Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 59953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #270 on: December 05, 2014, 10:20:58 PM »
Kaj pa je spet to Juno ? Kje pa to najdes ?

Enostavno. Na astro.com označiš še Juno, in to je to. Vse naredi tehnika. :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #271 on: December 05, 2014, 10:32:57 PM »
Hvala Cvetka
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #272 on: December 06, 2014, 07:51:44 AM »
Pri meni je Juno v  :Sk v 10. hiši ... Ja, kje pa drugje.  ::)

In če pogledam opise za Juno v različnih znamenjih za tiste ljudi, ki jih res dobro poznam, vse zelo drži!

Imava pa z mojim Juno (jaz)  :kon  :Sa in :Lu (on).
In Juno (on) v  :kon s Sevenim vozlom (jaz).
« Last Edit: December 06, 2014, 08:23:14 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #273 on: December 10, 2014, 06:51:39 AM »

In če pogledam opise za Juno v različnih znamenjih za tiste ljudi, ki jih res dobro poznam, vse zelo drži!

In kje se skrivajo ti opisi ? Lahko daš link, prosim ?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #274 on: December 10, 2014, 06:55:26 AM »
Če se ne motim ima Imširagič tudi knjigice o tem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #275 on: December 10, 2014, 02:21:07 PM »
In če pogledam opise za Juno v različnih znamenjih za tiste ljudi, ki jih res dobro poznam, vse zelo drži
In kje se skrivajo ti opisi ? Lahko daš link, prosim ?

TUKAJ lahko nekaj prebereš o tem.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #276 on: December 10, 2014, 02:53:02 PM »
Oh moja Juno...no comment needed  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #277 on: December 10, 2014, 03:13:05 PM »
This placement of Juno can indicate marriage to the career. More likely, it will show that the partner will help you in your career and social standing. If there are stressful aspects to Juno, the partner may "help" you whether you want them to or not. Or you may not like the partner, but you feel you cannot get a divorce because either your career or social standing will suffer.

Hm....

Ta pa že bolj velja:
You need a partner who is charming, social, and has a good artistic sense.
 8)
9ZK 674

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #278 on: December 11, 2014, 11:23:30 PM »
a bi mi lahko kdo povedal kaj več o moji karti? :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #279 on: December 12, 2014, 10:41:05 AM »
Moja juno v tehtnici v 2. hiši, poleg lune...
You need a partner who is charming, social, and has a good artistic sense.
Res je 8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: December 14, 2014, 10:23:15 AM »
Super, hvala Maja!

Moj juno pa v  :Sk, v 9.hiši.
The need is for a partner who is intense, strong, and a bit secretive. They definitely must be good in bed.

You need a partner with whom you can travel (long trips, not short ones) and "philosophize." The partner will tend to be someone born a great distance from you (even a foreigner) or from a totally different background.

Ful drži. Oboje.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #281 on: December 16, 2014, 04:57:41 PM »
moj juno je v škorpionu v 3.hisi :)

The need is for a partner who is intense, strong, and a bit secretive. They definitely must be good in bed.

Communication will tend to be an especially important here, and marriage or partnership will tend to improve the communications ability of anyone with this placement.  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #282 on: December 28, 2014, 02:03:25 PM »
A mi lahko katera pomaga, spodaj je sinova karta. Jaz nisem več pametna. Itak kot mama malo drugače gledam nanj in njegovo karto, mogoče ga niti ne vidim v realni luči glede na to da ima  :Lu :op :NE .
V glavnem tamal je totalno občutljiv in totalno samokritičen. Joka dobesedno za vsako stvar, ki mu ne uspe. Če ne more žab gor dat, če mu ne rata selotejpa odtrgat, če škatla ne stoji tako kot si je zamislil itd. itd. Dejstvo je da ga drugi otroci zaradi tega ful zajebavajo, včeraj se je na vsak način hotel družit z njimi, pa mu komunikacija ni stekla, so ga takoj izločili. Potem jim je pustil da ga kepajo, samo zato ker se je na vsak način hotel igrat. Seveda so mu začeli metat kepe v glavo in je potem jokal. Potem so ga pa spet hecali da je jokica stokica. Jaz res več ne vem kaj naj. Tamal ima luno na južnem vozlu, se mora naučit ta svoja čustva nekak kontrolirat. dejstvo je tud da ravno s to luno v levo in levovskim AC ni ravno team player, je čisti individualist in potem otroke, ko ga končno spustijo k sebi kar pokomandira. Kar jim pa ni všeč valda.

Kaj naj jaz kot mama? Včasih res ne vem več kako naj reagiram. Naj ga držim stran od otrok, al ga probam čim več v družbo tišat ( glede na to da ima polno 4-to se mi zdi da ni glih neki navdušen, vseeno jih pa potrebuje). Karkoli če katera vidi kaj iz karte in ji pade v uč bom hvaležna.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #283 on: December 28, 2014, 06:48:54 PM »
Jane, jaz mislim, da ima tvoj sin kar ucenje v odnosih. Vladar karte je v tehtnici v 3. hisi. V 3. hisi je tudi saturn, spet ucenje kako pravilno komunicirati, vladar. 3. hise merkur je retrograden in spet v tehtnici, spet ucenje kako komunicirati v odnosih. Vladar tega merkurja in sonca pa venera v skorpijonu, bodo kar transformacije potrebne... Se en pokazatelj je j. vozel v 1.hisi v levu, ki govori o tem, da mu je bolj poznano kako funkcionira sam, da je on v srediscu pozornosti, pomembno pa je, da gre proti s. vozlu, ki je v 7. hisi v vodnarju, se pravi spet ucenje kako funkcionirati v odnosih in to na nacin enakosti-vodnarjevo nacelo, vsi enaki, vsi enakopravni, vsi svobodni....
Tako na hitro bi rekla, da bo ucenje kako pravilno komunicirati in kako funkcionirati v odnosih njegova tema in preko tega tudi potrebna transformacija-venera v skorpijonu....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #284 on: December 28, 2014, 06:59:21 PM »
Jane.  Ko sem prebral kaj se s tvojim sinom dogaja me je obšla misel kako je bilo s predhodnim županom mesta Reykjavik.  V šoli je imel enake težave kot tvoj sin. Govorili so mu naj se pogleda v ogledalo in sam ugotovi, da je resnično grd. On je rdečelas.    Gogovorili so mu da je budala in če sam ne vidi,da budala resnično tudi je   Nato so minevala leta, Jon Gnarr je postal igralec komik, tudi sam je posnel film, imelje svoj radio in na koncu je za hec sestavil stranke in ker je bil vse hec,  je tudi zmagal na volitvah pred petimi leti. Pred nekaj tedni je v New Yorku izdal knjigo Najboljši župan na svetu. Pomagala mu je tudi Yoko Ono,  od katere je dobil tudi John Lennon plaketo. Skratka Jon Gnarr se je uvrstil v vrh priznanih oseb, vendar po značaju je čisto drugačen.   

Ne rečem, da bo tvoj sin župan, komik, igralec, radijski spiker.  Rečem le da ima bogato prihodnost.

Andres
« Last Edit: December 28, 2014, 07:05:55 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858