Author Topic: Olajšaj se malo. Tretji del  (Read 99258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Olajšaj se malo. Tretji del
« Reply #300 on: April 28, 2014, 08:10:04 AM »
Različno se vidi varanje, ponavadi pod neptunskim tranzitom  ali kaj podobnega v glavnem mora bit megla

Pri Vidki je na delu T Saturn, ki je sprožil Jod, Luno, Venero in njeno 4 hišo - tudi mrki so na osi 4/10 - torej gre popolnoma za njen intimen dvig senc in starih vzorcev in travm. Pa prav ta hip je tudi P Luna v kvadratu in še kaj. Torej nemogoče da se ne bi počutili slabo

- nisem željena, nisem ljubljena, čutim hladnost odnosa, nihče me ne razume

tukaj se skozi proces tranzitov točno vidi, da je to njena naloga, da opravi s svojo ženskostjo, z čustvi in varnostjo in z odnosom. V nadaljevanju pa je to že to, kar sta napisali Maja in Sanjalka.

Poleg tega je treba upoštevat, da ko imamo tako stolčene osebne planete /še posebno Luno in Venero ki nas ženske označujeta, kot seveda tudi čustvo in odnos/ je manjša moč, da bi reševali odnos, pametno je, da rešujemo sebe,

pomembni drugi je v takem času  "izrabljen" za bolečino skozi ogledalo.

Ne pozabimo, da je v Vidkinem primeru Saturn vladar 7 - in bo kot tak v prehodu oblikoval pravo in dolgoročno spoznanje in tudi odločitev. To pomeni, da je potrebno počakati na konec tranzita z odločitvijo o odhodu iz odnosa, kajti tudi če spakiramo in gremo, občutek "drekcapekca" bo ostal ali pa ga dobimo skozi drugo osebo /starše, prijatelje ipd./
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #301 on: April 28, 2014, 08:48:36 AM »
Vceraj je bil pa ubijalski vecer,... oziroma ze nekaj dni zaporedoma!   :'( :'( :'(

dragi pravi da gre delat, delavec, jaz pa ga vidim kako lepo oblecen vstopa v nek kombi,.... ko ga o tem vprasam sem jaz krivec, ker to ni bil on, to je bil nekdo drug, da nimam zaupanja itd... pred casom sem ga vidla kako sta se z neko blondinko neprestano gledala v neki trgovini, in je bila on apresenecena ker me je videla z njim,... itd....

vceraj mi ni dalo miru in nisem mogla, da ga ne bi prasala ce ima kaksno drugo? ce je zaljubljen v kaksno drugo? ker sem imela tak notranji nemir!
cel halo, od kod mi taka vprasanja, da mu nic ne verjamem, da dvomim vanj, da s takimi vprasanji ni prihodnosti, da potem najbolje da ne silimo skupaj,da on mene ne bi nikoli kaj takega vprasal... dve uri kreganja, on se je obesil na en stavek in se je nenehno - 2 uri vrtel okoli njega, da jaz vanj dvomim!

Potem sem se zlomila, povedala vse, od kod moji strahovi se iz otrostva, da mi je manjkalo ljubezni, da sem mela strah da nisem dovolj dobra, .... in to se seveda vlece na plano tudi z njim, ko sem vse te svoje rane in bolecine njemu govorila in zaupala, sem jokala kot dez,.. on pa se ni niti premaknil, niti komentiral, nic....
samo na koncu rekel: svoje traume ne obesaj name.

in konec vecera....

pocutim se grozno, ker bi rada da lahko govorimo o vsem, o vseh strahovih, o vsem kar vidim, brez nekega napadanja, ...  :'( :'( :'( :'(

Vidka iz lastnih izkušenj govorim, da intuicija nikoli ne zataji. Če imaš filing da nekaj ni v redu, po vsej verjetnosti res ni v redu. OK mogoče je res da ti primanjkuje ljubezni, ampak to ne pomeni da sedaj ti to forsiraš v ljubezni in da imaš po nepotrebnem občutek, da ljubezni ni. PO vsej verjetnosti samo sedaj nase vlečeš tipe, ki ti tega niso sposobni dati, ker si takih situacij navajena in v njih navidezno dobro shajaš. Ker te zgodbe poznaš, veš kaj pričakuješ.
Torej kot prvo malo predelat pri sebi tele manjko ljubezni, v prvi vrsti sebe postavit na prvo mesto, tega tipa nekam odstranit iz svojega koridorja ( moj filing, pa ponavadi se ne vmešavam, sam tukaj mi deluje kot da tip neki muti odzadi) in najdet nekoga, ki te bo vreden.
Verjemi, da pri pravem ziher nikoli ne boš mela filinga, da se dogaja kaj mutnega odzadaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #302 on: April 28, 2014, 08:56:01 AM »
Vceraj je bil pa ubijalski vecer,... oziroma ze nekaj dni zaporedoma!   :'( :'( :'(

