Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 57899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #120 on: May 22, 2014, 09:40:48 AM »

Špegu se bo zaljubil v nas in nas bo zasledoval vsepovsod. Stalno se bomo lahko občudovale v svojih očeh.  :laugh:

Pika, tebi trenutno P :Lu stopa na žulj kirona, tukaj špegu ne pomeni kaj dosti  :blank:

Ojej.  :-X Kaj to pomeni?  :blank:

Kjer je vpleten Kiron, so bolečine in zdravljenje le-te (ti imaš trenutno med P :Lu in Kironom  :kv, isto stanje je v natalni karti); na Teini strani je celoten zapis od Kirona, skopirala sem tisti del, ki je zame najpomembnejsi; tudi na forumu je pod "Kiron" zapisano veliko. JA in videla sem, da tukaj špegu igra kar veliko vlogo.

Mit pravi, da je bil v boju z kentavri ranjen z strupeno puščico, ker je bil nesmrten, ni mogel umreti in je bil obsojen na večno trpljenje. Ker pa bolečine ni mogel več prenašati, je prosil Hada (Plutona), boga podzemlja, da ga sprejme v svoje kraljestvo, v zameno za Prometeja (ukradel je ogenj bogovom in ga dal ljudem), ki je bil priklenjen na Kavkazu. Mit sporoča, da se je treba zavedati svoje omejenosti in ranljivosti in s tem sprostiti energije. Zato prisotnost Kirona v astrološki karti kaže na nekakšno rano v psihološkem smislu, ki jo mora človek ozdraviti sam.

Z odkritjem Kirona se je začela rojevati ekološka zavest, ki se zdi zelo Kironska: človeštvo čuti, da se mora vračati k naravi, poslušati naravne zakone, močnejša so gibanja za duhovno rast in "čiščenje" ljudi, alternativna medicina dobiva svoje mesto. Napredek povzroča, da je vedno manj naravnega prostora in bomo morali kljub vsemu začeti živeti varčno (voda, elektrika itd.), to pomeni, ozdraviti najprej sebe in nato še okolje.

In Tea, še potrditev, ker sem tole kar skopirala iz tvojega dela in znanja?
« Last Edit: May 22, 2014, 10:09:17 AM by cvetka »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #121 on: May 22, 2014, 11:05:11 AM »
Bejbe, tako, kot ste rekle ... Dogaja seeee!!!
Danes sem se prav z vašimi besedami v glavi namotivirala in odločno opravila.
Hvala vam!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: May 22, 2014, 12:50:31 PM »

Špegu se bo zaljubil v nas in nas bo zasledoval vsepovsod. Stalno se bomo lahko občudovale v svojih očeh.  :laugh:

Pika, tebi trenutno P :Lu stopa na žulj kirona, tukaj špegu ne pomeni kaj dosti  :blank:

Ojej.  :-X Kaj to pomeni?  :blank:

Kjer je vpleten Kiron, so bolečine in zdravljenje le-te (ti imaš trenutno med P :Lu in Kironom  :kv, isto stanje je v natalni karti); na Teini strani je celoten zapis od Kirona, skopirala sem tisti del, ki je zame najpomembnejsi; tudi na forumu je pod "Kiron" zapisano veliko. JA in videla sem, da tukaj špegu igra kar veliko vlogo.

Mit pravi, da je bil v boju z kentavri ranjen z strupeno puščico, ker je bil nesmrten, ni mogel umreti in je bil obsojen na večno trpljenje. Ker pa bolečine ni mogel več prenašati, je prosil Hada (Plutona), boga podzemlja, da ga sprejme v svoje kraljestvo, v zameno za Prometeja (ukradel je ogenj bogovom in ga dal ljudem), ki je bil priklenjen na Kavkazu. Mit sporoča, da se je treba zavedati svoje omejenosti in ranljivosti in s tem sprostiti energije. Zato prisotnost Kirona v astrološki karti kaže na nekakšno rano v psihološkem smislu, ki jo mora človek ozdraviti sam.

Z odkritjem Kirona se je začela rojevati ekološka zavest, ki se zdi zelo Kironska: človeštvo čuti, da se mora vračati k naravi, poslušati naravne zakone, močnejša so gibanja za duhovno rast in "čiščenje" ljudi, alternativna medicina dobiva svoje mesto. Napredek povzroča, da je vedno manj naravnega prostora in bomo morali kljub vsemu začeti živeti varčno (voda, elektrika itd.), to pomeni, ozdraviti najprej sebe in nato še okolje.

In Tea, še potrditev, ker sem tole kar skopirala iz tvojega dela in znanja?

Najlepša hvala, Cvetka!  :-* :-*

Se mi zdi, da pri meni kironska tema stalno deluje. Stalno neke bolečine zdravim in blažim. Če ne fizične, pa psihične.
Razbolena ženska.  :blank:
« Last Edit: May 22, 2014, 02:12:54 PM by Pika »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #123 on: May 26, 2014, 09:04:33 PM »
Ugibam...
:U je direkt na vladarju moje karte  :Me, kmalu bo v  :op na N  :U v 2. hiši.
 :U je sicer tudi vladar moje 6. hiše.
Itd.
Mi to načenja zdravje al še kaj?  :-X

No itak pri vseh mojih tranzitih je čudno, da še nisem pozelenela po podplatih.  :blank:
« Last Edit: May 26, 2014, 09:08:01 PM by Pika »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #124 on: May 26, 2014, 09:22:12 PM »
Pika, tale dodatek mi je pa raztegnil ustnice v smeh  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: May 26, 2014, 09:28:05 PM »
Pika, tale dodatek mi je pa raztegnil ustnice v smeh  :laugh:

;) ;) Me veseli, Cvetka.
Obrazna joga.  8)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #126 on: May 26, 2014, 09:28:31 PM »
Ugibam...
Itd.

