Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 59979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #300 on: January 30, 2015, 08:28:09 AM »
Tvoj otrok je lev v ac in z marsom v levu - predvsem potrebuje oder in gledališče, kjer se mu ploska

Se pravi, takega otroka motiviraš tako, da ga občuduješ in hvališ še preden je kaj naredil ............

Luno ima v Ovnu ....
Sonce pa v Biku

Ja, če ne bo šlo drugače bo pa drama in tragedija do dna dnov .... on bo že po svoje peljal svoj lajf

Venera, ki je dispozitor sonca je v Dvojčkih /rabi veliko gibanja, družbe, skupino/ - vpeta pa je v veliki križ z vladarjem 5 hiše ....
Njegov Saturn v 3 povzroča notranji stres, ker misli, da ni zadosti pameten, dober, sposoben in da ga starši in okolje omejujejo pri tiste, kar bi si želel

V glavnem bi ti priporočala kakšen skupinski šport

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #301 on: January 30, 2015, 03:15:10 PM »
hvala, Tea :-* :-*
zanimivo mi je, da sem tisto "potrebno" ploskanje in omedlevanje od veselja ze kar hitro vpeljala, ker sem ugotovila, da je to tapravo 8)
in pohvale, da je priden/je lepo pospravil/v tem stilu dalje, dobi tudi vsakodnevno; ne "opazim" ga samo takrat, ko je poreden ;D

- drama king, you said? podpisem :-X mulc se hodu ni ornk, ko se je odlocil, kaj bo obul ali oblekel. pri dveh letih je v trgovini rekel, da ne bo teh cevljev nosil in sem pac kupla tiste opanke, da ne bo v adidaskah hodil poleti. da ne bo kdo mislil, da jih je sploh kdaj obul-nove sem dala dalje :laugh: seveda sem mislila najprej, da je pac trenuten preblisk, ampak se mu jih poskusila obuti se cez dva tedna-no go!
- atija se po dveh letih vsako jutro zasekira, ker se tak milo razjoce, da ne bi sel v vrtec. potem pa moj meni popoldan razlaga, da je zjutraj tako jokal, da ga ziher maltretirajo, pretepajo in vse podobno v vrtcu in ce bi se sla malo pogovorit tja ;D(v vrtec ga vozi vedno moj)
- veliko gibanja potrebuje, ja. zvecer mu vedno recem, da si ze naj baterije ven vzame in se malo vsede in spocije :laugh:

tale potreba po druzbi, skupini pa verjetno se pride cez kako leto; do danes se namrec ze skoraj panicno izogiba temu! gnece ne mara, ce pa je se kaka glasba poleg (kaka prireditev npr.) pa sploh znori
najrajsi je sam; tudi v vrtcu se po 10,15 minutah rad umakne in se sam igra.

torej sem ga kar dobro nastudirala ze 8)
hvala se enkrat :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #302 on: January 30, 2015, 03:37:27 PM »
hvala, Tea :-* :-*
zanimivo mi je, da sem tisto "potrebno" ploskanje in omedlevanje od veselja ze kar hitro vpeljala, ker sem ugotovila, da je to tapravo 8)
in pohvale, da je priden/je lepo pospravil/v tem stilu dalje, dobi tudi vsakodnevno; ne "opazim" ga samo takrat, ko je poreden ;D

- drama king, you said? podpisem :-X mulc se hodu ni ornk, ko se je odlocil, kaj bo obul ali oblekel. pri dveh letih je v trgovini rekel, da ne bo teh cevljev nosil in sem pac kupla tiste opanke, da ne bo v adidaskah hodil poleti. da ne bo kdo mislil, da jih je sploh kdaj obul-nove sem dala dalje :laugh: seveda sem mislila najprej, da je pac trenuten preblisk, ampak se mu jih poskusila obuti se cez dva tedna-no go!
- atija se po dveh letih vsako jutro zasekira, ker se tak milo razjoce, da ne bi sel v vrtec. potem pa moj meni popoldan razlaga, da je zjutraj tako jokal, da ga ziher maltretirajo, pretepajo in vse podobno v vrtcu in ce bi se sla malo pogovorit tja ;D(v vrtec ga vozi vedno moj)
- veliko gibanja potrebuje, ja. zvecer mu vedno recem, da si ze naj baterije ven vzame in se malo vsede in spocije :laugh:

tale potreba po druzbi, skupini pa verjetno se pride cez kako leto; do danes se namrec ze skoraj panicno izogiba temu! gnece ne mara, ce pa je se kaka glasba poleg (kaka prireditev npr.) pa sploh znori
najrajsi je sam; tudi v vrtcu se po 10,15 minutah rad umakne in se sam igra.

torej sem ga kar dobro nastudirala ze 8)
hvala se enkrat :-*

skupine se izobiga ker je Saturn v 3 - on mora biti vodja

Ja pa tudi zaradi tega Saturn je verjetno panika za vrtec

Če boš naštudirala, kako se obnašajo Levji samci v savani, bo čist fajn hehe
www.Astro-Star.net

