Author Topic: Olajšaj se malo. Četrti del  (Read 100711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Četrti del
« Reply #345 on: June 24, 2014, 01:40:45 PM »
Ojoj  :( In ti si podpisana pod to?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #346 on: June 24, 2014, 01:49:10 PM »
Ja, žal. Kot mentorica.  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: June 24, 2014, 01:54:34 PM »
Hvala bogu sem napisala vsaj dober tekst.  :blank:

Budala sem jim zaupala, da bodo izpeljali, kot je treba.  :blank:

Nenormalno. Če jim ne daš 3D navodil, realistične slike, so izgubljeni.  Sami ne razvijejo nič. :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #348 on: June 24, 2014, 02:11:07 PM »
Fuksi.  :blank:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #349 on: June 24, 2014, 02:27:57 PM »
Cajta za popravek ni?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #350 on: June 24, 2014, 02:56:43 PM »
Festival je zaključen, tako da se ljudi k sreči ne bo več trlo in bo manj prebavnih težav.
V črevo vpijoča instalacija bo pa na voljo do konca avgusta.
Tako da vabljeni k mižanju.  :-X
Popraviti ni kaj, kvečjemo lahko dobijo naredbo, da zadevo odstranijo. In ravnokar v glavi sestavljam diplomatski tekst. Bom uporabila roza pisavo, da bo kritika zvenela bolj ljubeznivo.  :blank:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #351 on: June 24, 2014, 03:04:31 PM »
Cvetka najprej bo še pohodil  :So in  :Lu, pa je tudi to še daleč... 2015/16, če imam prav v spominu. Trenutno stanje je obupno.  Delam 14 ur dnevno, in 5-7 ur oba  dneva med vikendom. Konec meseca izračun pokaže cca 500-700€  :-X

Izčrpana sem , vsak virus me sesuje, trenutno bi samo še spala... :(

Če zbiraš mnenja in predloge, je tu še moje: Ker se v danem referenčnem okviru stvari ne bodo izboljšale, moraš zamenjat okvir. Beri: išči službo prek severne meje.
Prav to po moje tudi astro Tejki kaže: vse zapisano se bo odvijalo v 9H, najprej dotik T  :U s  :So, ta je pa v  :kon z MC. Uran je sicer vladar 7H, tega ne znam povezati. Tejka, drži se,

dodajam: pa s tem tranzitom se ti bo malo pregnetel T kvadrat ( :So, :Lu, :PL, :J) in morebiti pretrgal to bi-nebi navezo med  :So in  :Lu.

Podjetje za katerega tržim je registrirano preko severne meje. Prav tako od tam izvira podjetje za katerega delam finančno svetovanje (no sem bolj v fazi učenja, ker mi glede na delovnik ne znese več kot toliko...).

Hmmm 7. hiša. Morebiti tale moj bi-ne bi ... Se kar ne odločim. Sem pustila času naj pokaže svoje. Menda.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #352 on: June 24, 2014, 03:43:43 PM »
Itak Slovenija ne poseduje ničesar več.  :blank:
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #353 on: June 25, 2014, 07:37:13 AM »
... podjetje za katerega delam finančno svetovanje ...

Em. :) Been there, done that. Dovolj dolgo, da sem videl stvar od znotraj. In prav zaradi tega doživljensko ne želim slišat za nikakršno naložbeno življensko zavarovanje več.
Mislil sem na dejansko izvajanje dejavnosti bolj severno. Kar pomeni, da moraš drug jezik uporabljat. Drugače nisi nič napravila. Tuj lastnik bo v Sloveniji izplačeval slovenske plače. S tako žepnino pa ugotavljaš, da se ne da preživet. Torej rabiš večjo.
Za ilustracijo: V Nemčiji sem tri tedne delal za jurja.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #354 on: June 25, 2014, 09:21:06 AM »
... podjetje za katerega delam finančno svetovanje ...

Em. :) Been there, done that. Dovolj dolgo, da sem videl stvar od znotraj. In prav zaradi tega doživljensko ne želim slišat za nikakršno naložbeno življensko zavarovanje več.
Mislil sem na dejansko izvajanje dejavnosti bolj severno. Kar pomeni, da moraš drug jezik uporabljat. Drugače nisi nič napravila. Tuj lastnik bo v Sloveniji izplačeval slovenske plače. S tako žepnino pa ugotavljaš, da se ne da preživet. Torej rabiš večjo.
Za ilustracijo: V Nemčiji sem tri tedne delal za jurja.

