Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 60038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #165 on: June 30, 2014, 08:43:36 PM »
Čevelj praznuje en mesec, mene pa zato v noge zebe in se na svoj način zdravim.  ::)
Vzponi in padci, ampak generalno gledano gre na bolje.  8)

Ob tej priliki sem naredila karto mojega čevlja. In še karto njegovega pomerjanja.
Ker me zanima, ali mu je številka prav in če ga še kje žuli... pač če bo treba novega poslat.  :embarrassed:

Pri meni luna v raku in to  :kon  :Me, kdo bi si mislil, he he, in sploh prevladuje voda, zanimivo pa kardinalna kvaliteta, torej ponosno odposlan čevelj, čeprav pod vplivom močnih čustev. In to v 7. hiši.

Njegov odgovor: Luna v levu in to natanko na AC, prevladuje kardinalna kvaliteta. Torej - čevelj je pomeril s kraljevskim ponosom in z ravno takim ponosom poslal odgovor.
S polno 12. hišo, mimogrede.

Pika, tole si pa spedenala u nulo; ala ti vera ,  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #166 on: June 30, 2014, 09:55:02 PM »
Hvala, Cvetka!  :-*
S pomočjo Deprima sem zdaj boljše.  :-X

A bi se dalo malo pokomentirat čevelj (prva karta) in odgovor na čevelj (druga karta)?
Karakter prvega in drugega.
Karti sta za trenutek, ko sta bila oba maila odposlana.
Malo za šalo, malo zares.  ;)
Je čevelj kvaliteten in se ne bo obrabil po par mesecih? Bo šel iz mode? Bo tako dolgo obstojen, da bo spet v modi?
Bo nosilec skrbel zanj? Je bil vesel darila? Je v odgovoru čutit olajšanje, ker ga ne bo več v noge zeblo, ali mogoče tegobe, ker mu čevelj ni prav?

No me res zanima, ali se iz kart da razbrati lastnosti obeh lastnikov mailov in razpoloženja, pod katerim sta maila odposlala.
Hvala!  ;)

« Last Edit: June 30, 2014, 09:56:52 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #167 on: June 30, 2014, 10:08:36 PM »
Ne sledim vsemu, ta karta se torej nanaša na kaj trenutke ko sta bila maila poslana?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #168 on: July 01, 2014, 10:57:25 AM »
Imam eno vprašanje.

Če je Saturn vladar karte, je seveda bolj čutiti vpliv, kadar je pod aspekti ali kot je v primeru Jane, vedno čuti vpliv R Merkurja, ker je vladar.

Kaj pa če je vladar Sonce? Kako se potem tukaj čuti vpliv? Je potem bolj poudarek na sončnih mrkih ali kako?
9ZK 674

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: July 01, 2014, 04:13:32 PM »
Meni osebno R :Me nič nekaj ne nagaja, oz. ga nič ne čutim. Tudi R :Ma se mi zdi da ne. V moji karti nista neki poudarjena v primerjavi z drugimi

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #170 on: July 01, 2014, 04:14:39 PM »
Meni se tudi ne zdi, da bi ga čutila ...
Nikoli nisem opazila, da bi se dogajalo kaj od tistega, kar naj bi se.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: July 01, 2014, 07:52:53 PM »
Ne sledim vsemu, ta karta se torej nanaša na kaj trenutke ko sta bila maila poslana?

Ja, na trenutke, ko sva pritisnila na "send".  :)

Prvi je bil poslan v petek, 30.5. zvečer iz SLO, odgovor pa v ponedeljek, 2.6. zjutraj iz NL.
« Last Edit: July 01, 2014, 07:56:21 PM by Pika »

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #172 on: July 02, 2014, 12:11:24 AM »
Eno vprašanje. :)
Kako se najde v karti mamo in/ali očeta od očeta in pa mamo in/ali od mame?
Kolikor vem, se jih gleda splošno skozi 7 hišo. Potem, se pogleda še 4.(oče) in 10. (mama). Bo to držalo? Pri meni je 4. v  :B:Ve pa v 10. hiši v  :Sk

Po očetovi strani ( :B) : oče akademski slikar, mama tiha miška, ki je cele dneve brala (ni šla iz hiše, ker je imela miljon fobij). Nista se imela baš rada.. Dedek je "bejžal od doma"- planinart in risat. Živeli so v mestu (ok,  :B..)
Po mamini strani ( :Sk): Živeli na kmetiji, trdo delo. Dedek ga je "sral okoli" z lubicami (jim štempal otroke-groza od groze in jih skrival), babica je trdo sama delala na kmetiji. Nista se imela rada. Dedek je "bežal od doma" in poniževal svojo ženo- ok to se sklapa s  :Ve:Sk..

Ampak zato sta se imela pa moja starša ful rada (noben ga ni sral, bil trpinčen-tudi prej ne, ker nista imela prej partnerjev, kaj šele da bi kdo bejžal od drugega) in oba sta zelo verna (njujini družini nista bili) in OBA umetnika (res pa je da je oče malo avtoritativen..)