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #303 on: January 30, 2015, 03:50:27 PM »
aaaa, vidis, vidis-to sem pa spregledala, da morajo gospodic biti taglavni  :laugh:
v vrtcu ima to "smolo", da je s se eno puncko prisel v pred dvema letoma formirano skupino...

doma nas ze skomandira, v vrtcu bo slo pa malo drugace ;D

enkrat sem mu rekla, da naj iz sedezne spravi svoje stvari, ker se nismo meli kam usest, ceprav je sedezna velika in siroka. mulc je sedel po tursko in atiju rekel, da je mama rekla,da mora pospravit(on, ati) :laugh: moj mu je prigovarjal, da bi onadva pac skupaj to pospravila, da mu bo pomagal. gospodic je mirno sedel in atiju razlozil, da on nima casa in da naj pospravi. to se je vleklo 5 minut, ko je meni zavrelo in sem sla z 120 litrsko vreco za smeti v dnevno-brez besed. mulca je katapultiralo pokonc, da gre pospravljat, a sem samo rekla: da se mi ne dotaknes ene stvari. je stal ko vkopan tam in me (seveda, drama king) gledal s krvavo rdecimi, orosenimi ockami.
vreco sem dva dni imela v kleti in se dva dni tudi ni omenjala. ko sem jo privlekla nazaj, se mi je pa cel popoldan zahvaljeval in mi govoril, da sem pridna in prijazna :laugh:

mojemu sem pa kasneje na samem rekla samo to, da naj malo razmisli, kako bo zgledalo cez 10 let :-X

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #304 on: January 30, 2015, 04:33:52 PM »
Haha mamo tud enga z AC lev in levjo luno doma, pa tud saturn v tretji. Razlika med nama je samo ta, da sem jaz res zagnala v smeti :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #305 on: January 31, 2015, 10:34:22 AM »
jaz proc mecem, ko mulca ni doma :P
saj sploh ne ugotovi, ko kaj zmanjka!
cisto prevec vsega, igra se pa s smetmi-ze tri leta! kante, smetaski avto in odpadki. da ne razlagam, kak zgleda nase stanovanje :-X :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #306 on: January 31, 2015, 08:08:42 PM »
Haha verjetno tko kot nase, v njegovi sobi je trenutno 7 skatel, 3selotejpi, 2 skarje, lepilo ni da ni. Vse nametano, lezi nekje.
Samo da pri nas opazi VSAKO stvar ki jo vzames  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #307 on: February 09, 2015, 03:11:47 PM »
Haha mamo tud enga z AC lev in levjo luno doma, pa tud saturn v tretji. Razlika med nama je samo ta, da sem jaz res zagnala v smeti :D

tudi moja hči asc lev, luna v levu (eksaktno na asc) in še mars v levu, venera v ovnu, merkur v ovnu eksaktno na mc....
jao, jao, kakšne drame so to, včasih sem bila čisto preč, danes si skušam dopovedati, da je to samo trenutek in naslednji trenutek bo že bolje...
vsako stvar dojema tako zelo čustveno,dramatično, prepriča pa vse okrog sebe, mene najprej :)
kot mala punčka je vedno nastopala, v vrtcu, na porokah je pela, sama od sebe je šla na oder, vzela mikrofon in pela...
vedno je govorila, da bo igralka, to je bila njena želja...danes ne več...
danes bolj zadržana, življenje jo žal kar precej uči na raznoraznih področjih...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #308 on: February 09, 2015, 08:26:39 PM »
Tudi jaz sem v asc Lev in tudi lev po vrhu, ampak  ta opis ne drži najbolj zame. Je pa seveda biti idealno, če si komot in ta glavni. Vendar vedno ne gre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #309 on: February 09, 2015, 09:04:17 PM »
pravi mulc svojemu atiju,ko se enkrat na leto trudi bit nekaj hud (ribica kot ribica): ti si tak mali hecko  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #310 on: February 09, 2015, 09:43:07 PM »
Tudi jaz sem v asc Lev in tudi lev po vrhu, ampak  ta opis ne drži najbolj zame. Je pa seveda biti idealno, če si komot in ta glavni. Vendar vedno ne gre.

Andres

Delujes zelo kraljevsko ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #311 on: February 20, 2015, 09:02:45 AM »

Andres

Tvoja Luna v Kozorogu je tista, ki daje prizemljenost.
Se pa seveda čutiti tvoja kraljevska drža - vsekakor  :)
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #312 on: March 13, 2015, 02:48:00 PM »
Ne vem kam naj postavim to vprašanje, pa sem se odločila, da kar sem... ;)
Zanima me vpliv P :Ve , ki je R in bo v takšnem stanju še enih 15 let, do mojega 50. leta..tam nekje ...
točno ne vem, vem pa, da bo še zelo dolgo potovala rikverc..
Ker kar se odnosov tiče, se ne premaknem nikomor, vračajo se moški iz preteklosti, nočejo me pustiti pri miru, čeprav vedo, da nismo za skupaj... Prav čudne situacije....... Pa tudi južni vozel je v natalu na  :Ve in seveda  :ki.
Si pa res želim začeti z nekom na novo, ampak ta preteklost mi sledi kot nora...Včasih je bilo enostavno pustiti preteklost v preteklosti, zdaj pa ne gre več. Zakaj sem izbrala takšne moške ? Je to povezano s karmo ?
Letos je P :Ve , na 10' stopinji, kar mi deluje še bolj karmično...  :Sa stopinja..
Sploh pa na netu, piše zelo malo o R  :Ve, posebej o P :Ve..me zanima, če ima močan vpliv na dogajanje v mojem življenju ?
Vesela bom česarkoli napisanega v povezavi z  P :Ve, ki je R. Hvala. :-*

