Author Topic: Olajšaj se malo. Četrti del  (Read 100741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Olajšaj se malo. Četrti del
« Reply #180 on: June 02, 2014, 01:08:21 PM »
Meni so v referatu odkrito povedali, da ne najdejo... Kje sta izpita izginila nikomur jasno
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #181 on: June 02, 2014, 01:11:20 PM »
Kaj predlagajo kot rešitev?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #182 on: June 02, 2014, 01:11:46 PM »
Pika, ne glede na vse zapisano, saj vendar od njega nisi mogla pričakovat medalje kot odgovor na tvoj čevelj?? Jasno, da te poskusa čimbolj prizadeti, očitno pozna tvoje gumbe, na katere lahko špila. Pogum, dekle!! :-*

Hvala, Cvetka!  :-*
Ni me skušal prizadeti z odgovorom. No, vsaj mislim, da ne. Dokaj nevtralen odgovor, v bistvu.
Prizadelo bi me, ne glede na to, kaj bi mi odpisal. Najbrž ne bi bilo razlike... ali bi mi pripel zlato medaljo ali mi zatlačil petardo v tarčo.  :laugh:
Sem že veliko boljše.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: June 02, 2014, 01:17:36 PM »
Evo, takole.
V petek sem izbrisala samo skype kontakt.
Zdaj pa imam že sproščeno tudi novo mesto za telefonsko številko. Se kdo javi?  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #184 on: June 02, 2014, 01:22:55 PM »
Odgovor VIJOLIČAST.    :laugh:

Hvala, Sanjalka! Odgovori z VELIKIMI TISKANIMI.  :-*

Jao, saturn težko spusti, tako da tale saturn v 7. hiši bi hotel nekoga imeti za stalno, ga ne spusti dokler se tisti drugi ne nauči tistega kar se ima za naučiti.
ZANIMIVO, SOVPADA S TAROT VPOGLEDOM, KI MI GA JE NAREDILA MAJA PREJLE.
Njegov kiron v tvoji 7. in tvoj v njegovi 5. hiši, bolečine na ljubezenskem in partnerskem področju, na področju otrok, hobijev...Vendar tudi možno celjenje ran...
IMA HČERKO, VZOREN OČE.
Tukaj sem mislila na vajino sinastrijo, kakšno bolečino bi si povzročala na teh dvveh področjih (5. in 7. hiša) in če bi prerasla potem to vlogo ranitelja v vlogo zdravitelja...Gre za področji 5. in 7. hiša. Imam sama v sinastriji z mojim isto postavljena kirona.
On ima saturn konjunkcija venera, njemu bi odgovarjal saturnovski odnos. Ima tudi kiron sonce-večna žrtev??Rad pomaga drugim oz. svoje rane celi tako,da pomaga drugim, se ima za odrešitelja??
ZELO JE VELIKODUŠEN, ZELO RAD POMAGA, VSE BI DAL, NAREDIL, DELIL. IZJEMNO PRIJAZEN IN PRIJETEN. NISEM IMELA PA OBČUTKA, DA BI IGRAL NEKO ŽRTEV.
Ima tudi venera neptun trigon...kar precej neptunsko vse skupaj. Mars retrograden,jah težko se bo on kaj odločil, težko pričenja akcijo, bi morala biti ti tista ta odločna..
ZANIMIVO. ON JE BIL POBUDNIK ZA NAJINO ZVEZO. NAVALIL, DIREKTNO POVEDAL. "HVATAL" ME JE POMALO ŽE KAKO LETO PREJ.
V ZVEZI POSTAVIL PRAVILA IGRE... V BISTVU. KONTAKTIRAL ME JE VSAK DAN, SKORAJ VEDNO ON PRVI, REDKOKDAJ JAZ.
SEM SE PA VEČKRAT SPRAŠEVALA, KOLIKO JE NJEGOVA NAVIDEZNA SAMOZAVEST DEJANSKA IN KOLIKO SAMO NAVZVEN.

