Genetika je v veliki meri izgovor.
Z lastnim ravnanjem se da na metabolizem zelo vplivat. Pozitivno in negativno.
Vnos je preko 2.000 kcal. Za mojo težo naj bi bil 1.300-1.500.
Gibanje ... 4x tedensko po slabo uro ...
Mislim, da genetika ni samo izgovor. Oz. ne vem, kako si lahko drugače razlagam svoj metabolizem in vse, kar je s tem povezano.
Jaz za linijo ne naredim nič. Gibam se nič. Sedim in delam, to je vse, kar počnem. Športam nič, z avtom se vozim od enih vrat do drugih, pojem vse, od čokolade do hamburgerjev, teža stalno enaka.
Ko me pa ljudje vidijo, pa mislijo, da garam za svojo postavo, tudi za svojo kožo. Zdravniki me sprašujejo, kaj naredim za tako dobro kri (češ da imam kri vrhunskega športnika). Govorijo mi, da imam neverjetno zdrave organe in da sem popolnoma prečiščena.
Sem šibala na Nanos s prijateji, ki stalno športajo, kolesarijo, tečejo. In sem bila prva gor in niso mogli verjet.
100% vid.
Joški čvrsti.

(po polnem dojenju)
Pri svojih 42-letih še nisem odkrila sivega lasu. Enega, ki je bil na koncu siv, potem pa proti korenini postal nazaj črn.

Frizerji mislijo, da si lase barvam, v resnici so naravni.
Na faksu me zamenjujejo s študentko in se mi potem opravičujejo.

Vse skupaj ni stvar discipline, je nekaj drugega vmes. Tako da...
Mogoče genetika, ker je moj oče ravno tak oz. zelo podoben.
Hvaležna. Imam glede teh stvari srečo, drugače si ne znam razlagat.
Kjer se mi negibanje maščuje, je mogoče ta moja stalna utrujenost, tudi deprasta bi bila nedvomno manj, če bi se bolj gibala, manj bi bila obremenjena v glavi stalno z enimi in istimi stvarmi, pa še kaj bi se našlo. Mentalno bi se prečistila.
Torej nedisciplina se mi pozna, samo pač drugje.