pravici povedano, prvi preblisk, čeprav nisem takoj napisala, je bil točno ta - da tukaj nekaj smrdi.

Nisem sicer strokovnjak za reševanje odnosov, imam sama čisto preveč za podelat.  :D
Vsekakor pa se mi ne zdi dobra taktika, da vlečemo v pogovoru na plano stare travme in z njimi opravičujemo svoje obnašanje... oz. svoje čustvovanje v nekem trenutku, negotovost.
Kot neko čustveno izsiljevanje. Ne prinese dobrih rezultatov.

Zaslužiš si resnico!!
Če ne gre s pogovorom, najdi drug način. Zalezovanje... ne vem, če bi se sama tega lotila. Niti ne bi brskala po mobitelu. Ne vem, kaj naj ti svetujem glede tega. Najdi način, ki bo zate ok.

Objem!!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #294 on: April 27, 2014, 02:24:33 PM »
Vidka, tudi jaz se podpišem pod Majinim tekstom, samo v tistem delu ne, ki se tiče zalezovanja in preverjanja.

Drugače pa kot astrolog, ki poznam tvoje trenutne tranzitno-progresivne vplive lahko rečem samo, da enostavno sprejmi te dni v teh prehodih, da se počutiš kot "drekecpekec" in poskušaj čimbolj preusmerjat misli in se zaposlit s čim bolj konstruktivnim. Enostavno moraš čustva nadzorovat in delat po pometi, sicer lahko uničiš tudi tisto kar je vredno. Tisto, kar ni, bo samo od sebe šlo, ko bodo tranziti naredili svoj posel in ti razjasnili vso situacijo

Drži se

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #295 on: April 27, 2014, 02:26:11 PM »
Aja, pa tole punce. V njeni astro karti ni nikjer zapisano, da bi jo tip varal.

Je pa zapisano, da ta trenutek preverja Saturn v kvadratu na Venero trdnost odnosa in predvsem modrost in odraslost
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #296 on: April 27, 2014, 03:12:16 PM »
Res je. Ni rečeno, da gre za varanje.
Tudi zalezovanje, ki sem ga omenila, ni bilo tako mišljeno. Jaz sem človek dejanj, rada vzamem stvari v svoje roke. Če bi obstajali neki oprijemljivi dokazi, bi ga pa z veseljem zasačila.  ;D

Če dam za primer eno resnično dogodivščino, kot primer, kdaj bi se izplačalo it pogledat (zalezovanje zaradi zalezovanja je bolezen) ... Bivšo sodelavko je njen tip, ko smo dobili razpored dela, najprej zaslišal, kdaj ima nočne ... Sta živela skup. Normalno bi partnerja zanimalo kaj drugega, npr. kdaj ima prost vikend itd. Ne pa datumi nočnih! No, pa se je izmuznil potem s tisto, ki je bila (samo) kolegica ...
Samo primer sem dala, da ponovim. Ne pravim, da se kaj dogaja.

Mimogrede, Tea, kako bi se pa videlo varanje v karti?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #297 on: April 27, 2014, 04:53:52 PM »
Vidka, te zelo razumem in socustvujem s tabo.
Tudi sama imam trenutno ubijalske tranzite in se trenutno pocutim kot v peklu, na trenutke imam obcutek, da bi se mi lahko tudi zmesalo, res tanka je ta meja. Obcutek poplne nemoci in odvisnosti v odnosu. Hvala bogu se tega vsaj zavedam in se borim najti in obdrzati moc v sebi in jo ne preusmerjati oz. dajati partneeju. Brco v rit sama sebi, glavo pokonci, imej se rada, vsa ta custva, za katere zelis, da bi ti jih dal partner, si jih moras dati najprej sama sebu, bodi nezna s sabo, bodi spostljiva do sebe, vse to kar bi rada od njega, si MORAS najprej dati sama sebi. Kako naj te sploh kdo ceni, kako naj ti da kdo spostovanje, ce v tebi vse klice, da tega nisi vredna. Obrni plosco, stopi iz vloge zrtve ven, postavi se zase in odlocno povej kaj hoces, kaj prucakujes in kje so tvoje meje. Potem pa to tudi udejanji, pomembna so dejanja, ne samo besede. Najprej pa v sebi razmisli, kaj ti pomeni, ce gresta narazen, tukaj moras zacutiti, da ne bo konec sveta, da bos lahko zivela tudi sama, mogoce se lepse in boljse, predvsem pa svobodneje. Zacuti v sebi, da si neodvisna, samostojna oseba, ki lahko zivi tudi sama. Ko bo fant cutil, da si suverena, da se ne bojis, da bi te zapustil, varal, ko bo cutil, da uzivas tudi brez njega, da su srecna tudi sama s sabo, se bo spremenil tudi on. Najprej pa draga Vidka, vzemi v roke samo sebe in zacni z dejanji, zacuti moc v sebi!
Pisem tebi in sebi! ;)
Objem :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #298 on: April 28, 2014, 12:13:58 AM »

Mimogrede, Tea, kako bi se pa videlo varanje v karti?

Saj ne zameriš, če poskušam odgovoriti pred Tejo? Po mojem mnenju je to vrh 7H, ki je v  :ko.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #299 on: April 28, 2014, 07:59:00 AM »
Vidka, te zelo razumem in socustvujem s tabo.
Tudi sama imam trenutno ubijalske tranzite in se trenutno pocutim kot v peklu, na trenutke imam obcutek, da bi se mi lahko tudi zmesalo, res tanka je ta meja. Obcutek poplne nemoci in odvisnosti v odnosu. Hvala bogu se tega vsaj zavedam in se borim najti in obdrzati moc v sebi in jo ne preusmerjati oz. dajati partneeju. Brco v rit sama sebi, glavo pokonci, imej se rada, vsa ta custva, za katere zelis, da bi ti jih dal partner, si jih moras dati najprej sama sebu, bodi nezna s sabo, bodi spostljiva do sebe, vse to kar bi rada od njega, si MORAS najprej dati sama sebi. Kako naj te sploh kdo ceni, kako naj ti da kdo spostovanje, ce v tebi vse klice, da tega nisi vredna. Obrni plosco, stopi iz vloge zrtve ven, postavi se zase in odlocno povej kaj hoces, kaj prucakujes in kje so tvoje meje. Potem pa to tudi udejanji, pomembna so dejanja, ne samo besede. Najprej pa v sebi razmisli, kaj ti pomeni, ce gresta narazen, tukaj moras zacutiti, da ne bo konec sveta, da bos lahko zivela tudi sama, mogoce se lepse in boljse, predvsem pa svobodneje. Zacuti v sebi, da si neodvisna, samostojna oseba, ki lahko zivi tudi sama. Ko bo fant cutil, da si suverena, da se ne bojis, da bi te zapustil, varal, ko bo cutil, da uzivas tudi brez njega, da su srecna tudi sama s sabo, se bo spremenil tudi on. Najprej pa draga Vidka, vzemi v roke samo sebe in zacni z dejanji, zacuti moc v sebi!
Pisem tebi in sebi! ;)
Objem :-*

Ja  :)
www.Astro-Star.net