Ja, navalil ja, do sem kjer sta zdaj, kaj pa naprej, kje je zdaj ta njegov mars, ki je retrograden...Ne vem kako deluje kaj njegova moška samozavest?
NJEGOVA MOŠKA SAMOZAVEST SE VRTI MALO NAPREJ, MALO NAZAJ, SPREMINJA ZORNI KOT IN KRVNI PRITISK. :laugh:
Ne vem kateri aspekt je bližji konjunkcija med venero in saturnom ali trigon med venero in neptunom,? Konjunkcija zna biti že tako dovolj močna.
Če je poročen, bo s to konjunkcijo težko spustil odnos katerega ima sedaj.
POROČEN. TRADICIONALNA ŽENA, TRADICIONALNE VREDNOTE. NI VARIANTE, DA BI TO SPUSTIL. Z ŽENO SKUPAJ 27 LET, POROČENA 12 LET. STALNO PA NEKE SKRITE ZVEZE.
Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo,
JE RES, NIKOLI NISEM VEDELA, KAJ JE RES IN KAJ NE. ŠTORIJE MED SABO NISO KLAPALE.
po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
ME SICER ČISTO ZANIMA ODKRIVANJE NOVEGA, AMPAK POGOJ JE BREZ (TAKO VELIKIH) BOLEČIN. DA BOM 3X NA TEDEN NOVO ODKRIVALA IN 4X NA TEDEN BRUHALA, SE NE GREM.
Uf, kako zelo dobro to poznam, toliko kot sem prebruhala v tej zvezi, nisem nikoli prej v življenju, sploh bruhala nikoli nisem, enkrat kot otrok. V tej zvezi pa bruhanja kar nekaj, sem si razlagala kot intenzivno čiščenje, bilo je res težko, točno tako kot opisuješ zgoraj...V samem štartu si tudi v snu nisem predstavljala na kakšno pot sem se podala...Življenje sem si dobesedno postavila na glavo, vse predstave o življenju so bile pod vprašanjem, vse sem začenjala na novo, kot kakšen nebogljen dojenček, kot vse kar se že doživela in preživela do tedaj ni štelo nič, kot da ne bi imela nobenih izkušenj, o pa sem jih imela in to precej, tako da ja, spremebe v meni so se dogajale intenzivno, sem šla prav do skrajnosti in se spoznavala na novo....Sedaj ne bruham več :laugh:Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*
ZVEZA JE TRAJALA DOBRI DVE LETI.
« Last Edit: June 02, 2014, 01:24:38 PM by Pika »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #185 on: June 02, 2014, 01:28:08 PM »
Jaz  :D

Še enkrat bom morala pisat :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #186 on: June 02, 2014, 01:37:38 PM »
Pika, si me nasmejala s tstim stavkom obarvanim zeleno :laugh: :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #187 on: June 02, 2014, 01:55:35 PM »
Hvala, Saša!  :-*
Če vidiš še kak aspekt, ki kaže na "fajn, da je konec", bom hvaležna.
Mene npr. sta gnjavila kvadrat oz. opozicija neptunov in vener...
Nezvestoba do groba?  :laugh:

Jao, saturn težko spusti, tako da tale saturn v 7. hiši bi hotel nekoga imeti za stalno, ga ne spusti dokler se tisti drugi ne nauči tistega kar se ima za naučiti.
Njegov kiron v tvoji 7. in tvoj v njegovi 5. hiši, bolečine na ljubezenskem in partnerskem področju, na področju otrok, hobijev...Vendar tudi možno celjenje ran...
On ima saturn konjunkcija venera, njemu bi odgovarjal saturnovski odnos. Ima tudi kiron sonce-večna žrtev??Rad pomaga drugim oz. svoje rane celi tako,da pomaga drugim, se ima za odrešitelja??
Ima tudi venera neptun trigon...kar precej neptunsko vse skupaj. Mars retrograden,jah težko se bo on kaj odločil, težko pričenja akcijo, bi morala biti ti tista ta odločna..
Ne vem kateri aspekt je bližji konjunkcija med venero in saturnom ali trigon med venero in neptunom,? Konjunkcija zna biti že tako dovolj močna.
Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo, po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*

Se strinjam, po mojih zapiskih kot gledam saturn vedno prinaša dolgotrajne veze. Tudi če so mukotrpne do amena, ne ne grem stran.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #188 on: June 02, 2014, 01:56:23 PM »
Evo, takole.
Zdaj pa imam že sproščeno tudi novo mesto za telefonsko številko. Se kdo javi?  :laugh:

;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #189 on: June 02, 2014, 01:58:13 PM »
2 moja pisna izpita sta čudežno izginila v referatu :-X aaaaaaaaaaaaaaa pismorosno no WTF!!!?!!!

Jaz tako zelo ne bi še enkrat pisala  :-X

:o :o :o :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #190 on: June 02, 2014, 02:07:25 PM »

No, saj ne more biti res.... >:D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: June 02, 2014, 02:08:10 PM »

No, saj ne more biti res.... >:D

Tejka, povej jim, da ne moreš še enkrat pisat za 10!  >:D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: June 02, 2014, 02:11:59 PM »
Hvala, Saša!  :-*
Če vidiš še kak aspekt, ki kaže na "fajn, da je konec", bom hvaležna.
Mene npr. sta gnjavila kvadrat oz. opozicija neptunov in vener...
Nezvestoba do groba?  :laugh:

Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo, po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*

Se strinjam, po mojih zapiskih kot gledam saturn vedno prinaša dolgotrajne veze. Tudi če so mukotrpne do amena, ne ne grem stran.

Je bil poslan stran. Torej bo v najboljšem primeru trajalo tako, da bo trajalo stran.
Kaj sem pa zdej povedala...

Mogoče bo pa prtežil nazaj.   :blank:

... in mogoče je z mano doživel usodo svojih preteklih ljubic, ki jih je dal na... večinoma nosi all-starke.

No zdaj je občutil, kako bolijo Camperce.
« Last Edit: June 02, 2014, 02:14:36 PM by Pika »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: June 02, 2014, 02:15:59 PM »
Evo, takole.

;D

:laugh: :laugh:
Privat...  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #194 on: June 02, 2014, 02:17:05 PM »
Zdaj lahko samo upam, da bodo isti testi. Mi je kar šlo in približno se spomnim kaj bi morala ponoviti... Šment. Sem bila prepričana, da sem naredila, zdaj pa tole  :(
Tranziti in progresije
Solarna