Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 60143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #135 on: June 26, 2014, 08:25:08 AM »
No, moj sin ima še živo mamo in njegova punca žive starše, oba imata venero v 8. hiši...Mogoče je sin doživljal ločitev kot smrt mene, saj je bilo takrat kot bi me odrezal, gre za njegov notranji občutek, ne za dejansko stanje...
Jane, zanimivo pa je to, da ima moj vladarico 8. hiše venero v konjunkciji s saturnom in s. vozlom in dejansko je bil mlad vdovec...
Bi rekla Jane, da glej še vladarje 8. hiše ali pa aspekte te venere v 8. hiši in v katerem znamenju je...
Če gledam pokojno ženo mojega, je imela vrh 8. hiše v vodnarju,  vladarja urana (natalno) je imela v dokaj natančnem kvadratu z natalno venero (12.h)...
Se pravi na nek način se pri obeh kaže ta venera v povezavi z 8. hišo preko vladarjev, pri mojem v natančni konjunkciji s saturnom in s. vozlom in pri njej v natančnem kvadratu z uranom (smrt je bila nenadna, nepričakovana)
Je pa tako kot si rekla, pri ženski je treba gledat njo kot venero in pri moškem se venera izkazuje preko partnerke oz. ženske, ki je tej osebi najbližje....

Maja, s. vozel imam tudi jaz v 8. hiši in nisem bila vdova, sem se pa ločila in mož noče imeti z mano nič, ni nobenega odnosa, sploh ga ni, kot bi umrl...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #136 on: June 26, 2014, 09:48:57 AM »
Potem naj se pa boji moje jeze.  :laugh:

Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje ... Sem že večkrat študirala ...
Je možno, da sta  :Ve ali  :Ma (odvisno od spola) v natalni karti posameznika povezana z ASC partnerja?

Moj ima  :Ve:ko, kjer je moj ASC.
Jaz imam  :Ma:te, kjer je njegov ASC.

Ali pa je le naključje ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #137 on: June 26, 2014, 09:57:43 AM »

Je možno, da sta  :Ve ali  :Ma (odvisno od spola) v natalni karti posameznika povezana z ASC partnerja?

Moj ima  :Ve:ko, kjer je moj ASC.
Jaz imam  :Ma:te, kjer je njegov ASC.

Naključje, je pa to lepa sinastrija, saj kaže na to, da je tebi všeč moževa lepota (venera), tam kjer ti gledaš na svet (asc) pade njegova venera, se pravi skozi svoje oči vidiš njegovo venero...ti kaže vrednote, lepote...te vzpodbuja pri tvoji ženski energiji....te dela lepšo...v odnosu z njim se počutiš lepo, vredno...
Njemu pa je všeč tvoja energija (mars), skozi njegove oči gleda tvojega marsa, ga vzpodbujaš pri njegovi moški energiji...ob tebi se vidi bolj moškega, bolj možatega, bolj odločnega...se bolj bori...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: June 26, 2014, 09:57:57 AM »

Moj ima  :Ve:ko , kjer je moj ASC.
Jaz imam  :Ma:te , kjer je njegov ASC.

pri nama je kontra on ima marsa na mojem AC, jaz pa venero na njegovem AC.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #139 on: June 26, 2014, 09:59:53 AM »

ha, ha, potem on tebe bolj  vzpodbuja k moški energiji in ti njega k ženski.... ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #140 on: June 26, 2014, 10:05:55 AM »
Če bi gledala po energiji, ima on res poudarjeno žensko, jaz pa moško. Kar ne pomeni, da prevladata - ni on copata in jaz noga, ki jo nosi ...  :laugh: Jaz še vedno njega dojemam kot pravega moškega in on mene kot pravo žensko.
Najbrž se medsobojno uravnovešava?

Se pa opazi, da sem jaz v tej zvezi lahko bolj razvila in odprla svojo žensko energijo - si pustim tudi sprejemat, pomagat, lahko pokažem svoja najnežnejša čustva. Mogoče tudi on moško (bi ga mogla vprašat, če se strinja) - kot sama opazim, se zna bolj postavit zase, postavit meje, bolj je samozavesten pa tudi v spolnosti, kjer so se na začetku kazale težave (zaradi slabih izkušenj z ženskami), je zaživel ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #141 on: June 26, 2014, 10:21:06 AM »
Če bi gledala po energiji, ima on res poudarjeno žensko, jaz pa moško. Kar ne pomeni, da prevladata - ni on copata in jaz noga, ki jo nosi ...  :laugh: Jaz še vedno njega dojemam kot pravega moškega in on mene kot pravo žensko.
Najbrž se medsobojno uravnovešava?

