Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol XXIX del  (Read 25831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol XXIX del
« Reply #90 on: May 08, 2014, 08:01:53 AM »
Vecer...danas nije moj dan...al kako že. Portirja prosim za dopust, imam pretres možganov.

A si ti naredila špago? ;) :laugh:

Ne, jo niti ne morem  ;D Če bi špago nardila bi bila zdaj verjetno na operaciji haha. Ne s kolesom sem se umikala skakajoči oviri na cesti ( beri otrok - pa ne moj da ne bo pomote) in malo preveč odletela in zadela nekam.

topel objem :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: May 08, 2014, 10:05:05 AM »
Rajši ponujam kavico vsem.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: May 08, 2014, 10:06:47 AM »
Hvala, Saša!  :-*
Upam, da si dobro.  :-*
Se je zgodilo tudi meni pred leti. v 7. tednu.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #93 on: May 08, 2014, 10:10:21 AM »
Saša, pošiljam ti topel objem in da bo čimrej vse ok.
 :-*
Tebi Jane prav tako.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #94 on: May 08, 2014, 10:14:38 AM »
Živcira me, ker sem totalno neuporabna. Samo ležim lahko. Včeraj sem spet skupi padla, čisti kolaps. Za spat pa obvezno en analgetik.

Upam, da mi vsaj antibiotiki hitro primejo, da se lahko nazaj na noge postavim. To, da imam stopnice v hiši, pa čisto nič ne pomaga.  :blank:

Drugače sem pa ok. Čeprav ni bila prijetna izkušnja, sva bila oba z mojim vesela, da je bilo konec, ker se mi je že en mesec vleklo vse skupaj. Bo, ne bo, bo, ne bo. Se spomnim, ko sem prejšnji teden bila na pregledu pri moji, mi je rekla, da je vrečka prazna, da ne vidi zarodka. Me je dala naprej, da grem na čiščenje s tabletami. Moj seveda skrušen, jokal po telefonu.

Pridem na urgenco, mi naredijo še en ultrazvok in se zarodek čudežno pojavi, samo utripov še ni bilo, ker je bil velik komaj 4,8 mm. Ko sem klicala mojega, sem bila že sama v šoku, on pa sploh. No, potem v noči z nedelje na ponedeljek ob 1h zjutraj, pa je bil čisti spontani splav. Ne bom pozabila tega zlepa... Pa še skupi sem padla, me je moj po stopnicah nesel. Krvi za izvoz. So se pa potem bolečine hitro po splavu vse nehale. Zeblo me je pa tako, da tudi opisat ne znam.

Mi ni prijetno, da je šlo naprej, ker sva si otroka res želela, vendar sem bila po drugi strani vesela, da je bilo konec tiste negotovosti. Oba sva po eni strani malo pričakovala splav, ker sem bila tolikokrat pri zdravnici zaradi krvavitev. Bo pa pač naslednjič bolje.
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #95 on: May 08, 2014, 10:29:29 AM »
Naj se čimprej zacelijo rane...
...držim pesti za naslednjič.  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #96 on: May 08, 2014, 10:39:44 AM »
Živcira me, ker sem totalno neuporabna. Samo ležim lahko. Včeraj sem spet skupi padla, čisti kolaps. Za spat pa obvezno en analgetik.

Upam, da mi vsaj antibiotiki hitro primejo, da se lahko nazaj na noge postavim. To, da imam stopnice v hiši, pa čisto nič ne pomaga.  :blank:

Drugače sem pa ok. Čeprav ni bila prijetna izkušnja, sva bila oba z mojim vesela, da je bilo konec, ker se mi je že en mesec vleklo vse skupaj. Bo, ne bo, bo, ne bo. Se spomnim, ko sem prejšnji teden bila na pregledu pri moji, mi je rekla, da je vrečka prazna, da ne vidi zarodka. Me je dala naprej, da grem na čiščenje s tabletami. Moj seveda skrušen, jokal po telefonu.

Pridem na urgenco, mi naredijo še en ultrazvok in se zarodek čudežno pojavi, samo utripov še ni bilo, ker je bil velik komaj 4,8 mm. Ko sem klicala mojega, sem bila že sama v šoku, on pa sploh. No, potem v noči z nedelje na ponedeljek ob 1h zjutraj, pa je bil čisti spontani splav. Ne bom pozabila tega zlepa... Pa še skupi sem padla, me je moj po stopnicah nesel. Krvi za izvoz. So se pa potem bolečine hitro po splavu vse nehale. Zeblo me je pa tako, da tudi opisat ne znam.

Mi ni prijetno, da je šlo naprej, ker sva si otroka res želela, vendar sem bila po drugi strani vesela, da je bilo konec tiste negotovosti. Oba sva po eni strani malo pričakovala splav, ker sem bila tolikokrat pri zdravnici zaradi krvavitev. Bo pa pač naslednjič bolje.

Saška en res velik topel objem in ljubeče misli za prihodnjič :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #97 on: May 08, 2014, 10:43:12 AM »
Hvala.  :-*
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #98 on: May 08, 2014, 04:00:05 PM »
Ah, to ni nič dobro za prenašat Sasa, saj spomnim se, da je imela moja bivša žena večkrat podobno.   Jebi ga. Itak nisi stara, noge gor po seksu in na slamico tistikrat piti. :) 
Vse še pride, je pa seveda najbolje, če pride brez kakršnih koli bolečin.

Andres
« Last Edit: May 08, 2014, 04:27:38 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: May 08, 2014, 05:56:33 PM »
Hahaha, bom dala noge gor po seksu. Trenutno imam itak prepoved, ampak jebat ga, bomo počakal še do 20. maja  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #100 on: May 08, 2014, 06:03:21 PM »
Hahaha, bom dala noge gor po seksu. Trenutno imam itak prepoved, ampak jebat ga, bomo počakal še do 20. maja  :laugh: :laugh: :laugh:

Potem pa tako.  Zvečer 21 maja spiješ špinačo, česen, sodo bikarbono in malo popra.   Potem, ko te nabriše se uližeš na hrbet tako da si rit nalimaš na steno in držiš noge gor. Mislim, da sploh nebi nič škodilo, če ti malo tega soka špinače, česna, sode bikarobone in popra nalije notri, ter potem popiješ po slamici kaj drugega, vsekakor pa ne alkohola.   

Naj ti bo lepo ploden maj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: May 08, 2014, 07:31:33 PM »
Haha, Andres, ok, zmenjeno.  8)
9ZK 674

Offline Maja