Author Topic: Olajšaj se malo. Četrti del  (Read 100708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Četrti del
« Reply #315 on: June 23, 2014, 04:30:42 AM »
Vedno slabše je in vedno bolj boli.
Nekaj je generalno narobe.
Ker me še nikoli v življenju ni nič tako bolelo.
« Last Edit: June 23, 2014, 04:32:31 AM by Pika »

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #316 on: June 23, 2014, 05:58:39 AM »
Vedno slabše je in vedno bolj boli.
Nekaj je generalno narobe.
Ker me še nikoli v življenju ni nič tako bolelo.

Pika...ni narobe...odvrgla si samo odmrlo kožo...zavrgla lažno slepilo... Tvoje telo in duša pa se še navajata, tipata v temi, da se privadita novemu. Kmalu boš uzrla vse lepe možnosti novega življenja. Čas zaceli vse rane.  :-* :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #317 on: June 23, 2014, 09:22:57 AM »
Rena, hvala!  :-*
Toliko vprasanj se mi podi po glavi.
Toliko odgovorov sem si dala, ne da bi preverila resnico do potankosti.
Toliko vsega na osnovi ugibanj, prikrivanj... Zakljucki, potegnjeni iz megle.
Vse je narobe.
Upam, da bo še vse prav.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: June 23, 2014, 09:39:07 AM »
Pika, nič ni narobe...

To je vedno tako, ko pustiš neko poglavje za seboj, se ti vedno tko zdi.

Vse bo ok, boš videla.

:-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #319 on: June 23, 2014, 09:44:45 AM »
Hvala, Sasa.  :-*
Sej sem jih pustila ze kar nekaj. Nisem vec najmlajsa. Tako da bi morala it lazje cez tole. Izkusena, kao? :D
Pa je zgleda nekaj posebnega v tej j**eni situaciji. Ker mi tako kriči, da bom oglušela.
Nekaj bistvenega sem spregledala.
Bog ve...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #320 on: June 23, 2014, 09:49:17 AM »
Mogoče pa samo bolj boli zaradi Saturna v 7, ki se težko loči...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #321 on: June 23, 2014, 10:11:48 AM »
Pika ima opozicijo t saturna na n venero (3-9 hisa) saturn ji prinasa ucenje na podrocju odnosov, sluzenja denarja, ljubezni, njenih lastnih vrednot) preko drugih ljudi...venera hoce uzivati, se hoce imeti samo lepo, hoce harmonijo, saturn pa ji tega ne da, postavlja ji prepreke, ovire, hoce, da trdo dela na tem podrocju, uci jo potrpezljivosti, skromnosti, sprejemanja omejitev... V njej se bijeta dva pola, eden hoce uzivati in cepeta, ker ji drugi del tega ne dovoli, ji postavlja omejitve, prepreke, ji govori, da to ni prav...in sedaj se odloci....saturn ne popusca, ampak preverja trdnost njene venere, njenih vrednot, njene ljubezni, njenega sluzenja denarja... Ce je trdno bo obstalo, ce ni bo slo in prav je tako... Je pa to pot pocasnih korakov...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #322 on: June 23, 2014, 10:37:17 AM »
Da dodam še svoj pogled: morebiti pa Piki trenutno dela težavo T :So, ki je v  :kv z N :So, pa še malo, pa bo T :So v  :kon z N :Lu, Pika, se mi zdi, da boš čutila olajšanje,  :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #323 on: June 23, 2014, 10:47:48 AM »
Pika ima opozicijo t saturna na n venero (3-9 hisa) saturn ji prinasa ucenje na podrocju odnosov, sluzenja denarja, ljubezni, njenih lastnih vrednot) preko drugih ljudi...venera hoce uzivati, se hoce imeti samo lepo, hoce harmonijo, saturn pa ji tega ne da, postavlja ji prepreke, ovire, hoce, da trdo dela na tem podrocju, uci jo potrpezljivosti, skromnosti, sprejemanja omejitev... V njej se bijeta dva pola, eden hoce uzivati in cepeta, ker ji drugi del tega ne dovoli, ji postavlja omejitve, prepreke, ji govori, da to ni prav...in sedaj se odloci....saturn ne popusca, ampak preverja trdnost njene venere, njenih vrednot, njene ljubezni, njenega sluzenja denarja... Ce je trdno bo obstalo, ce ni bo slo in prav je tako... Je pa to pot pocasnih korakov...

Jaz v življenju ne znam uživati (v smislu sproščenosti, zabav, družabnosti...). To mi je bilo privzgojeno, to sem pobrala doma.
Uživati življenje je v naši družini pomenilo nekaj, kar je bilo povezano z zapravljanjem časa in omejeno glavo. Z ljudmi, ki so uživali, je bilo nekaj narobe. Ali so bili zblojeni kot kure, ali so bili nerazgledani, ali so imeli nizek iq, skratka... bili so tretje razredni.
Jaz od staršev, sploh od mame, niti enkrat v življenju, kadar sem šla bodisi žurat bodisi nekam na počitnice, nisem slišala - lepo se imej. Pač pa videla zgolj zavijanje z očmi. In kakšno popotnico v stilu - spet te bo bolela glava tri dni. Ali pa - a nimaš pametnejšega dela.