No itak pri vseh mojih tranzitih je čudno, da še nisem pozelenela po podplatih.  :blank:
Pika, meni se zdi nevaren tranzit  :NE   :op  ASC, prilagam e stran, predvsem zadnje stavke
You should avoid masking your feelings with escapist behavior, such as more alcohol or drug use. Your body is much more sensitive to abuse and you may experience chronic fatigue, susceptibility to infections or allergies, or problems from foreign matter such as food poisoning.

http://www.thefutureminders.com/Neptune-transits/neptune-opposition-ascendant.cfm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #127 on: May 26, 2014, 09:36:56 PM »
Ugibam...
Itd.

Pika, meni se zdi nevaren tranzit  :NE   :op  ASC, prilagam e stran, predvsem zadnje stavke
You should avoid masking your feelings with escapist behavior, such as more alcohol or drug use. Your body is much more sensitive to abuse and you may experience chronic fatigue, susceptibility to infections or allergies, or problems from foreign matter such as food poisoning.

http://www.thefutureminders.com/Neptune-transits/neptune-opposition-ascendant.cfm

:-X
Cvetka, hvala.
Ne boš verjela, ravno sem v "olajševalno" sobano hotela pojamrat, da me že nekaj časa srbi po celem telesu.
Alkohola in drog ne jemljem, niti ne bežim tako ali drugače, čutim pa, da sem nekako telesno bolj občutljiva, tole zdajšnje obolenje je sploh očiten znak.
Že nekaj časa se mi kar neki ugrizi pojavljajo po telesu, sem že mislila, da imamo bolhe v bajti ali kak mrčes, pa sem se praskala samo jaz. Zdaj mi je pa tole udarilo. Ne vem, a je povezano prejšnje srbenje s tem virusim, vsekakor napačno živim in že osem let vem, da me bo nekaj klepnilo, no zdaj me je.  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #128 on: May 26, 2014, 09:40:05 PM »
Cvetka, sem prebrala še celoten zapis na tem linku. Se najdem v veliki večini zapisanega.
Drekule.  :(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #129 on: May 27, 2014, 08:07:45 AM »
In tudi P luna se približuje N  :PL, tako, da imaš kar pestre tranzite. Vsekakor je zelo pomemben tranzit  :U na N  :Me in na P  :Me, je  :Me le vladar tvoje karte in  :U vladar hiše zdravja, službe, vsakodnevnih navad... Dogajajo se ti tudi spremembe v službi kot vem in to nenadne. Neptun bi moral delovati na tvojo notranjost, na tvojo najglobljo bit, na družino..., ker ga imaš v natalu v 4. hiši in seveda na partnerstvo, na dojemanje partnerstva, na odnose ena na ena...tukaj te lahko zamegli, da vidiš vse rožnato...počakaj, da mine ta tranzit na dsc, potem boš bolj jasno videla sliko...je pa res, da ta tranzit kar dolgo traja...
Drugače pa je še P  :Me v natančni opoziciji z N  :U, mislim, da je res trenutno zapisana zelo močna dinamika med merkurjem in uranom, saj kot vidiš je zapisana večkrat...Tako, da spremembe na področju 6. hiše (zdravje, služba..),10.hiše (kariera,mama,status...) in 1. hiše (kdo sem jaz, kako gledam na življenje...)
Pika, mislim, da bodo tile tranziti naredili kar nekaj sprememb, ne glede na to kako zelo močno si boš želela držati volan v svojih rokah... Poskušaj biti bolj opazovalec in spusti kontrolo in zaupaj, da se izteče vse kot se mora...Verjetno bo potrebno spustiti neke stare vzorce ven iz svojega življenja, drugače ti jih bosta uran in neptun prinesla v zunanji obliki...čiščenje navznoter se pokaže tudi navzven...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #130 on: May 27, 2014, 10:53:21 AM »
Sanjalka, najlepša hvala!  :-*
Sem se res odločila, da bom opazovala. Ker vse tole sfolgat... no go.  :blank:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: May 27, 2014, 11:01:16 AM »
Pika,

res me spominjaš name in na moj nadzor nad vsem...

Spusti, res, lažje ti bo.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #132 on: May 27, 2014, 11:05:09 AM »
Hvala, Saša!  :-*
Bom odmarala malo... če bo šlo.  ::) Bo že moralo it.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #133 on: May 27, 2014, 11:09:54 AM »
Vedno je. Ko se nehaš borit z vsem, potem stečejo zadeve.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #134 on: May 27, 2014, 11:12:35 AM »
Odprla pipco. Zdaj pa naj teče, jaz bom pa gledala.  ;)