dragi pravi da gre delat, delavec, jaz pa ga vidim kako lepo oblecen vstopa v nek kombi,.... ko ga o tem vprasam sem jaz krivec, ker to ni bil on, to je bil nekdo drug, da nimam zaupanja itd... pred casom sem ga vidla kako sta se z neko blondinko neprestano gledala v neki trgovini, in je bila on apresenecena ker me je videla z njim,... itd....

vceraj mi ni dalo miru in nisem mogla, da ga ne bi prasala ce ima kaksno drugo? ce je zaljubljen v kaksno drugo? ker sem imela tak notranji nemir!
cel halo, od kod mi taka vprasanja, da mu nic ne verjamem, da dvomim vanj, da s takimi vprasanji ni prihodnosti, da potem najbolje da ne silimo skupaj,da on mene ne bi nikoli kaj takega vprasal... dve uri kreganja, on se je obesil na en stavek in se je nenehno - 2 uri vrtel okoli njega, da jaz vanj dvomim!

Potem sem se zlomila, povedala vse, od kod moji strahovi se iz otrostva, da mi je manjkalo ljubezni, da sem mela strah da nisem dovolj dobra, .... in to se seveda vlece na plano tudi z njim, ko sem vse te svoje rane in bolecine njemu govorila in zaupala, sem jokala kot dez,.. on pa se ni niti premaknil, niti komentiral, nic....

in konec vecera....

pocutim se grozno, ker bi rada da lahko govorimo o vsem, o vseh strahovih, o vsem kar vidim, brez nekega napadanja, ...  :'( :'( :'( :'(

Vidka iz lastnih izkušenj govorim, da intuicija nikoli ne zataji. Če imaš filing da nekaj ni v redu, po vsej verjetnosti res ni v redu. OK mogoče je res da ti primanjkuje ljubezni, ampak to ne pomeni da sedaj ti to forsiraš v ljubezni in da imaš po nepotrebnem občutek, da ljubezni ni. PO vsej verjetnosti samo sedaj nase vlečeš tipe, ki ti tega niso sposobni dati, ker si takih situacij navajena in v njih navidezno dobro shajaš. Ker te zgodbe poznaš, veš kaj pričakuješ.
Torej kot prvo malo predelat pri sebi tele manjko ljubezni, v prvi vrsti sebe postavit na prvo mesto, tega tipa nekam odstranit iz svojega koridorja ( moj filing, pa ponavadi se ne vmešavam, sam tukaj mi deluje kot da tip neki muti odzadi) in najdet nekoga, ki te bo vreden.
Verjemi, da pri pravem ziher nikoli ne boš mela filinga, da se dogaja kaj mutnega odzadaj.

Se ne strinjam, moj tudi misli, da stalno nekaj mutim, pa NE!Stalno ima strah, da ga bom zapustila z mlajšim, pa me drugi moški sedaj sploh NE zanimajo.
Želim si kvalitetnega odnosa. To so njegovi strahovi in njegove travme, to je njegov manjko ljubezni. Toliko kot dajem njemu, nisem še nikomur, pa imam vedno občutek, da dajem premalo, zanj nikoli ni zadosti. To je manipulacija. To je vloga žrtve.
Najprej je treba poštimati sebe, se začeti ukvarjati s sabo, se fokusirati nase, dati moč sebi, šele potem lahko funkcioniramo tudi z drugim.
Ne se ukvarjati ali te vara ali ne, s tem mu daješ moč, ukvarjaj se s sabo, kaj boš počela, da boš zadovoljna, šele potem pride na vrsto partner.
Če te vara, bo to slej, ko prej prišlo na plano, zakaj bi se ti sploh ukvarjala s tem...To so njegova dejanja in ne tvoja. Na tebi je,da se začneš ukvarjati s sabo in sebe postavljati na 1. mesto. Ni pomemben ON, pomembna si TI, in potem seveda tudi odnos, ampak najprej TI. Ko boš to ponotranjila, se bo spremenil tudi sam odnos.
Upam, da sem napisala razumljivo in upam, da kdo ne zameri moje dirketnosti ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #303 on: April 28, 2014, 09:02:33 AM »
OK Sanjalka itak maš psihote k v vsem vidijo strah, to je dejstvo. Sam po tem, kar je ona zgoraj napisala, pa sem skoraj 100% prepričana, da neki je. Zakaj...zato ker sem bila točno z enim takim v vezi. In so bile identične fore. Tukaj je poleg seveda še njen strah in je zgodba popolna.
Se strinjam, da mora najprej sebe pošlihtat. To je dejstvo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: April 28, 2014, 09:10:20 AM »

in konec vecera....