Tejka, jz sem bila na začetnem seminarju podjetja za finančno svetovanje, s sedežem v Šentjurju. Sošolka iz srednje šole in tašča mojemu sinu  ;D me je (z)animirala. Vendar se pod točko razno in še malo stran nisem mogla motivirat, da bi začela ljudem to prodajat. Sem si pa rekla, da morda ja, če bi bila brez službe. Tako pa, me že služba celo posesa in da bi še popoldne buljila v pogoje in načine, vrste naložb....zakaj bi morala še popoldne delat neki, kar me ne veseli... Je pa zate to nekaj drugega ja. Mislim, kolk enga sranja v naši državi. Mi se bomo pregarali do najmanj 60.leta, medtem ko toliko ljudi in sploh mladih nima dela...  :-X

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #355 on: June 25, 2014, 09:45:06 AM »
So me ravnokar ustavili na radar, dobila 250€ kazni in 3 kazenske tocke... >:D
Prejsnji teden placala kazen za napacno parkiranje.... >:D
Joj, tale tranzit saturna preko 3. hise me bo cisto obral, ce ga ne bom zacela malo bolj resno upostevat :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #356 on: June 25, 2014, 10:39:01 AM »
Ojej ...  :-X

Ja, treba je pazit, zneski so kar visoki ...

Naj se ti čim manj pozna na računu.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #357 on: June 25, 2014, 10:48:08 AM »
Ne vem... Jaz zadevo vidim drugače. V nedeljo je kolegu potekla registracija. Prej je plačal 200€, njegov agent mu je izračunal 180€, pri nas imamo pa vse zavarovalnice, pa smo mu naredili isto polico pri drugi zavarovalnici za 144€.
Predvsem se dela s tistimi, ki že imajo kaj zavarovanega, se jim išče ugodnejše in boljše variante. Stanovanje zavarovano, potem pa ugotoviš, da te je agent peljal scat in če se bajta sesuje dobiš ven celih 60.000€, vrednost zavarovanega pa vsekakor precej višja... Pač menjava zavarovalnice/police...
 Edino pokojnina je za mlade aktualna, ker je pač vsem jasno kako in kaj nam kaže. Pa še tukaj je veliko takih, ki ne vedo kaj plačujejo. Skladi, ki imajo riziko, da nikoli ne vidiš vloženega itd. Pač poveš človeku kaj ima in kje je rešitev. Kaj se odloči je pa na posamezniku. Meni je čisto ok, če nekomu prihranim nekaj € pri registraciji, če zamenja sklad v nekaj profitabilnega oziroma varnega in imam na koncu še jaz nekaj od tega.

Jernej vem kako je. Kakšne so plače in cene severno in tukaj...  Gledam nemčijo, znana oseba odhaja v berlin. Je pa druga zadeva... Najem stanovanja tam je potrebno podpreti s kupom denarja in tono papirjev. V trenutku, ko dobim opcijo odhoda zase in mulca gladko pokam.

Sanjalka pike zbiraj raje v mercatorju, upam da ni prehuda kazen. :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #358 on: June 25, 2014, 11:02:43 AM »
Tejka, jz sem bila na začetnem seminarju podjetja za finančno svetovanje, s sedežem v Šentjurju. Sošolka iz srednje šole in tašča mojemu sinu  ;D me je (z)animirala. Vendar se pod točko razno in še malo stran nisem mogla motivirat, da bi začela ljudem to prodajat. Sem si pa rekla, da morda ja, če bi bila brez službe. Tako pa, me že služba celo posesa in da bi še popoldne buljila v pogoje in načine, vrste naložb....zakaj bi morala še popoldne delat neki, kar me ne veseli... Je pa zate to nekaj drugega ja. Mislim, kolk enga sranja v naši državi. Mi se bomo pregarali do najmanj 60.leta, medtem ko toliko ljudi in sploh mladih nima dela...  :-X

Jaz si npr. ne znam več predstavljat, kako bi bilo imet službo ...
Zaposlitev za nedoločen čas se mi sploh zdi čista exotika ...
Potem pa kdo omeni delovno dobo in pokojnino - na to pa sploh pomislit ne smemo!
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #359 on: June 25, 2014, 01:13:08 PM »
Redna zaposlitev za nedoločen čas? Od - do pa dopust, regres, pa normalno plačilo...  A ni to pravljica?  :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna