Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 60114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #210 on: August 21, 2014, 10:10:55 AM »
Ma... Lej, bolj kot se s tem obremenjuješ, slabše je. Jaz sem imela včeraj res hudo uro. Splav sem imela, pa sem mislila, saj je šlo skos, sem dala čez. Klinca... Včeraj je sestra povedala, da je noseča, moja reakcija je bila najprej tišina, potem pa jok. Zaspala v solzah, zbudila se v solzah. Groza. Ne pustit, da te preteklost in psiha obremenita do te zadeve, da boš kot zombi, kot jaz, ko še lastni sestri nisem sposobna čestitat, pa tisto, ko sem res vesela.

Ja, eni lahko takoj zanosijo (jaz sem sicer v prvo tudi), drugi pa pač imamo svoje lekcije. Na nas je samo, ali bomo verjeli zdravnikom ali sebi, svoji intuiciji, svojim željam. Polagam ti na srce, ne se tolk s tem obremenjevat, ker te bo razžrlo do amena. Mene že.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #211 on: August 21, 2014, 10:24:41 AM »
Zato se je pa treba vedno obračat vase. Vsak bi želel nekaj, kar drugi mogoče ima ... Tisti pa nima česa, kar imamo mi. Primerjanje z okolico, ki povzroča negativno čustvovanje je tisti negativen del ega, ki nas polni s tekmovalnostjo, manjvrednostjo, užaloščenostjo, nevoščljivostjo ...

Če gledam iz svojega vidika, trenutno bi si želela službe, pa jo tudi drugi dobijo. OK. Jo bom že dobila. Do takrat bom pa uživala tako, kot sem zdaj ... Kaj bi dal kdo za kakšen prost dan. Pa za toliko časa s svojimi najbližjimi. V vsakih razmerah iskat pozitivne stvari! Čas beži in življenje mine, kot bi mignil. Menda se ga nočemo spominjat samo po negativnostih, ki smo si jih zadajali sami, ko bi se lahk ov bistvu imeli lepo.
Življenje vedno teče po več nitih hkrati, tudi, če se ena pretrga, je še vedno precej drugih, zaradi katerih se splača ŽIVET!
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #212 on: August 21, 2014, 10:32:12 AM »
Se strinjam, Maja, zato sem tudi napisala to vidki. Ker sem videla šele včeraj, kaj sem sama sebi povzročila, naredila. Namesto da bi bila vesela, da imam tako super partnerja, redno službo, sem v družbi živali na kmetiji, jaz samo tuhtam, kako NISEM noseča. Obup.

Nisem hodila ven, nosila sem v sebi, razžiralo me je... Ko sem na morju, ko bi se morala oklopit od vsega, samo tuhtala o tem, a se bo prijelo. GROZA. Šele sedaj vidim, kaj sem si povzročila, zaprla se pred vsemi, samo o tem govorila, brala, študirala, ni da ni.

Treba je živeti v sedanjosti, biti hvaležen za to, kar imaš, potem pa pridejo ostale zadeve. Tako ali drugače se razplete v naše najboljše dobro.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #213 on: August 21, 2014, 10:34:42 AM »
Včasih bolj po  :Sk-sko rečem: Na koncu itak vsi umremo.  :blank:
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #214 on: August 21, 2014, 10:40:04 AM »
Ja, po  :Sk-ovsko....
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #215 on: August 21, 2014, 10:42:53 AM »
Rezultat je isti, samo gledišče je drugačno.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #216 on: October 01, 2014, 01:19:57 PM »
V soboto smo praznovali bratovo 50-letnico.
Nikoli nisva bila povezana, ampak res nikoli, tudi družila se nisva nikoli, razen ob rojstnih dnevih, pogrebih, porokah itd itd...
Sva si zelooo različna, na nek način tudi podobna.
Sama niti nikoli nisem pogrešala tega bratovskega odnosa, prej mi je šel na živce kot kaj drugega.
Sem se tudi zelo mlada (19let) odselila od doma, tudi zaradi najinega odnosa in njegove bolezni. Imela sva namreč skupno sobo, tako da prav umakniti se nisva imela kam.
No, v soboto, ko smo praznovali to njegovo 50-letnico, me je brat prvič tako močno objel in mi rekel, da me ima neizmerno rad, bilo je pristno, srčno, še zdaj imam solze v očeh in prvič sem začutila kako zelooo imam tudi jaz njega rada, kako sva pravzaprav povezana na neki drugi ravni, ne tako zelo fizični in kako zelo sem bila srečna, ko sem ga gledala na rojstno dnevni zabavi (bilo nas je 70 :o :o), kako je zadovoljen s svojim žvljenjem, kako je srečen, kako se imata z ženo rada, kako ima tri čudovite otroke, koliko ima prijateljev, ki ga imajo zelo radi in so zelo povezani, skratka povsem novi občutki so me prevzeli v zvezi z mojim bratom. In vesela sem tega in neizmernpo hvaležna :-*
Astrološko ima brat v natalu vrh 3. hiše v devici, notri pa  konjunkcijo uran, pluton in merkur v devici, sama pa imam vrh 3. hiše v škorpijonu, notri pa neptuna v škorpijonu in vladarja 3. hiše imam v 1. hiši v konjunkciji z uranom v devici.
Ja, kaže na težaven odnos, ampak kot sem rekla sedaj po toliko letih sva se res prvič začutila in začutila to bratovsko ljubezen.
In seveda imam v tem bodobju tranzit saturna čez 3. hišo ;D Hvala saturnček, da si mi tole prinesel :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #217 on: October 01, 2014, 01:29:54 PM »
No, kako lepo :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #218 on: October 01, 2014, 02:21:23 PM »

