V soboto smo praznovali bratovo 50-letnico.
Nikoli nisva bila povezana, ampak res nikoli, tudi družila se nisva nikoli, razen ob rojstnih dnevih, pogrebih, porokah itd itd...
Sva si zelooo različna, na nek način tudi podobna.
Sama niti nikoli nisem pogrešala tega bratovskega odnosa, prej mi je šel na živce kot kaj drugega.
Sem se tudi zelo mlada (19let) odselila od doma, tudi zaradi najinega odnosa in njegove bolezni. Imela sva namreč skupno sobo, tako da prav umakniti se nisva imela kam.
No, v soboto, ko smo praznovali to njegovo 50-letnico, me je brat prvič tako močno objel in mi rekel, da me ima neizmerno rad, bilo je pristno, srčno, še zdaj imam solze v očeh in prvič sem začutila kako zelooo imam tudi jaz njega rada, kako sva pravzaprav povezana na neki drugi ravni, ne tako zelo fizični in kako zelo sem bila srečna, ko sem ga gledala na rojstno dnevni zabavi (bilo nas je 70

), kako je zadovoljen s svojim žvljenjem, kako je srečen, kako se imata z ženo rada, kako ima tri čudovite otroke, koliko ima prijateljev, ki ga imajo zelo radi in so zelo povezani, skratka povsem novi občutki so me prevzeli v zvezi z mojim bratom. In vesela sem tega in neizmernpo hvaležna

Astrološko ima brat v natalu vrh 3. hiše v devici, notri pa konjunkcijo uran, pluton in merkur v devici, sama pa imam vrh 3. hiše v škorpijonu, notri pa neptuna v škorpijonu in vladarja 3. hiše imam v 1. hiši v konjunkciji z uranom v devici.
Ja, kaže na težaven odnos, ampak kot sem rekla sedaj po toliko letih sva se res prvič začutila in začutila to bratovsko ljubezen.
In seveda imam v tem bodobju tranzit saturna čez 3. hišo

Hvala saturnček, da si mi tole prinesel