Jezna

Sin je vprašal svojega očeta, če bo lahko kaj pomagal pri nakupu stanovanja zanj. In moj bivši odgovori, ja, saj imate stanovanje (moje stanovanje, moja lastnina!!!), pa naj ga mami proda in naj kupi dva manjša????? S kakšno pravico razpolaga z mojo nepremičnino, naj on da polovico svoje nepremičnine, če tako razmišlja....Joj, res sem jezna, ker sem tako nemočna glede teh njegovih izjav in pritiskov na otroka...

Otroka mu pa ne upata nič reči, ker ju je strah, da bi ju še bolj odrezal kot ju je že...In tako vceplja otrokoma v možgane, da bo itak že mami poskrbela za njiju, saj ima dovolj veliko stanovanje, ki ga niti ne uporablja...
Seveda jima bom pomagala, ampak pomagala bom, ker si to želim, ker to lahko in ker je to moja volja, ne dovolim pa si, da bi nekdo drug razpolagal kako bom jaz uporabila svojo lastnino, ki jo potrebujem tudi za svojo varnost...
Res sem jezna, ko h..., če bi lahko pridobivali elektriko iz naših čustev, bi zdajle jo pridelala dovolj, da bi od nje zaslužila za nakup celega stanovanja