Hi, hi ;D
No da ne bo vse samo lepo, moram še povedati, da je imela svakinja (bratova žena) predstavitev poteka življenja mojega brata od rojstva naprej, to je sedaj baje aktualno na teh obletnicah. No in na tej predstavitvi je povedala vse podrobnosti, za vsako leto posebej kaj se je v tistem letu pomembnega (in tudi nepomembnega) dogajalo v življenju mojega brata, no in glej ga zlomka, tega, da ima sestro sploh ni omenila, skratka v dolgi predstavitvi žviljenja mojega brata sploh nisem bila omenjena, kot da ne obstajam, kot da moj brat sploh nima sestre :o :o
Kljub moji neomembi sem bila vesela, ko sem gledala brata, da je srečen. Tudi zame so takšni občutki nekaj čisto novega... ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: October 01, 2014, 03:21:17 PM »

Hi, hi ;D
No da ne bo vse samo lepo, moram še povedati, da je imela svakinja (bratova žena) predstavitev poteka življenja mojega brata od rojstva naprej, to je sedaj baje aktualno na teh obletnicah. No in na tej predstavitvi je povedala vse podrobnosti, za vsako leto posebej kaj se je v tistem letu pomembnega (in tudi nepomembnega) dogajalo v življenju mojega brata, no in glej ga zlomka, tega, da ima sestro sploh ni omenila, skratka v dolgi predstavitvi žviljenja mojega brata sploh nisem bila omenjena, kot da ne obstajam, kot da moj brat sploh nima sestre :o :o
Kljub moji neomembi sem bila vesela, ko sem gledala brata, da je srečen. Tudi zame so takšni občutki nekaj čisto novega... ;D

:laugh:
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #220 on: October 19, 2014, 01:34:36 PM »
Me zanima, če gledate tudi (posebej tiste profi astrologinje), tudi solarni lok planetov?
Nekje sem prebrala, da deluje, ko recimo solarni lok  :Ve pade na pomembno točko v natalni karti ?
Na astro.com je pod Natal, Progressions, Solar ARC !
« Last Edit: October 19, 2014, 01:37:14 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #221 on: October 19, 2014, 01:49:43 PM »
Me zanima, če gledate tudi (posebej tiste profi astrologinje), tudi solarni lok planetov?
Nekje sem prebrala, da deluje, ko recimo solarni lok  :Ve pade na pomembno točko v natalni karti ?
Na astro.com je pod Natal, Progressions, Solar ARC !

to so v bistvu primarne progresije Lisa

Sama uporabljam sekundarne, ker sem tudi sicer usmerjena bolj k moderni oz. psihološki astrologiji.

Primarne progresije se uporabljajo v bistvu samostojne in so tehnika napovedovanja, kot tranziti naprimer ....
Premika se vse planete po eno stopinjo na leto.
Mnogo jih pa meša hruške in jabolke in vse skupaj pomeša v sadno kupo. Kot vemo tradicionalna astrologija, katera pač uporablja primarne progresije, ker je to astrologija, ki je napovedna v tradicionalnem klasičnem smislu, potem ne bi smeli uporabljat planetov od Saturna naprej.

Se pa splača pogledat samo primarno progresivno Luno in aspekte .....
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #222 on: October 19, 2014, 01:57:10 PM »
Hvala Tea za razlago.  :)
Ja, res je, veliko jih pomeša vse skupaj v sadno kupo. ;D Jaz sem med njimi.....
« Last Edit: October 19, 2014, 02:00:00 PM by Lisa »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #223 on: October 21, 2014, 12:35:06 PM »
Sem šla za foro gledat solar arc in kmalu pride venera v primarnih progresijah točno na moje natalno sonce, mars na kirona in ascendent na severni vozel. Bolj ali manj vse hkrati. Zanimivo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #224 on: October 21, 2014, 08:38:26 PM »
Če pogledam samo primarno progresivno  :Lu, je v  :st in bo čez par let v  :kon z N :NE, ki je vladar  :So.