No, moj sin ima še živo mamo in njegova punca žive starše, oba imata venero v 8. hiši...Mogoče je sin doživljal ločitev kot smrt mene, saj je bilo takrat kot bi me odrezal, gre za njegov notranji občutek, ne za dejansko stanje...
Jane, zanimivo pa je to, da ima moj vladarico 8. hiše venero v konjunkciji s saturnom in s. vozlom in dejansko je bil mlad vdovec...
Bi rekla Jane, da glej še vladarje 8. hiše ali pa aspekte te venere v 8. hiši in v katerem znamenju je...
Če gledam pokojno ženo mojega, je imela vrh 8. hiše v vodnarju, vladarja urana (natalno) je imela v dokaj natančnem kvadratu z natalno venero (12.h)...
Se pravi na nek način se pri obeh kaže ta venera v povezavi z 8. hišo preko vladarjev, pri mojem v natančni konjunkciji s saturnom in s. vozlom in pri njej v natančnem kvadratu z uranom (smrt je bila nenadna, nepričakovana)
Je pa tako kot si rekla, pri ženski je treba gledat njo kot venero in pri moškem se venera izkazuje preko partnerke oz. ženske, ki je tej osebi najbližje....
Maja, s. vozel imam tudi jaz v 8. hiši in nisem bila vdova, sem se pa ločila in mož noče imeti z mano nič, ni nobenega odnosa, sploh ga ni, kot bi umrl...