Se pa opazi, da sem jaz v tej zvezi lahko bolj razvila in odprla svojo žensko energijo - si pustim tudi sprejemat, pomagat, lahko pokažem svoja najnežnejša čustva. Mogoče tudi on moško (bi ga mogla vprašat, če se strinja) - kot sama opazim, se zna bolj postavit zase, postavit meje, bolj je samozavesten pa tudi v spolnosti, kjer so se na začetku kazale težave (zaradi slabih izkušenj z ženskami), je zaživel ...

ja, tole v odebeljenem odstavku...
ne, da si ti bolj možata in on bolj ženska, ravno obratno...
njegova venera na tvojem asc tebi osvetljuje tvoj pogled na življenje, ki naj bi bil ob njem bolj ženstven in tvoj mars na njegovem asc njemu osvetljuje pogled na življenje, ki naj bi bil ob tebi bolj marsov...
sinastrija velja kadar sta skupaj, se pravi tako vplivata en na drugega, on s svojo venero na tvoj pogled, na tvoja očala skozi katera ti gledaš na ta svet in ti vplivaš na njegov pogled na življenje, na njegova očala skozi katera gleda na življenje, in ta njegov pogled naj bi bil ob tebi bolj možat, bolj odločen, bolj moška energija...njegovo vstopanje v nove projekte, v samo življenje naj bi bilo bolj moško, marsovo, bolj odločno...ti tako vplivaš nanj, da je on lahko pri teh novih začetkih bolj moški...
in ti si bolj ženska...
gre za asc, se pravi za našo masko, naš pogled na življenje, naše prve korake v svet, za začetke novih projektov, novih rojstev, vsega kar se lotimo na novo, delujemo tako kot imamo asc, to je naš vstop v svet, v življenje....

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #142 on: June 26, 2014, 10:29:11 AM »
Ja, in natanko tako se tole manifestira.

Joj, v preteklosti, če pomislim, koliko težav sem vedno imela zaradi pretoka ženske in moške energije ... Ali je bil partner preveč raznežen zame, ali je mene dojemal narobe - v smislu, da sem preveč agresivna, ali sem se ob partnerju počutila kot mati, ali sem bila kot sex bomba ob totalno - ne vem, kako bi se najprimerneje izrazila - neseksipilnem moškem. Ampak to se je dogajalo samo, ko sva bila skupaj, vsak zase, kot zgolj človek, sva bila popolnoma normalna ...
Sinastrija, ja. Če v njej ni skladnosti, ni odnos skladen, ne gre skupaj pa če se na glavo postaviš. Pa tudi, če bi se en trudil zavestno prilagajat - še vedno ne gre, ker je bistvo obeh nezdružljivo in je bolj dolgoročno kot potrpežljivost pri prilagajanju in igranju.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #143 on: June 26, 2014, 10:42:43 AM »
pri asc ne gre za seks, ampak zgolj za dojemanje sveta, pogleda na življenje, kako gledamo na življenje, kako vstopamo v življenje, kakšno masko si nadenemo, da lahko preživimo...kako vidimo en drugega...za ta pogled...
za seks bi morali gledati 8. hišo ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #144 on: June 26, 2014, 10:48:15 AM »
Nisem mislila sexa kot samega ... Bolj v povezavi z moško in žensko energijo. To, ko nekoga zavohaš ali pa ne. Ker tudi sama dojemam moškega kot spolni objekt bolj skozi osebnost. Ne bo me privlačil nekdo, ki je prazen, površinski ... Mora imet neko"dodano vrednost", če veš, kako mislim ... Mora mi bit kot neka trofeja - ampak ne samo enkratna, temveč vedno. A kompliciram?  :-\
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #145 on: June 26, 2014, 10:50:29 AM »
Nisem mislila sexa kot samega ... Bolj v povezavi z moško in žensko energijo. To, ko nekoga zavohaš ali pa ne. Ker tudi sama dojemam moškega kot spolni objekt bolj skozi osebnost. Ne bo me privlačil nekdo, ki je prazen, površinski ... Mora imet neko"dodano vrednost", če veš, kako mislim ... Mora mi bit kot neka trofeja - ampak ne samo enkratna, temveč vedno. A kompliciram?  :-\

ne, ne kompliciraš ;)
potem sva se prav razumeli :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #146 on: June 26, 2014, 10:52:29 AM »
O, to pa vsekakor.  ;)

Tvoje razlage so tako nore, da glava peče!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #147 on: June 26, 2014, 11:13:24 AM »

ha, ha, potem on tebe bolj  vzpodbuja k moški energiji in ti njega k ženski.... ;)

itak, pri njemu sem se naučila borbe in postavit zase. Sej veš če te en 10 let vsak dan po malem drka pol se naučiš postavt zase :D Jaz pa njega bolj učim, dej u izi, bodmo vsi v lepih odnosih, kaj se dereš haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #148 on: June 26, 2014, 11:55:42 AM »
O, to pa vsekakor.  ;)

Tvoje razlage so tako nore, da glava peče!

hvala, vzamem kot kompliment :-* ;D :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #149 on: June 26, 2014, 12:12:21 PM »
Tudi mišljeno je bilo tako.  8)
9ZK 656