Se ne strinjam, moj tudi misli, da stalno nekaj mutim, pa NE!Stalno ima strah, da ga bom zapustila z mlajšim, pa me drugi moški sedaj sploh NE zanimajo.
Želim si kvalitetnega odnosa. To so njegovi strahovi in njegove travme, to je njegov manjko ljubezni. Toliko kot dajem njemu, nisem še nikomur, pa imam vedno občutek, da dajem premalo, zanj nikoli ni zadosti. To je manipulacija. To je vloga žrtve.
Najprej je treba poštimati sebe, se začeti ukvarjati s sabo, se fokusirati nase, dati moč sebi, šele potem lahko funkcioniramo tudi z drugim.
Ne se ukvarjati ali te vara ali ne, s tem mu daješ moč, ukvarjaj se s sabo, kaj boš počela, da boš zadovoljna, šele potem pride na vrsto partner.
Če te vara, bo to slej, ko prej prišlo na plano, zakaj bi se ti sploh ukvarjala s tem...To so njegova dejanja in ne tvoja. Na tebi je,da se začneš ukvarjati s sabo in sebe postavljati na 1. mesto. Ni pomemben ON, pomembna si TI, in potem seveda tudi odnos, ampak najprej TI. Ko boš to ponotranjila, se bo spremenil tudi sam odnos.
Upam, da sem napisala razumljivo in upam, da kdo ne zameri moje dirketnosti ;)

Se strinjam
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #305 on: April 28, 2014, 09:11:31 AM »
+1
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #306 on: April 28, 2014, 09:13:40 AM »
OK Sanjalka itak maš psihote k v vsem vidijo strah, to je dejstvo. Sam po tem, kar je ona zgoraj napisala, pa sem skoraj 100% prepričana, da neki je. Zakaj...zato ker sem bila točno z enim takim v vezi. In so bile identične fore. Tukaj je poleg seveda še njen strah in je zgodba popolna.
Se strinjam, da mora najprej sebe pošlihtat. To je dejstvo.

Jane, si pogledala v njeno karto?
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #307 on: April 28, 2014, 09:52:04 AM »
Vidka, ti želim, da se ti vse skupaj reši tako, kot se mora.

Ne glede na vse, jaz sem tudi vedno projecirala svoje travme na partnerja, pa me ni nikamor pripeljalo. Ne bom rekla, da je kaj narobe, ne bom rekla, da kaj ni narobe. Definitivno bi pa na tvojem mestu najprej razrešila travme iz otroštva, da se znebiš tega občutka in igranja žrtve, ki se jih zelo veliko časa niti ne zavedamo, potem pa pojdi dalje in poglej, kje stoji tvoj odnos s partnerjem.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #308 on: April 28, 2014, 09:55:37 AM »
Aja, vidka, pa še to.

Kot je rekla Sanjalka, ni nujno, da te res vara, vse skupaj je lahko zgolj in samo njegov odziv na tvoje notranje travme, se pravi na to, da imaš to znotraj sebe, on tako čuti, to vibracijo, in temu primerno odreagira. Verjamem pa, da boš sama najbolje rešila.  :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #309 on: April 28, 2014, 10:31:27 AM »
Vidka, želim, da tole čimprej razrešiš in s čim manj (negativne) energije.
Ko se boš spravila v red - zdaj si najbrž pod vplivom čustev - boš znala vzet vajeti v svoje roke.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #310 on: April 30, 2014, 03:54:29 AM »
Spet ne morem spat.  :(

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #311 on: April 30, 2014, 04:22:06 AM »
Spet ne morem spat.  :(

Ojoj, že zdavnaj bi morala pančati... Zdaj se že dani... :)
« Last Edit: April 30, 2014, 04:49:49 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #312 on: May 03, 2014, 04:31:38 PM »
Ime mi je Pika in sem odvisna od čokolade in interneta.  :blank:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #313 on: May 03, 2014, 04:48:04 PM »
Pozdravljena med čokoholiki in netoholiki Pika  :D Sva že 2  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #314 on: May 03, 2014, 04:54:11 PM »
Hi, Tejka!  :D

Kdaj si opazila, da imaš težavo in ali si si jo hitro priznala?