Res ne vem, kaj mi ata  :Sa  sploh še lahko omeji, kar se tiče tega. Moja  :Ve  bolj že ne bi mogla biti podhranjena.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: June 23, 2014, 10:48:26 AM »
Da dodam še svoj pogled: morebiti pa Piki trenutno dela težavo T :So, ki je v  :kv z N :So, pa še malo, pa bo T :So v  :kon z N :Lu, Pika, se mi zdi, da boš čutila olajšanje,  :-* :-*

Grem na terapijo čez eno uro.  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #325 on: June 23, 2014, 10:49:54 AM »
Pika ima zelo pestro in razgibano karto, tako da dolgcas v zivljenju ji ne more biti ;) poleg ze vsega nastetega ima se t mars na n uranu v opoziciji s t uranom, ki se je usedel na n merkurja(2.8. hisa) in t venera je ze skoraj na n saturnu... Pluton in saturn pa v tem obdobju itak mocno delujeta za vse, ki imajo kaksen osebni planet v aspektu z njima ali samim sabo...saj sta v recepciji....
Ja in uranska opozicija vedno rusi in zahteva spremembe,  imamo obcutek kot bi bili na polovici zivljenja in se sprasujemo a to je to, a hocem tako ziveti se drugo polovico svojega zivljenja...uran ni nikoli zadovoljen s tem kar je ustvaril, na bruhanje mu gre ob pogledu na svojo kreacijo in jo hoce uniciti, ker ni tako idealna kot je bila njegova prvotna ideja...ideje so uranske, bozanske, stvarnost, ki je vse kaj drugega pa je zemeljska, saturnska...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #326 on: June 23, 2014, 10:51:08 AM »
Ne pozabimo se na t neptuna na dsc....

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #327 on: June 23, 2014, 10:56:54 AM »
Ne pozabimo se na t neptuna na dsc....

...pod vplivom katerega me je mož po telefonu ravnokar jasno nadrl in me spet ven meče, češ da ima dovolj mojih deper.
Ja, razumem.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: June 23, 2014, 10:58:46 AM »

Jaz v življenju ne znam uživati (v smislu sproščenosti, zabav, družabnosti...). To mi je bilo privzgojeno, to sem pobrala doma.
Uživati življenje je v naši družini pomenilo nekaj, kar je bilo povezano z zapravljanjem časa in omejeno glavo. Z ljudmi, ki so uživali, je bilo nekaj narobe. Ali so bili zblojeni kot kure, ali so bili nerazgledani, ali so imeli nizek iq, skratka... bili so tretje razredni.
Jaz od staršev, sploh od mame, niti enkrat v življenju, kadar sem šla bodisi žurat bodisi nekam na počitnice, nisem slišala - lepo se imej. Pač pa videla zgolj zavijanje z očmi. In kakšno popotnico v stilu - spet te bo bolela glava tri dni. Ali pa - a nimaš pametnejšega dela.

Res ne vem, kaj mi ata  :Sa  sploh še lahko omeji, kar se tiče tega. Moja  :Ve  bolj že ne bi mogla biti podhranjena.
Saturn vladar tvoje 5.hise (otrostvo, igra) pade na MC (lahko je to tudi mama) in je ocitno zelo mocno zapisan v tebi.... Dobesedno ne pusti uzivati (5.hisa)...oz si lahko kreativna samo z namenom, da ima ta igra, ta otrok, ta kreativnost, ta ljubezenska avantura tudi na koncu nek statusni simbol (MC), drugace saturn NE pusti uzivati, tak je tvoj zapis....

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #329 on: June 23, 2014, 10:59:55 AM »
Pika ima zelo pestro in razgibano karto, tako da dolgcas v zivljenju ji ne more biti ;) poleg ze vsega nastetega ima se t mars na n uranu v opoziciji s t uranom, ki se je usedel na n merkurja(2.8. hisa) in t venera je ze skoraj na n saturnu... Pluton in saturn pa v tem obdobju itak mocno delujeta za vse, ki imajo kaksen osebni planet v aspektu z njima ali samim sabo...saj sta v recepciji....
Ja in uranska opozicija vedno rusi in zahteva spremembe,  imamo obcutek kot bi bili na polovici zivljenja in se sprasujemo a to je to, a hocem tako ziveti se drugo polovico svojega zivljenja...uran ni nikoli zadovoljen s tem kar je ustvaril, na bruhanje mu gre ob pogledu na svojo kreacijo in jo hoce uniciti, ker ni tako idealna kot je bila njegova prvotna ideja...ideje so uranske, bozanske, stvarnost, ki je vse kaj drugega pa je zemeljska, saturnska...

Ja, zelo se najdem v napisanem.