PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on April 22, 2014, 04:34:39 PMPika, zjutraj na prazen želodec spit cvetni prah, pa želodček ne bo bolel.Glede na moja koprnenja bo cvetni prah zignoriral želodec in navalil direkt na pestič.
Pika, zjutraj na prazen želodec spit cvetni prah, pa želodček ne bo bolel.
Preizkušeno je bilo to pri meni. Sem ga na smučanje vzela, sem preživela vse napore. Res pomaga.
Quote from: sasa on April 22, 2014, 04:37:48 PMPreizkušeno je bilo to pri meni. Sem ga na smučanje vzela, sem preživela vse napore. Res pomaga.Žal v bližnji prihodnosti ne nameravam smučat.
Quote from: Pika on April 22, 2014, 04:39:05 PMQuote from: sasa on April 22, 2014, 04:37:48 PMPreizkušeno je bilo to pri meni. Sem ga na smučanje vzela, sem preživela vse napore. Res pomaga.Žal v bližnji prihodnosti ne nameravam smučat. Pa ne gre se za smučanje Če imam težave, potem samo spijem cvetni prah. Res ZELO pomaga.
Dobro zgleda
Mirno noč vsem! Dobro spite.Jaz bom najbrž spet sredi noči okrog bezljala pri polni zavesti in se igrala s hrčkom...
Quote from: Pika on April 22, 2014, 10:34:45 PMMirno noč vsem! Dobro spite.Jaz bom najbrž spet sredi noči okrog bezljala pri polni zavesti in se igrala s hrčkom...Mirno noč tudi tebi!Kakšnim hrčkom...
Quote from: Žarek on April 22, 2014, 10:37:31 PMQuote from: Pika on April 22, 2014, 10:34:45 PMMirno noč vsem! Dobro spite.Jaz bom najbrž spet sredi noči okrog bezljala pri polni zavesti in se igrala s hrčkom...Mirno noč tudi tebi!Kakšnim hrčkom... Pritlikavim ruskim.Rjavim.Lepim.Samičko.Ime: Moussa (Mausa).
Quote from: Pika on April 22, 2014, 10:39:39 PMQuote from: Žarek on April 22, 2014, 10:37:31 PMQuote from: Pika on April 22, 2014, 10:34:45 PMMirno noč vsem! Dobro spite.Jaz bom najbrž spet sredi noči okrog bezljala pri polni zavesti in se igrala s hrčkom...Mirno noč tudi tebi!Kakšnim hrčkom... Pritlikavim ruskim.Rjavim.Lepim.Samičko.Ime: Moussa (Mausa). Vauuu. Ti samo pazi, da se ne boš na njega ponoči vlegla... Enkrat sem imel eno miško v rokah (ali pa je bil mišek), je bila prav zanimiva. Zanimive živali. Muc muc pa boljše, da ne hodi blizu... On ne ve, da je to tvoja Mausa.
Prejšnjo Mousso je mož pohodil. Tri dni nisem spala od bolečin v želodcu.