Author Topic: Naj ... dogodek dneva 11. del  (Read 116286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Naj ... dogodek dneva 11. del
« Reply #165 on: June 26, 2014, 10:50:00 AM »
Posted by: skorpijonka
« on: Today at 10:44:43 »

Sva istočasno oddali post samo jaz v drugi rubriki  8)
To se mi pa še ni zgodilo ...  hehe

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #166 on: June 26, 2014, 10:51:45 AM »
Ja, mucek bi moral bit za crkljanje.  :P

Zadnjič sem razmišljala ... Če bi se že odločala za kosmato žival (bolj pri srcu so mi nekosmate), bi se mogoče raje za kakšnega manjšega Fifija (psa) kot za mačka. Bolj so mi všeč po karakterju, muci so tako skrajno egoistični.

Zadnjič sva v Kranju videla enega mini, dolgega jazbečarja. Tako je štrikal s tistimi nožicami, hihi ... Hodil je pa za lastnikoma ... Potem je zavil v čevaparo malo povohat, pa je takoj pritekel nazaj, ko staga poklicala ... Simpatično bitje.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #167 on: June 26, 2014, 10:54:06 AM »
Tud js, ja....že zdaj je tak razbojnik, da groza.
Js bi mela eno debelo razvajeno mačko, da bi jo bom mogla prov prosit, nej gre dol s kolen.
:)

tako scrkjano imamo mi doma, nisem še videla bolj scrkjane mačke, stalno je v naročju in stalno bi se božala...

Mami je rekla, da so imeli doma, ko je bila še otrok, takega muca, da bi se samo crkljal, in če je kdo odprl časopis, se je ulegel nanj.  :laugh:
9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #168 on: June 26, 2014, 10:54:53 AM »
Hjoj, kako lepo, Sanjalka. Ziher uživate na polno?
 ;D

Maja, psi so super ja, ampak pri tem celodnevnem delovniku ostane nekak premal časa. To je isto, kot če bi imel otroka.
Mački se znajo nekako bolj zamotiti sami.
Me je pa seveda mal strah, kakšen karakter bo Sophie, ker je že sedaj "ta glavna".
 ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #169 on: June 26, 2014, 11:08:48 AM »
Haha, moj delavnik bi zdaj vsekakor dopuščal psa.  :laugh:
Tudi prehodim ogromno - mislim, da prej v 5 letih skupaj nisem toliko, kot letos - in bi se en "kužček" prav dobro imel z mano.
Ja, sicer je pa velika odgovornost ... Odločitev o kakršnemkoli hišnem ljubljenčku bi se morala 100x premislit ...

9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #170 on: June 26, 2014, 11:18:19 AM »
Se strinjam.....ni to muha enodnevnica.
Oba že od nekdaj obožujeva živali in nič me ne pomiri bolj kot dotik mehke dlake, crkljanje, ipd.
Ponavadi, kadar sem bila žalostna, sem se zapeljala kar v eno ZOO trgovino, pa tam gledala in crkljala živalice, ali pa v kakšen manjši živalski vrt, ipd.
Zdej bom mela pa čist svojo živalico! iiiii....
 :P

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: June 26, 2014, 11:19:13 AM »
Jaz jih imam še več.  ;D

Kuža poskrbi zase, ker je na prostem, krave pa bolj mukajo in so zahtevne. Je pa res, da jih ne moreš crkljat.  :laugh:

Bi pa sama rajši imela mačka, bolj sem navajena.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: June 26, 2014, 11:20:18 AM »
Kdaj pride Sofka?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #173 on: June 26, 2014, 11:22:50 AM »
Okol 9., 10. julija.

JA, Saša, ampak res....ti jih maš pa res veliko!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #174 on: June 26, 2014, 11:52:35 AM »
Tud js, ja....že zdaj je tak razbojnik, da groza.
Js bi mela eno debelo razvajeno mačko, da bi jo bom mogla prov prosit, nej gre dol s kolen.

tako scrkjano imamo mi doma, nisem še videla bolj scrkjane mačke, stalno je v naročju in stalno bi se božala...

Mami je rekla, da so imeli doma, ko je bila še otrok, takega muca, da bi se samo crkljal, in če je kdo odprl časopis, se je ulegel nanj.  :laugh:

ja, pri nas se vedno uleže na knjigo, ko hči študira...to bo pravi mali izobraženi muc :laugh:
drugače pa se vedno, ko greš mimo, takoj uleže na hrbet, je čisto podrejeni muc...lahko ga vzameš kadarkoli v naročje, se nikoli ne pritožuje, tako da ga moramo včasih že prav iz naročja dati dol...potem pa praska pred hčerinimi vrati in se hoče spet crkljat....
Ne vem, mogoče zato, ker smo ga dobili res še čisto malega, bil je prekmalu odstavljen od mame in je moja hči z njim ravnala kot z dojenčkem, stalno ga je nosila v naročju, ga crkljala, ga hranila, bila je prava simbioza, no in ta muc je res pravi angelček :)
je pa ujel tudi že tri ptiče, tako da ni tako zelo nebogljen... ;D
mucka je, ni muc ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #175 on: June 26, 2014, 11:54:00 AM »
Uf, moj mačkon je tudi tisti, ki lovi ptičke in miši vsepovsod.

Je mati tako jezna nanj, ker oči lepo nastavlja hišice in hrani ptičke, muc jih pa lovi. Ampak je vsaj hiška na taki lokaciji, da muc ne more do nje.  ;D
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #176 on: June 26, 2014, 11:58:58 AM »
Hahahaha...od kolega oče ima eno tigrasto muco, precej staro, so ji dali ovratnico  z zvončkom ,da ja ne bi več lovila ptičev.
Ej, nič ne nuca. Noben ne ve, kako ji rata, ampak ona z zvončkom okol vrata polovi vse živo.
IN pol nastavlja trofeje v čevlje, copade, ipd.
 ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #177 on: June 26, 2014, 12:11:41 PM »
ISTO je pri nas.
Tudi zvonček ima.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #178 on: June 26, 2014, 12:33:24 PM »
Mace so super, samo moji me ful pogrešajo. :( Ko pridem je celo dretje in vsi bi naenkrat v naročje... Vključno s pesjanko.  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #179 on: June 26, 2014, 12:39:22 PM »
Pri nas je tudi naša kužka sckrljana na polno, sedaj je stara že 11 let pa še vedno tako zelo crkljiva...Sem jo pred 11 leti priensla iz zavetišča in verjetno ta neverjetna hvaležnost izvira še od takrat....
Problem imamo samo, ker moj ne mara, da je pri nas v hiši in od kar sem se preselila, ima svojo dnevno sobo v spodnjih prostorih, soba je res velikaaaa, pri nas pa je kadar je sonček in jo imamo na terasi in seveda vsak dan na sprehodih...pa vseeno mi je hudo... :'(
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.