Obe babice hladne-  :Lu:ko..itak :) Sem pa od vsakega nekaj pobrala (fobije, risanje, mučenje in bežanje)-sploh tam po mamini strani :-\ "Padam" na tipe, kjer je bil oče na nek način tudi odsoten >:(
(moja sestra nima nč tega.. >:D maah)

Kje se pa vidi brata od očeta? 6.hiša? ( :dv)-enojajčna dvojčka. stric je umrl nekaj let nazaj za rakom, neporočen.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #173 on: July 02, 2014, 09:02:00 AM »
Mamo in očeta se vedno gleda 4 in 10 hišo in potem starša od mame in očeta se spet gleda naprej 4. in 10. hišo od natalne 4. in 10. hiše...Kje je zapis mame in očeta je težko določiti, pri enih je mama v 4. hiši in pri drugih je oče v 4. hiši, družine pač niso več tako tradicionalne kot nekoč, ko je bila večinoma mama v 4. in oče v 10 hiši.
Skratka tisti od staršev, ki je bolj vplival na tvoj pogled na družbeno življenje, na tvoj status, na tvojo kariero, ki te je bolj porival v življenje je v 10. hiši in tisti, ki ti je bil bolj v čustveno oporo naj bi bil v 4. hiši...
Bratje in sestre so v 3. hiši. Se pravi je brat od očeta 3. hiša naprej od 4. ali 10. hiše.
Upam,da sem napisala razumljivo, drugače kar vprašaj še enkrat :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #174 on: July 02, 2014, 09:10:57 AM »
ja, si
..se pravi, vse prav gledam. ..

Za 3. hišo nisem vedla, sem mislila da je 6. Mi tudi ne gre s 3. hišo, medtem ko sestro takoj vidim v 3.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #175 on: July 02, 2014, 09:25:12 AM »
ja, si
..se pravi, vse prav gledam. ..

Za 3. hišo nisem vedla, sem mislila da je 6. Mi tudi ne gre s 3. hišo, medtem ko sestro takoj vidim v 3.
Ja, saj tvoj stric, se pravi brat od očeta je lahko zapisan v 6. hiši ali pa v 12. hiši....
Če je tvoj oče zapisan v 4. hiši, potem je njegov brat zapisan v tvoji 6. hiši... (3. hiša naprej od 4. hiše)
In če je tvoj oče zapisan v tvoji 10. hiši, potem je njegov brat zapisan v tvoji 12. hiši (3. hiša naprej od 10.hiše)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #176 on: July 02, 2014, 09:46:09 AM »
Ahaa, štekam:)

Načeloma težko najdem mamo in očeta, ker je itak 4. hiša ista kot 10.
Stric mi gre z 6. in z 12.

samo kako je 3. hiša naprej  4. hiše 6. hiša? 4+3=7 ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #177 on: July 02, 2014, 10:16:55 AM »

Šteje se vključno z 4. hišo.
Npr. oče je zapisan v 4. hiši, njegov brat je potem zapisan v 3. hiši od očetove (v tem primeru 4.hiša) in se šteje:
tvoja 4.hiša je očetova 1.hiša
tvoja 5.hiša je očetova 2.hiša, kjer je zapisano tudi kakšen odnos do denarja, lastne vrednosti je imel tvoje oče in pač vse ostalo kar je domena 2. hiše
tvoja 6.hiša je očetova 3.hiša, kjer so zapisani njegovi bratje in sestre, njegov način komuniciranja, njegova prevozna sredstva...

Najbolj pomembno je pravilno določiti osnovo, v kateri hiši je zapis tvojega očeta (je to 1. ali 4. hiša).

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: July 02, 2014, 10:27:53 AM »
Aha, super.

Razumem zdaj:))

Bo, držalo. Sem šla gledat karto od očeta- njegova 1. hiša je v biku, se pravi je v domeni 4. hiše

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #179 on: July 02, 2014, 10:30:34 AM »

Šteje se vključno z 4. hišo.
Npr. oče je zapisan v 4. hiši, njegov brat je potem zapisan v 3. hiši od očetove (v tem primeru 4.hiša) in se šteje:
tvoja 4.hiša je očetova 1.hiša
tvoja 5.hiša je očetova 2.hiša, kjer je zapisano tudi kakšen odnos do denarja, lastne vrednosti je imel tvoje oče in pač vse ostalo kar je domena 2. hiše
tvoja 6.hiša je očetova 3.hiša, kjer so zapisani njegovi bratje in sestre, njegov način komuniciranja, njegova prevozna sredstva...

Najbolj pomembno je pravilno določiti osnovo, v kateri hiši je zapis tvojega očeta (je to 1. ali 4. hiša).

ups, napaka v odebeljenem tisku :)
Pravilno je seveda 10 ali 4 hiša.