No, meni se je to zgodilo. Lahko rečem, da je možno. Mogoče ne pri vseh ljudeh, pri nekaterih pa. Sem razlagala tako, da imam pač veliko srce.
Bila sem v večletni zvezi s partenrjem, ki sem ga imela tako zelo rada ... Prav tisto, ko imaš tako rad, da boli (ali pa je tudi to samo možno pri nekaterih ljudeh, pri drugih ne). Tudi, ko sva se razšla, sem bila tako žalostna, da bi kar umrla ... Mimogrede, zdaj sva dobra prijatelja.
V službi sem spoznala nekega Italijana (stranka) in sva imela tako romanco - prav filmsko ... On me je celo vabil, naj kar pridem k njemu živet ... Da ima hišo, da ima vse. Bil je pa iz mesta Forli, blizu Riminija ... Lep tako, da je bil prav za v vitrino postavit! Še potem sva se slišala enkrat, po več kot letu ... In me je še kar vabil. Rekel je, da išče ljubezen, ki bo pisala posebno zgodbo.
Pa kako sem dobro skrivala vse skupaj. V telefon sem ga shranila na kartico SIM, ostale številke v pomnilnik telefona - da se ta ni prikazovala vmes, tudi če bi kdo brskal ... Noro je bilo, res.