Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 59971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #315 on: March 14, 2015, 11:43:52 AM »
Lisa natalno imaš venero v konjunkciji z južnim vozlom - to je karmično. Zato ti mogoče sedaj progresirana venera nosi lekcije za nazaj, nekaj kar nisi oddelala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #316 on: March 14, 2015, 06:44:29 PM »
Lisa natalno imaš venero v konjunkciji z južnim vozlom - to je karmično. Zato ti mogoče sedaj progresirana venera nosi lekcije za nazaj, nekaj kar nisi oddelala.

Ja, najbrž je res tako.
Ampak P  :Ve bo R še najmanj 15 let... Mislim...?  :D Najbolje, da si najdem kakšen drugi hobby . ;D
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #317 on: March 14, 2015, 07:22:49 PM »
 ;D ja saj ne bo nostop vračanje oseb, lahko so tudi druge lekcije, vse tisto kar predstavlja venera :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #318 on: March 15, 2015, 09:01:33 AM »
Lisa, natalna Venera je v tvojem horoskopu prav v lepih odnosih z drugimi planeti. Je strastna in mesena Venera /sekstil Mars in v 2 hiši/, obožuje uživanje in je prisotna ogromna energija. Kot ženski ti daje erotičnost, strastnost in gorečnost, da se znaš trmasto postaviti zase, kar je v današnjem času vsekakor kvaliteta. Sekstil k dispozitorju v Vodnarju v 1 hišo dodaja, da so ti tvoje vrednote na 1 mestu, da se znaš potegniti zase, da veš, kaj so v življenju cilji, želje in kako to doseči. Je pa res, da je to drugače, kot pri drugih ......ampak o tem nama govori že Luna  :kon Uran - vsekakor zelo drugačna in neobičajna ženska. Kvaliteto lahko uporabiš, ko presežeš svojo rano /kiron  :kon Venera/, ko se zaveš te svoje izjemnosti in se ne poskušaš prilagajati drugim, pač pa sama oblikuše nov način partnerskih in ljubezenskih zvez /če samo pogledava vladarja 7 in 5 v trigonu na Luno in v 1 hiši je vse jasno/. Torej ti si tista, ki lahko tudi drugim pokažeš in prikažeš, da je lahko odnos med dvema tudi na drugačen način: intenzivno, globoko, pa vendarle svobodno, kjer je dovolj prostora za individualnost in razvoj, po drugi strani pa tesno prijateljstvo in druženje in preživljanje prostega časa, pa še na dolgi rok mora biti /saturn v 7/.
No, glede na to, mene tvoja R Venera v progresijah ne moti in smatram, da ni tista, ki bi ti dajala kakšne posebne lekcije - vsekakor je tukaj bolj izpostavljena Luna, ki se v Škorpijonu in v konjuknciji z Uranom slabše počuti, obenem pa kvadrira še Saturna v 7.

Venera v progresijah - pomembno je tisto leto, ko se je obrnila retrogradno v progresijah. Če ga boš natančno analizirala, potem boš pravzaprav ugotovila tudi, kaj ti ta želi sporočiti. Sicer pa sama retrogradnost, dokler ni v natančnih aspektih /progresivnih ali tranzitnih ali na natalne/, ne more vplivati na zunanje dogodke, saj se energija dogaja le znotraj tebe in pravzaprav ponotranji tvoj rojstni zapis, ki pa sva že ugotovili, da je dober. Glede vozlov - itak da so kompatibilni z osjo Oven - Tehtnica. Je samo zgodba, ki jo govori že cela tvoja karta, da je potrebno najti ravnovesje med jaz in ti. Če je bilo v južnem vozlu v Ovnu čutiti močan ego, "najprej jaz", tekmovalnost, kljubovalnost, potem te severni v tehtnici uči sodelovati. Uči te, kako obrusiti robove, kako prirojenega individualizma ne izkoriščati za sebične cilje in lastne koristi. Kako deliti z drugimi /os 2 in 8/ in spoznati, da sploh ni važna tekma, pač pa sinergija, ravnovesje. In prav na tej temi, tvoja R venera v progresijah dodaja nežnost in sposobnost vpogleda, da se iz preteklih izkušenj tudi nekaj naučiš, da si milejša, bolj romantična  ;) /saj je retrogradnost podobna veneri v 12 npr./

Je pa seveda zdaj v progresiji trigon Saturn in petšestin Uran /tudi kot vladar karte/ kar se mi zdi izjemno pomembno, da to os jaz-ti dodobra spoznaš v tem letu. Bo zanimivo, ko bo šla čez še P Luna, ki nedvomno verjamem, da bo dodala izjemno zgodbo glede teh kontaktov.