« Last Edit: March 13, 2015, 02:54:08 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #313 on: March 13, 2015, 05:12:14 PM »
Hm, imas kar nekaj zanimivih tranzitov. T  :ki se bliza N :So in P :So se bliza N :ki ( no, to bo sele cez 2 leti)... Sonce je vladar 7. hise (hisa partnerstva) in ga sedaj oblega T kiron v ribah....socutje, sprejemanje, odpuscanje, ranjenost, vloga zrtve...? Potem je tukaj se T S. Vozla na N plutonu v 8.hisi (spet odnosi) v natalu je os vozlov na veneri, spet odnosi... Srecevanje moskih, kateri povzrocajo globoko transformacijo, preobrazbo... To niso enostavni, lahki odnosi, to je pot, ki zahteva od tebe tvojo lastno spremembo, tvojo lastno preobrazbo... Cesa se oklepas in ne mores spustiti, kaj mora umreti, da se bos lahko na novo sestavila...? In seveda se v natalu venera s kironom in to v ovnu-mora biti vedno vse po tvoje ali tako kot hoce partner? In se saturn v levu na dsc-omejevanje, nadzor v partnerstvu?
In se vprasanje glede R venere? Tvoja r venera se nahaja v ovnu-se uci sprejemati in upostevati tudi drugega ali se uci postaviti se zase? Katero lekcijo se ucis?

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #314 on: March 14, 2015, 08:51:25 AM »
Hm, imas kar nekaj zanimivih tranzitov. T  :ki se bliza N :So in P :So se bliza N :ki ( no, to bo sele cez 2 leti)... Sonce je vladar 7. hise (hisa partnerstva) in ga sedaj oblega T kiron v ribah....socutje, sprejemanje, odpuscanje, ranjenost, vloga zrtve...? Potem je tukaj se T S. Vozla na N plutonu v 8.hisi (spet odnosi) v natalu je os vozlov na veneri, spet odnosi... Srecevanje moskih, kateri povzrocajo globoko transformacijo, preobrazbo... To niso enostavni, lahki odnosi, to je pot, ki zahteva od tebe tvojo lastno spremembo, tvojo lastno preobrazbo... Cesa se oklepas in ne mores spustiti, kaj mora umreti, da se bos lahko na novo sestavila...? In seveda se v natalu venera s kironom in to v ovnu-mora biti vedno vse po tvoje ali tako kot hoce partner? In se saturn v levu na dsc-omejevanje, nadzor v partnerstvu?
In se vprasanje glede R venere? Tvoja r venera se nahaja v ovnu-se uci sprejemati in upostevati tudi drugega ali se uci postaviti se zase? Katero lekcijo se ucis?

Ufff, veliko vprašanj, veliko za razmišljati, se poglobiti vase...pa saj to delam že 1100 let ;)
Ja,  :ki je na udaru, že nekaj časa in še nekaj časa bo. Ima on kakšno vezo s karmo, mogoče?
Glede na to, da je v  :kon s  :So, vladarjem 7.hiše, potem mogoče rešujem tole mojo :Ve , ki je v natalu v   :kon:ki in moram popucat določene stvari..?
Je pa zelo boleče, itak, če je  :ki zraven...
R :Ve je tudi najbrž odgovorna za to, da se partnerji vračajo( najtežje je z moškim, s katerim imava zelo močne karmične povezave...njegov sv. vozel na mojem DSC in  :Sa, moj sv. vozel na njegovem  :PL, ki je tudi vladar njegove 12.hiše....Njegov  :PL ekzaktna  :op moja :Ve:ki in južni vozel....pa še bi lahko naštevala...  to je tako močna povezava...enkrat sovraštvo, drugič takoooo močna privlačnost....vendar ljubezen ne obstaja tukaj...???) in da ne moram iti naprej na tem področju ? Definitivno je to čist druga energija kot pa pri  :Ve , ki ni R. ?
Sem pa pri lekciji - sprejemati in upoštevati drugega - definitivno....
V 10 letih sem se resnično zelo , zelo spremenila...zdaj ni več zaznati toliko :ov energije, kot je bilo to pred leti, najbolj seveda v otroštvo... Se mi zdi, da moram iz  :Ma energije priti do :Ve energije....
« Last Edit: March 14, 2015, 08:54:39 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif