Oki imamo 3 primere...
1. Tomaž (moj prvi mulc)

Ima lep glas, sicer je merkur v devici in v 6. hiši. Pri debatah zna biti tako malenkosten in se zatikati ob vsako izrečeno besedo, da glava peče,

- razlaga o svojih občutkih in čustvih (prisežem, da vse vem, ker je

tudi mama mi pač vse pove - tudi tisto česar nočem vedeti

) no pa

in

v 8. oh ja, o čemu mislite, da vem VSEEEEEEEEE ??? :laugh:pa

... Jah sanja pa na veliko.
Itak je merkur tudi vladar 3.
2. Samo (moj drugi mulo)

Ah ja. Spet

v 6. tokrat

. Razgledan na ful, besedni zaklad fenomenalen (sploh angleški itak), ful fajn... Sam kaj ko ima

in kolne kot gusar (jabolko ne pade iz hruške), strupen jezik in seveda ali je tiho kot ritka, ali se pa dere kot jesihar (glasnost je pač plutonska on ali off... Ni vmesnega oziroma je bolj redko). Pa seveda

:So da, ko se odloči svoje povedat itak mora sjat,

"pade not" v svoje razlage (sploh je to fino in fajn, ko se dere kolegom v mikrofon med igrico - luna v 5. je zeeeeelooooo čustvena, ko pride do igranja iger

, da ga verjetno sliši pol Slovenije ) in pa seveda

:J - PREEEETIRAAAAAAVAAAA. Enkrat v eno drugič v drugo smer.
Vladar 3. je pa seveda sonce v

. In srečko ima jupitra not. Jah jeziki mu ne delajo težav, razmišlja na široko... No in tako tudi govori

3. Je naša tamala

In tukaj se vseskupaj zatakne.
Pismorosno rx

v

v 2.

in

v 1.

:J in

(ki je hkrati vladar 3.) v 4.

in

v 10.

in

jo nekako vlečeta ven. Je pa

in

...
Mi zdaj moj dragi suflira, ker jo pozna od dojenčka in veliko bolje kot jaz.
Pri glasu, govoru pravi, da je kot bi stiskala glasilke, kot da ne spusti normalnega glasu iz sebe, ampak popačenega (česar sama nisem porajtala).
Dejansko je velikokrat ne štekava (mogoče je to zame še večji problem, ker imava v sinastriji

in

pa še moj

njena

in njen

:konmoj prekrasni :PLin

), reče zelena - razumeva roza. Oki

se bo verjetno s kakšno sočno več izrazil kasneje, tam okoli najstniških let. Ne vem pa sploh kako jo "štekat". Se blazno ubadam s tem, ker se mi zdi, da je od najinega neštekanja na trenutke totalno zafrustrirana. Pol pa še ribja luna zraven... Jah dobro, da ni konstantno v joku ??? Res jo hitro spravim na rob, pa ne namenoma. Recimo zadnjič sem jo želela nekaj naučit (ustvarjalnega), da se bo zabavala, pa me ni razumela in je bila po petih minutah na robu solz

Ja bohpomagi. Nagradno vprašanje je... Kako sploh komunicirat s temle ubogim merkurjem in 3. da ne zafrustriram otroka do daske