Največje lekcije pa so mislim da bile v zadnjih 3h letih, ko je P Venera delala opozicijo na Plutona. Po moje si oddelala precejšnji del svoje karme. Zelo pomembno obdobje, še posebno ko je bila v natačni opoziciji. Pa mislim, da je še tranzit Urana svoje dodal

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #319 on: March 15, 2015, 10:07:36 AM »
oo, Tea, kako lepo si interpretirala za Liso :)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #320 on: March 15, 2015, 02:06:27 PM »
Ooo, Tea  :-* najlepša hvala. Kako fajn si napisala. In resnično !
Točno tako jaz čutim, točno tako  :)
Ja, ja, ja, 10000x ja.  Sploh ne moreme verjeti kako si me zadela..in vse kar želim, vse si našla v teh planetih, ki se me dotikajo.
Ful ti hvalaa...Res! Si mi kar polepšala dan ali celo bolje leto 2015! Vedno ko bom imela slab dan si bom prebrala tole... :)
Se mi zdi, da sem na pravi poti, ker je rana vse manjša, vse bolje se počutim v svoji koži, tudi v odnosih, ampak rabim še veliko samozavesti, čeprav imam že čisto drugo energijo kot pred leti...
.
Rada bi res nek poseben odnos.Meni ne diši družina, otroci, nekaj kar je vsakdanje...Meni je všeč vse kar je drugačno, posebno......vse to kar si napisala..

Ko spoznam tistega pravega, mu bom dala tole za prebrati...Edino tako me bo bolje razumel. ;D

Hvala tudi Sanjalki, veliko zanimivih vprašanj si mi postavila.
Hvala obema še 1x!!!!

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #321 on: March 15, 2015, 02:13:50 PM »

Največje lekcije pa so mislim da bile v zadnjih 3h letih, ko je P Venera delala opozicijo na Plutona. Po moje si oddelala precejšnji del svoje karme. Zelo pomembno obdobje, še posebno ko je bila v natačni opoziciji. Pa mislim, da je še tranzit Urana svoje dodal

Saj, zadnje 3 lete si mi je najbolj dogajalo na področju partnerstva...2012, 2013, 2014...začelo se je v bistvu že poleti 2008, ko je T :U sedel na moje N :So, ampak zadnja tri leta pa res zeloo...prej pa dolgo, dolgo nič ...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #322 on: March 15, 2015, 02:17:37 PM »

Saj, zadnje 3 lete si mi je najbolj dogajalo na področju partnerstva...2012, 2013, 2014...začelo se je v bistvu že poleti 2008, ko je T :U sedel na moje N :So, ampak zadnja tri leta pa res zeloo...prej pa dolgo, dolgo nič ...

No vidiš, torej je pomembno le, kadar gre za aspekte, kadar jih P Venera tvori.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #323 on: March 15, 2015, 03:12:55 PM »
Ooo, Tea  :-* najlepša hvala. Kako fajn si napisala. In resnično !
Točno tako jaz čutim, točno tako  :)
Ja, ja, ja, 10000x ja.  Sploh ne moreme verjeti kako si me zadela..in vse kar želim, vse si našla v teh planetih, ki se me dotikajo.
Ful ti hvalaa...Res! Si mi kar polepšala dan ali celo bolje leto 2015! Vedno ko bom imela slab dan si bom prebrala tole... :)
Se mi zdi, da sem na pravi poti, ker je rana vse manjša, vse bolje se počutim v svoji koži, tudi v odnosih, ampak rabim še veliko samozavesti, čeprav imam že čisto drugo energijo kot pred leti...
.
Rada bi res nek poseben odnos.Meni ne diši družina, otroci, nekaj kar je vsakdanje...Meni je všeč vse kar je drugačno, posebno......vse to kar si napisala..

Ko spoznam tistega pravega, mu bom dala tole za prebrati...Edino tako me bo bolje razumel. ;D

Hvala tudi Sanjalki, veliko zanimivih vprašanj si mi postavila.
Hvala obema še 1x!!!!

Naj ti sluzijo k spoznavanju same sebe. To je bistvo psiholoske astrologije, da skozi postavitev planetov spoznavas samega sebe... Veliko vecji napredek je, ko sam prides do spoznanj, kot ce ti jih nekdo pove... Jaz primerjam delo na sebi s fitnesom, ce zelis spremembo je treba garati, nic ni enostavno... Danes bi sicer vsi radi resitve takoj in zdaj, amoak te so kratkorocne...
In ne dajaj drugemu za brati kaksna si ti, da bo on vedel in bo on to uposteval. Larifari, ti sama moras vedeti kdo in kaksna si in kaj hoces... Potem bo mala malica tudi drugim to vedeti, ker bos to energijo izzarevala...
Spoznaj samo sebe, se taksno vzljubi in bodi to kar si :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #324 on: March 15, 2015, 07:33:37 PM »

No vidiš, torej je pomembno le, kadar gre za aspekte, kadar jih P Venera tvori.  :)

Ja, res je. Si mi odprla oči. Je res treba pogledati v celoti vse. Jaz se ponavadi vpiknem v eno stvar...to ni dober. ;)
Mal me je strah, v narekovajih, postalo, ko sme videla, da bo  :Ve R, še enih 12 let.... Pa tako se trudim in napredujem na tem področju, zato mi ni šlo v račun. Pa še to vračanje iz preteklosti v sedanjost...
 Fajn, da si napisala. Gledam na celotno situacijo drugače. Zelo drugače.
Ja,  :Lu je zelo slabo postavljena in zaradi nje tudi veliko težav... pri čustvovanju...in izpadov...Ampak vedno lažje je... ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #325 on: March 15, 2015, 07:46:30 PM »

Naj ti sluzijo k spoznavanju same sebe. To je bistvo psiholoske astrologije, da skozi postavitev planetov spoznavas samega sebe... Veliko vecji napredek je, ko sam prides do spoznanj, kot ce ti jih nekdo pove... Jaz primerjam delo na sebi s fitnesom, ce zelis spremembo je treba garati, nic ni enostavno... Danes bi sicer vsi radi resitve takoj in zdaj, amoak te so kratkorocne...
In ne dajaj drugemu za brati kaksna si ti, da bo on vedel in bo on to uposteval. Larifari, ti sama moras vedeti kdo in kaksna si in kaj hoces... Potem bo mala malica tudi drugim to vedeti, ker bos to energijo izzarevala...

Sanjalka, ko bi vedela..Jaz tako zelo garam na tem področju in se borim. Vedno znova. In ne iščem lažjih poti, v večini težje. Stara sem že 38 let. Koliko trplenja zaradi  :Ve :kon :ki, to nihče , ki nima tega aspekta ne more razumeti..Nihče...Pa se borim..In nisem edina.
In to, da vzljuubim sebe, to je moj cilj.
In ne vem, zakaj ne bi dala nekomu prebrati tega, kar je napisala TEa, zakaj ?
Mene tudi  :Lu:Sk blokira, da nisem tako odprta do ljudi, ne znam vsega vbesedit, povedat.....Mogoče lažje napišem..
Imam pa  :So in  :Ma v 1.hiši, tako da sigurno sem to, kar se kažem drugim. Če bi se pretvarjala, bi živela drugačno življenje kot ga...Še preveč iskrena za ta svet.
Hvala za vse nasvete  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: March 15, 2015, 08:25:12 PM »
Moja P  :Ve je R že od mojega 7.leta.  :o Marca 1984 je prešla iz direktnega gibanja v R gibanje.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #327 on: March 15, 2015, 11:03:47 PM »
Tako z veseljem vas berem sedajle, pa bom še, pa še, pa še. hvala vam :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: March 16, 2015, 08:36:44 AM »

Sanjalka, ko bi vedela..Jaz tako zelo garam na tem področju in se borim. Vedno znova. In ne iščem lažjih poti, v večini težje. Stara sem že 38 let. Koliko trplenja zaradi  :Ve :kon :ki, to nihče , ki nima tega aspekta ne more razumeti..Nihče...Pa se borim..In nisem edina.
In to, da vzljuubim sebe, to je moj cilj.
In ne vem, zakaj ne bi dala nekomu prebrati tega, kar je napisala TEa, zakaj ?
Mene tudi  :Lu:Sk blokira, da nisem tako odprta do ljudi, ne znam vsega vbesedit, povedat.....Mogoče lažje napišem..
Imam pa  :So in  :Ma v 1.hiši, tako da sigurno sem to, kar se kažem drugim. Če bi se pretvarjala, bi živela drugačno življenje kot ga...Še preveč iskrena za ta svet.
Hvala za vse nasvete  :-*

;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #329 on: March 17, 2015, 03:52:17 AM »
Tea je včasih rekla komu, če ima pač takšno karto da naj se z nepremičninami ukvarja.    No, že dlje časa imam neko vizijo, željo, niti ne vem kako naj se izrazim za neko parcelo namenjeno vikendu.  Tačas si sicer ogledujem, vendar sem zelo previden.    Kje se v karti vidi to kar zadeva nepremičnin?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858